Menu

Hokej

ELIOD extraliga mladšího dorostu

BK Mladá Boleslav – Mountfield HK

5:3

konec (1:1, 2:1, 2:1)

09.10.2016, 12:00 • 9. kolo • Martin Voltr

Ode mě je to pro dnešek všechno, příjemný zbytek neděle z Mladé Boleslavi. (14:15:40)
Mladší dorostenci Mladé Boleslavi se stávají prvním týmem, který letos dokázal obrat lídra z Hradce Králové o všechny body! Mountfield měl víc ze hry, ale své šance nedokázal proměňovat a také výkon brankáře Matěje Rylicha udržel domácí ve hře.

Bruslaři pak rozhodli dvojicí slepených gólů v 56. minutě. V závěru se ještě museli bránit obrovskému tlaku v power-play, Hradec se nevzdal šance na body, jenže se stavem 5:3 už nic neudělal.

Konec zápasu.

59:41

Opět je puk ve středním pásmu, je rozhodnuto.

59:20

Adam Hes zastavil puk a Hradec musí znovu rozehrávat.

58:50

Vzájemně vyloučeni za hrubost jsou Szymon Bieniek a David Sýkora. Hradec pokračuje v power-play pět na čtyři.

58:50

Kotouč zůstal pod Rylichem a padal mu za záda, nicméně rozhodčí rozpažil a poté se v boleslavském brankovišti strhla šarvátka!

58:42

Oba týmy hrají v plném počtu, šest na pět pro Hradec.

58:32

Další přerušení, Rylich ukryl Morongovu dělovku na hrudi.

58:24

Puk letěl po ose Morong – Poppel – Soukup, ale poslední jmenovaný před prázdnou branou promáchl!

58:11

Z pravého kruhu neuspěl ani Matěj Morong, Rylich má puk v lapačce a přerušuje hru.

57:58

Martin Soukup tečuje Janouškovu střelu těsně vedle branky.

57:42

Vhazuje se v boleslavské třetině a hosté odvolali brankáře. Power-play pěti proti čtyřem!

57:42

Oddechový čas pro střídačku Hradce Králové.

57:42

Zakázané uvolnění domácích. Poppel zkoušel kličku do středu hřiště, jeho bekhend ale Rylich pokryl.

57:17

Poppelova rána z dálky těsně minula boleslavskou svatyni. Hradci už čas letí hodně rychle.

56:52

Hradečtí chybovali v rozehrávce, ale Denis Vacek včas vyjel z brány proti Michalu Simonovi. Ten poté skončil v rohu s bolestivou grimasou, ale už je na střídačce a snad bude v pořádku.

56:41

Jenže kromě vyloučení Daniela Kubarta (MBL) za krosček je tu i nedovolené bránění Szymona Bienieka (HKM), které hlavnímu sudímu poradil čárový. 4 na 4.

56:15

Hradečtí ještě spustili obrovský tlak! Ve velké šanci neuspěl Jan Jušta, potom přišel boleslavský faul.

55:38

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Teď už to budou mít hosté hodně těžké. Po čtvrté brance totiž dál nedokázali čelit boleslavské aktivitě a statická defenzíva přihlížela nahrávce Dobši na JANA ZÁVORU, který bekhendem zakončil do prázdné brány – 5:3! Asistence: David Dobša, Jiří Mrkus.

55:05

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Pět minut před koncem třetí třetiny jdou domácí znovu do vedení a přibližují se k výhře nad lídrem tabulky! Po nahození z úhlu zůstal kotouč před Vackem a v nepřehledné situaci se nejrychleji zorientoval DANIEL KUBART, jehož dorážka z úhlu byla úspěšná – 4:3. Bez asistence.

54:31

Hradec je kompletní a Petržílka s Morongem hned prchli do přečíslení. Morongovu střelu Rylich zastavil, kotouč mu znovu zůstal pod tělem, ale spoluhráči ho odpálili.

53:58

Po odražené střele zůstal před Vackem nehlídaný David Dobša. Hradecký gólman se ale proti jeho dorážce vytáhl a udržel nerozhodné skóe! Dlužno dodat, že Dobša už byl ve velkém úhlu.

53:46

...vysokou ránu Tomáše Holoubka poslal Vacek vyrážečkou do rohu.

53:29

Domácím mladíkům neprošla přihrávka před branku, i tak ještě drží pásmo...

