Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

SM Caen – Dijon FCO

3:3

konec (3:1)

02.12.2016, 20:45 • Stade Michel d'Ornano (Caen) • 16. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 2.16 3.2 3.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Střídání v týmu Dijon FCO: ze hřiště odchází Loïs Diony, přichází Johan Gastien.

86

Teď měli příležitost také domácí. Reynet ale vytáhl bravurní zákrok, když po zakončení hlavou jako kočkovitá šelma skočil ke svě levé tyči a vytěsnil míč na roh.

85

Tavares se vzápětí objevil v další šanci a orazítkoval břevno!

81

81. Alaeddine YAHIA - 3:3

81

Dijon právě vstřelil branku!
To je k neuvěření. Hosté totiž i v oslabení stáhli dvougólovou ztrátu. Obránce Da Silva prodloužil centrovaný balon za sebe, na zadní tyči ovšem číhal Diony a jeho pokus si do vlastní sítě nešťastně srazil ALAEDDINE YAHIA.

80

V týmu SM Caen proběhlo třetí a zároveň poslední střídání: Ivana Santiniho zastoupil Jean-Victor Makengo.

79

Střídání v týmu SM Caen: odpracováno má také Yann Karamoh, jehož místo zaujme Hervé Bazile.

78

Střídání v týmu SM Caen: trávník opustil Frédéric Guilbert, zatímco opačným směrem zamířil Nicolas Seube.

77

Centrovaný míč Júlio Tavares odvrátil a do rychlého brejku se řítil Diony, jehož fauloval Jonathan Delaplace (SM Caen). Za zmaření slibně se rozvíjející brankové příležitosti hříšník inkasoval žlutou kartu.

74

Střídání v týmu Dijon FCO: ze hřiště odchází Pierre Lees-Melou, přichází Frédéric Sammaritano.

71

71. Ronny Rodelin (CEN)

71

Na hranici velkého vápna se odražený balon objevil na kopačce Rodelina a ten pohotovým pokusem bez přípravy nechal vyniknout strážce dijonské pokladnice.

64

Mohlo být vyrovnáno! Střílený centr tečoval mezi tři tyče Júlio Tavares, nicméně Reynet reflexním zákrokem vyrovnání gólového stavu odmítl.

60

Žlutou kartu dostává Ivan Santini (SM Caen).

59

59. Loïs DIONY - 3:2

59

Dijon právě vstřelil branku!
Fotbalisté Dijonu vsítili kontaktní gól a vrátili se do zápasu. Abeidův dlouhý pas doputoval k Tavaresovi, ten na hranici pokutového území předal balon LOÏSOVI DIONYMU, který v osobním souboji přetlačil svého strážce a skóroval nechytatelnou přízemní bombou k tyči. Asistence: Julio Tavares.

56

Skoro to vypadá, jako by se ve druhé půli se žlutými kartami roztrhl pytel. Za faul zezadu na Féreta totiž další ze žlutě zbarvených kartonků vidí Mehdi Abeid (Dijon FCO).

51

Karetní trest obdržel o chvíli později také Vincent Rüfli (Dijon FCO), jenž u pravé lajny seslal k zemi Karamoha.

48

Ve vzdušném souboji o míč si Alaeddine Yahia (SM Caen) pomohl rukou a za faul a Júlia Tavarese byl potrestán žlutou kartou.

46

O poločasové přestávce došlo v mužstvu Dijon FCO k výměně hráčů: do druhé půle nenastoupil Yunis Abdelhamid, jehož nahradil Vincent Rüfli.

45+1

Už v nastavení se v obrovské příležitosti objevil Santini, nicméně Reynet jeho nebezpečný pokus bravurně zneškodnil. Na hattrick si tak chorvatský útočník bude muset počkat.

43

43. Yann KARAMOH - 3:1

43

Caen právě vstřelilo branku!
V závěru první půle je náskok Caen dvougólový. Delaplace vyprodukoval průnikovou přihrávku pro YANNA KARAMOHA a ten z levé části pokutového území prostřelil vyběhnuvšího Reyneta křižným přízemním pokusem. Asistence: Jonathan Delaplace.

37

37. Ivan SANTINI - 2:1

37

Caen právě vstřelilo branku!
Domácí družstvo využívá přesilovou hru poměrně rychle a bere si tedy vedení zpět. Rodelin dlouhou přihrávkou oslovil IVANA SANTINIHO, jenž si přibližně na pozici penaltového puntíku zastavil míč a po otočce zacílil neomylně k pravé brankové konstrukci. Asistence: Ronny Rodelin.

31

31. Červená karta po 2. žluté

31

Arnold Bouka Moutou (Dijon FCO) poblíž pravého rohu šestnáctky přišlápl Bessatův nárt a během krátkého časového sledu uviděl žlutý kartonek podruhé, což znamená vyloučení ze hry.

29

A za ostrý faul u postranní čáry byl napomenut také Arnold Bouka Moutou (Dijon FCO).

28

Žlutou kartu dostává Ronny Rodelin (SM Caen).

26

26. Pierre LEES-MELOU - 1:1

26

Dijon právě vstřelil branku!
Odpověď hostů přišla opravdu velmi rychle. Podíl na inkasovaném gólu má Reulet, jenž po lehké střele neudržel míč. Hracího předmětu se u pravé tyče zmocnil Tavares a chytrou patou ho adresoval PIERRU LEES-MELOUOVI, před nímž zívala úplně prázdná branka. Asistence: Julio Tavares.

24

24. Ivan SANTINI - 1:0

24

Caen právě vstřelilo branku!
K obrovské radosti fanoušků se domácí tým ujímá vedení. Karamoh se rozeběhl po pravém křídle a naservíroval balon do pokutového území, kam si naběhl IVAN SANTINI a povedenou hlavičkou otevřel gólový účet zápasu. Asistence: Yann Karamoh.

SM Caen – Dijon FCO

3:3

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 24. Santini (Karamoh), 37. Santini (Rodelin), 43. Karamoh (Delaplace) – 26. Lees-Melou (Tavares), 59. Diony (Tavares), 81. Yahia (vla.)

Karty:   28. Rodelin (CEN), 48. Yahia (CEN), 60. Santini (CEN), 77. Delaplace (CEN) – 29. Bouka Moutou (DIJ), 51. Rüfli (DIJ), 56. Abeid (DIJ)   31. Bouka Moutou (DIJ)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 6:1. Fauly: 16:16.

SM Caen: Reulet – Guilbert (78. Seube), Da Silva, Yahia, Adéoti, Bessat – Karamoh (79. Bazile), Delaplace, Féret (C), Rodelin – Santini (80. Makengo).
Náhradníci: Dreyer – Seube, Malbranque, Bazile, Pape Sané, Makengo, Genevois.

Dijon FCO: Reynet – Chafik, Varrault (C), Lotiès, Abdelhamid (46. Rüfli), Bouka Moutou – Lees-Melou (74. Sammaritano), Abeid, Marié – Diony (87. Gastien), Tavares.
Náhradníci: Leroy – Lang, Bernard, Rüfli, Gastien, Sammaritano, Bahamboula.

Rozhodčí: Moreira – Luzi, Pacelli