Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – MsHK Žilina

1:4

konec (0:1, 0:2, 1:1)

30.10.2016, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • 17. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 2.2 4.5 2.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V tretej tretine sa kamzíkom podarilo znížiť vďaka gólu Krotáka, ale to bolo od domácich asi tak všetko. Švec unikol v 56. minúte a uzavrel na konečných 1:4 pre Žilinu, ktorá oprávnene získava tri body.

Ďakujeme za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (18:22:19)

Koniec zápasu.

59:40

Kamzíci sú ešte v útočnom pásme, ale veľa toho už svojim fanúšikom nepredvedú. Žilina má jasné tri body.

58:44

Samuel Mlynarovič predviedol zaujímavý individuálny prienik. Dostal sa cez troch hráčov a Tomeka sa snažil prekvapiť svižnou strelou z pravého kruhu. Žilinský gólman musel použiť vyrážačku.

57:52

Fabian sa zaujímavo uhol pred pukom na pravom krídle a nechtiac ho prenechal Handlovskému. Žilinčan ho posunul na obrancov a hostia môžu v pokoji rozohrávať.

57:07

Štrauch je v dnešnom zápase aktívny a potvrdzuje svoje miesto v zostave. Má však na viac ako na štvrtú formáciu. Tentokrát sa uvoľnil na ľavom kruhu a z otočky vystrelil. Tomek vyrazil pred seba.

56:00

Zagrapan vnikol do pásma, zastavil sa pri zadnom mantineli a našiel prihrávkou Mlynaroviča pri modrej čiare. Ten chcel páliť z prvej, puk mu však nesadol a zachytili ho protihráči.

55:17

55:17 E. ŠVEC - 1:4

55:17

Žilina dala gól!
Ďalšia veľká diera v popradskej obrane! EMIL ŠVEC si nakorčuľoval po osi ihriska, spracoval si prihrávku od Húževku, šiel sám na Šúreka, premiešal a strelou forhendom zakončil cez Šúrekov betón!
Asistencia: Peter Húževka.

54:25

Popradčania sa aj naďalej držali v útočnom pásme, ale potom Suchý nemal od modrej čiary komu prihrať a Žilinčania získali puk pomerne lacno a poslali ho preč z vlastnej obrannej tretiny.

53:24

53:24 Tomek a jeho úspešný zákrok.

53:24

Nápor domácich pokračuje aj naďalej. Ježek spred bránkoviska ešte nakrátko posunul ku kruhu Abramovi, no ten si ešte musel puk pripravovať, Tomek sa presunul a potom už vystrelili len do neho!

52:58

Kamzíci mali puk na hokejkách v útočnom pásme a vymýšľali všelijaké kreácie. Vystreliť sa napokon z pravého kruhu podarilo Zagrapanovi, no netrafil presne.

51:58

Puk, ktorý nezachytil Bondra pri mantineli, zachytil Lichanec. Následne ho poslal z otočky na bránku a Tomek ho úspešne zastavil na výstroji.

51:11

Kroták na ľavom kruhu prehodil na Zagrapana, ktorý sa už dostal s pukom tesne k bránkovisku a bekhendom zakončil. Tomek bol pripravený a strelu vyrazil.

50:31

Suchý strieľal od modrej s náprahom. Jeho zakončenie nebolo však veľmi prudké. Tomek ho dokázal bez problémov vyraziť hokejkou.

50:10

Lukáš Hanndlovský sa ako prvý dostal k puku, ktorý smeroval pomaličky do útočného pásma. Podarilo sa mu aj vystreliť, i keď bol tiesnený Brejčákom. Jeho zakončenie Šúrek vyrazil betónom.

49:34

Kroták si počkal na pohyb spoluhráčov a následne skvelou prihrávkou spred bránkoviska našiel Rapáča, ale ten z prvej nedokázal zakončiť do odkrytej žilinskej bránky!