52:57

David Sýkora nastavil Martinu Jandovi tělo a v hradeckém oslabení ho nenechal projet k brance.

52:08

První hradecká letka dál nebezpečně operovala v útoku, ale Petr Poppel (HKM) pak krosčekoval protivníka a už sedí na trestné.

51:28

Matěj Morong si pohrál s boleslavskou defenzívou, jenže krásný slalom ho nakonec vynesl za branku. Pak už nic nevymyslel.

50:57

Petržílka je zpátky na ledě a Mountfield hraje v plném počtu.

50:26

Tohle byla gólmanská paráda! Denis Vacek sebevědomě rozehrál, Hradec málem ještě vyprodukoval nebezpečnou akci, nicméně Poppela zastavil těsný ofsajd.

50:10

Z hokejky Jaroslava Kašpara opět letí puk až k Rylichovi.

49:25

Denis Vacek vyhlédl proti střele Novotného od modré, potom zlikvidoval i pokus z úhlu a Hradec vyhazuje.

48:51

Přesilovka pro Mladou Boleslav. Lukáš Petržílka (HKM) míří k trestoměřičům na dvě minuty za hákování.

47:59

Z vyrovnané hry vystoupla další možnost Hradeckých. Poppel přenechal Morongovi, ten uháněl na Rylicha, ale střelou na druhý růžek ho nepřekonal!

46:54

Černá guma vyjela od hrazení k Tomáši Dlaskovi, který pálil přes skákajícího hradeckého beka. Slušná rána minula hradecké břevno.

45:49

Hradecké nahození dojížděl Martin Soukup, nicméně soupeř se o něj v rohu důrazným způsobem postaral.

45:27

Další snahu hokejistů v zelenobílých dresech zastavuje odpískaný ofsajd.

44:59

Bruslaři se vymanili z hradeckého náporu, jejich protiútok táhl Michael Schulz, nicméně skončil v rohu útočného pásma.

44:20

Byl to tuším Martin Janda, kdo zblízka dorážel, ale snad i s příspěním zákroku Rylicha velkou šanci neproměnil! Domácí brankář předtím zasáhl i proti tečované střele.

43:21

Hradec právě vstřelil branku!
Mountfield dotahuje skóre a dnes potřetí pojedeme od nuly! Dlužno říct, že Hradečtí jsou na ledě lepším týmem a vyrovnání si zasloužili. Szymon Bieniek posunul před branku na PETRA POPPELA, který napoprvé skvělého Rylicha nepřekonal, ale z dorážky už poslal kotouč za jeho záda – 3:3. Asistence: Szymon Bieniek.

42:36

Boleslavi se dnes úspěšně daří blokovat hradecké střely. Naopak Vacka teď ostrou ranou pozlobil Jakub Zajíček.

42:17

Hradecká přihrávka od hrazení na rozjetého Martina Jandu se neujala, nicméně domácí vzápětí poslali kotouč na icing.

41:59

Nyní museli pásmo vyklidit kvůli signalizovanému ofsajdu zase domácí.

41:24

Rozjetý Petr Poppel dostal přihrávku do středového kruhu, potom mu však kotouč ujel. V dalším hradeckém útoku se Lukáš Petržílka dostal do ofsajdu, který byl posouzen jako úmyslný.

40:34

Středočeši hrají v plném počtu.

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhé části nám v boleslavské aréně vládl především chaos. Hlavní rozhodčí Jan Hodač nemá zápas pod kontrolou a když se k tomu přidalo několik prudkých reakcí boleslavské střídačky, na světě bylo třeba vyloučení domácího kapitána do konce zápasu či vykázání trenéra Tomáše Černíka na tribunu.

Pětiminutové oslabení ale jeho svěřenci paradoxně využili k vedoucí trefě. Hradečtí mladíci měli i díky přesilovkám ve druhé třetině zcela jasně navrch, ale efektivita byla na straně Mladé Boleslavi, která půjde do třetí části za výhodnějšího stavu 3:2.

Třetí třetina začne přibližne ve 13:39.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:39

Hradec má obrovský tlak, ale stále mu to nestačí.

39:18

Skvělý zákrok domácího gólmana. Rylich se přesunul proti nahrávce a střelu Petra Poppela vyškrábl ramenem nad břevno!

