Menu

Hokej

Příprava NHL

Arizona Coyotes – San Jose Sharks

3:1

konec (1:1, 1:0, 1:0)

08.10.2016, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 2.8 3.56 2.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Střely na branku v zápase

Arizona Coyotes: 23

San Jose Sharks: 30 (06:38:20)
Je konec přípravného utkání mezi Arizona Coyotes a San Jose Sharks. Celkem jsme viděli čtyři branky, postupně rozložené do všech tří třetin. V poslední dvacetiminutovce domácí celek spíše bránil těsný náskok o jeden gól. Ten nakonec jedenáct vteřin před koncem mače rozšířil Shane Doan. Coyotes tedy zvládli další přípravný duel a jarnímu finalistovi oplácejí porážku z prvního měření sil. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký víkend.

Konec zápasu.

59:49

Arizona právě vstřelila branku!
Tak přeci jen se ještě domácí příznivci jednou radují, protože SHANE DOAN dokázal jedenáct vteřin před koncem třetí třetiny trefit odkrytou klec Žraloků. Arizona by pravděpodobně zápas zvládla i tak, nicméně zkušený hokejista Kojotů přidává třetí puk do hostující klece. Asistence: Jordan Martinook, Oliver Ekman-Larsson.

59:29

Hra přerušena. Ještě minimálně jednou se bude vhazovat, avšak do konce třetí třetiny zbývá už jen půl minuty, to není příliš času.

59:06

Martin Hanzal minul odkrytou klec soupeře, pak se Žraloci vrátili do útočného pásma a kombinovali, jenže zatím mají hodně daleko k lepšímu střeleckému pokusu.

58:38

Mužstvo San Jose Sharks hraje s prázdnou brankou, hosté to tedy zkoušejí bez gólmana v šesti mužích.

57:38

Chris Tierney byl chvilku plně sám v útočném pásmu, pak ale hra přerušena pro technický přestupek a vhazování se muselo opakovat. A zvládl jej lépe Martin Hanzal.

57:26

Ještě jedna komerční přestávka ve třetí třetině, pak už budeme pokračovat ve zbytku základní hrací doby. San Jose se čas hodně rychle krátí.

57:13

Staňte se fanoušky NHL.cz!

57:13

Arizona se teď brání a musí dávat pozor, aby necelé tři minuty před koncem základní hrací doby neinkasovala. Obránce Sharks Vlasic prověřil Smithovu pozornost.

56:28

Také útočník Žraloků Patrick Marleau předvedl ve středním pásmu patřičnou tvrdost, jenže na útočný výpad už to zkušenému borci nestačilo.

55:48

Dopředu uháněl Christina Fischer. Nejdříve srazil Tomáše Hertla, pak předal Dauphinovi. Ale nic z toho nakonec pro domácí výběr nebylo.

53:45

Hra ve čtyřech teď nikterak výrazná, kotouče létají bez šancí jen ze strany na stranu.

53:12

Český útočník Tomáš Hertl minul branku, když už to vypadalo, že by se mohl prosadit, ale ani on gól do sítě Arizony zatím nepřidá.

52:44

Justin Braun dnes především poctivě brání, ale teď se ukázal i jako solidní snajpr na branku. Mike Smith si musel dlouho dopředu vyhlédnout, odkud bude Braun střílet.

52:28

Domácí už zase nejsou v pěti mužích na ledě, ve stejné chvíli Martin Hanzal pozdravil Logana Coutureho hitem. Hra přerušena ve středním pásmu.

52:03

A zase to vyloučení. Max Domi sekal obránce Vlasica, za což si vysloužil dvě minuty. Ve třetí třetině skoro vůbec nesledujeme hru pět na pět. Ve stejném čase dostává trest za sekání také Vlasic.

51:58

Už jen chvíli a Arizona Coyotes budou zpátky v plném počtu. Podruhé za sebou dokázali domácí hokejisté vyhodit kotouč daleko od svého zařízení.