48:25

48:25 KROTÁK - 1:3

48:25

Poprad dal gól!
Hokejisti Popradu strieľajú dôležitý gól, ktorý môže zmeniť nasledujúci priebeh zápasu! Zagrapan vykorčuľoval s pukom poza bránku a prihral ho na modrú čiaru. Tam si ho spracoval ARNE KROTÁK a strelou švihom prekonal Tomeka, ktorý veľa toho nevidel!
Asistencie: Marek Zagrapan, Tomáš Troliga.

48:16

Troliga už je mierne frustrovaný a svoje pocity sa snaží vybíjať si na protihráčoch. Dostal sa do strkanice s Ondrušom, ktorého nakoniec Lokšík posiela na dve minúty za držanie. Presilovku bude hrať Poprad.
Dnešné stretnutie sleduje 951 divákov.

46:58

Kamzíci vyhrali buly v útočnom pásme a podarilo sa im aj zaútočiť. Ježek obkorčuľoval bránu a potom sa snažil prekvapiť Tomeka strelou popri žrdi. Žilinský brankár na tento ťah nenaletel.

46:17

46:17 Puk neprešiel za Tomeka.

46:17

Lichanec nahodil puk od modrej čiary na bránku, kde potom vznikla skrumáž. Dorážať sa snažili Bondra so Štrauchom, no puk cez ležiaceho Tomeka za žiadnu cenu nepretlačili za bránkovú čiaru.

45:46

Rogoň vyhadzoval puk von z obranného pásma, ale na modrej čiare ho zachytil obranca Chaloupka a poslal späť do tretiny. Popradčania si však potom aj tak žiadnu príležitosť nevytvorili.

44:54

Lapšanský posunul nakrátko v útočnom pásme Mlynarovičovi, ktorému sa potom zaplietol puk medzi korčuľami a k strele sa už nedostal.

44:28

Kamzíci mierne zazmätkovali v defenzíve a k puku sa medzi kruhmi dostal Konečný. Jeho následná strela švihom skončila bezpečne v Šúrekovej lapačke.

44:02

Arne Kroták vnikol do útočného pásma, mal čas na rozhodovanie a zvolil strelu. Preveril Tomekovu vyrážačku, ktorú mal žilinský gólman plne pripravenú.

43:14

Ondruš síce nahodil puk do útočného pásma, ale jeho spoluhráči nenapádali agresívnejšie, aby ho získali. Preto ho vzal na hokejku Suchý a po chvíli ho poslal von cez všetky čiary.

42:24

Handlovskému ušiel puk na ľavom kruhu. Zmocnil sa ho Rapáč a nekompromisne ho poslal von z obranného pásma až ku Tomekovi.

41:44

Drábek nebezpečne posunul puk od mdorej čiary smerom na bránku. Strelu tečoval Holovič a Šúrek si musel dať veľký pozor. Nakoniec však akosi zakončenie vyrazil betónmi.

41:24

Poprad bude hrať istý čas v oslabení. Ján Brejčák dostáva dve minúty za narazenie na mantinel.

40:57

Ježek nahodil puk do útočného pásma, na istý čas ho zachytil pri mantineli Kroták, ale ďalej už dobrú prihrávku nevymyslel.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Úvodná časť druhej tretiny patrila síce Popradu, no domácim sa nepodarilo vyrovnať. To využili hostia a strelili dva góly v poslednej päťminútovke tretiny. V 36. skóroval Hovorka a 13 sekúnd pred sirénou dal na 0:3 Matis.
Tretia tretina sa začína približne o 17:48.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:47

39:47 MATIS - 0:3

39:47

Žilina dala gól!
Kamzíci v priebehu druhej tretiny inkasujú aj po druhýkrát! Húževka síce krkolomne, no predsa vyhral buly v útočnom pásme. Puku sa na pravom kruhu zmocnil MATÚŠ MATIS a prudkou strelou prekvapil Šúreka!
Asistencia: Peter Húževka.