38:48

Ani Matěj Morong z úhlu neprostřelil Rylicha, kotouč letí přes všechny čáry.

38:32

Hosté vytěžili puk z nepřehledné situace a od modré střílel František Řehák, ale Rylich to neměl složité.

38:20

Dvířka na domácí střídačce jsou znovu dokořán, tentokrát za to může "pouze" menší trest. Jakub Dobrkovský (MBL) je vyloučen za krosček.

37:55

Do boleslavského pásma si nabruslil Jan Jušta a přes obránce mířil na druhý růžek. Matěj Rylich vyhlédl a lapačkou zasáhl.

37:07

Za hradeckou obranou číhal Tomáš Dlask, nicméně Jakub Naar zblokoval přihrávku. Kotouč se vznesl vysoko do vzduchu a Vacek ho schoval do lapačky.

35:56

Domácí hokejisté jsou kompletní, pětiminutové oslabení tak přežili. V jeho úvodu se naopak poprvé ujali vedení.

35:08

Hokejistům z východočeské metropole ujel kotouč do neutrální zóny. Zatím se v početní výhodě trápí, průběh druhé části je hodně rozhodil.

34:31

Jan Závora včas přistoupil k Szymonu Bieniekovi, jeho střelu tak zblokoval do ochranné sítě. Domácím zbývá z dlouhého oslabení už jen minuta a 24 sekund.

33:19

Nyní už se hostující mladíci uklidnili a zahájili skutečný přesilovkový tlak. Petr Poppel z levé strany míjí, už byl přece jenom ve značném úhlu.

32:36

Matěj Rylich si myslel, že střelu Moronga zachytil do náruče. Kotouč mu ale spadl pod nohy a mohl být rád, že si ho nerazil za čáru.

31:17

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
To jsou věci, Bruslaři ve vlastním oslabení otáčejí skóre! Hradecká obrana za svými zády nechala volné dva hráče a TOMÁŠ DLASK prostřelil Denise Vacka – 3:2! Asistence: Michal Simon.

30:55

Hlavní kouč Mladé Boleslavi Tomáš Černík dostal trest ve hře a byl vykázán na tribunu! Pro Hradec to znamená pětiminutovou přesilovku!

30:55

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Předvedli nám, jak se přesilovka využívá za jedenáct sekund! Lukáš Novotný nahrál puk do rohu Davidu Dobšovi, ten hledal na levém kruhu LUKÁŠE MOUCHU. Přihrávka byla mírně zpomalena, domácí forvard i tak napálil puk pod břevno a svou druhou trefou v zápase opět vyrovnává na 2:2! Asistence: David Dobša, Lukáš Novotný.

30:44

Vše končí boleslavskou přesilovkou. Marek Pelda (HKM) je vyloučen za podražení, tak si počkejme, co nám domácí předvedou.

30:10

David Sýkora skočil na led ze střídačky a hned poslal kotouč na Denise Vacka. Domácí drží útočné pásmo, ale hosté je zase drží u mantinelu.

28:59

Petr Poppel už už unikal boleslavské obraně, na poslední chvíli ho hosté dojeli. I tak jeho následný zblokovaný pas na Moronga málem překvapil Rylicha, ten však nechal pravý beton u tyčky!

28:07

Morongova schovaná střela minula domácí klec a Bruslaři jsou kompletní. Jak dlouho nám hra pět na pět vydrží?

27:24

Dobrá hradecká kombinace skončila u Tomáše Janouška. Tomu ale střela nesedla úplně ideálně a soupeř ji zastavil svými chrániči, puk pak letěl přes všechny čáry.

26:46

Boleslavští mladíci zatím účinně bojují s hradeckým tlakem a nepouštějí hosty ke střele.

26:04

Oba týmy už hrály v plném počtu, což však nyní zase neplatí. Pohyblivý Morong byl lehce zahákován Tomášem Dlaskem (MBL), jenž přisedne k Rudolphovi na trestnou.

24:26

Ve stejném čase si za protesty vysloužil osobní trest do konce utkání domácí kapitán Michael Rudolph (MBL).

24:26

Hradec právě vstřelil branku!
Hosté výhodnou přesilovku využívají a domácí střídačka doslova zuří! Matěj Morong totiž odklidil ležící boleslavskou hokejku pryč z pásma, když už byla daleko od hráče, který ji dlouho předtím ztratil. Od modré čáry pak propálil Rylicha SZYMON BIENIEK, takže hosté si berou zpět ztracené vedení – 1:2! Asistence: Petr Poppel.

