Menu

Hokej

2. liga skupina Střed (ČR)

BK Havlíčkův Brod – NED Hockey Nymburk

3:1

konec (0:0, 1:1, 2:0)

08.10.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 6. kolo • Milan Sochor (@minusochor)

Tipsport: 1.4 4.7 4.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Celý tým se vrátil z kabiny zpátky na led a užívá si druhou děkovačku se svými fanoušky. V Havlíčkově Brodě se dnes bude slavit.

Tímto se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek víkendu. U dalších onlajnů se s vámi těším zase na počtenou. (19:24:24)
Třetí třetina rozhodla o osudu dnešního utkání. V ní totiž byli lepším týmem domácí, kteří svého soupeře nepustili do žádné větší šance, naopak sami dvakrát udeřili. V obou brankách, stejně jako v té první, se v roli nahrávače předvedl Miroslav Třetina, který vybídl ke skórování Lukáše Endále, jenž díky svému spoluhráči a svým střeleckým schopnostem uklízel čepice z ledu, protože se radoval z hattricku.

Jelikož Moravské Budějovice zvítězily v Kolíně až po prodloužení, posouvají se Bruslaři po dnešním vítězství do čela tabulky skupiny střed.

Konec zápasu.

59:47

Na druhé straně se ještě otevřel prostor před Davide Michálkem, také k němu se ale hostující obrana vrátila a vytlačila jej za bránu.

59:38

Filip Ječný se mohl vydat dopředu, dobře se k němu ale vrátil Luboš Voříšek a kotouč mu sebral.

59:19

Domácí kontrolují konec utkání a hrají s pukem na holích, teď jsou ale zastaveni ofsajdem.

58:50

Naopak zasahovat musí opět Roman Matoušek, který zastavuje střelu Havlíčkova Brodu z levé strany.

58:06

Utkání se spíše dohrává, hosté nemají sílu, aby se pokusili s nepříznivým stavem utkání něco udělat.

57:44

Také Arnošt už je na ledě, oba celky pokračují v plném počtu.

57:23

Domácí si ale neporozuměli v kombinaci, hosté se zadarmo dostávají k puku a osvobozují se.

57:00

Kozlík je zpátky ve hře a Bruslařům začíná zkrácená přesilová hra.

56:33

Bruslaři využívají volného prostoru na ledě a usazují se v pásmu hostů.

55:44

Přesilová hra hostů končí, Daniel Arnošt (NYM) se provinil vysokou holí a putuje na trestnou lavici.

55:44

Čeněk Novák je hrdinou tohoto okamžiku a tribuna vyvolává jeho jméno. Petr Pýcha poslal další dělovku od modré čáry, kterou domácí gólman jen tak tak vyrazil betonem, byl ve špatném postavení a dorážet mohl Daniel Arnošt, Novák se ale rychle zvedl a znovu zavřel bránu!

55:27

Hosté uvolnili na modré čáře stojícího Aleše Knesla, který tvrdě vypálil a jeho rána ještě možná změnila směr, ale nakonec skončila v lapačce Čeňka Nováka.

55:00

Nymburk může snížit v přesilové hře, David Kozlík (HBR) je potrestán za hákování.

53:54

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Lukáš Endál hrál u pravého hrazení a posunul puk na modrou čáru k Jakubu Lacinovi, který kotouč okamžitě vrátil za bránu na Miroslava Třetinu, jenž měl v úmyslu hostující bránu objet, ještě před první tyčí ale poslal puk před brankoviště, kde už byl připravený LUKÁŠ ENDÁL, a ten střelou z první propálil Matouška! Asistence: Miroslav Třetina a Jakub Lacina.

53:38

Havlíčkův Brod má navrch a stále se hraje v pásmu Nymburka. Hosté teď vyhodili kotouč jenom na zakázané uvolnění.

53:05

Petr Kuchta od levého hrazení posílal puk před brankoviště na Filipa Beneše, který pálil bez přípravy, jeho pokus ale hostující obránce zablokoval.

52:37

Havlíčkův Brod zaútočil z pravé strany a nahrnul kotouč do brankoviště, kde se Roman Matoušek roztáhl jak široký, tak dlouhý, a zastavil puk.

