Menu

Hokej

NHL

Edmonton Oilers – St. Louis Blues

3:1

konec (0:0, 1:1, 2:0)

21.10.2016, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • Jaroslav Svoboda (@JarSvoboda)

Tipsport: 2.8 3.7 2.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:23

59:23 Connor MCDAVID - 3:1

59:23

Edmonton právě vstřelil branku!
A je rozhodnuto. Hosté pod tlakem zahráli podél modré čáry přihrávku naslepo, aby se jim podařilo udržet pásmo, jenže přesně do míst, kde byl pouze CONNOR MCDAVID. Ten pak projel kluziště a lehce bekhendovou střelou do prázdné branky pečetí výhru svého týmu. Bez asistence.

58:46

Alle na střídačce, hosté hrají power-play.

50:12

Tady teď u Edmontonu snad stáli všichni svatí! Jakupov se prosadil po levém křídle, pak zakončoval na dlouhou hůl protaženým blafákem, Talbot už byl bezmocný, ale kotouč trefil jen tyč domácí branky! Nádherná akce Naila Jakupova!

47:08

Další zákrok Allena, tentokrát proti Eberleho příklepu!

45:25

COLTON PARAYKO se snažil vypíchnout u hrazení kotouč z držení Leona Draisaitla, ale místo toho právě holí podrazil německého útočníka a přesilovku si tak zahrají i domácí.

44:52

Fantastický Jake Allen při zakončení a hlavně dorážce Connora McDavida! Teď gólman Blues podržel své spoluhráče a udržel je výsledkově v kontaktu!

44:39

Další důležitý zákrok Cama Talbota po ráně Upshalla z otočky.

42:43

Tarasenko pálí a znovu Talbot v akci!

41:44

Obránce Oilers ERIC GRYBA si teď zrovna jako dvakrát šikovný hráč nepočínal! V obranném zákroku doslova vzal čepelí Jakupova pod krkem a musí na trestnou lavici. Šance pro hosty.

40:36

40:36 Milan LUCIC - 2:1

40:36

Edmonton právě vstřelil branku!
Jenže po nejistém zákroku Talbota domácí otočili hru a McDavid zavezl puk do útočného pásma, stáhl na sebe dva bránící hráče a mezi nimi našel zcela volného MILANA LUCICE před brankou Allena! A zkušený forvard lehce překonal brankáře St. Louis a domácí rázem vedou! Asistence: Connor McDavid, Jordan Eberle.

38:52

A málem se také Oilers dostali do velké šance, Parayko včas ale pokryl prostor před brankou!

37:35

Nakonec to byl asi Lucic, kdo se snažil na druhé straně zakončovat prudký pas, byl tedy bráněn na hranici pravidel, ale pokračuje se ve hře.

34:45

A domácí si zadělali na problémy! ADAM LARSSON dohrál sice ostře u mantinelu Tarasenko, ale protože měl loket v obličeji ruského útočníka, tak z toho nevyvázl bez trestu. Dvě minuty za faul loktem a domácí se budou bránit v oslabení!

33:30

Solidní kombinace domácích a Jake Allen vytáhl výborný zákrok proti koncovce McDavida!

31:58

Jaškin se dostal do šance po vhazování, ale neuspěl a neprotlačil puk za Talbota, Jakupovova rána hned vzápětí skončila na těle Marka Letesta.

26:22

26:22 Tyler PITLICK - 1:1

26:22

Edmonton právě vstřelil branku!
Gól opravdu platí! Ránu Andreje Sekery od modré tak TYLER PITLICK dostal za záda Allena dovoleným způsobem a máme tu k nemalé radosti publika vyrovnáno! Asistence: Andrej Sekera, Mark Letestu.

26:22

Pitlick proletěl brankovištěm a tečoval ránu od modré, puk končí v brance, ale Pitlick při zakončení sestřelil Allena! Trenér hostů si bere challenge, tak co, bude vyrovnáno?