23:39

Hradec rozehrál přesilovku čtyři na tři, od modré opět pálil Bieniek, gólman zasahuje betonem.

23:21

Boleslavští se odmítli postavit k vhazování, dožadovali se návštěvy hlavního rozhodčího. Jenže ten vůbec nemá takovou povinnost, takže domácí střídačce uděluje další dvě minuty za zdržování hry!

23:21

Domácí střídačka vehementně reklamuje sevření puku v podání Petra Poppela, nicméně rozhodčí to posoudil jinak. Poppel následně vybojoval hákování Davida Sýkory (MBL), takže nás čeká hra čtyř proti čtyřem.

22:52

Adam Hes se nenechal opít rohlíkem, kličku prchajícího Matěje Moronga vypíchl na poslední chvíli svou bruslí.

22:32

Mladá Boleslav ujížděla do přečíslení, nicméně v jeho průběhu už bylo pískáno. Důvodem je hradecká hra v šesti, trest odpyká Jan Jušta (HKM).

22:16

Dnešnímu utkání přihlíží 91 diváků.

21:43

Domácí hokejisté hrají v plném portu, Matěj Rylich si připsal tak čtyři zákroky proti střelám z dálky.

21:24

Ani prudká rána Matěje Moronga si nenašla cestu do sítě, Rylich přesvědčivě zasahuje lapačkou.

20:52

Teď už to bylo o kus nebezpečnější, nicméně Matěj Rylich vyhlédl přes klubko těl a na druhý pokus Bieniekovu střelu schoval v náručí.

20:42

Polovysoké nahození Szymona Bienieka mělo víceméně za cíl přerušit hru a zajistit Mountfieldu útočné buly.

20:20

Hradečtí zkraje druhé části dohrávají početní výhodu, teď se ale domácí rychle osvobozují.

20:01

Začala druhá třetina.
Hradečtí mladší dorostenci byli prvních 15 minut lepším týmem, Martin Janda využil přesilovku a hosté měli hru víceméně pod svou kontrolou. Jenže Bruslařům se povedl závěr třetiny. Lukáš Moucha využil trestné střílení, což jeho týmu dodalo sebevědomí, takže především trenéři Mountfieldu budou mít v kabině co říkat.

Druhá třetina začne přibližně ve 12:45.

20:00

První třetina skončila.

19:28

Naopak přichází faul a přesilovka pro hosty. Jakub Zajíček (MBL) si odpočine na dvě minuty za sekání.

19:28

Michalu Simonovi moc nechybělo k obratu skóre, ale z dobré pozice neuspěl.

18:55

Hradečtí chvíli zatlačili svého soupeře, ale Tomáš Dlask pak vystihl jeho špatnou rozehrávku. Hosté na poslední chvíli zastavili pas na volného spoluhráče.

18:18

Hostující bek Jakub Myška zastavil kotuoč až za modrou čarou, takže musel vyklidit pásmo. Jeho nahození však trefilo spoluhráče, takže se ofsajd přece jenom píská.

17:50

Hradečtí doslova namazali na hokejku Jiřího Mrkuse. Ten rychle pálil, Vacek musel zasáhnout maskou a ramenem.

17:34

Domácí mají hodně čerstvého kyslíku v žilách, znovu se usazují v hradecké třetině.

17:17

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Vyrovnáno! LUKÁŠ MOUCHA se s tím nepáral a Denise Vacka prostřelil po ledě. Bruslaři díky trestnému střílení srovnávají gólový účet zápasu na 1:1!

17:17

Lukáš Moucha byl v úniku přidržen Szymonem Bieniekem a domácí pojedou trestné střílení!

16:40

Denis Vacek pomohl hradeckým spoluhráčům v rozehrávce, nicméně ta nebyla přesná. Musel tak naopak čelit střele Zajíčka, ale to už byl zpátky v gólmanské pozici.

15:51

Petr Poppel po vyhraném buly uháněl dopředu, ale Tomáš Holoubek ho stačil stínovat. Poppel tak musel střílet, gólman domácích zasahuje.