52:06

Bruslaři i nadále tlačili svého soupeře v jeho pásmu. Když se Nymburk dostal ke kotouči, odevzdal jej zpátky na domácí hole.

51:24

Bruslaři posunuli kotouč do středního pásma, kde byl nejrychleji Patrik Přidal, jenž nabral obrovskou rychlost a vrhl se do pásma Nymburku, na levém kruhu se napřáhla vyprášil betony Romana Matouška.

48:54

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí početní výhodu zužitkovali a poprvé se dostávají do vedení! Luboš Voříšek poslal kotouč za bránu na Miroslava Třetinu, který bleskově objel bránu a přihrál LUKÁŠI ENDÁLOVI, který bez přípravy napálil puk za záda Romana Matouška, který se nestačil včas přesunout! Asistence: Miroslav Třetina, Luboš Voříšek.

48:32

Jakub Kuzďas (NYM) je potrestán 2 minutami za podražení a Bruslaři si zahrají další přesilovou hru.

48:23

Petr Kuchta dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy, kde se domácí útočník z voleje opřel do puku, těsně ale minul.

47:34

Obránci Havlíčkova Brodu si na modré čáře několikrát vyměnili kotouč a dvakrát po sobě vypálili, ani jeden kotouč ale na bránu nezamířil.

47:03

Po nepřesné akci Bruslařů mohli zaútočit opět hosté z Nymburka, na modré čáře je ale zastavil ofsajd.

46:18

Do protiútoku vyrazili hosté a Jakub Kuzďas střílel z levého kruhu, Čeněk Novák si jeho ránu pohlídal a schoval ji do svoji lapačky.

45:54

David Kozlík zaparkoval před hostující klecí a bekhendem se snažil srazit puk za Matouškova záda, trefil pouze jeho betony.

45:10

Bruslaři potřebovali vystřídat, a tak Miroslav Třetina jenom nahodil puk do pásma hostů, kde se kotouče chopil nymburský obránce.

44:39

Hra se obrátila a do útoku zamířili hosté, po střele Nymburku z levé strany zasahoval Čeněk Novák.

44:10

Bruslaři vyhráli buly v útočné třetině a k puku se dostal Tomáš Mečiar, který se pokusil schovat svoji střelu mezi klubko těl před hostujícím brankářem, Roman Matoušek si ale střelu našel a udržel puk ve výstroji.

43:53

Luboš Voříšek vystřelil od pravého hrazení, Roman Matoušek ale dobře vykryl střelecký úhel a vyrazil puk do rohu kluziště.

42:52

Lukáš Endál vybojoval kotouč v pásmu Nymburka a zleva jej přihrál na pravý kruh, kde byl úplně volný David Bušek, proti jeho ráně z první se ale Roman Matoušek stihl přemístit a vyrazil kotouč betonem.

42:18

Jan Stehlík zavezl puk do útoku po pravé straně a sám potom z kruhu i vypálil, Čeněk Novák puk vyrazil rukavicí do ochranné sítě.

41:37

Daniel Arnošt přebruslil domácího obránce a získal puk v útočném pásmu. Objel bránu a posílal puk na modrou čáru, tam ale nestál nikdo z jeho spoluhráčů.

41:06

Filip Ječný dostal přihrávku do jízdy a zkusil vystřelit zápěstím z pravého kruhu, Čeněk Novák jeho pokus zkontroloval svoji vyrážečkou.

40:13

Jako se stalo v předchozích periodách zvykem, úvodní buly znovu získali hosté. Pak ale Daniel Arnošt dostal přihrávku na brusle a k puku se dostali domácí.

40:01

Začala třetí třetina.
Začátek druhé části pokračoval v duchu té první, dokud nepadla první branka. O tu se postarali v přesilové hře hosté, kteří se dostali do vedení, když se svojí bombou od modré čáry prosadi Petr Pácha. Hra poté získala na tempu a probudili se i domácí, kteří chtěli za každou cenu vyrovnat. To se jim zásluhou Lukáše Endála, který se trefil po skvělé přihrávce Miroslava Třetiny, podařilo a stav po druhé třetině je stále vyrovnaný. Třetí dějství začne přibližně v 18:33.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:34

Útočná akce Havlíčkova Brodu ještě pokračovala, puk se dostal na modrou čáru k Tomáši Semrádovi, jehož dělovou ránu Roman Matoušek udržel ve své náruči.