23:37

23:37 Nail JAKUPOV - 0:1

23:37

St. Louis právě vstřelilo branku!
A hosté jdou do vedení! Dmitrij Jaškin rozjel útok po pravém křídle, jeho bekhendovou střelu ještě srazil larsson za branku, odkud ale Edmundson servíroval před brakoviště puk na NAILA JAKUPOVA, který okamžitě prostřelil ránou k tyči Cama Talbota. Tak teď nevím, jestli znovu budou domácí fanoušci aplaudovat svému bývalému hráči. Pro Jaškina jde o první kanadský bod v sezóně! Asistence: Joel Edmundson a Dmitrij Jaškin.

20:42

Nakonec po Schwartzově napadání dostal zajímavou přhrávku kevin Shattenkirk, ale obránce Blues míjí branku.

19:31

Nakonec jeden z rozhodčích někde vyčíhal nedovolený zákrok ANTONA SLEPYŠEVA, který dostává dvě minuty za hru vysokou holí. Hosté tak budou dohrávat první třetinu s výhodou přesilové hry.

17:38

Hosté rozjeli rychlou akci po vypíchnutí přihrávky ještě v útočném pásmu a Robby Fabbri střelou tahem trefuje břevno Talbotovy branky!

14:17

Na druhé straně se do obrovské šance dostal Upshall, který bekhendem zakončoval na branku domácích, kde se Talbot již ocitl v pozici ležmo, ale i tak brankář Oilers vytáhl parádní zákrok!

13:28

Slepyšev se dostal k odraženému puku a zkoušel objet branku a zastrčit puk za tyč, ale to se mu nepovedlo.

12:19

Do velké šance se tlačil Lucic, ale Pietrangelo mu na poslední chvíli vypíchl kotouč!

06:45

Connor McDavid se již tlačil do mezikruží k zakončení souhry Oilers, ale záměry mu překazil JOEL EDMUNDSON, který podrazil kapitána domácího celku. Jsou z toho dvě minuty pro zadáka Blues a první přesilovka utkání. Ta začne po reklamní přestávce.

04:52

První opravdu větší šance zápasu, dostali se do ní hosté. Ale po přihrávce Tarasenka vychytal Cam Talbot parádním zákrokem betonem Dmitrije Jaškina, který před brankovištěm zametal skoro do prázdné branky. A pak se objevil Talbotův beton!

Edmonton Oilers – St. Louis Blues

3:1

konec (0:0, 1:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 27. Pitlick (Sekera, Letestu), 41. Lucic (McDavid, Eberle), 60. McDavid – 24. Jakupov (Edmundson, Jaškin)

Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Klefbom, A. Larsson, Russell, Sekera, Nurse, Gryba – Lucic (C), McDavid, Eberle – Pouliot, Nugent-Hopkins, Kassian – Maroon, Draisaitl, Slepyšev – Lander, Letestu, Pitlick.

St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Bortuzzo, Shattenkirk, Edmundson, Parayko – Fabbri, Stastny, Jakupov – Schwartz, Steen, Tarasenko – Perron, Berglund, Jaškin – Upshall, Brodziak, Reaves.

Rozhodčí: Justin St. Pierre, Graham Skilliter – Shane Heyer, Mark Shewchyk

Diváci: 18347

Průběh zápasu
1. třetina
06:45 STL 2 Edmundson
19:31 EDM 2 Slepyšev, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
23:37 STL 0:1 Jakupov (Edmundson, Jaškin)
26:22 EDM 1:1 Pitlick (Sekera, Letestu)
34:45 EDM 2 A. Larsson, faul loktem
Po 2. třetině
3. třetina
40:36 EDM 2:1 Lucic (McDavid, Eberle)
41:44 EDM 2 Gryba, vysoká hůl
45:25 STL 2 Parayko, podražení
59:23 EDM 3:1 McDavid
Konec