Menu

Hokej

2. liga skupina Západ

HC Děčín – HC Klatovy

2:1

konec (1:0, 0:1, 1:0)

26.10.2016, 18:00 • HC Děčín • 10. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 2.15 4.5 2.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:11:48)
Je dobojováno. Medvědi v infarktovém závěru nakonec strhli vedení na svoji stranu a berou proti Klatovům znovu všechny tři body. Zápas od prodloužení dělila pouze jedna vteřina. Jenže i to se v hokeji stává, a tak si domácí připisují plný počet bodů.

Konec zápasu.

59:59

Děčín právě vstřelil branku!
Pouhou vteřinu před koncem třetí třetiny Medvědi svou přesilovou hru využívají a rozhodují toto utkání ještě v základní hrací době. JAROSLAV HAŠEK zužitkoval přesnou přihrávku od Martina Zdvořáčka a poslal kotouč za záda Štekra – 2:1. Asistence: Martin Zdvořáček.

59:25

Medvědi si berou oddechový čas.

59:25

Švarc dostává dvě minuty za napadení a zbytečně tak oslabuje svůj tým. Medvědi si zahrají přesilovou hru.

58:56

Uhlík nadvakrát střílel na Michajlova, ten si dokázal porazit. Vhazovat se bude po jeho levé ruce. Hosté tak stále drží útočné pásmo.

58:32

Zdvořáček skáče na led a Medvědi jsou v plném počtu.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:49

Medvědi se osvobozují.

57:21

Hosté se stále drží v děčínském teritoriu a nyní se vhazuje znovu před Michajlovem. Mají před sebou ještě přes minutu své přesilovky.

57:09

Špaček ranou od modré čáry poslal kotouč přímo do lapačky Martina Michajlova, který vzápětí raději přerušil hru.

56:32

Martin Zdvořáček se dopustili podražení a už sedí na trestné lavici. Hosté budou hrát v početní výhodě a mají tak šanci strhnout vedení na svou stranu.

55:52

Tomáš Faigl dostal nabito od Michala Oliveriuse, ale jeho střela skončila na lapačce Štekra.

54:16

Proti střele Martina Beneše musel zasahovat Michajlov, jenž svou lapačkou střelu klatovského útočníka zlikvidoval.

53:01

Na obou stranách byla nyní k vidění série nepřesností a hrálo se tak pouze ve středním pásmu.

51:46

Před Michajlovem se ke slibné střele dostali hosté, ale nebyli úspěšní. Domácí brankář si připsal další cenný zákrok a na ukazateli skóre tak svítí stále stejný stav, tedy 1:1.

50:32

Medvědi po zisku kotouče znovu okupují útočnou třetinu a svými střelami se snaží strhnou vedení znovu na svou stranu. Hosté jsou však rozhodně proti.

49:54

Nyní musel zasahovat Štekr proti rozjetému Václavu Rackovi, který jeho střelu poslal na jeho pravý beton. Vhazovat se následně pak bude po jeho pravé ruce.

49:14

Ondřej Kopta doslova vlétl do útočného pásma, ale nebylo to Medvědům nic platné. Byl totiž v ofsajdové pasti a hra je tak vykázána zpět do středu hřiště.

48:20

Hosté jsou už v plném počtu.

47:58

A další vyhození kotouče daleko od klatovské branky a hosté ukrajují další cenné vteřiny svého oslabení.

47:19

Děčínští se drželi dlouho v útočném pásmu, ale Štekr jejich střelám odolal. Následně pak se hosté osvobozují a posílají kotouč až před Michajlova.

46:20

Medvědi mají šanci strhnout vedení znovu na svou stranu. Uhlík dostává dvě minuty za podražení.

45:08

Na druhé straně vystřelil od modré čáry Lukáš Kaňák, který ohrozil Michajlova. Ten však znovu pozorný a kotouč chytá do své náruče.

44:20

Medvědi se uhnízdili v pásmu hostů, na Štekra šly další střely, ale ani jedna z nich za jeho zády neskončila.

43:10

Pěkná souhra děčínské první formace, Jaroslav Hašek zatáhl kotouč do útočného pásma, kde viděl lépe postaveného Daniela Volrába, ale jeho střelu dokázala zblokovat obrana hostů, která tak pomohla svému brankáři.

41:52

Sýkora střílel z otočky na branku Klatov, kde byl ovšem připravený Štekr, jenž jeho střelu švihem likviduje přesným zákrokem a raději pak přerušuje hru.

41:25

Václav Krliš se opřel do střely od modré čáry, ale jeho střela, která se snášela nad domácí brankou, skončila v lapačce Martina Michajlova.

40:32

Před brankou Děčína znovu operoval Jan Schleiss, který si klepal o přihrávku, která se k němu nakonec nedostala.