39:23

Bojovníky z Kotliny vyrovnávající branka výrazně povzbudila a Roman Matoušek se musí ohánět. Tomáš Semrád zavezl puk do útočného pásma na ose hřiště a posunul puk doleva na Davida Michálka, který z kruhu trefil betony hostujícího brankáře.

38:54

Další dobrá šance Bruslařů, tentokrát na levé straně. David Kozlík se dostal za obránce a mířil po zemi na vzdálenější tyč, Roman Matoušek jeho ránu vyrazil levým betonem.

38:09

Ke slovu se dostal znovu Lukáš Endál, který dostal přihrávku na pravý kruh. Domácí útočník si přiklekl a vyslal jedovatou ránu, kterou Matoušek vyrazil lapačkou do ochranné sítě.

36:52

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tribuny v Kotlině jásají, protože je vyrovnáno! Tomáš Semrád poslal dopředu Miroslava Třetinu, který na sebe natáhl dva bránící hráče, pak se po zasekávačce rozhlédl a našel na levém křídle najíždějícího LUKÁŠE ENDÁLA, který jel úplně sám na brankáře, kterého si po bekhendovém blafáku položil na zem a kolem betonu pohodlně zasunul puk do odkryté čísti klece! Asistence: Miroslav Třetina, Tomáš Semrád.

35:53

David Vala vystřelil od modré čáry, Roman Matoušek puk letící puk chytil do lapačky, okamžitě ho z rukavice vyklepal a rozehrál na beky.

35:00

David Bušek se vrací na led a Havlíčkův Brod je kompletní.

34:43

Hosté se teď vyhnali z útočného pásma sami, když se nepřesná střela svezla po mantinelu až před box časoměřičů.

34:29

Domácí se brání úspěšně a posílají další kotouč až za Matouškovu svatyni.

33:54

Bruslaři vybojovali kotouč a David Michálek se mohl vydat na útočnou zteč, jenže se k němu sjeli dva obránci hostů, kteří jej za sebe nepustili.

33:24

Nymburk získal kotouč z buly a začal kombinovat. Ke střele se dostal Ondřej Kříž, jeho zablokovaná rána ale skončila jenom v ochranné síti.

33:00

Teď se zase hrálo před bránou Čeňka Nováka a hosté si vykoledovali přesilovou hru. David Bušek (HBR) míří na trestnou lavici za napadení.

31:33

Puky znovu létají kolem klece Romana Matouška, za jeho záda ale nemíří žádný.

30:11

Jakub Loučka je zpátky na ledě. I když hosté měli namále, dlouhé oslabení ubránili bez inkasované branky.

29:30

Domácí hráči jsou pochopitelně v tlaku a ostřelují branku Romana Matouška ze všech stran, ten si ale zatím vede dobře.

28:54

Současně jsou vyloučeni Tomáš Ludvík (HBR) a Jaroslav Rittig (NYM) za hrubost, pokračovat se bude nadále v přesilové hře domácích.

28:45

Bruslaři se konečně usadili v útočném pásmu a mohli rozvinout svoji kombinaci. Z vrcholku pravého kruhu nahazoval kotouč David Michálek a před brankovištěm ještě tečoval Tomáš Ludvík, Roman Matoušek puk vyrazil pravým betonem jenom zpátky před Tomáše Ludvíka, ten ale skákavý kotouč nedokázal usměrnit za brankovou čáru!

27:48

Nymburk si dobře hlídá střední pásmo a Bruslaře před Romana Matouška vůbec nepouští.

27:17

Miroslav Třetina získal útočné pásmo a z pravé strany hledal nalevo najíždějícího Lukáše Endála, přihrávka byla ale zablokována a hosté se osvobozují.

26:51

Lukáš Endál vypálil z pravého kruhu, do jeho střely ale vložil hůl jeden z hostujících obránců a puk skončil v ochranné síti.