51:36

Mikkel Boedker zvládl vhazování v útočném pásmu, teď společně s ostatními spoluhráči rozevírá přesilovkový deštník. Následovalo zakončení z velké dálky.

51:01

Alex Goligoski obětavě zblokoval střelu Logana Coutureho. Sharks se opět v přesilovce trápí a zatím to vůbec nevypadá, že by měli vyrovnat v této početní výhodě.

50:18

Patrick Marleau si našel skulinku na to, aby dostal puk směrem na branku. Střílel zápěstím, Mike Smith na jeho pokus stačil na poslední chvíli zareagovat a zachytit jej.

49:45

A další trest. Jordan Martinook taktéž inkasuje dvě minuty za hru vysokou holí, jakoby tento prohřešek dnes nebral konců. Opět velká šance pro San Jose Sharks.

49:30

Brent Burns se po delší době objevil před brankářem Smithem. Ten sice měl problémy, avšak nakonec stačil situaci zavčas uklidnit a přerušit hru.

48:55

Vlasic zkusil nahodit kus černé gumy z dálky a doufal, že jej někdo z jeho spoluhráčů dojede. To se sice stalo, ale Melker Karlsson přestřelil o několik centimetrů zařízení.

48:51

Tak se nám ve třetí třetině strhla vlna trestů. Obránce Arizony Oliver Ekman-Larsson dává soupeři šanci v přesilové hře, také on totiž fauloval vysokou hokejkou.

47:33

Ani jedna strana ve čtyřech není příliš aktivní. I když už to vypadalo, že by se hostující Fischer mohl dostat do slibné šance, nakonec netrefil branku.

46:39

Pokračovat budeme po komerční přestávce, hra je teď přerušena a bude se za okamžik opět vhazovat.

46:29

Počet hráčů na ledě se ovšem velmi rychle srovná, protože Joe Thornton fauloval nedovoleným bráněním. Poprvé tedy dnes uvidíme hru ve čtyřech.

46:01

Sotva skončil jeden trest, poběží druhý, akorát na druhé straně. Podruhé si dnes jde sednout za katr obránce Alex Goligoski, ten dostává dvě minuty za vysokou hůl, jež skončila v Boedkerově obličeji.

45:54

Hra přerušena, ještě předtím si Justin Braun připsal hit a další zblokovanou střelu do statistik. Krásná ukázka, jak je tento obránce pro San Jose důležitý.

45:24

Už jen okamžiky zbývají do návratu Brendena Dillon na ledovou plochu, přesilové hry dnes opravdu nejsou tím, co by na jedné či druhé straně hrací plochy fungovalo.

44:58

Znovu velmi dobrá práce obrany San Jose, Coyotes nemají těsně u branky moc prostoru na lepší zakončení. Alex Goligoski proto musel pálit jen z dálky, jeho možnost Jones zlikvidoval.

44:22

Opět v přesilovce velmi aktivní obránce Ekman-Larsson, ale Justin Braun si na jeho střelecký počin počíhal a dokázal jej zavčas zablokovat.

43:23

Arizona Coyotes si zahrají další dnešní početní výhod. Dvě minuty je nucen odpykat hostující Brenden Dillon, které sekal Jordana Martinooka. Uvidíme konečně gól v přesilovce?

43:03

Anthony DeAngelo by rád dnes vstřelil svou druhou branku, klidně se mu to mohlo před několika okamžiky podařit. Jenže místo toho trefil jen připraveného Jonese.

42:41

Znovu byl rozhodčí nucen přerušit hru, tentokrát pro postavení mimo hru jednoho z hostujících hokejistů.

42:10

Dylan Strome se pustil do středního pásma, odkud rozehrával kotouč na své spoluhráče do útoku. Jenže forvardi Arizony zatím nemají moc místa pro lepší střelu.

41:38

Martin Hanzal sice zvládl vhazování proti Pavelskimu, ale kus černé gumy pak skončil sražený někde mezi diváky, takže se buly bude muset opakovat.

