Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Dobrovice – TJ Štěchovice

3:2

konec (1:0)

15.10.2016, 16:00 • 10. kolo • Karel Jedlička

Tipsport: 1.85 3.8 3.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

90. BERNÁT - 3:2

90

Dobrovice právě vstřelila branku!
Erupce nadšení na dobrovickém stadiónu. Domácí se nespokojili s remízou, vrhli vše do útoku a odražený míč z hranice šestnáctky napálil úžasně nechytatelnou střelou do šibenice PAVEL BERNÁT.

88

88. HURKA - 2:2

88

Dobrovice právě vstřelila branku!
S domácími to už vypadalo bledě, nakonec se ale dokázali prosadit. Do útoku běžel vypomoci Volfovi i stoper Lukáš, po souboji ve vápně se míč odrazil před nepokrytého MARTINA HURKU a ten technickou střelou na zadní tyč rozvlnil síť za Soukupovými zády.

73

Žlutou kartu dostává Hřebeček (FK TJ Štěchovice).

70

Střídání v týmu FK Dobrovice: ze hřiště odchází Munzar, přichází Bernát.
Střídání v týmu FK TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Bulíř, přichází Beneš.

69

69. KOŠATA - 1:2

69

Štěchovice právě vstřelily branku!
Hosté otáčejí vývoj zápasu a postarali se o to střídající hráči. Stanislav Hřebeček nejprve trefil tyč, dorážku už nasměroval do prázdné brány JAKUB KOŠATA.

62

62. KUČERA - 1:1

62

Štěchovice právě vstřelily branku!
Stanislav Hřebeček rozehrál trestný kop z velmi výhodné pozice a ŠTĚPÁN KUČERA z chumlu hráčů prudkou hlavičkou zaslouženě vyrovnává.

61

Poprvé střídá i Picava, kapitána Martina Vajgla nahrazuje jeho jmenovec Hurka.

51

Hosté tlačí dál, domácí jsou snad myšlenkami ještě v kabině. Po levém křídle se prohnal čerstvý Košata, jeho centr napálil na malém vápně z voleje Bulíř a míč znovu proletěl jen kousíček kolem vzdálenější tyče.

50

První velká šance Štěchovic. Na Novákův centr vyskočil na malém vápně nejvýš kanonýr Batka, kdyby lépe trefil, byl by to jistý gól. Domácí zachránila právě nečistě trefená hlavička, míč skočil o zem a těsně vedle.

46

Štěchovice o přestávce provedly dvě změny v sestavě: v kabině zůstal zraněný Miroslav Mareš a také David Halbich, novými muži na trávníku jsou Jakub Košata a Stanislav Hřebeček.

25

Osvald se ve středu pole elegantně vyhnul dvěma protihráčům a přihrál Valentovi, který technickou ranou zpoza velkého vápna těsně přestřeluje.

18

Obrovskou hrubici vyrobil hostující Jakobovský. Při rozehrávce se nechal obrat Volfem, který rozehrál rychlý brejk do strany a po sérii přihrávek kryl Soběslavovu dělovku na čáře vynikajícím zákrokem Soukup.

13

13. OSVALD - 1:0

13

Dobrovice právě vstřelila branku!
A teď má štěchovický kouč ještě větší důvod ke vzteku. Volf se v pokutovém území uvolnil, počkal si s hlavou nahoře, než mu naběhne TOMÁŠ OSVALD a nejmenšímu muži na trávníku nádherně odcentroval před bránu na gólovou hlavičku!

FK Dobrovice – TJ Štěchovice

3:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 13. Osvald, 88. Hurka, 90. Bernát – 62. Kučera, 69. Košata

Karty:   73. Hřebeček (STE)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 8:7. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:14.

FK Dobrovice: Bartoš – J. Novák, Skuhravý, Lukáš, Tvaroha – Valenta, Munzar (70. Bernát), Soběslav, Osvald, Vajgl (61. Hurka) – Volf
Náhradníci: Slavík – Bernát, Boček, Toman, Miškovský, Kalíšek

TJ Štěchovice: Soukup – Busta, Cienciala, Bulíř (70. Beneš), Kučera, Halbich (46. Košata), Batka, L. Novák, Jakobovský, Maršálek, Mareš (46. Hřebeček)
Náhradníci: Vašák – Švejda, Beneš

Rozhodčí: Teuber – Kapoun, Vaňkát

Diváci: 205