40:01

Začala třetí třetina.
I druhá třetina je minulostí. Hosté v ní využili dvojnásobnou početní výhodu zásluhou Švarce a srovnali tak s Medvědy krok. Čeká nás tak jistě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:36.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:31

Štekr příložníkem zlikvidoval střelu Radima Vacka, a po této akci domácích se zřejmě už nic nestane. Druhá třetina se už pouze dohrává.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:52

Na druhé straně se pokusili o další útok domácí, ale sami se vykázali z útočného pásma. Hosté se tak dostávají do další akce před domácí brankou.

37:57

Jan Schleiss, který je dnes hodně aktivní, znovu napadal v předbrankovém prostoru domácích, ale svou střelu následně poslal pouze těsně vedle Michajlovovy svatyně.

37:01

Po zakázaném uvolnění hostů se hra stěhuje před Štekra, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce.

36:21

Po chybě obrany Děčína se hosté dostali do další šance, v pásu stihl vystřelit Jan Topinka, ale Michajlov jeho střelu znovu chytil.

35:05

Michajlov musel znovu ukázat svůj um, když na něho mířila prudká střela z hole Martina Němce. Po vystřídání obou celků se bude vhazovat po jeho pravé ruce.

33:38

Medvědi jsou v plném počtu.

33:36

Tváří v tvář se ocitl Jan Schleiss před Michajlovem, na kterého šel s blafákem, ale domácí brankář nyní znovu podržel svůj tým dalším zákrokem.

33:25

Domácí zachytili kotouč ve vlastním pásmu a okamžitě ho vyhazují až před Štekra.

32:13

Klatovy právě vstřelily branku!
Hosté bleskově svou dvojnásobnou výhodu využívají, před Michajlovem došlo ke skrumáži a po několika střelách dokázal tu poslední dorazit za jeho záda MILAN ŠVARC a srovnává tak s Děčínem krok – 1:1. Hosté navíc mají ještě klasickou přesilovou hru. Asistence: Martin Beneš, Michal Špaček.

31:38

A pozor. Medvědi jdou do tří. Václav Racek dostal dvě minuty za podražení a je tu početní výhoda hostů pět na tři.

31:14

Daniel Volráb dostává dvě minuty za podražení a Klatovy tak mají k dispozici přesilovou hru.

30:59

Hosté jsou už v plném počtu.

30:19

Naopak ve vlastním oslabení hosté ujeli ve dvou na jednoho, z pravé strany pak pálil Lukáš Vlček, ale svou střelu poslal pouze vysoko nad.

29:41

Hosté zatím Medvědy k vážnější šanci v početní výhodě nepustili a několikrát se už dokázali osvobodit.

28:59

Hosté jdou do čtyř. Jan Schleiss inkasuje dvě minuty za podražení.

27:11

Hosté začínají čím dál více kousat. Nyní si sjel mezi kruhy Lukáš Kaňák, jenž bombou vyslal prudký projektil. Ale kdo jiný než Michajlov jeho ránu znovu kryje.

26:07

Jiří Uhlík měl velkou šanci srovnat. Ujel doslova všem, dostal se až před Michajlova, ale domácí brankář vytasil další přesný a pohotový zákrok, kterým znovu Medvědy podržel.

25:07

Na druhé straně se jedovatou střelou prezentoval Daniel Volráb, který nechal vyniknout Štekra, který efektním semaforem jeho ránu pokryl.

24:32

Jiří Stráský to nyní neudělal vůbec špatně. Z pravého kruhu vyslal vzdušnou střelu na Michajlov, který se už chystal k zákroku, ale nakonec zasahovat nemusel. Pomohla mu totiž domácí obrana, která puk srazila do ochranné sítě.

23:39

Krliš pálil od modré čáry, jeho střelu ještě tečoval jeho spoluhráč, ale Michajlov byl opět proti. Stále tak drží nejtěsnější možný náskok Děčína.

22:50

Hosté od počátku druhého dějství hrají daleko více agresivněji, napadají už v útočném pásmu a prahnou tak po vyrovnání.

21:14

Na druhé straně hledal svou přihrávkou rozjetého Zajana, ale druhý jmenovaný jeho rychlou přihrávku nezachytil. Nicméně domácí útočné pásmo udrželi a dál hrozí před Štekrem.

20:25

Jan Schleiss se ocitl v těsné blízkosti Michajlova, který ale svým pozorným zákrokem nedovolil klatovskému útočníkovi skórovat.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je za námi. V ní se domácí ujali jednobrankového vedení zásluhou přesné trefy Václava Racka v přesilové hře. Hosté měli několik šancí na vyrovnání, ale nestalo se tak. Poprvé do kabin tak jdou Medvědi s lepší náladou, než hosté. Uvidíme, co nám přinese další třetina, která začne přibližně v 18:47.