41:02

Zatím se pokračuje bez přerušení od úvodní vhazování ve třetí periodě. Shane Doan měl starosti s tím, aby zabránil slibnému zakončení Chrise Tierneyho.

40:15

Malker Karlsson začal třetí třetinu hned pěkně zostra, sotva potkal u mantinelu obránce Alexe Goligoskiho, hned jej počastoval hitem.

40:01

Začala třetí třetina.
Blíží se začátek poslední dvacetiminutovky, ve které budou San Jose Sharks dohánět ztrátu jedné branky. Zatím díky českému útočníkovi Radimu Vrbatovi vedou Coyotes o jeden gól.
Střely na branku po dvou třetinách

Arizona Coyotes: 17

San Jose Sharks: 22
V prostřední třetině viděli diváci v Arizoně jedinou branku, zasloužil se o ní celek z Glendale, konkrétně český útočník Radim Vrbata, který po nahrávce Martina Hanzala překonal Martina Jonese a Coyotes tak vedou 2:1. Vyhráno ale ještě nemají, Žralokům zbývá celá jedna perioda a jednobrankový náskok v tuto chvíli nic neznamená.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:19

Už jen vteřiny do druhé sirény, Brad Richardson uspěl na vhazování proti Wingelsovi a Arizona ještě zkusí ve druhé třetině aspoň jednou zaútočit.

38:51

Matt Nieto na nic nečekal a střílel z první, Mike Smith na jeho střelu viděl, ale nebylo úplně zpočátku jasné, zda se zakončením útočníka San Jose nebude mít menší problémy.

38:16

Nicméně hostující celek zůstává aktivní i při vyrovnaném počtu hráčů na ledě, Tommy Wingels zkusil zakončovat sám, ale spíše ještě mohl volit nahrávku.

37:36

Ale ani Žraloci svou druhou přesilovou hru v zápase nedovedli do úspěšného konce a pokračujeme tedy za stejného stavu. Čas do konce prostřední periody se navíc rychle chýlí ke konci.

36:32

Brad Richrads zabránil průchodu střely od Vlasica, pak ještě byli připraveni dva útočníci San Jose na dorážku těsně vedle branky, ale ani jeden z nich netrefil kotouč.

35:16

Joe Pavelski se pokusil překvapit gólmana ve službách Coyotes, ale Mike Smith si je ve druhé třetině zatím hodně jistý a nenechá se vůbec rozhodit.

35:14

Na trestnou lavici odjíždí na dvě minuty za hru vysokou holí český útočník Martin Hanzal. Tudíž tu je možnost pro San Jose, aby vyrovnalo, zároveň se jedná o druhou přesilovku Žraloků.

34:01

Donskoi nejdříve prověřil pozornost Smithe, pak na druhé straně sám proti dvěma bránícím hokejistům San Jose Sharks neuspěl Dauphin. Ale ten je dnes na ledě také hodně vidět.

33:30

Hraje se tedy znovu v pěti proti pěti, Tomáš Hertl dnes poprvé ve výraznější možnosti a hned z toho klidně mohla být branka. Jenže český útočník ve vyložené pozici minul zařízení.

32:57

Ještě možnost pro Dylana Strome, ale Tommy Wingels už se pomalu chystá k návratu do hry a zdá se, že ani z druhého dnešního vyloučení nepadne branka.

32:24

Oliver Ekman-Larsson vyslal z dálky klasickou přesilovkovou střelu, ale nikdo ji před kalifornským brankářem nestačil tečovat, takže puk do sítě neprošel.

30:59

Následuje reklamní pauza, po jejím konci hned budeme pokračovat ve zbytku prostřední periody.

30:36

Arizony je teď plný led, Laurent Dauphin hned prověřil Martina Jonese střelou zápěstím, tentokrát je brankář hostujícího mančaftu připraven zakročit.

30:28

Přesilová hra pro Arizonu, na trestnou lavici totiž musí odejít hostující hráč Tommy Wingels, který se dle soudu hlavního rozhodčího provinil hrou vysokou holí.

