Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

SV BauWelt Koch Mattersburg – FK Austria Vídeň

0:2

konec (0:0)

16.10.2016, 16:30 • Pappelstadion, Mattersburg (kapacita: 15.100 diváků) • 11. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 3.7 3.75 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Raphael Holzhauser, přichází Abdul Mohammed.

90

Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Olarenwaju Kayode, přichází Marko Kvasina.

88

Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Lucas Venuto, přichází Ismael Tajouri.

87

87. Christoph MARTSCHINKO - 0:2

87

Austria právě vstřelila branku!
CHRISTOPH MARTSCHINKO si na levé straně šestnáctky třikrát přiťukl míč do pohybu a z hranice šestnáctky poté levačkou napřáhl ke střele, která zaplachtila ve vzduchu a stočila se přesně do bližšího levého horního rohu brány. Výstavní trefa, po které se Austria Vídeň ujímá v závěru utkání dvoubrankového vedení.

83

Střídající Patrick Bürger měl na hlavě vyrovnávací gól, když uprostřed šestnáctky krásně přeskočil v hlavičkovém souboji jednoho z protihráčů a poté hlavou orazítkoval břevno!

74

Střídání v týmu SV Mattersburg: ze hřiště odchází Sven Sprangler, přichází Patrick Bürger.

70

Sven Sprangler fauloval v blízkosti pravé postranní čáry a za svůj taktický zákrok byl odměněn žlutou kartou.

69

Střídání v týmu SV Mattersburg: ze hřiště odchází Barnabas Varga, přichází Markus Pink.

67

Ještě před udělením žluté karty pálil zpoza šestnáctky nebezpečně Raphael Holzhauser, jehož pokus se ze vzduchu snášel přesně k levé tyči, Markus Böcskör ji ale fantastickým zákrokem vyrazil!

66

Petar Filipovic viděl žlutou kartu poté, co unikajícího protihráče stáhl levou rukou zápasnickým chvatem k zemi.

65

Raphael Holzhauser rozehrál na pravém křídle standardní situaci a jeho střílený centr bez teče málem zapadl ke vzdálenější levé tyči, Markus Böcskör ale předvedl další výstavní reflexivní zákrok a konečky prstů pravé ruky míč vyrazil!

62

Domácí fotbalisté si chtěli vymodlit penaltu a tentokrát se mělo pískat, protože Barnabas Varga byl na pravé straně šestnáctky evidentně nakopnut do pravé nohy!

58

Mario Grgic předvedl v blízkosti šestnáctky po pěkné Zidanovce teatrální pád a za simulování si vysloužil žlutou kartu.

54

Felipe Pires se uprostřed šestnáctky ocitl po krásné kolmé přihrávce svého spoluhráče v obrovské šanci a pravačkou se snažil zamířit ke vzdálenější pravé tyči, jenže Markus Böcskör proti němu skvěle vyběhl a levou nohou míč vykopl!

49

49. Alexander GRÜNWALD - 0:1

49

Austria právě vstřelila branku!
Olarenwaju Kayode se krásně uvolnil ve středu hřiště po rychlém protiútoku, jenže vzápětí si míč příliš předkopl a brankář Markus Böcskör proti němu skvěle vyběhl. Jeho následný kop ale našel pouze ALEXANDERA GRÜNWALDA, který mu vzápětí udělal kličku a z levé strany šestnáctky míč přízemní střelou poslal k přední levé tyči. Trojice hráčů se snažila zabránit v cestě míče do sítě marně a Austria Vídeň vede 1:0.

38

Austria dostala po faulu na Olarenwuju Kayodeho v blízkosti šestnáctky výhodu a Alexander Grünwald z levé strany pokutového území napřáhl z úhlu k prudké střele, kterou rozvlnil vedle bližšího levého horního rohu brány boční síť!

36

Barnabas Varga si skvěle naběhl do šestnáctky a po centru z pravé strany se dostal k hlavičce, která zamířila přibližně metr nad! V hledišti to nyní jen zahučelo.

29

Olarenwaju Kayode sice uprostřed šestnáctky po centru z levého křídla hlavičkoval zády k bráně, to mu ale nezabránilo v tom, aby míč poslal těsně nad břevno!

21

21. Největší příležitost prvního poločasu v podání Vargy.

21

Barnabas Varga uprostřed šestnáctky hlavičkoval po krásném centru z levého křídla přesně do levého horního rohu brány, brankář Osman Hadzikic ale vytáhl skvělý reflexivním zákrok a jeho pokus tygřím skokem vyrazil na rohový kop!

7

Barnabas Varga si nabíhal na levé straně šestnáctky na fantastický kolmý pas svého spoluhráče a málem se ocitl v obrovské šanci, tu mu ale včasným výběhem sebral brankář Osman Hadzikic, který za cenu vlastního zdraví odkopl míč do bezpečí!

6

Patrick Farkas se po nádherném přetaženém centru z pravého křídla dostal na vzdálenější levé tyči k hlavičce, ta ovšem ke zklamání domácích fanoušků zamířila nad!

SV BauWelt Koch Mattersburg – FK Austria Vídeň

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 49. Grünwald, 87. Martschinko

Karty:   58. Grgic (MTT), 70. Sprangler (MTT) – 66. Filipovic (AUV)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 17:12.

SV BauWelt Koch Mattersburg: Böcskor – Höller, Mahrer, Rath, Maksimenko – Sprangler (74. Bürger), Jano – Farkas, Grgic, Röcher – Varga (69. Pink).
Náhradníci: Rosenstingl – Perlak, Ertlthaler, Fran, Lovric. Trenér: Ivica Vastic.

FK Austria Vídeň: Hadzikic – Stryger Larsen, Rotpuller, Filipovic, Martschinko – Serbest, Holzhauser (90+3. Mohammed) – Felipe Pires, Grünwald, Venuto (88. Tajouri) – Kayode (90. Kvasina).
Náhradníci: Pentz – Gluhakovic, Prokop, Salamon. Trenér: Thorsten Fink.

Rozhodčí: Dieter Muckenhammer. Asistenti: Andreas Rothmann, Clemens Schüttengruber. Čtvrtý rozhodčí: Manuel Schüttengruber