39:30

Andreas Štrauch šiel dopredu po ľavom krídle a následne sa chcel uvoľniť na stred. Dobre vedel, čo robí a nemyslel to zle. Žiaľ, puk mu zastavil hráč Žiliny svojou hokejkou.

38:48

V dobrej príležitosti sa ocitli hostia. Holovič šikovnou prihrávkou pred bránkovisko našiel Konečného, ktorý mal dostatok času na zakončenie, ale napokon trafil iba skvelého Šúreka!

38:23

Abramov si spracoval krížnu prihrávku na pravom krídle a ešte zo stredného pásma nahadzoval puk. Zachytili ho vlci a okamžite otočili hru.

37:28

Mikuš v útočnom pásme videl voľného Reháka nad priestorom medzi kruhmi a poslal mu puk. Strela z prvej od Denisa Reháka však letela iba na plexisklo.

36:46

Bude sa hrať po štyroch hráčoch na oboch stranách. Arne Kroták dostáva dve minúty za držanie a Jakub Drábek rovnako dlhý trest, ale za seknutie.

36:20

Štrauch šiel do pásma po ľavom krídle a vystrelil spoza obrancu. Bondra si jeho strelu všimol, chcel ísť do dorážky, no Tomek vďaka rýchlemu zákroku betónom takéto nádeje zažehnal.

35:07

35:07 HOVORKA - 0:2

35:07

Žilina dala gól!
Žilina v prostrednej časti hry zvyšuje svoje vedenie! MAREK HOVORKA sa na obrannej modrej dostal k odrazenému puku, všimol si obrovskú dieru v popradskej obrane a korčuľoval sám na bránku. Šúreka prekonal strelou smerujúcou popri pravom boku!
Asistencie: Lukáš Handlovský, Peter Mikuš.

34:40

Kurali rozohrával alebo lepšie povedané zakladal útok, no veľmi mu to nevyšlo. Rozhodcovia odpískali icing.

33:37

Konečný vykorčuľoval von z pásma s pukom po pravom krídle a podarilo sa mu samému dostať až do útočnej tretiny. Prekvapiť chcel Šúreka strelou z uhla do vinkla, ale trafil napokon iba bočnú sieť.

33:21

Holovič zachytil puk za bránkou a vcelku neuvážlivo ho okamžite poslal von z tretiny po mantineli. Rozhodcovia odpískali jednoznačné zakázané uvoľnenie.

33:02

Troliga sa puku pri bránkovisku nezmocnil, Abramovi sa to však podarilo. Abramov následne okamžite švihom vystrelil, ale mieril vedľa.

32:09

Rapáčova prihrávka v útočnom pásme sa odrazila od nejakej korčule a skončila pri Lapšanského hokejke. Ten sa následne otočil a vystrelil švihom. Tomek puk vyrazil.

31:10

Šikovná akcia Žiliny! Handlovský sa uvoľnil po pravom krídle, mal pred sebou voľný priestor a prihrávku naservíroval medzi kruhy. Tam prišiel Marek Hovorka, ktorému však puk úplne nesadol, a tak nemohol razantne s náprahom vystreliť. Šúrek si však aj tak musel dať pozor a puk vyraziť!

30:52

Gmitter vyhadzoval puk von z obranného pásma a žiaden jeho spoluhráč ho už nezachytil. Znamená to icing a hra sa sťahuje pred Tomáša Tomeka.

30:01

Troliga nakorčuľoval pred bránku a dôrazne sa ukazoval Ježekovi. Ježek si jeho pohyb všimol, posielal prihrávku, ale nie úplne presne.

28:50

Semorád posunul na pravé krídlo Krotákovi a korčuľoval pred bránku. Bol však tiesnený, čo bral Kroták na vedomie a preto radšej vystrelil. Tomek vyrazil strelu betónom.

28:10

Po predchádzajúcej Krotákovej strele sa odohrala menšia strkancia pri žilinskej bránke. Marek Zagrapan a Tomáš Prokop dostávajú obaja dve plus dve minúty za hrubosť.