29:38

Arizona právě vstřelila branku!
Domácí hokejisté se poprvé v zápase ujímají vedení a zhruba v polovině základní hrací doby tedy mají o jednu branku navrch. A hádejte, kdo poslal puk do klece Martina Jonese? Byl to český útočník RADIM VRBATA, který chce dokázat, že jeho příspěvek pro Coyotes může být od začátku nového ročníku hodně důležitý. Puk na jeho hokejku přesměroval nejdříve Martin Hanzal. Teď tedy zkusí vyrovnat Sharks. Asistence: Martin Hanzal, Luke Schenn.

28:52

Po komerční přestávce opět pokračujeme ve hře, na puku Joe Thornton, který nejdříve zvládl buly proti českému útočníkovi Martinu Hanzalovi, poté se sám vydal kupředu.

28:28

Mikkel Boedker – nová posila San Jose před novou sezónou – ukázal, že Žraloci si jej nevybrali náhodou. Předvedl další dnešní střelecký pokus, nicméně na Smithe nevyzrál.

28:10

Postavení mimo hru San Jose Sharks, vhazovat by se tedy mělo ve středním pásmu. Nebude dlouho trvat a jsme v polovině základní hrací doby, čas v prostřední části zatím rychle plyne.

27:12

Dylan Strome na druhé straně udělal pořádný vítr, také obránce Kojotů ukázal, jakými disponuje útočnými dovednostmi a dokázal dokonce vystřelit. Jenže nebylo mu to nic platné, minul totiž branku.

26:22

Alex Goligoski ještě mohl hledal útočníky, ale než aby zbytečně chyboval, raději zvolil sám zakončení. Martin Jones jeho střelu na poslední chvíli zastavuje.

25:25

Justin Braun a jeho velmi povedená obranná práce, dokázal zastavit průnik Dauphina, který se už už těšil, že pojede sám proti Martinu Jonesovi.

24:30

Taktéž útočník Sharks Joonas Donskoi ve střelecké pozici, nýbrž i finský šikula se neprosazuje, útočící hráč San Jose totiž úplně minul prostor mezi třemi tyčemi.

23:38

Brent Burns zavezl puk kousek za modrou čáru a hned využil příležitosti a vystřelil. Jenže jeho příležitost moc dobře viděl Mike Smith, který zasahuje.

22:49

A také se tak děje. Ofenzivní obránce Oliver Ekman-Larsson na nic vůbec nečekal a střílel, jeho pokus musel do náruče ukrýt zatím velmi dobře chytající Martin Jones.

22:01

Hra přerušena ve středním pásmu, to už jsou domácí muži v plném počtu a Arizona zase může začít myslet na útok.

21:38

Už jen poslední vteřiny přesilové hry Sharks, zatím se zdá, že San Jose první početní výhodu v zápase nevyužije. Vlasic to zkoušel střelou z mezikruží, avšak minul.

20:56

Vhazování po levé ruce arizonského gólmana, ještě ale nemá vyhráno Arizona v tomto oslabení. Laurent Dauphin naštěstí pro Coyotes buly vyhrál.

20:37

Už se hraje a San Jose Sharks hned zavážejí kotouč do útočného pásma, aby tam mohli kombinovat. Pavelski tečoval puk před brankou a Mike Smith si připisuje první zákrok ve druhé části.

20:01

Začala druhá třetina.
Blíží se začátek prostředního dějství. Podaří se některému z týmů uniknout do vedení? San Jose bude dohrávat na startu druhé třetiny zbytek rozehrané přesilovky.
Střely na branku v první třetině:

Arizona Coyotes: 7

San Jose Sharks: 13
Máme za sebou úvodních dvacet minut hry mezi týmy Arizony a San Jose. Jako první se ujali vedení hostující hokejisté, ale Coyotes ještě do první sirény srovnali. Co je nyní důležité, hostující celek bude na startu druhé třetiny dohrávat přesilovou hru, takže má příležitost jít do vedení. Povede se mu to?

20:00

První třetina skončila.

