Menu

Fotbal

Evropská liga

FK Krasnodar – OGC Nice

5:2

konec (2:1)

29.09.2016, 19:00 • Stadion Kubaň, Krasnodar. Kapacita: 32,000 diváků. • 2. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.02 3.54 3.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Ari (KRS) - 5:2

90+3

Krasnodar právě vstřelil branku!
Tohle je pro Nice trochu kruté, domácí totiž přidávají už pátou branku! Hosté už zřejmě vyhlíželi hvizd hlavního sudího a zcela zapomněli bránit standardní situaci svého soupeře. Po pravé straně se až k centru propracoval Laborde, který přesně našel na penaltovém puntíku číhajícího ARIHO a ten z první zamířil přesně pod břevno Cardinaleovy pokladnice!

86

86. Ari (KRS) - 4:2

86

Krasnodar právě vstřelil branku!
Krasnodar přidává už čtvrtou trefu a dle mého názoru je o vítězi tohoto mače rozhodnuto! Hosté veškeré zbylé síly vrhli do útoku, o balon ale přišli, a svému soupeři tak nabídli možnost další protiakce, na jejímž konci nahrál Joãozinho ARIMU, který nekompromisní ranou do protipohybu propálil Cardinalea!

71

71. Wylan Cyprien (NIC) - 3:2

71

Nice právě vstřelilo branku!
Tak pozor, ještě není rozhodnuto – za svou aktivitu z posledních minut bylo Nice odměněno druhou vstřelenou brankou! Míče se ujal Eysseric a počkal si na ideální moment pro přihrávku, pak jej na milimetr přesně předložil pro sprintujícího WYLANA CYPRIENA, který se v souboji tváří v tvář Kricjukovi nezmýlil!

65

65. Joãozinho (KRS) - 3:1

65

Krasnodar právě vstřelil branku!
Ztracený dvoubrankový náskok si domácí berou zpět, a mílovými kroky se tak přibližují dalšímu tříbodovému zisku! K pokutovému kopu se postavil Brazilec JOÃOZINHO, který balon poslal přesně do protipohybu brankář Cardinalea, a vsítil tak už svou druhou branku v tomto duelu!

43

43. Mario Balotelli (NIC) - 2:1

43

Nice právě vstřelilo branku! S tvrzením o bezchybnosti domácích v obranné činnosti jsem to asi zakřikl, Nice se totiž podařilo snížit a výrazně k tomu přispělo právě zaváhání krasnodarské defenzivy! Ta nejprve nedokázala odvrátit balon do bezpečí po rohovém kopu, následný centr navíc doputoval k volnému Sarrovi, který sklepl pro MARIA BALOTELLIHO, na jehož krásnou ránu k zadní tyči Kricjuk nedosáhl!

33

33. Joãozinho (KRS) - 2:0

33

Krasnodar právě vstřelil branku!
Domácí se zničehonic prosazují podruhé! Jednalo se o velice nenápadnou situaci, po Kricjukově výkopu obrana Nice totálně selhala při komunikaci a hlavně zásluhou chybující Danteho balon doputoval až k volnému JOÃOZINHOVI, který si pohrál s vybíhajícím Cardinalem a svůj samostatný únik bez zaváhání proměnil!

22

22. Fjodor Smolov (KRS) - 1:0

22

Krasnodar právě vstřelil branku!
Krátce nato už ale domácí byli úspěšní, a ujímají se tak vedení! Kaboré balon poslal k osamocenému Achmedovi, jenž zvětřil mezi obránci si sbíhajícího Jędrzejczyka a právě jemu kulatý nesmysl předložil. Polský zadák zachoval chladnou hlavu a z první našel na hranici malého vápna číhajícího FJODORA SMOLOVA, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil!

FK Krasnodar – OGC Nice

5:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 22. Smolov (Jędrzejczyk), 33. Joãozinho, 65. Joãozinho (pen.), 86. Ari (Joãozinho), 90+3. Ari (Laborde) – 43. Balotelli (M. Sarr), 71. Cyprien (Eysseric)

Karty:   50. Naldo (KRS), 55. Granqvist (KRS), 87. Ari (KRS) – 45+1. Seri (NIC), 64. Baysse (NIC), 70. Cardinale (NIC)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 2:6. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 20:13.

FK Krasnodar: Kricjuk – Jędrzejczyk, Granqvist (C), Naldo, Torbinskij – Eboue, Podběrezkin (74. Laborde), Kaboré – Achmedov (59. Gazinskij), Smolov (29. Ari), Joãozinho.
Náhradníci: Sinicyn – Izmajlov, Martynovič, Gazinskij, Ari, V. Kalešin, Laborde.

OGC Nice: Cardinale – Ricardo, Baysse (C), Dante, M. Sarr, Dalbert (66. Cyprien) – Belhanda, Koziello (79. Walter), Seri, Eysseric – Balotelli (46. Pléa).
Náhradníci: Hassen – Souquet, Lusamba, Pléa, Walter, Donis, Cyprien.

Rozhodčí: Ivan Bebek – Tomislav Petrović, Miro Grgić (všichni Chorvatsko)