Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Deportivo La Coruňa

4:0

konec (3:0)

15.10.2016, 16:15 • Camp Nou (Barcelona) • 8. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.12 10.0 21.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

V samotném závěru přišla ještě jedna velká šance Barcelony! Messi tentokrát roztáhl hru na pravou stranu, kde se nacházel Turan. Jeho skvělý centr našel před brankou Alcacéra, avšak ten ani tentokrát nemířil přesně!

90

V poslední minutě základní hrací doby ještě dostává žlutou kartu Lionel Messi!

87

Barcelona má tak v závěru tohoto utkání k dispozici nebezpečnou standardní situaci. K exekuci se staví dvojice Neymar – Messi!

82

Lionel Messi nyní dostal opět příliš prostoru ve středu hřiště, a tak vypálil. Jeho povedenou střelu však dokázal Lux vyrazit na rohový kop!

73

Další obrovská šance Paco Alcácera! Digne našel krásným centrem ve vápně Piquého, který ještě vylepšil pozici pro bývalého útočníka Valencie, avšak Alcácer trefil ve stoprocentní šanci pouze Luxe, který v posledních minutách v brance čaruje!

71

71. Hlavičku Alcácera dokázal Lux vyrazit!

71

Další obrovská šance katalánského celku! Messi prošel ze středu hřiště až do pravé části pokutového území a následným centrem našel hlavu Alcácera, jehož hlavičku však vyrazil na roh Lux!

69

Barcelona měla nyní další velkou šanci na vstřelení páté branky! Messi načechral centr na levou stranu pro Digneho, který míč v akrobatické pozici vrátil před branku. Arda Turan však ve stoprocentní šanci nezakončil přesně!

68

Poslední střídání domácího celku v tomto zápase! Ze hřiště odchází Rafinha, který se v prvním poločase blýskl dvěma góly. Na jeho místo přichází Denis Suárez.

65

65. Laure zasáhl Neymara loktem a dostal červenou kartu

65

A přichází další velká komplikace pro Deportivo! Neymar na levé straně sice přišel o míč, avšak Laureho velmi aktivně napadal. Tomu se aktivita brazilského reprezentanta příliš nelíbila, a tak Neymara zasáhl loktem do hlavy. Hned poté hlavní rozhodčí vytáhl červenou kartu!

62

Celý protiútok katalánského celku táhl středem hřiště Lionel Messi, kterému hráči hostujícího týmu dali opravdu hodně prostoru. Klíčový hráč Barcelony si navedl před vápnem míč na střelu, avšak trefil pouze Laureho!

59

Minutu o čtvrté brance domácího celku přichází další žlutá karta! Rumunský útočník Andone byl pozdě v souboji s Mascheranem, kterého velmi ostře dohrál a dostává žlutou kartu.

58

58. Lionel MESSI - 4:0

58

Barcelona právě vstřelila branku!
A máme zde čtvrtý gól! Neymar opět operoval s míčem na levé straně, udělal kličku do středu a parádní přihrávkou našel ve vápně LIONELA MESSIHO, který si dokázal poradit v zakončení a po třech minutách na hřišti střílí čtvrtou branku svého týmu.

56

Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Emre Colak, přichází Ryan Babel.

55

A velký moment pro domácí fanoušky právě přichází! Sergio Busquets opouští hřiště a na jeho místo přichází Lionel Messi, který laboroval s třísly, avšak nyní již je připraven vstoupit do zápasu!

54

U postranní čáry se již připravuje Lionel Messi, který by se měl dostat za několik málo minut do hry!

52

Nyní už hlavní rozhodčí udělil první žlutou kartu v tomto utkání. Mosquera zastavil nedovoleným zákrokem pronikajícího Neymara, který se hnal do zajímavého protiútoku a žlutá karta byla zcela na místě!

50

Teď však přišla velká šance domácího celku! Digne našel ve vápně Rafinhu, který sklepl míč pro Neymara, a ten pohotově vypálil. Jeho střelu však zblokoval Albentosa na rohový kop!

