Menu

Hokej

Příprava NHL

Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens

3:2

po prodl. (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)

03.10.2016, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.15 3.7 2.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

64:20

64:20 Matt HUNWICK - 3:2

64:20

Toronto právě vstřelilo branku!
James van Riemsdyk už mohl pálit, v levém kruhu pro vhazování se ale neukvapil a místo střely zvolil přihrávku, po které MATT HUNWICK uklidil puk do prázdné brány a ukončil nádherné a dramatické utkání, které vyvrcholilo neuvěřitelným prodloužením. Asistence: James van Riemsdyk a Tyler Bozak.

63:38

Mitchell Marner se tak dlouho otáčel v levém kruhu pro vhazování s pukem, až z otočky napřáhl k nebezpečné střele, která těsně nad ledem mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, Mike Condon ji ale levým betonem vykopl!

60:49

Oba dva týmy se v rychlém sledu řítily do samostatného úniku, Toronto dokonce dvakrát, jenže Tyler Bozak ani James van Riemsdyk nedokázali skórovat! Bozaka vychytal fantastický Mike Condon, zatímco Riemsdyk pálil mimo.

59:42

59:42 Daniel CARR - 2:2

59:42

Montreal právě vstřelil branku!
David Desharnais si sjížděl s pukem za bránu a krásnou zpětnou přihrávkou našel DANIELA CARRA, který z blízkosti vymetl pravý horní roh brány a vyrovnal stav fantastického utkání osmnáct sekund před koncem na 2:2! Asistence: David Desharnais a Nathan Beaulieu.

59:01

Jeff Petry si srovnal na vrcholu levého kruhu pro vhazování puk na hůl a poté napřáhl k nádherné táhlé střele, která se od horní tyče odrazila do ochranné sítě, a hra byla přerušena!

58:27

Mike Condon vyjel na střídačku a Montreal to zkusil ve hře 6 na 3, během které z pravého kruhu pro vhazování opět pálil nebezpečně bez přípravy David Desharnais, jeho střela s příklepem letící těsně nad ledem ale opět skončila na fantastickém Garretovi Sparksovi, který tentokrát zasáhl levým betonem!

57:48

Garret Sparks s obrovskými problémy v blízkosti levé tyče vyrazil nebezpečnou střelu bez přípravy v podání Davida Desharnaise, situaci ale ustál a Toronto stále vede 2:1!

57:29

Montreal si vyžádal oddechový čas. Canadiens budou hrát po chybě Romana Poláka 1 minutu a 38 sekund přesilovou hru 5 na 3, kterou navíc ještě mohou v případě potřeby umocnit odvoláním brankáře!

57:29

Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Roman Polák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

57:07

Matt Hunwick usedl na trestnou lavici za podražení a Montreal má v závěr utkání velkou možnost vyrovnat stav utkání na 2:2. Mike Condon navíc zůstal na střídačce, takže nyní se hraje ve hře 6 na 4!

57:07

Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Matt Hunwick – 2 min., podražení).

54:46

Canadiens přečkali další oslabení a před bránou Garreta Sparkse se zčistajasna zrodil úplně sám Jeff Petry, jenže jeho následná střela zamířila nad! "Ou", to byla šance.

54:13

James van Riemsdyk nebezpečně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho střela letící těsně nad ledem mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, Mike Condon ale opět výborně zakročil pravým betonem, kterým puk vyrazil mimo!

52:40

Mark Barbiero vyhodil puk zbytečně přes ochranné sklo a Canadiens byli potřetí v zápase potrestáni za zdržování hry. Jako by Montreal chtěl dnes fanouškům v Torontu darovat suvenýr!

52:40

Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Mark Barbiero – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

52:36

Milan Michálek se málem řítil do samostatného úniku, jenže mezi kruhy pro vhazování zapomněl puk za sebou a jednou rukou už se mu ho nepodařilo usměrnit zpět do jízdy! Škoda.

47:35

47:35 Morgan RIELLY - 2:1

47:35

Toronto právě vstřelilo branku!
Zach Hyman roztáhl hru doprava na Williama Nylandera, který měl skvělou rychlost a poté ve vzdálenějším levém kruhu pro vhazování našel přesnou přihrávkou najíždějícího MORGANA RIELLYHO, který si srovnal puk ve velké rychlosti a mezi betony Mikea Condona poslal puk do brány. Toronto se ujímá vedení 2:1 a otáčí vývoj utkání na svou stranu. Asistence: William Nylander a Zach Hyman.

46:54

Od poloviny utkání chytá v bráně Maple Leafs místo Jhonase Enrotha brankář Garret Sparks, který zatím předvedl pět zákroků.

46:27

Leo Komarov dostal před bránu nádhernou přihrávku z levého křídla a ocitl se sám před Mikem Condonem, vzápětí ale puk příliš podebral a jeho střela z blízkosti zamířila nad!

45:07

Andrej Marinčin dal o sobě vědět nádhernou a velice tvrdou střelou od modré čáry, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, Mike Condon ale i přes stížený výhled dokázal předvést skvělý zákrok a pravým betonem puk reflexivně vyrazil mimo!

43:56

Michajl Sergačev se pomazlil na modré čáře s pukem a poté napřáhl k prudké střele s příklepem, po které Jhonas Enroth musel předvést těžký zákrok, puk ale vyrazil!