28:09

Arne Kroták predviedol niečo zo svojho súdka. Z rohu klziska sa pomocou svojich šikovných rúk uvoľnil smerom na pravý kruh a preveril Tomeka. Strela švihom skončila vo výstroji hosťujúceho gólmana.

27:27

Bondra chcel vrátiť do obranného pásma puk Chaloupkovi. Veľmi dobre však napádal Švihálek, ktorý prečítal Bondrovu prihrávku a vypichol ju smerom na zadný mantinel.

26:37

Kamzíci vybojovali puk v strednom pásme a Suchý ho padáčikom nahodil na zadný mantinel. Žilinčania však potom boli pri puku rýchlejší a vzali si ho na svoje hokejky.

25:56

Mlynarovič korčuľoval s pukom cez stredné pásmo a iba ho nahodil oblúčikom do útočnej tretiny. Puk však smeroval smerom k bráne a Tomek ho pre istotu zachytil do lapačky a podržal.

25:40

Po dlhšom čase sme zaregistrovali práve útočnú aktivitu od hostí. Vlkom sa podarilo podržať puk v útočnom pásme a aj vystreliť. Šúreka strelou švihom od modrej čiary otestoval obranca Rehák.

24:50

Domáci hokejisti sú od úvodu druhej tretiny ofenzívne aktívni a väčšinu času trávia v útočnom pásme. Žilinčania sa zatiaľ držia a nepúšťajú súpera do vyložených šancí.

24:22

Štrauch za bránkou prekabátil Drábeka a následne sa snažil posúvať Bondrovi pri opačnej žrdi. Prihrávka však skončila na korčuli jedného zo žilinských hráčov.

23:41

Kurali vypálil od modrej čiary. Puk šiel nebezpečne popred bránkovisko a tuším, že ho aj Štrauch tečoval. Nenasmeroval ho však na bránku.

23:16

Troligovi ušiel puk pri pravom mantineli, a tak sa ho zmocnil Brejčák. Nahodil ho na zadný mantinel, ale tam ho už následne takisto nik nespracoval.

22:50

Hovorka posunul puk krížom na Juríka, ktorý vyštartoval do útočného pásma, ako ľavák sa po pravom krídle natlačil bekhendom pred Šúreka, no ten puk bezpečne odstánil.

22:13

Rapáč sa snažil uvoľňovať Lapšanskému na útočnej polovici. Obrancovia Žiliny však brali na vedomie Rapáčov pohyb a preto ho k prihrávke nepustili. Kĺzajúci sa puk zachytil až Tomek.

21:40

Konečný zachytil puk na modrej čiare, ktorý tam domáci poslali po nevydarenej rozohrávke. Bekhendom ho však potom poslal iba na sieť a hra bola prerušená.

20:51

Štrauch chvíľu ponaháňal obrancu Žiliny Reháka. Svoju snahu však nakoniec ohodnotil ako trochu márnu a vyčerpaný odišiel striedať.

20:19

Na úvod tretiny sa dopredu dostali hokejisti Žiliny. Od modrej čiary nahodil puk na bránku Peter Mikuš a Šúrek s prehľadom zasiahol.

20:01

Začala sa druhá tretina.
V úvodnej tretine sme videli vcelku vyrovnaný hokej. Boli sme svedkami jediného gólu, ktorý padol v 11. minúte a skóre otvoril hosťujúci Húževka. Žilina teda po prvých 20 minútach vedie najtesnejším možným spôsobom.
Druhá tretina sa začína približne o 16:53.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:40

Presilovku si teda zahrá Žilina. Ján Brejčák dostáva dve minúty za sekanie.

19:36

Daniel Brejčák sa šikovne dostal do útočnej tretiny, nahodil puk na zadný mantinel, no potom už v akcii nepokračoval. Hra bola prerušená a hlavný rozhodca udelí trest.

18:26

Kroták zachytil puk pri mantineli pri ľavom kruhu a prihral ho pred bránkovisko Semorádovi. Jeho strela z otočky bekhendom následne skončila iba na pripravenom Tomekovi.