26:11

Bruslaři teď dostávají čtyřminutovou přesilovou hru, protože Jakub Loučka (NYM) je vyloučen na 2+2 minuty za podražení a faul loktem.

24:57

David Kozlík se dostal do dobré šance z levé strany, jeho bekhendová střela byla sice zablokovaná, ale skončila jen těsně nad horní tyčí Matouškovy klece.

23:57

Nymburk právě vstřelil branku!
I když to tak na začátku nevypadalo, hosté nakonec přeci jen využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! Tomáš Dyrynk přihrál na modrou čáru, kde se do puku opřel PETR PÝCHA a propálil všechno, co mu stálo v cestě, a dostal kotouč za Novákova záda! Asistence: Tomáš Dyrynk.

23:37

Teď se dokonce Tomáš Chlubna dostal do šance, jeho střelu přes obránce ale chytil Roman Matoušek do lapačky. Pak raději přerušil hru.

23:04

Bruslaři vybojoval kotouč a dostali se do útočného pásma, tam se ale obrátili a přihráli zpátky na beky, kteří zkušeně šetří čas.

22:40

Domácí si ale vykoledovali další trest a budou se muset znovu bránit. Na trestnou lavici usedá Miroslav Třetina (HBR) za držení protihráče.

22:33

Daniel Arnošt se udržel na kotouči, vybruslil s ním na levý kruh a vystřelil bekhendem, jeho pokus si domácí gólman pohlídal.

21:56

David Bušek se vrací do hry, Bruslaři tak hrají v plném počtu.

21:13

Puk se po střele Nymburka několikrát nepříjemně odrazil, nakonec jen těsně minul levou tyč brány Havlíčkova Brodu.

20:57

Další střelecký pokus Kříže byl už o poznání úspěšnější, puk byl ještě tečovaný, Čeněk Novák ho ovšem dokázal pravým betonem vyrazit.

20:33

Hosté sebrali kotouč z buly a postupnými krůčky se dostali až před kasu domácích. Na konci kombinace pak stál Ondřej Kříž, ale trefil pouze prvního bránícího hráče do bruslí.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetinu bychom mohli rozdělit na dvě části. V té první se více dařilo Bruslařům, kteří obléhali Matouškovu klec, v té druhé části se naopak musel mít na pozoru Čeněk Novák a byli to domácí, kterým se nedařilo dostávat do útočných akcí. Ani jeden celek ale své převahy nevyužil a nevypracoval si žádnou nebezpečnější šanci, stav po první třetině je tak stále bezbrankový. Druhá perioda začne přibližně v 17:47 a hosté se do ní nesou přesilovou hru, která bude trvat ještě 1 minutu a 56 sekund.

20:00

První třetina skončila.

19:56

Krátce před koncem první periody se bude ještě jednou k nelibosti domácích fanoušků vylučovat, David Bušek (HBR) je potrestán za držení protihráče.

19:29

Tomáš Semrád si sjel pro kotouč až do rohu útočného pásma a našel na levém kruhu Lukáše Endála, ten byl ale tísněn hostujícím obráncem a nedokázal usměrnit kotouč mezi tři tyče.

18:33

Filip Beneš si vzal kotouč a po pravé straně se dostal až ke střele, Roman Matoušek však svými betony zasáhl přesně.

18:21

Nymburk se dostal do další šance z levé strany, zablokovaná střela ale skončila v ochranné síti za Novákovou svatyní.

18:03

Petr Pýcha dostal přihrávku na modrou čáru, napřáhl se a vypálil. Puk byl ale zablokovaný a skončil v rohu kluziště.

17:46

Bruslaři vyhráli buly a Tomáš Semrád už vyhlížel najíždějící spoluhráče v útoku, jeho přihrávka ale znovu skončila na zakázaném uvolnění.

17:38

Domácí hokejisté vybojovali kotouč, ale ani tentokrát do útoku neprošli, jejich nepřesná rozehrávka doputovala jenom na zakázané uvolnění.

17:19

Nymburk nahazoval kotouč z pravé strany, puk jen těsně minul pravou tyč Novákovy klece. V ochozech to jenom zahučelo.

16:43

Hra se v těchto chvílích daří více hostům, Bruslaři se nemohou dostat do útočné třetiny.