20:00

První třetina skončila.

19:55

Až nyní se hostům podařilo vyhodit kotouč do bezpečí a ti spěchají střídat. Vhazovat se bude ve středním pásmu blíže hostující brance.

19:22

Racek znovu číhal u levé tyče klatovské branky, tentokrát už byl ale ve větší šanci, svou střelou ale orazítkoval spojnici klatovské klece.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:18

Václav Racek tečoval střelu u levé tyčky Štekrovy svatyně, ale svůj druhý střelecký příspěvek nepřidal.

17:59

Další početní výhoda pro Děčín. Jakub Slavík dostává dvě minuty za držení a jeho tým se tak bude bránit ve čtyřech.

17:36

Z levé strany pálil na Štekra Daniel Volráb, ale brankář hostů dokázal včas sklapnout betony a neinkasoval.

16:53

Jiří Uhlík se vydal podél levého mantinelu do útočného pásma a z levého kruhu následně střílel na Michajlova, který opět vytasil přesný zákrok.

15:44

Slavík střílel od modré čáry, kotouč vyrazil Michajlov pouze před sebe, nikdo z hostů ho ale nedokázal dorazit, a tak do dalšího útoku mohou projít Medvědi.

15:00

Medvědi se ubránili, Vaněk skáče na ledovou plochu a to znamená, že Děčín je už v plném počtu.

14:06

Obrovská šance hostů. Těsně před Michajlovem zvedl kotouč Jan Schleiss, ale lapačka domácího brankáře na poslední chvíli černou gumu zachytila a Michajlov tak notně Medvědy podržel.

13:32

Děčín se zatím dobře brání a vyhazuje kotouče daleko od vlastní branky. Povedlo se to i nyní po tom, co Racek zachytil kotouč od modré čáry a ten už míří až před Štekra.

13:00

Nyní si početní výhodu vyzkouší také hosté. Vaněk inkasuje dvě minuty za podražení.

11:51

Medvědi jeli dva na jednoho. Jaroslav Hašek našel na pravém kruhu svou přihrávkou Radima Vacka, ten okamžitě střílel na Štekra, ovšem ten jeho přízemní střelu kryje.

10:46

Zajan našel v útočném pásmu Koptu, kterého ale přidržela obrana Klatov a ta nedopustila, aby se před Štekrem dostali Medvědi ke střele.

09:42

Z otočky střílel Jan Topinka, ale kotouč, který mířil k levé tyčce Michajlovovy branky, za jeho zády neskončil. Na opačnou stranu pak míří znovu domácí hokejisté.

08:54

Klatovští se dostali ke dvěma šancím, s vedoucí brankou Děčína se nesmířili a hned se snažili vyrovnat. Jenže zákroky Michajlova byly proti. I nyní lapil střelu Schleisse a podržel svůj tým.

07:28

Děčín právě vstřelil branku!
Nyní se to už ale Medvědům povedlo. Z prostoru mezi kruhy vystřelil VÁCLAV RACEK, jeho střelu Štekr vůbec neviděl a kotouč se od pravé tyčky odrazil za jeho záda – 1:0. Domácí se tak ujímají vedení. Asistence: Michal Oliverius.

07:20

Martin Zdvořáček se napřáhl od modré čáry k mohutné střela a Štekr se znovu vyznamenal. Svým přesným zákrokem podržel svůj tým a raději přerušil hru.

06:18

Trma-vrma před Štekrem, před kterým zívala odkrytá branka. Hosté si ale mohli oddychnout, kotouč nikdo z domácích nedokázal mezi tři tyče usměrnit.

05:52

První přesilová hra pro Děčín. Kokoška zahákoval soupeře a už sedí na trestné lavici.

05:03

Po akci hostů se v obranném pásmu dostali ke kotouči domácí hokejisté, kteří poté zamířili do teritoria Klatov. Ale o kotouč přišli a na druhou stranu znovu míří hosté.

04:07

Po ráně Leštiny od modré čáry zaduněly betony Martina Michajlova. Ten hru nepřerušuje, nechá ji plynout a Medvědi už spěchají do útočného pásma.

03:29

Daniel Volráb našel zpoza branky Klatov volného Jana Hucka, který z levého kruhu provětral lapačku Štekra. I ten si připsal další veledůležitý zákrok.

02:42

Jaroslav Hašek čekal na levém kruhu na přihrávku, která na něho mířila z hole Radima Vacka, ale obránce hostů jejich úmysl překazil a zaváží kotouč na opačnou stranu.

02:07

Další slibně se rozvíjející akci Klatov zastavilo postavení mimo hru. Ta se stěhuje zpět do středního pásma, kde se také bude vhazovat.

01:24

Jenomže nyní bylo před ním rušno. Jan Topinka si sjel blíže Michajlovovi, před kterým vyslal přízemním střelu, kterou ještě dorážel Martin Beneš, ale brankář domácích kotouč za svá záda nepustil.