46

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Luis Suárez, přichází Paco Alcácer.

45+1

Exekuce následné standardní situace se zhostil Luis Suárez, jehož střela nebyla vůbec špatná, avšak míč prolétl těsně vedle hostující branky!

45

Barcelona teď předvedla další krásnou akci, ze které však čtvrtou branku nevstřelila. Busquets dostal míč dopředu na Neymara, který jej sklepl pro Suáreze. Jeho pohotovou ránu zastavila pravá tyč branky hostujícího týmu!

43

43. Luis SUÁREZ - 3:0

43

Barcelona právě vstřelila branku!
V závěru poločasu přichází třetí branky Barcelony, která zatím předvádí v dnešním utkání velmi dobrý výkon! Neymar operoval s míčem na levé straně, povedenou přihrávku mezi dvěma hráči dostal míč na LUÍSE SUÁREZE, který si míč krásně zpracoval a ve vápně ukázal svou pověst kanonýra!

36

36. RAFINHA - 2:0

36

Barcelona právě vstřelila branku!
A z následné standardní situace se katalánský celek dostává již do dvoubrankového vedení! Exekuce se ujal Neymar, jehož centr našel Piqého. Jeho hlavičku ještě Lux zneškodnil, avšak na bleskovou dorážku RAFINHY byl již již krátký!

29

Sidnei bohužel není schopný pokračovat v dnešním zápase poté, co se střetl u postranní čáry s Luísem Suárezem. Na jeho místo tak přichází Alejandro Arribas.

21

21. RAFINHA - 1:0

21

Barcelona právě vstřelila branku!
A favorit dnešního se dostává zaslouženě do vedení! Guilherme nebyl schopný před vápnem odkopnout míč a připravil ho o něj aktivní Rafinha. K míči se dostal Suárez, který následným pasem našel ve vápně právě RAFINHU, který dokázal dostat střelou mířící na vzdálenější tyč míč do sítě!

14

14. Nebezpečná standardní situace Neymara

14

Příliš nechybělo a byla k vidění úvodní branky dnešního zápasu! Exekuce standardní situaci se zhostil Neymar, který se opřel do míče. Jeho dobrá rána však prolétla těsně nad břevnem!

7

7. Neymarovu ránu zastavilo břevno a Suárez hlavičkoval nad branku

7

Barcelona dlouho obléhala vápno svého soupeře. Po centru Digneho se dostal míč na opačnou stranu k Rakitićovi, který našel na zadní tyči Neymara, jehož střelu zastavilo břevno! Následná dorážka Suáreze mířila nad branku!

FC Barcelona – Deportivo La Coruňa

4:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 21. Rafinha (L. Suárez), 36. Rafinha, 43. L. Suárez (Neymar), 58. Messi (Neymar)

Karty:   90. Messi (BAR) – 52. Mosquera (DEP), 59. Andone (DEP)   65. Laure (DEP)

Držení míče: 71 % : 29 %.
Střely na branku: 13:3. Střely mimo: 12:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 5:15.

FC Barcelona: ter Stegen – Digne, Piqué (C), Mascherano, Mathieu – Rakitić, Busquets (55. Messi), Rafinha (68. Denis Suárez) – Arda Turan, L. Suárez (46. Alcácer), Neymar.
Náhradníci: Masip – Denis Suárez, Iniesta, Messi, Alcácer, A. Gomes, Umtiti.

Deportivo La Coruňa: Lux – Laure (C), Albentosa, Sidnei (29. Arribas), F. Navarro – Mosquera, C. Borges – Guilherme, Gama, Colak (56. Babel) – Andone.
Náhradníci: Tytoń – Bergantiños, Moreno, Arribas, Luisinho, Valle, Babel.

Rozhodčí: José Sánchez – Gallego, Martínez (vš. Španělsko)

Diváci: 83553