17:34

Švec prihral na ľavý kruh Ondrejovi Gmitterovi, ktorý švihom nebezpečne vystrelil. Šúrek sa nestihol poriadne presunúť a puk len tak tak vyrazil svojou vyrážačkou.

16:58

16:58 Konečného strelu zachytil Šúrek lapačkou

16:58

Rastislav Konečný zachytil puk v strednom pásme, vnikol do útočného a preveril gólmana Šúreka. Brankár Popradu musel použiť svoju lapačku.

16:09

Chaloupka korčuľoval a korčuľoval s pukom poza bránku. Ukazovali sa mu viacerí hráči, ale Žilinčania si ich medzitým dokázali rýchlo rozobrať. Takto sa má hrať osobná obrana.

15:18

Fabian síce vysunul Zagrapana po osi ihriska, no ten bol okamžite tiesnený a prebratý obrancom Rehákom. Do zakončenia ho žilinský zadák nepustil.

14:40

Suchý posunul Kuralimu na pravú stranu. Popradský obranca však potom prihral smerom, ktorý pochopil málo kto. Puk odstránil von z útočného pásma.

13:38

Aj domáci vcelku šikovne zakombinovali. Ježek si na pravom kruhu pri mantineli spracoval puk, počkal, uvoľnil sa mu Troliga medzi kruhmi a posunul mu puk. Jeho strela však nebola veľmi dobre mierená, Tomek ju bez problémov zachytil na hrudi.

12:41

Malé nebezpečenstvo pre Šúreka. Emil Švec potiahol akciu po ľavom krídle a v medzikruží našiel nakorčuľovaného Ondruša. Jeho následnú strelu k ľavej žrdi musel Šúrek reflexívne vyraziť betónom.

11:50

Žilinčania si tentokrát nerozumeli v rozohrávke a dopustili sa zakázaného uvoľnenia. Vhadzuje sa, samozrejme, pred Tomekom.

10:47

10:47 HÚŽEVKA - 0:1

10:47

Žilina dala gól!
Hostia využívajú presilovú hru pomerne rýchlo a dostávajú sa do vedenia! Hovorka nastrelil puk od modrej, ktorý sa odrazil poza bránku k žrdi k Juríkovi. Jeho strelu fantasticky Šúrek zastavil betónom, ale následnú dorážku PETRA HÚŽEVKU už nezachytil!
Asistencie: Juraj Jurík, Marek Hovorka.

10:21

Žilina si zahrá prvú presilovku v zápase. Emil Bagin si odsedí dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.

09:26

Semorád korčuľoval za uniknutým pukom po pravej strane. Na opačnom kruhu sa mu už ukazoval voľný Kroták, ale prihrávku nakoniec nedostal. Tomek pre istotu prikryl puk.

08:40

Rapáč posunul nakrátko na modrú Kuralimu, ktorý okamžite pálil z prvej. Pred sebou však mal vcelku mohutného Rogoňa, ktorý nakoniec túto strelu zastavil.

08:17

Lichanec sa vyrútil medzi troch hráčov Žiliny a očakával, že sa ku koncovke dostane. Puk mu však uletel a dostal sa ku Lapšanskému na ľavý kruh. Lapšanský sa otočil smerom do hry a poslal strelu na Tomeka, ktorý s ňou nemal problémy.

07:37

Hovorka vletel do útočného pásma po pravom krídle a prihral spätne dozadu na Handlovského, ktorý strieľal spomedzi kruhov, ale bránku netrafil.

06:45

Žilinčania už boli v plnom počte a ihneď sa pokúsili aj o útok. Filip Ondruš korčuľoval s pukom po pravom krídle a puk radšej na bránku nahodil. Šúrek musel zasahovať a radšej strelu podržal.

06:31

Mlynarovič vrátil z kruhu na modrú čiaru Chaloupkovi, ktorý nemieril zle. Tomek musel použiť svoju vyrážačku, aby puk usmernil na opačnú stranu.

