Menu

Hokej

NHL

Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings

3:0

konec (1:0, 1:0, 1:0)

31.10.2016, 00:00 • United Center, Chicago • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.1 3.75 3.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:50

58:50 Marián HOSSA - 3:0

58:50

Chicago právě vstřelilo branku!
Jonathan Toews se na levém křídle krásně protáhl kolem dvou protihráčů a táhlou střelou orazítkoval levou tyč, od níž se puk odrazil do rozhodčího Stevea Kozariho a zpoza brány vzápětí na hůl MARIÁNA HOSSY, který z pravého kruhu pro vhazování zamířil do prázdné brány a oslavil svůj večer asistencí a gólem! Asistence: Jonathan Toews.

58:11

Zaměřeno na ...

Arťom Anisimov dnes vstřelil druhý gól utkání a bodoval v sedmém zápase v řadě.

57:46

Kyle Clifford před bránou čistil prostor pomocí vysoké hole a Chicago může zápas v klidu dohrát v přesilové hře.

57:38

Jako bych to zakřikl a Corey Crawford v rychlém sledu předvedl tři velice těžké zákroky! Nejprve z blízkosti pálil mezi jeho betony Kyle Clifford a vzápětí to zkoušel od modré čáry tvrdou střelou Drew Doughty. Ani jeden z nich ale neuspěl, stejně jako dvakrát z levého křídla Alec Martinez.

48:40

Nic Dowd přidržel hůl unikajícímu Mariánovi Hossovi, který se ve středu obranného pásma snažil vyvést puk. Hra bude pokračovat 37 sekund ve hře 4 na 4 a poté začne zkrácená přesilová hra domácího Chicaga.

47:29

Drew Doughty napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke krásné tvrdé střele s příklepem, která mířila pod horní tyč a Corey Crowford už byl překonaný, brankáře Blackhawks ale vzápětí zachránila horní tyč, od níž se puk odrazil mimo!

47:17

Chicago Blackhakws hrálo v šesti a týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odjel odpykat Artemij Panarin.

45:52

Nick Schmaltz na pravé straně nabral neskutečnou rychlost, Drew Doughty se ale nenechal přebruslit a od puku ho čistě odstavil! Volný kotouč vzápětí mířil setrvačností k pravé tyči, Peter Budaj ale vleže předvedl skvělý zákrok a levým betonem ho zastavil.

40:45

Devin Setoguchi dostal dvě minuty za držení poté, co na pravém křídle v blízkosti střídaček stáhl k ledu zezadu unikajícího Richarda Pánika.

38:17

Jonathan Toews mezi kruhy obranného pásma zahákoval Anžeho Kopitara a Los Angeles Kings si v dnešním zápase zahraje první přesilovou hru.

33:30

33:30 Arťom ANISIMOV - 2:0

33:30

Chicago právě vstřelilo branku!
Marián Hossa si z pravého křídla krásně sjel po zadovce Artemije Panarina před bránu, kde nádhernou bekhendovou přihrávkou předložil puk ARŤOMU ANISIMOVI, kterému sice puk na chvíli sjel z čepele, poté si ho ale dokázal stáhnout na střelu a nad ležícím Peterem Budajem ho poslal v blízkosti levé tyče zápěstím pod víko. Asistence: Marián Hossa a Artemij Panarin.

32:24

Trevor Lewis se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jenže ani nadvakrát nedokázal skvělého Coreyho Crawforda překonat! Brankář Chicaga dokázal s útočníkem Kings skvěle bruslit a v blízkosti své pravé tyče ho vychytal.

26:02

Tyler Motte předvedl nádhernou individuální akci, když mezi nohama jednoho z hráčů Kings prohodil puk mezi nohama a poté se protáhl mezi dvěma věžemi Los Angeles před bránu, hrad se mu ale dobýt nepodařilo, když v blízkosti levé tyče nedokázal puk zvednout nad pravý beton Petera Budaje, který předvedl úžasný zákrok a podržel svůj tým nad vodou!

24:27

Patrick Kane předvedl v útočném pásmu nádherný oblouk, během něhož si z pravého křídla vybruslil na vrchol levého kruhu pro vhazování a poté napřáhl k táhlé střele letící těsně nad ledem, kterou v blízkosti levé tyče srazil mimo jeho spoluhráč Jonathan Toews.

21:23

Tyler Toffoli na levém křídle nabral velkou rychlost a na vrcholu levého kruhu pro vhazování krásně vypálil zápěstím, Corey Crawford byl ale připraven a jeho pokus mířící přesně pod horní tyče pravým ramenem vyrazil!

