Menu

Fotbal

Evropská liga

KAA Gent – Konyaspor

2:0

konec (2:0)

29.09.2016, 19:00 • GHELAMCO-arena (Gent) • 2. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.56 3.95 6.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je rozhodnuto! KAA Gent potvrdil roli favorita a Konyaspor porazil rozdílem dvou branek. O vítězství domácího klubu rozhodl už první poločas, v němž skórovali Saief a Renato Neto. Hráči belgického týmu měli více ze hry a také větší chuť po vítězství, což rozhodlo v jejich prospěch. (21:02:34)

90+3

Konec zápasu.

90+2

V samotném závěru utkání se balon objevuje na kopačkách hráčů KAA Gent a ti už se společně se svými fanoušky pomalu začínají radovat ze zisku tří bodů.

90+1

Na světelné tabuli se objevila informace o nastavené době hry, ta činí tři minuty.

89

Žlutou kartu za faul uprostřed hřiště dostává Nejc Skubič (Konyaspor).

88

Naposledy střídá také tým KAA Gent: Kenneth Saief přepouští své místo Ofiru Davidzadovi.

86

Už to vypadalo, že Sonmez ukáže obráncům Gentu záda a bude postupovat zcela sám na Rinneho. Jenže do vzduchu vylétl praporek asistenta rozhodčího a jeho ofsajdový verdikt s krátkou prodlevou posvětil svým hvizdem hlavní arbitr.

84

Na levém okraji šestnáctky obdržel balon Meha a jeho pohotovému křižnému pokusu Rinne vystavil stopku. Střela nebyla nikterak razantní, takže švédský gólman ve službách KAA Gent měl značně usnadněnou práci.

82

Şahiner si vytvořil prostor a už si chystal balon pro střelu, když v tom k němu jako blesk z čistého nebe přistoupil Nielsen a svého soupeře čistým způsobem obral o míč.

81

Třetí a zároveň poslední střídání v týmu Konyaspor: dohráno má Deni Milošević a na závěrečnou desetiminutovku se přijde ukázat Halil Ibrahim Sönmez.

80

Genťané se znovu dokázali prokombinovat až k pokutovému území a zpoza něj se se střelou vůbec nerozpakoval Saief. Do trajektorie míče však vběhl obránce a obětavým způsobem ránu Saiefa zneškodnil.

77

Rozehrávky nařízeného rohového kopu se ujal Hannes van der Bruggen a načechraný centr vyslal na hlavu Coulibalyho, jenž tentokrát břevno Kirintiliho brány přestřelil.

76

76. Kalifa Coulibaly (GNT)

76

Hezký náběh Kalify Coulibalyho za obranu vyústil v nebezpečnou střelu reprezentanta Mali. Na Kirintiliho vyslal střelu z úhlu a donutil ho tím k zákroku. Strážce konyasporské svatyně se zaskvěl a nebezpečný balon vyrazil mimo tři tyče.

74

Teď sledujeme poněkud hlušší pasáž, při níž se hra odehrává v bezprostřední blízkosti středové čáry. Tam se družstva střídají o míč.

72

Druhé střídání proběhlo také v týmu KAA Gent: ze hřiště odešel Dieumerci Ndongala a na jeho místo nastoupil Anderson Esiti.

70

Další pokus tureckého týmu měl na svědomí Sahiner. Ten se rozhodl zakončit ze střední vzdálenosti, ale jeho snaha o vstřelení kontaktního gólu dopadla stejně jako v případě jeho spoluhráče Mehy.

68

Střídající Meha hru tureckého týmu rozhodně oživil. Nyní se opřel do míče před hranicí pokutového území a jeho navštívenka skončila v náruči brankáře Rinneho, jenž po úspěšném zákroku rozdal balon svým spoluhráčům v poli.

KAA Gent – Konyaspor

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 17. Saief (Coulibaly), 33. Renato Neto (Milićević)

Karty:   13. Renato Neto (GNT) – 89. Skubič (KOY)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:1. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 0:8. Fauly: 16:10.

KAA Gent: Rinne – S. Mitrović, Gershon, Nielsen – Saief (88. Davidzada), Renato Neto, Van der Bruggen, Asare (C) – Ndongala (72. Esiti), Coulibaly, Milićević (46. Perbet).
Náhradníci: Thoelen – De Smet, Esiti, Davidzada, Horemans, Perbet, R. Ibrahim.

Konyaspor: Kirintili – Skubič, Ali Turan, Vuković, Douglas – Sahiner, Jønsson (40. Findikli), Camdali (C), Hadžiahmetović (65. Meha) – Milošević (81. Sönmez), Bajić.
Náhradníci: Tarakci – Ay, Findikli, Meha, Mbamba, Sönmez, Uslu.

Rozhodčí: Vad – Albert, Berettyan (všichni Maďarsko)