05:28

Po rozostavení presilovkového formátu pálil od modrej opäť Kroták, no tento raz nastrelil iba Húževku. Po následnej chvíľkovej trme-vrme sa dokázali hostia oslobodiť.

04:38

Kamzíci ihneď rozohrali puk po obvode. Fabian nabil Krotákovi, ktorý od modrej tvrdo vypálil. Tomek vyrazil pred seba, odkiaľ sa pokúšal dorážať Troliga, ale na viackrát neuspel.

04:30

Poprad získava presilovku vďaka útočnému faulu protihráča. Ondrej Gmitter si odsedí dve minúty za držanie hokejky.

04:21

Vlci sú naďalej v útočnom pásme a stále preverujú domáceho brankára. Gutwaldovu strelu od modrej Šúrek vyrazil pred seba a následne bez problémov zachytil na hrudi aj Gmitterovu nie nebezpečnú dorážku.

04:03

Šúrek si pripísal na svoje konto jeden z prvých zákrokov. Holovič našiel Konečného na pravom kruhu a ten okamžite zakončil. Puk skončil na ľavom betóne popradského gólmana.

03:36

Chaloupka vzal zodpovednosť na seba a chcel rozohrávať smerom na útočníkov. Nerozumel si však so svojimi spoluhráčmi a puk smeroval nedotknutý až na zadný mantinel. Je z toho icing.

03:20

Domáci hokejisti zakladali postupný útok. Fabian sa v ňom snažil nájsť prihrávkou Krotáka, ktorému však puk ušiel. Bolo z toho zakázané uvoľnenie, i keď mierne sporné.

Pohľad na úvodné vhadzovanie

02:28

Žilinčania však taktiež nič nebezpečné nevytvorili. Dopredu mohol ísť po pravom krídle Andreas Štrauch, ktorý už predviedol aj akciu so zakončením. Jeho strela spoza obrancu skončila na Tomekovej hokejke.

02:11

Baginovi nevyšla rozohrávka po pravom krídle. Puku sa zmocnil hosťujúci Ondruš a nahodil ho na zadný mantinel.

01:35

Troliga rýchlo dostúpil k Holovičovi v rohu klziska a nedovolil mu za žiadnu cenu dostať puk pred bránku. Kamzíci sa potom do útoku nedostali.

00:48

Po následnej akcii Popradu, v ktorej bol hosťujúci gólman v okamžitej pohotovosti, šli oba tímy vystriedať a akciu sa pokúsia založiť hokejisti Žiliny.

00:18

Adam Lapšanský sa vysunul po ľavom krídle, spracoval si prihrávku od Rapáča a poľahky prešiel okolo Petra Mikuša. Jeho následná strela skončila na Tomekovej vyrážačke.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Ako je zvykom, pred začiatkom stretnutia odznie slovenská štátna hymna.
Na ľadovú plochu už nastupujú domáci hokejisti v bielych dresoch. Žilinčania dnes vykorčuľujú na ľad v zelených dresoch.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodné zostavy:

HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Suchý (A), Kurali, Dinda, Fabian (A), Chaloupka, J. Brejčák, Pokovič, Bagin – Lapšanský, Mlynarovič, B. Rapáč – Kroták (C), Zagrapan, Semorád – Ježek, Troliga, Abramov – Bondra, Lichanec, Štrauch

MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – P. Mikuš, Rehák, D. Brejčák (A), Kříž, Drábek (A), Macejko, Gutwald, Prokop – Handlovský, Hovorka (C), J. Jurík – Rogoň, Húževka, Matis – Konečný, Holovič, Švihálek – E. Švec, Ondruš, Gmitter

Rozhodca: Lokšík – Gajan, Smrek.
Vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu Tipsport ligy. 17. kolo dnes odštartuje stretnutie HK Poprad s MsHK Žilina, ktoré začína o 16:00. Jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