18:20

Brent Seabrook před pár okamžiky nahodil puk před bránu, kde ho mezi nohama skvěle tečoval clonící Arťom Anisimov a vzápětí pod pravým betonem Petera Budaje mířil do brány, slovenský brankář ale dokázal bleskově zareagovat a vleže kotouč nataženou pravou rukou, v níž má lapačku, vyrazil!

16:20

Dwight King ve středním pásmu zbytečně podrazil jednoho z hráčů Blackhawks a daroval svému soupeři v závěru první třetiny další přesilovou hru.

15:32

Devin Setoguchi krásně vypálil z levé strany na vzdálenější pravou tyč, jenže Corey Crawford puk letící těsně nad ledem krásně viděl a levým betonem ho vyrazil mimo!

13:19

Arťom Anisimov hledal přihrávkou přes šířku brankoviště v blízkosti levé tyče Artemija Panarina, který se ocitl v obrovské šanci, po ledě ale nedokázal puk poslat do zdánlivě prázdné brány a Peter Budaj jeho pokus vleže vyrazil pravým betonem! Slovenský brankář vytáhl další fantastický zákrok.

09:29

Artemij Panarin krásnou diagonální přihrávkou našel v blízkosti levé tyče volného Patricka Kanea, jeho následná střela ale zamířila nad a skončila na ochranném skle za bránou Petera Budaje!

07:30

Derek Forbort dostal dvojitý trest za vysokou hůl, když v pravém rohu obranného pásma zasáhl jednoho z hráčů Chicaga do obličeje, ve kterém se následně objevila krev.

06:54

06:54 Jonathan TOEWS - 1:0

06:54

Chicago právě vstřelilo branku!
JONATHAN TOEWS si na vrcholu pravého kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a poté nádhernou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Petera Budaje přesně do bližšího pravého horního rohu brány. Chicago využilo přesilovou hru a ujímá se vedení 1:0! Asistence: Brian Campbell a Nick Schmaltz.

06:26

Před bránou Petera Budaje vznikl obrovský závar, slovenský brankář mu ale dokázal odolat a Jonathan Toews se z blízkosti nadvakrát nebo natřikrát snažil prosadit marně!

05:27

Dustin Brown dostal dvě minuty za hákování a Chicago Blackhawks si po necelých šesti minutách zahraje v dnešním zápase první přesilovou hru.

05:23

Artemij Panarin z pravého kruhu pro vhazování nádhernou střelou mířil do bližšího pravého horní rohu brány, Peter Budaj ale vytáhl fantastický zákrok, když puk lapačkou vytáhl nad svou bránu a puk skončil na střeše jeho svatyně!

04:07

Kings nebezpečně vypálili z levého křídla, Corey Crawford byl ovšem na místě a střelu mířící do vzdálenějšího pravého horního rohu brány vyrazil levým ramenem mimo!

02:47

Blackhawks rychle otočili hru a Marián Hossa nebezpečně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování, na přední tyči ale jeho pokus pravým betonem vyrazil skvělý Peter Budaj!

01:59

Marcus Krüger na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho střelu na přední tyči skvěle tečoval Tyler Motte, Peter Budaj ale dokázal zareagovat a připsal si první úspěšný zákrok!

Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings

3:0

konec (1:0, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Toews (B. Campbell, Schmaltz), 34. Anisimov (Hossa, Panarin), 59. Hossa (Toews)

Chicago Blackhawks: Crawford – Keith (A), B. Campbell, Hjalmarsson, Seabrook (A), Kempný, Rozsíval – Pánik, Toews (C), P. Kane – Panarin, Anisimov, Hossa – Motte, Krüger, Schmaltz – Hinostroza, Rasmussen, Tootoo. Hlavní trenér: Joel Quenneville.

Los Angeles Kings: Budaj – Muzzin, Doughty (A), Martinez, Gilbert, M. Greene, Forbort – King, Kopitar (C), Toffoli – Pearson, J. Carter (A), Setoguchi – Andreoff, Dowd, D. Brown – Clifford, N. Shore, Lewis. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

Rozhodčí: Steve Kozari, Dan O'Halloran. Čároví: Jonny Murray, Devin Berg

Diváci: 21 329

Průběh zápasu
1. třetina
05:27 LAK 2 D. Brown, hákování
06:54 CHI 1:0 Toews (B. Campbell, Schmaltz)
07:30 LAK 2+2 Forbort, vysoká hůl+vysoká hůl
16:20 LAK 2 King, podražení
Po 1. třetině
2. třetina
33:30 CHI 2:0 Anisimov (Hossa, Panarin)
38:17 CHI 2 Toews, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
40:45 LAK 2 Setoguchi, držení protihráče
47:17 CHI 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Panarin
48:40 LAK 2 Dowd, držení hole
57:46 LAK 2 Clifford, vysoká hůl
58:50 CHI 3:0 Hossa (Toews)
Konec