00:33

Na druhé straně dostal Schleiss přihrávku mezi kruhy, ale nakonec Michajlova neohrozil, protože pouze promáchl.

00:06

Hned po vhazování ve středovém kruhu se Medvědi vrhli do útoku a od modré čáry hned vyslal jedovatou střelu Zdvořáček. Štekr ale příložníkem jeho střelu zlikvidoval.

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči obou celků se už řadí na modrých čárách a utkání tak za malou chvilku začne.
Úvodní sestavy:

HC Děčín: Michajlov (Lavinger) – Vaněk, Saska, Chmel, Zdvořáček, Procházka J., Hucek, Kvaček – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Oliverius, Racek – Kopta, Sýkora, Zajan – Chovanec, Kment, Vykouk – Patzelt

SHC Klatovy: Štekr (Holub) – Krliš, Švarc, Špaček, Kaňák, Slavík, Leština, Kubík, Kulhánek – Schleiss, Uhlík, Topinka – Beneš, Vavřička, Stráský – Kokoška, Jakubec, Němec – Vlček

Rozhodčí: Škrobák – Votrubec, Ševic.
Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
Vzájemná utkání

Jak už bylo zmíněno, v prvním letošním vzájemném měření sil zvítězili hokejisté Děčína na ledě Klatov 4:1, v dnešní první letošní odvetě tak Klatovští mají Medvědům co vracet a určitě mají i velkou motivaci předchozí prohru napravit. Čeká nás jistě zajímavý duel, který si rozhodně nenechte ujít.
SHC Klatovy

Klatovští mají nyní za sebou dvě výhry po sobě. Farma extraligové Plzně si dokázala nejprve poradit s Kláštercem a poté v západočeském derby také se Sokolovem. V tabulce se Klatovští dostali na šesté místo před tým Děčína. Na svém kontě mají o jeden bod více, tedy dvanáct a jsou šestí. A protože v prvním měření sil na své ledě Medvědům podlehli, tento neúspěch se budou snažit napravit a také se pokusí z cizího ledu urvat nějaké body. Zda se jim to podaří, nám samozřejmě napoví až samotné utkání.
HC Děčín

Děčínští Medvědi mají za sebou vydařené sobotní utkání, ve kterém skolili lídra tabulky, a sice Vrchlabí. V něm nejprve sahali po třech bodech, nakonec i o jednu branku prohrávali, aby nakonec dokázali srovnat a následně dovést utkání do vítězného konce v prodloužení. Do sestavy se vrátili uzdravení Michal Oliverius a Tomáš Faigl a oba se zapsali do statistik. Takový zápas rozhodně hokejisty Děčína nakopl a i dnes se budou snažit, aby si před svými diváky znovu připsali nějaké body. Navíc proti Klatovům vyhráli na jejich ledě hned v prvním kole, takže doma budou chtít tuto výhru potvrdit. V tabulce jsou Děčínští na sedmém místě s jedenácti body.
Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. První čtvrtina základní části je minulostí a dnešním dnem začínají první odvetná utkání. My prostřednictvím tohoto online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy HC Děčín a SHC Klatovy.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Děčín – HC Klatovy

2:1

konec (1:0, 0:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Racek (Oliverius), 60. Hašek (Zdvořáček) – 33. Švarc (Beneš, Špaček)

HC Děčín: Michajlov (Lavinger) – Vaněk, Saska, Chmel, Zdvořáček, Procházka J., Hucek, Kvaček – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Oliverius, Racek – Kopta, Sýkora, Zajan – Chovanec, Kment, Vykouk – Patzelt

HC Klatovy: Štekr (Holub) – Krliš, Švarc, Špaček, Kaňák, Slavík, Leština, Kubík, Kulhánek – Schleiss, Uhlík, Topinka – Beneš, Vavřička, Stráský – Kokoška, Jakubec, Němec – Vlček

Rozhodčí: Škrobák – Votrubec, Ševic

Průběh zápasu
1. třetina
05:52 KLT 2 Kokoška, hákování
07:28 DEC 1:0 Racek (Oliverius)
13:00 DEC 2 Vaněk, podražení
17:59 KLT 2 Slavík, držení protihráče
Po 1. třetině
2. třetina
28:59 KLT 2 Schleiss, podražení
31:14 DEC 2 Volráb, podražení
31:38 DEC 2 Racek, podražení
32:13 KLT 1:1 Švarc (Beneš, Špaček)
Po 2. třetině
3. třetina
46:20 KLT 2 Uhlík, podražení
56:32 DEC 2 Zdvořáček, podražení
59:25 KLT 2 Švarc, napadení
59:59 DEC 2:1 Hašek (Zdvořáček)
Konec