HK Poprad
Popradčania sa stále nevedia odraziť od dna tabuľky a už niekoľko kôl im patrí posledná 10. priečka. Aktuálne majú na konte 16 bodov a skóre 36:55. Chvíľu sa zdalo, že kamzíci idú s výkonmi nahor, keďže porazili Nové Zámky 1:2 po nájazdoch a následne predviedli asi svoj najlepší výkon v tejto sezóne, keď otočili duel s Trenčínom z 0:2 na 5:2. V piatok cestovali pod Pustý hrad, kde ich čakal „šesťbodový“ zápas so Zvolenom. Domáci hokejisti si však závažnosti tohto duelu taktiež boli vedomí a nenechali ho len tak na náhodu. Poprad podľahol Zvolenu 3:0 a na deviaty Martin, ktorý sužuje žltačka stráca šesť bodov. Na ôsmy Zvolen strácajú Podtatranci sedem.

MsHK Žilina
Žiline sa zatiaľ v tejto sezóne vcelku darí. Vlkom patrí momentálne 6. miesto so ziskom 24 bodov a skóre 24:49. Od piateho Liptovského Mikuláša delí Žilinu jeden bod a pred siedmymi Novými Zámkami majú vlci tiež len jednobodový náskok. Žilina ťahala skvelú sériu výhier. Porazila Trenčín 1:4, Zvolen 6:4, slovenskú dvadsiatku zdolala 0:3 a dokonca Nitru vonku 4:6. V poslednom kole hrala doma proti aktuálnemu lídrovi z Košíc. S oceliarmi Žilina vybojovala aspoň bod, keďže prehrala po nájazdoch 3:4.

Prvý vzájomný zápas v tejto sezóne sa skončil veľmi zaujímavo. Žilina doma deklasovala Poprad vysoko 9:2. Kamzíci si takúto potupnú prehru so Žilinou už dlho nepamätajú, preto budú mať pred domácimi fanúšikmi čo naprávať. Sledujte náš on-line prenos a dozviete sa viac.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

HK Poprad – MsHK Žilina

1:4

konec (0:1, 0:2, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 49. Kroták (Zagrapan, Troliga) – 11. Húževka (J. Jurík, Hovorka), 36. Hovorka (Handlovský, P. Mikuš), 40. Matis (Húževka), 56. E. Švec (Húževka)

HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Suchý (A), Kurali, Dinda, Fabian (A), Chaloupka, J. Brejčák, Pokovič, Bagin – Lapšanský, Mlynarovič, B. Rapáč – Kroták (C), Zagrapan, Semorád – Ježek, Troliga, Abramov – Bondra, Lichanec, Štrauch

MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – P. Mikuš, Rehák, D. Brejčák (A), Kříž, Drábek (A), Macejko, Gutwald, Prokop – Handlovský, Hovorka (C), J. Jurík – Rogoň, Húževka, Matis – Konečný, Holovič, Švihálek – E. Švec, Ondruš, Gmitter

Rozhodčí: Lokšík – Gajan, Smrek

Diváci: 951

Průběh zápasu
1. třetina
04:30 ZIL 2 Gmitter, držení hole
10:21 POP 2 Bagin, vysoká hůl
10:47 ZIL 0:1 Húževka (J. Jurík, Hovorka)
19:40 POP 2 J. Brejčák, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
28:10 POP 2+2 Zagrapan, hrubost+hrubost
ZIL 2+2 Prokop, hrubost+hrubost
35:07 ZIL 0:2 Hovorka (Handlovský, P. Mikuš)
36:46 POP 2 Kroták, držení protihráče
ZIL 2 Drábek, sekání
39:47 ZIL 0:3 Matis (Húževka)
Po 2. třetině
3. třetina
41:24 POP 2 J. Brejčák, vražení na hrazení
48:16 ZIL 2 Ondruš, držení protihráče
48:25 POP 1:3 Kroták (Zagrapan, Troliga)
55:17 ZIL 1:4 E. Švec (Húževka)
Konec