15:44

Hradecký kapitán František Řehák při dojíždění boleslavského nahození podklouzl. Následně se jeho tým provinil zakázaným uvolněním.

15:12

Tentokrát se tedy domácí ubránili a hrají v plném počtu.

14:39

Janda hledal křižným pasem Müllera, ten se do něj z první položil, ale branku minul.

14:15

Tradiční hradecká spolpráce v přesilovce – tedy Morong napravo, Poppel nalevo. Teď to skončilo střelou prvního jmenovaného, ale šla z dálky a Rylich měl čas zakročit lapačkou.

13:36

Pěkná rána Szymona Bienieka se stala kořistí domácího gólmana, jeho spoluhráči následně poslali puk do bezpečí.

13:02

Právě Tomáš Dlask (MBL) je vyloučen za faul kolenem, takže Boleslav čekají těžké okamžiky.

13:02

Až vzápětí přišla velká šance domácích na vyrovnání. Tomáš Dlask si nabruslil do střelecké pozice a napálil hradeckou tyčku!

12:38

Domácí tedy ve své početní výhodě neuspěli a ještě mohou být rádi, že se stav nezměnil.

12:08

Bruslaři se ve vlastní přesilovce dál musejí bránit! Teď měli plné ruce práce s Lukášem Petržílkou, situaci uklidnil až Rylich svou rybičkou proti kotouči.

11:50

Poppel s Morongem odvedli z hradeckého pohledu opravdu fantastickou práci. Druhý jmenovaný si brousil zuby na gól, z mezikruží ale Rylicha neprostřelil.

11:24

Hosté drží soupeře dokonce v jeho třetině. Stará se o to hlavně dvojka Matěj Morong – Petr Poppel.

10:53

Nejdřív špatná domluva při rotaci, poté nepřesná přihrávka – to jsou důvody, proč Bruslaři vyklidili útočné pásmo.

10:27

První přesilovku dostává také domácí tým. Martin Janda (HKM) je vyloučen za hákování.

09:58

Domácí zaváhali v souboji u hrazení, proti puku jich šlo moc. Jaroslav Kašpar to však stihl napravit a vrátil se k unikajícímu Davidu Dobšovi včas.

09:35

Hradec Králové dostává Bruslaře pod tlak, nyní je donutil k zakázanému uvolnění.

08:52

Hradecký Martin Nedomlel se krásnou stahovačkou zbavil jednoho protivníka a stál před ním poslední. Adam Hes se ovšem skvěle položil a zkrátka nenechal kotouči místo, kudy by mohl projít!

07:45

Boleslavští si z rohu útočné třetiny přihráli nepřesně a tím rozehráli další útok hostů. Ani ten neskončil střeleckým pokusem.

07:09

Neposedný kotouč skákal kolem hradecké svatyně, Denis Vacek se rozhlížel kolem sebe, nicméně domácí forvard Jan Závora toho nevyužil. Následuje hradecký ofsajd.

06:41

Hlavní rozhodčí měl dlouho trpělivost se soubojem za hradeckou klecí, ale nakonec přece jenom přerušil hru a vykázal buly do středního pásma.

05:58

Inkasovaný gól je signálem pro Bruslaře, aby se také o něco pokusili. Nicméně Denis Vacek musel zkrotit jen prudké nahození z uctivé vzdálenosti.

04:43

Hradec právě vstřelil branku!
Východočeši vteřinu před koncem přesilovku využívají a ujímají se vedení! V pásmu předvedli pěknou kombinaci, když Poppel vybídl Nedomlela, jeho ránu ještě gólman vyrazil. Na dorážku si ale sjel MARTIN JANDA a zblízka se nemýlil – 0:1! Asistence: Martin Nedomlel, Petr Poppel.

04:13

Až nyní se domácí hokejisté zvládli osvobodit.

03:52

Petr Poppel nejdřív pálil z první, potom si puk přiťukl s Markem Peldou a měl před sebou odkrytou klec. Tu však přestřelil!

03:03

Nahození Bienieka od modré čáry skončio ve výstroji Matěje Rylicha, který nenechal soupeřům prostor na dorážku.

02:44

Mladíci Mountfieldu se na chvíli usadili v pásmu a vysloužili si první přesilovku zápasu. Domácí kapitán Michael Rudolph (MBL) je vyloučen za vyhození puku mimo hřiště.