40:59

Milan Michálek odehrál v úvodu třetí třetiny fantastické střídání a z levého kruhu pro vhazování se krásně přetlačil před bránu, kde předvedl nádhernou stahovačku! Vzápětí ale ztratil stabilitu a vleže nedokázal puk proti levému betonu Mikea Condona protlačit do brány.

Greg Pateryn a dorážející Artturi Lehkonen mohli z ničeho nic v závěru druhé třetiny vrátil Montrealu ztracené vedení, jenže Jhonas Enroth byl proti a nadvakrát skvěle zasáhl!

38:15

Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Roman Polák – 2 min., podražení).

36:37

Morgan Rielly se ocitl ve skvělé šanci, jenže bránu přestřelil, zatímco následný pokus Lea Komarova od modré čáry zablokoval dobře clonící Mark Barbiero.

35:46

Morgan Rielly a vzápětí James van Riemsdyk v rychlém sledu tvrdě vypálili a jejich střely volaly po gólu, Mike Condon ale situaci ustál a obě střely zneškodnil!

34:53

Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Nathan Beaulieu – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

31:09

Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Nathan Beaulieu – 2 min., faul loktem).

29:19

29:19 Nikita ZAJCEV - 1:1

29:19

Toronto právě vstřelilo branku!
NIKITA ZAJCEV propálil doposud bezchybného Mikea Condona a vyrovnává stav utkání v polovině zápasu na 1:1! Connor Brown našel na vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování osamoceného Nikitu Zajceva, který si puk zpracoval a poté ho nádhernou táhlou střelou nad pravým betonem Mikea Condona poslal k levé tyči. Asistence: Connor Brown, Rinat Valiev.

26:18

Morgan Rielly minul bránu a deset sekund na to, to zkusil prudkou střelou Tyler Bozak, jeho bekhendovou střelu ale bez větších potíží zastavil připravený Mike Condon!

25:53

Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Jacob De La Rose – 2 min., držení hole).

22:00

Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Michajl Sergačev – 2 min., držení protihráče).

18:47

Matt Martin krásně tečoval nahození svého spoluhráče, Mike Condon ovšem předvedl dobrý reflexivní zákrok a uchránil Montreal od pohromy v samotném závěru první třetiny!

17:20

Leo Komarov se ocitl ve velmi slibné střelecké pozici, jenže z blízkosti bránu minul a Canadiens vedou stále 1:0!

16:04

Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Stefan Matteau – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

13:20

13:20 Daniel AUDETTE - 0:1

13:20

Montreal právě vstřelil branku!
DANIEL AUDETTE skvěle zužitkoval přihrávku Nathana Beaulieua a tvrdou střelou překonal Jhonase Enrotha, který poprvé v zápase kapituluje a Canadiens se ujímají vedení 1:0! Nathan Beaulieu na levém křídle zvedl hlavu a zpětnou přihrávkou našel Daniela Audetteho, který střelou po ledě bez přípravy z vrcholu levého kruhu pro vhazování zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Nathan Beaulieu.

7:11

Rinat Valiev nyní místo faulu předvedl hodně nebezpečnou střelu, kotouč po ní ale zamířil těsně mimo!

4:14

Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Rinat Valiev – 2 min., hákování).

Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens

3:2

po prodl. (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 30. Zajcev (Brown, Valiev), 48. Rielly (Nylander, Hyman), 65. Hunwick (Riemsdyk, Bozak) – 14. Audette (Beaulieu), 60. Carr (Desharnais, Beaulieu)

Toronto Maple Leafs: Enroth (31. Sparks) – Hunwick (A), Zajcev, Rielly, Polák, Marinčin, Valiev – Bozak (A), Kadri, Komarov (A) – Matthews, Gauthier, Nylander – van Riemsdyk, Michálek, Marner – Hyman, Brown, Martin. Trenér: Mike Babcock.

Montreal Canadiens: Condon (Lindgren) – Pateryn, Redmond, Sergačev, Petry (A), Beaulieu (A), Barberio – Desharnais (A), Hudon, Addison – Carr, Lehkonen, Audette – McCarron, Scherbak, Andrighetto – Terry, Matteau, De La Rose. Trenér: Michel Therrien.

Rozhodčí: TJ Luxmore, Marc Joannette. Čároví: Scott Cherrey, Kory Nagy

Diváci: 18912

Průběh zápasu
1. třetina
4:14 TOR 2 Valiev, hákování
13:20 MTL 0:1 Audette (Beaulieu)
16:04 MTL 2 Matteau, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Po 1. třetině
2. třetina
22:00 MTL 2 Sergačev, držení protihráče
25:53 MTL 2 Rose, držení hole
29:19 TOR 1:1 Zajcev (Brown, Valiev)
31:09 MTL 2 Beaulieu, faul loktem
34:53 MTL 2 Beaulieu, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
38:15 TOR 2 Polák, podražení
Po 2. třetině
3. třetina
47:35 TOR 2:1 Rielly (Nylander, Hyman)
52:40 MTL 2 Barbiero, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
57:07 TOR 2 Hunwick, podražení
57:29 TOR 2 Polák, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
59:42 MTL 2:2 Carr (Desharnais, Beaulieu)
Po 3. třetině
Prodloužení
64:20 TOR 3:2 Hunwick (Riemsdyk, Bozak)
po prodl.