19:36

Ještě jedna Nietova teč těsně před Smithem, ale puk zamířil mimo branku, takže největší nebezpečí pro Arizonu zažehnáno.

19:25

Jako bych to zakřikl. Máme tu totiž na konci první třetiny vyloučení, jako první v zápase jde za katr pykat obránce Arizona Coyotes Alex Goligoski, který hákoval Brenta Burnse a bude sledovat, jak jeho spoluhráči hrají v oslabení.

19:22

Běží poslední minuta první třetině, zatím to vypadá, že skončí za vyrovnaného stavu, vhazovat se ještě bude ve středním pásmu. Co je zajímavé, že jsme v první části neviděli žádné vyloučení.

18:58

David Schlemko a jeho první větší možnost v zápase, obránce hostujícího výběr ale vymezený prostor mezi třemi tyčemi těsně minul o pár centimetrů, takže na úspěch si musí počkat.

18:20

Sledujeme v závěru úvodní dvacetiminutovky klidnější hru, ani jedna strana se teď nikam nežene, Logan Couture zkusil vystřelit, ale jeho pokus vůbec nedoletěl k brance.

17:32

Brad Richardson zvládl dobře vhazování proti Couturovi, ale dále než na útočnou modrou čáru se s kotoučem nedostal. Arizona pak zamířila vystřídat, takže u kotouče San Jose.

17:09

A zase ten Brent Burns. Minimálně čtvrtá střela Burns na branku v první třetině, taktéž on zatím není zapsán mezi střelci gólů, ale obrana Coyotes má s bekem Sharks veliké starosti.

16:40

Lawson Crouse a jeho několikátá střela v první dvacetiminutovce. Avšak zatím ze souboje útočníka Arizony a brankáře San Jose vychází jednoznačně lépe Martin Jones.

16:05

Justin Braun a jeho možnost, tu však gólman Arizony pouze vyrazil před sebe a ještě se pokračoval ve hře kolem klece domácího celku. Další zakončení zatím nepřichází.

15:27

Hra přerušena, na druhé straně hrací plochy totiž zkusil štěstí další z beků, konkrétně Alex Goligoski. Martin Jones si ale jeho snaživý pokus vyhlídl a zastavil kotouč v náruči.

15:05

A další rána Brenta Burnse, který opět ukazuje, že je něco mezi obráncem a útočníkem, protože nyní to vůbec nevypadá, že by se chtěl věnovat defenzivní činnosti. Jeho pokus tentokráte Smith kryje.

14:52

Následuje ještě jedna komerční přestávka v první třetině, po jejím skončení budeme hned pokračovat.

14:06

Fischer dokázal před klecí Smithe zničit ránu Brenta Burnse z dálky, čímž svému brankáři pochopitelně velmi pomohl. Pak už Coyotes sami rozehrávali.

13:48

Arizona právě vstřelila branku!
Ale teď už máme vyrovnáno a fanošci Arizona Coyotes se poprvé v dnešním utkání radují. Celou první třetinu projevuje výraznou aktivitu směrem dopředu také ANTHONY DEANGELO, jemuž se nyní útočný styl hry vyplatil. Je autorem srovnávací trefy na 1:1, může za přesnou nahrávku poděkovat Duclairovi. Tak uvidíme, co si na nás hráči dále chystají. Asistence: Anthony Duclair.

11:04

Shan Doan má dnes vůbec první velkou příležitost, avšak ani on si nevěděl rady s brankářem Martinem Jonesem, který drží svůj tým ve vedení, ač zatím jen hodně těsném.

10:18

Richardson chce ukázat, že také Kojoti dnes budou co nejvíce důrazní při hře u mantinelu a velice důrazně nalepil na hrazení Matta Nieta.

09:41

Melker Karlsson neměl daleko k tomu, aby nasměroval kus černé gumy do sítě. Zůstal totiž zaparkovaný před brankou Smithe a na brankovišti tečoval kotouč. Nakonec jej nepropasíroval za záda brankáře Arizony, leč domácí nyní měli štěstí.

