Menu

Fotbal

Liga mistrů

Celtic Glasgow – Manchester City

3:3

konec (2:2)

28.09.2016, 20:45 • Celtic Park, Glasgow • Skupina C • Karel Janeba (@Kajaneba)

Tipsport: 8.5 5.65 1.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V šancích jednoznačně zvítězil Manchester, když Craig Gordon si připsal hned 6 úspěšných zákroků! To jeho protějšek Claudi Bravo si nepřipsal ani jeden.

90+3

Centr Pabla Zabalety poslal mimo branku Kolo Touré, který tak zabránil hlavičce Sergia Agüera!

90+2

Tak nyní Craig Gordon domácí skutečně podržel! İlkay Gündoğan se zmocnil míče přímo za pokutovým územím Celticu a vypálil velmi prudkou ránu, kterou všemi svými silami Craig Gordon vyrazil na rohový kop!

84

Střídání v týmu Celtic Glasgow: ze hřiště odchází Nir Bitton, přichází Leigh Griffiths.

83

Neskutečná šance hostů! Fernandinho zpoza šestnáctky vypálil nádhernou ránu do protější šibenice, která jen velmi těsně přeletěla břevno skotské branky!

80

Střídání v týmu Celtic Glasgow: ze hřiště odchází James Forrest, přichází Patrick Roberts.

77

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Nolito, přichází Fernando.

74

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Gaël Clichy, přichází John Stones.

58

Střídání v týmu Celtic Glasgow: ze hřiště odchází Thomas Rogic, přichází Stuart Armstrong.

55

55. Nolito (MAC) - 3:3

55

Manchester City právě vstřelil branku!
A opět máme vyrovnáno! David Silva vysunul dopředu Sergia Agüera, jehož střelu Craig Gordon sice vychytal, nicméně na dorážku NOLITA byl už krátký – 3:3!

47

47. Moussa Dembele (CEL) - 3:2

47

Celtic právě vstřelil branku!
Neskutečný zápas pokračuje! Kieran Tierney odcentroval do šestnáctky Manchesteru, kde si s míčem Aleksandar Kolarov nepočínal nejlépe a šanci ke skórování tak dostal MOUSSA DEMBÉLÉ, který nádhernými nůžkami posílá Celtic znovu do vedení! What a goal! – 3:2!

44

Veliká šance hostů! Raheem Sterling se dostal do dobré pozice, nicméně místo střely přenechal nesobecky İlkayi Gündoğanovi, který ovšem zpoza šestnáctky Celticu pálil těsně mimo!

35

Další šance Celticu! Od rohového praporku se míč dostal na Mikaela Lustiga, který trefil horní síť Manchesteru!

32

Po centru İlkaye Gündoğana se dostal k míči Sterling, jehož hlavičku se ještě pokoušel usměrnit do branky Nicolás Otamendi, nicméně stoper Manchesteru City netrefil branku domácích!

28

28. Raheem Sterling (MAC) - 2:2

28

Manchester City právě vstřelil branku!
V Celtic Parku sledujeme neskutečný zápas! David Silva zastavil rozjíždějící se útočnou akci a posunul na RAHEEMA STERLINGA, který si obehrál Tierneyho, od jehož střely si vsítil vlastní branku, a následně prostřelil Craiga Gordona, čímž odčinil svůj vlastní gól z dvacáté minuty – 2:2!

20

20. Raheem Sterling (MAC) - 2:1

20

Celtic právě vstřelil branku!
Neskutečné utkání pokračuje, Celtic se vrací do vedení! Z rychlého protiútoku si dlouho držel míč Tom Rogić, který však poté posunul na Kierana Tiernyho. Ten vypálil a míč se od RAHEEMA STERLINGA odrazil za záda Claudia Brava, čímž se v Celtic Parku rozpoutala extáze – 2:1!

14

Ke střele se postavil Tom Rogić, který vyslal ostrou ránu k protější tyči a jen těsně minul branku Manchesteru City! Claudio Bravo bude vykopávat.

12

12. Fernandinho (MAC) - 1:1

12

Manchester City právě vstřelil branku!
Máma vyrovnáno! Ostrou střelu Aleksandara Kolarova nádherně zachytil FERNANDINHO, který se tak ocitl sám před Gordonem a přízemní střelou vyrovnal tento zatím neskutečný zápas – 1:1!

11

Veliká škoda pro Manchester City! Sviatchenko se tak trochu zapomněl a do akce šel David Silva, který však tváří v tvář Craigu Gordonovi selhal. Pilíř manchesterské zálohy ovšem vybojoval alespoň rohový kop, ze kterého však nic nevzešlo.

6

Tentokrát se po volném přímém kopu dostali domácí opět do šance! Na nacentrovaný míč si naběhl Kolo Touré, který po otočce pálil. Nicméně obránce Celticu vychytal Claudio Bravo famózním zákrokem!

3

3. Moussa Dembele (CEL) - 1:0

3

Celtic právě vstřelil branku!
Neuvěřitelný začátek skotského týmu! Po volném přímém kopu se dostal k nacentrovanému míči James Forrest, který přihrál vysokou přihrávkou do předbrankového prostoru, kam si naběhl MOUSSA DEMBÉLÉ. Hrotový útočník Celticu poslal hlavičkou míč za záda Claudia Brava a otevírá skóre – 1:0!

Celtic Glasgow – Manchester City

3:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 3. Dembele (N. Bitton), 20. Sterling (vla.), 47. Dembele (Tierney) – 12. Fernandinho (Kolarov), 28. Sterling (Silva), 55. Nolito

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 2:7. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:8.

Celtic Glasgow: C. Gordon – Lustig, K. Touré, Sviatchenko, Tierney – Brown (C), N. Bitton (84. Griffiths) – Sinclair, Rogic (58. Armstrong), Forrest (80. Roberts) – Dembele.
Náhradníci: de Vries – Šimunovič, Griffiths, Gamboa, Armstrong, Roberts, C. McGregor.

Manchester City: Bravo – Zabaleta (C), Otamendi, Kolarov, Clichy (74. Stones) – Fernandinho – Sterling, Gündoğan, Silva, Nolito (77. Fernando) – Agüero.
Náhradníci: Caballero – Sagna, Fernando, Navas, Sané, Stones, Iheanacho.

Rozhodčí: Nicola Rizzoli – Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini, Riccardo Di Fiore (všichni Itálie)