16:05

Filip Ječný se teď dostal za obránce a zblízka zakončoval, Čeněk Novák ale v svém postoji žádnou mezírku nenechal a kotouč pak ukryl do lapačky.

15:39

Hosté se znovu tlačili do pásma Havlíčkova Brodu, nedokázali ale přejít modrou čáru podle pravidel a píská se ofsajd.

14:43

Jan Smejkal otočil hru a z pravé strany se prodral až před bránu, z úhlu ale trefil jen Novákovy betony.

14:17

Domácí se hrnuli do rychlé útočné akce po pravé straně, kterou vedl Lukáš Endál, byl ale zastaven sudím, který ukazuje ofsajd.

13:46

Miroslav Duben je zpátky na ledě, také Havlíčkův Brod přežil i druhé oslabení.

13:37

Ještě jedna rána Aleše Knesla od modré, která už tentokrát prošla až na bránu, Čeněk Novák ji ovšem vykopl levým betonem.

13:24

Bruslaři se opět osvobodili. Hosté se pak vrátili do pásma a dostali se ke střele od modré čáry, tu však zablokoval David Vala.

12:29

Hosté si chvilku posílali přihrávky v pásmu Havlíčkova Brodu, pak ale o kotouč přišli a misí začít znovu ze svého pásma.

11:59

Bruslaři byli na buly úspěšnější a hned poslali puk přes všechny čáry na opačnou stranu hřiště.

11:46

Také Nymburk dostává šanci na reparát přesilové hry, Miroslav Duben (HBR) byl vyloučen na 2 minuty za hákování.

11:07

Petr Kuchta opouští trestnou lavici, domácí se bez větších problémů ubránili.

11:05

Až v samotném závěru se hosté usadili v útočném pásmu a mohli kombinovat. Nakonec od modré čáry vypálil Aleš Knesl, na Čeňka Nováka si ale nepřišel.

10:05

Nymburku se nedaří najít cestu přes střední pásmo a nahazované puky sbírá za svojí klecí Čeněk Novák.

09:32

Hosté vyhráli buly a začali kombinovat, pak ale na modré čáře přišli o kotouč a domácí se osvobodili.

09:07

První přesilovou hru si zahraje také Nymburk, Petr Kuchta (HBR) je potrestán za hákování.

08:42

Lukáš Endál viděl na levém kruhu volného Patrika Přidala a snažil se mu adresovat přihrávku, tu ale hostující bek nepovolil.

08:11

Hosté se důrazně tlačili do havlíčkobrodského brankoviště a snažili se dorazit kotouč do brány, hra je ale přerušena pro postavení útočícího hráče v brankovišti.

07:56

Hosté se dostali do přečíslení 2 na 1, na jehož konci stál Martin Šimek, jeho ránu z mezikruží ukryl Čeněk Novák do své výstroje.

07:07

Pokus o založení rychlého protiútoku Havlíčkova Brodu skončil zakázaným uvolněním.

06:45

Domácí ovšem zůstali v útočném pásmu a nadále se snažili dostat do nebezpečné příležitosti, Jakub Lacina pálil od pravého mantinelu, trefil ale pouze Matouškovy betony.

06:20

Ječný je na ledě, hosté se i tentokrát ubránili.

06:12

Hosté opět sebrali Bruslařům Kotouč a poslali ho až k Čeňku Novákovi.

06:00

Nymburk se osvobodil a domácí museli zakládat novou útočnou akci, ta ale skončila pouze zakázaným uvolněním.

05:05

Luboš Voříšek najel do pásma po pravé straně a přihrávkou přes šířku kluziště hledal Tomáše Chlubnu. Ten na přihrávku nedosáhl, akce ale pokračovala a Chlubna pálil z levého kruhu, Matouška ale nepřekonal.

04:20

Bruslaři ovšem mají další možnost, Filip Ječný (NYM) si musí odsedět menší trest z hákování.

03:43

Loučka už je zpátky na ledě, hosté se ubránili.

03:26

Ze závaru před hostující klecí nic nebylo, naopak na druhou stranu ujížděl Martin Šimek, zblízka ale minul domácí bránu.