09:10

Martin Jones má po delší době větší práci, a to proto, že se proti němu řítil Laurent Dauphin. Mířil vysoko, ochránce klece San Jose se proti němu blýskl povedeným zákrokem.

08:07

Hraje se hodně ze strany na stranu, teď pro změnu Brad Richardson a Lawson Crouse dělají neplechu v útočné třetině. Ale fanoušci Arizona Coyotes prozatím marně čekají na první gól.

07:38

Melker Karlsson se zodpovědně vrátil dozadu a ukázal, že mu nejsou cizí ani obranné pozice, pak dokonce stačil zblokovat lehkou ránu na svatyni jeho brankáře.

07:01

Lawson Crouse a jeho další nadějný průnik kolem mantinelu v první třetině, když už chtěl ale zakončovat, nepovedla se mu střela, úplně totiž minul zařízení.

06:24

Joe Thornton ještě stále v akci, tentokrát si u mantinelu našel Connora Murphyho, na něhož si vyšlápl a přitiskl jej k plexisklu. Vše ale proběhlo správně v rámci pravidel, takže vylučovat se nebude.

06:09

Po krátké pauze opět pokračujeme v zápase, Logan Couture spěl na vhazování a Joe Thornton se o několik okamžiků později tlačil do zakončení. Avšak neúspěšně.

05:44

Brenden Dillon a jeho slibné nahození z dálky. Jenže hostující obránce potřeboval, aby ještě někdo stínil gólmanovi soupeře před brankoviště, což se nestalo.

05:01

DeAngelo dobře na levé straně zablokoval ránu Haleyho, ale Arizona ještě neměla vyhráno, protože přišly i dorážky, na které si Mike Smith musel dávat veliký pozor.

04:36

Chris Tierney chtěl přispět k dalšímu gólu San Jose Sharks, ale tentokráte se Žraloci neradovali, jelikož bekhendový pokus jejich útočníka skončil mimo vymezený prostor klece.

03:37

San Jose právě vstřelilo branku!
Moc dlouho jsme na první branku v dnešním zápase čekat nemuseli. Prosadila se totiž seskládaná trojice Žraloků Donskoi – Couture – Boedker, a to velmi brzy po startu první třetiny. Logan Couture poslal kus černé gumy na hokejku hráče jménem JONAS DONSKOI, finský hokejista pak s klidem dokázal kotouč umístit za Smithova záda. Hostující celek jde do vedení, uvidíme, jak bude Arizona reagovat. Asistence: Logan Couture, MIkkel Boedker.

02:12

Max Domi si udělal útočný výlet do útočného pásma a tato šance už vypadala mnohem lépe pro Coyotes. Připravený byl však hostující gólman Martin Jones, který přerušuje hru.

01:16

Lawson Crouse si dělal zálusk na vstřelení první branky zápasu, jenže jeho šanci zblokoval těsně před brankou jeden z hokejistů San Jose, takže ani tahle rána nedojde až ke gólmanovi.

01:16

Martin Hanzal zvítězil na vhazování a hledal volného spoluhráče, jenže následně chyboval a bylo po příležitosti domácího mančaftu. Na druhé straně pálil ostře Braun, jeho pokus měl v lapačce Mike Smith.

00:42

Oliver Ekman-Larsson se napřahoval z dálky, ale rána mu nevyšla a minul branku, Martin Jones vůbec nemusel zasahovat, i když hledat ve volné mezírce kotouč.

00:10

Už se začalo a aktivnější jsou v první vteřinách zápasu hokejisté San Jose Sharks, Mikkel Boedker se vůbec ničeho nebál a hned hitem atakoval soupeře.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě jednou vítejte u dnešního utkání, za několik minut začneme.
Úvodní sestavy:

Arizona Coyotes: Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Murphy, Goligoski, Schenn, Chychrun, McBain – Domi, Hanzal, Vrbata – Crouse, Strome, Duclair – Martinook, Richardson, Doan – White, Dauphin, Fischer