02:26

Na druhé straně to zkoušel Tomáš Müller, jeho pokus od modré čáry netrefil boleslavskou branku.

01:59

Tomáš Dlask dojel vysoké nahození svého parťáka a z velkého úhlu otestoval pozornost Denise Vacka. Ten se překvapit nenechal.

01:16

Nedomlel s Petržílkou se pak postarali o stejný moment – tedy ofsajd hostujících barev.

00:49

Úvodní přerušení hry přichází po ofsajdu hradeckých hokejistů, kteří předtím také podnikli první útok.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

BK Mladá Boleslav: Rylich (Krinwald) – Novotný, Sýkora, Suk, Holoubek, Dobrkovský, Rudoph (C), Hes – Zajíček, Schulz, Kubart, Mrkus, Dobša, Dlask, Moucha, Závora, Kos, Simon. Trenér: Tomáš Černík.

Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Janoušek, Bieniek, Řehák (C), Myška, Naar, Perička – Poppel, Morong, Pelda – Petržílka, Nedomlel, Soukup – Jušta, Kašpar, Janda – Müller, Šedivý, Záliš – Brandejs. Trenér: Petr Luštinec.

Rozhodčí: Hodač – Ševic, Votrubec.
Příjemnou neděli. Dnes nás čeká už 9. kolo ELIOD extraligy mladšího dorostu, my budeme živě přihlížet souboji lídra tabulky skupiny Střed s pátým celkem. Hokejisté hradeckého Mountfieldu dosud v každém z osmi zápasů bodovali a na čele mají dvoubodový náskok na druhou Jihlavu.

Mladá Boleslav číhá sedm bodů za nimi ve velmi nahuštěném středu tabulky. Pro oba soupeře jde o poslední kolo před začátkem extraligových odvet.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

BK Mladá Boleslav – Mountfield HK

5:3

konec (1:1, 2:1, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Moucha (TS), 31. Moucha (Dobša, Novotný), 32. Dlask (Simon), 56. Kubart, 56. Závora (Dobša, Mrkus) – 5. Janda (Nedomlel, Poppel), 25. Bieniek (Poppel), 44. Poppel (Bieniek)

BK Mladá Boleslav: Rylich (Krinwald) – Novotný, Sýkora, Suk, Holoubek, Dobrkovský, Rudolph (C), Hes – Zajíček, Schulz, Kubart, Mrkus, Dobša, Dlask, Moucha, Závora, Kos, Simon. Trenér: Tomáš Černík.

Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Janoušek, Bieniek, Řehák (C), Myška, Naar, Perička – Poppel, Morong, Pelda – Petržílka, Nedomlel, Soukup – Jušta, Kašpar, Janda – Müller, Šedivý, Záliš – Brandejs. Trenér: Petr Luštinec.

Rozhodčí: Hodač – Ševic, Votrubec.

Diváci: 91

Průběh zápasu
1. třetina
02:44 MBL 2 Rudolph, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
04:43 HKM 0:1 Janda (Nedomlel, Poppel)
10:27 HKM 2 Janda, hákování
13:02 MBL 2 Dlask, faul kolenem
17:17 MBL 1:1 Moucha (TS)
19:28 MBL 2 Zajíček, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
22:32 HKM 2 Jušta, příliš mnoho hráčů
23:21 MBL 2 Sýkora
23:21 MBL 2 hráčská lavice, nesportovní chování
24:26 HKM 1:2 Bieniek (Poppel)
24:26 MBL OK Rudolph, nesportovní chování
26:04 MBL 2 Dlask, hákování
30:44 HKM 2 Pelda, podražení
30:55 MBL 2:2 Moucha (Dobša, Novotný)
30:55 MBL TH hráčská lavice, nesportovní chování
31:17 MBL 3:2 Dlask (Simon)
38:20 MBL 2 Dobrkovský, krosček
Po 2. třetině
3. třetina
43:21 HKM 3:3 Poppel (Bieniek)
48:51 HKM 2 Petržílka, hákování
52:08 HKM 2 Poppel, krosček
55:05 MBL 4:3 Kubart
55:38 MBL 5:3 Závora (Dobša, Mrkus)
56:41 MBL 2 Kubart, krosček
HKM 2 Bieniek, nedovolené bránění
58:50 MBL 2 Sýkora, hrubost
HKM 2 Bieniek, hrubost
Konec