02:46

Hostům se daří eliminovat domácí kombinaci a opakovaně se osvobozují dlouhým vyhozením.

02:07

Lukáš Endál si udělal prostor na pravém kruhu ke střele, trefil ale Matouška jen do betonu.

01:43

Jakub Loučka (NYM) se provinil podražením a dává domácím početní výhodu.

01:23

Hra se soustředí před hostující brankou, nepřesnosti ve hře Bruslařů ale znamenají klid pro Romana Matouška v hostující kleci.

00:47

Bruslaři zatlačili svého soupeře v jeho třetině, do zakončení se ale nedostali.

00:13

Hosté se zmocnili puku a po chybě domácích se dostali do první šance, Jan Stehlík z pravé strany trefil betony Čeňka Nováka.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní formace se sjíždí ke středovému kruhu, začínáme!
Úvodní sestavy:

BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Panec) – T. Semrád, Bušek, Duben "A", Vala, Mečiar, Lacina – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Navrátil, Voříšek, Michálek – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Ludvík

NED Hockey Nymburk: Matoušek (Brázdil) – Kříž "A", Loučka, Pýcha, Knesl, M. Novák, Saňa, Rittig – Šimek "C", Josefus, Stehlík, Ječný, Smejkal, Arnošt, Dyrynk, Kuzďas, Čtvrtečka

Rozhodčí: Tomáš Battěk – Michal Tasch, Jan Pechánek.
Utkání, které dnes budeme sledovat, patří ke šlágrům kola, jelikož na sebe narazí první s druhým. O dva body více má v tabulce první Nymburk, který zatím zaváhal pouze s Táborem, kterému podlehl v prodloužení.

Druhý Havlíčkův Brod ztratil jeden bod v úvodním kole s Pelhřimovem, v dalším průběhu soutěže nestačil ještě na Kolín. V případě úspěchu by se dnes ovšem mohl dostat před svého soupeře. Podaří se mu to? Odpověď získáme na konci tohoto onlajnu. Přeji příjemnou zábavu.
Vítáme vás u on-line přenosu šestého kola druhé ligy skupiny střed, ve kterém BK Havlíčkův Brod na svém ledě v Kotlině přivítá NED Hockey Nymburk. Utkání začíná v 17:00.

BK Havlíčkův Brod – NED Hockey Nymburk

3:1

konec (0:0, 1:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 37. Endál (Třetina, Semrád), 49. Endál (Třetina, Voříšek), 54. Endál (Třetina, Lacina) – 24. Pýcha (Dyrynk)

BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Panec) – T. Semrád, Bušek, Duben "A", Vala, Mečiar, Lacina – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Navrátil, Voříšek, Michálek – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Ludvík

NED Hockey Nymburk: Matoušek (Brázdil) – Kříž "A", Loučka, Pýcha, Knesl, M. Novák, Saňa, Rittig – Šimek "C", Josefus, Stehlík, Ječný, Smejkal, Arnošt, Dyrynk, Kuzďas, Čtvrtečka

Rozhodčí: Tomáš Battěk – Michal Tasch, Jan Pechánek

Diváci: 720

Průběh zápasu
1. třetina
01:43 NYM 2 Loučka, podražení
04:20 NYM 2 Ječný, hákování
09:07 HBR 2 Kuchta, hákování
11:46 HBR 2 Duben, hákování
19:56 HBR 2 Bušek, držení protihráče
Po 1. třetině
2. třetina
22:40 HBR 2 Třetina, držení protihráče
23:57 NYM 0:1 Pýcha (Dyrynk)
26:11 NYM 2+2 Loučka, podražení+faul loktem
28:54 HBR 2 Ludvík, hrubost
NYM 2 Rittig, hrubost
33:00 HBR 2 Bušek, napadení
36:52 HBR 1:1 Endál (Třetina, Semrád)
Po 2. třetině
3. třetina
48:32 NYM 2 Kuzďas, podražení
48:54 HBR 2:1 Endál (Třetina, Voříšek)
53:54 HBR 3:1 Endál (Třetina, Lacina)
55:00 HBR 2 Kozlík, hákování
55:44 NYM 2 Arnošt, vysoká hůl
Konec