San Jose Sharks: Jones (Dell) – Burns, Dillon, Braun, Vlasic, Martin, Schlemko – Hertl, Pavelski, Thornton – Nieto, Wingels, Haley – Marleau, Tierney, Karlsson – Boedker, Couture, Donskoi

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Ještě jednou vítejte u dnešního přípravného utkání National Hockey League. Budeme sledovat zápas dvou týmů, které na sebe pravidelně narážejí v Pacifické divizi. Ostrý start sezóny se blíží, a tak Arizona Coyotes a San Jose Sharks potřebují doladit poslední detaily.
Předchozí vzájemné utkání v přípravě

San Jose Sharks – Arizona Coyotes (3:2 po prodloužení)
ARIZONA COYOTES

Pouštní psi přes léto významně posílili a hned od podzimních dnů chtějí dokazovat svou sílu. Dohromady už k dnešnímu dni stačili odehrát slušných šest střetnutí, vítězství zapsali třikrát, takže čítají přesně poloviční úspěšnost. Na dnešního vyzyvatel San Jose Sharks ovšem Arizona Coyotes nemá dobré vzpomínky, minimálně pokud vezmeme v úvahu přípravná utkání na ročník 2016/2017. První vzájemný mač totiž patřil hokejistům v tyrkysovém, Sharks předčili Kojoty v prodloužení 3:2. Teď však má Arizona k dispozici domácí prostředí, kde se může soupeři pokusit předchozí nezdar vrátit. Povede se to?
SAN JOSE SHARKS

Jarní finalista bojů o Stanley Cup zatím ukazuje také v přípravě na nový ročník, že se soupeři mají proč bát. Ostatně odborníci tipují, že Žraloci budou patřit mezi nejsilnější výběry v Pacifické divizi také od letošního podzimu. Hokejisté z Kalifornie za sebou aktuálně mají čtyři odehrané duely, tři z toho zvládli tak, že mohli na konci duelu povykovat. Až poslední měření sil nedopadlo pro Sharks dobře, když Anaheim Ducks nevstřelili ani gól a padli 2:0. Předtím však vyzráli na Arizona Coyotes (dnešního soupeře) a dvakrát udolali i Vancouver Canucks, dalšího divizního soka. Co je zajímavé, San Jose hrálo už třikrát prodloužení, pokaždé jej urvalo pro sebe. Jak se bude Žralokům dařit před fanoušky Kojotů?
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

Arizona Coyotes – San Jose Sharks

3:1

konec (1:1, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. DeAngelo (Duclair), 30. Vrbata (Hanzal, Schenn), 60. Doan (Martinook, Ekman-Larsson) – 4. Donskoi (Couture, Boedker)

Arizona Coyotes: Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Murphy, Goligoski, Schenn, Chychrun, McBain – Domi, Hanzal, Vrbata – Crouse, Strome, Duclair – Martinook, Richardson, Doan – White, Dauphin, Fischer

San Jose Sharks: Jones (Dell) – Burns, Dillon, Braun, Vlasic, Martin, Schlemko – Hertl, Pavelski, Thornton – Nieto, Wingels, Haley – Marleau, Tierney, Karlsson – Boedker, Couture, Donskoi

Průběh zápasu
1. třetina
03:37 SJS 0:1 Donskoi (Couture, Boedker)
13:48 ARI 1:1 DeAngelo (Duclair)
19:25 ARI 2 Goligoski, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
29:38 ARI 2:1 Vrbata (Hanzal, Schenn)
30:28 SJS 2 Wingels, vysoká hůl
35:14 ARI 2 Hanzal, vysoká hůl
Po 2. třetině
3. třetina
43:23 SJS 2 Dillon, sekání
46:01 ARI 2 Goligoski, vysoká hůl
46:29 SJS 2 Thornton, nedovolené bránění
48:51 ARI 2 Ekman-Larsson, vysoká hůl
49:45 ARI 2 Martinook, vysoká hůl
52:03 ARI 2 Domi, sekání
SJS 2 Vlasic, sekání
59:49 ARI 3:1 Doan (Martinook, Ekman-Larsson)
Konec