Menu

Fotbal

Liga mistrů

Celtic Glasgow – Manchester City

3:3

konec (2:2)

28.09.2016, 20:45 • Celtic Park, Glasgow • Skupina C • Karel Janeba (@Kajaneba)

Tipsport: 8.5 5.65 1.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (22:42:45)

V šancích jednoznačně zvítězil Manchester, když Craig Gordon si připsal hned 6 úspěšných zákroků! To jeho protějšek Claudi Bravo si nepřipsal ani jeden.
V dnešním utkání jsme krom všeho navíc neviděli žádnou kartu, což taktéž není nic obvyklého.
Neskutečný zápas je za námi. Sledovali jsme vskutku reklamu na fotbal. Po prvním poločase, který byl spíše v režii domácího celku naskočil druhý. Ten hned ve 47. minutě gólově otevřel Moussa Dembélé. Dnešní dvougólový střelec vyslal famózní nůžky a znovu poslal do vedení Celtic Glasgow. V 55. minutě však střílel Nolito, který dal dnešnímu skóre první podobu. Celtic Glasgow do utkání skutečně vlétl a skoro celý první poločas mu patřil. Chvilkami i druhý, nicméně poté přebral iniciativu Manchester City. Ten měl taktéž dost šancí, ovšem svěřenci Pepa Guardioly se prosadili jenom třikrát, což dnes nestačilo. Pod novým koučem tak manchesterský celek upravuje svoji bilanci na 10-1-0.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Po rohovém kopu se dostal ke střele Sergio Agüero, který ovšem přestřelil.

90+3

Centr Pabla Zabalety poslal mimo branku Kolo Touré, který tak zabránil hlavičce Sergia Agüera!

90+3

Poslední minutu zápasu začíná lépe Manchester City, který se usazuje na polovině Celticu a ještě se tlačí před branku domácího týmu.

90+2

Z onoho rohového kopu ovšem nic nevzešlo a Manchester City se tak musí u vápna Celticu usazovat znovu.

90+2

Tak nyní Craig Gordon domácí skutečně podržel! İlkay Gündoğan se zmocnil míče přímo za pokutovým územím Celticu a vypálil velmi prudkou ránu, kterou všemi svými silami Craig Gordon vyrazil na rohový kop!

90+1

Nastavovat se budou 3 minuty nad rámec řádné hrací doby.

90

Dostali jsme se do devadesáté minuty. Hra se po dlouhé době přesunula na polovinu Manchesteru City, kde si nyní Celtic Glasgow drží míč v naději na bodový zisk.

89

John Stones udržel míč a ke střelbě se dostal Raheem Sterling, jeho ostrý projektil byl ovšem na poslední chvíli blokován. K tomu všemu srazil Leigh Griffiths Fernanda k zemi a Pep Guardiola se dožadoval odpískání faulu, jenže Nicola Rizzoli mu nevyhověl.

88

Citizens si opět udrželi míč. Konkrétně Pablo Zabaleta vysunul Sterlinga do dobré akce, nicméně jeho přihrávku na volného Agüera na poslední chvíli zpacifikoval Kolo Touré.

87

David Silva opět udržel míč a drží Manchester při větší naději na skórování. Hosté sice kombinují, ovšem na branku Gordona v posledních minutách žádný projektil nevyslali.

86

Nicolás Otamendi zastavil odkop Celticu od své klece a udržel tak Manchester na míči. Konkrétně Raheem Sterling se dlouho pral s Tourém o míč. Šťastnější nakonec odešel obránce Celticu Glasgow.

85

Claudio Bravo musel znovu zasahovat proti akci domácího celku! Celtic je v posledních minutách velmi aktivní. Manchester City se zatím drží spíše na své půlce.

84

Střídání v týmu Celtic Glasgow: ze hřiště odchází Nir Bitton, přichází Leigh Griffiths.

83

Neskutečná šance hostů! Fernandinho zpoza šestnáctky vypálil nádhernou ránu do protější šibenice, která jen velmi těsně přeletěla břevno skotské branky!

82

Fernandinho nyní dost nehezky fauloval Scotta Browna a domácí tak získávají zcela zasloužený volný přímý kop.

81

Patrick Roberts se ihned zapojil do útočné akce, když po Armstrongovi vybojoval míč a přecházel k brance Claudia Brava. Hosté se ovšem stihli ubránit.

80

Střídání v týmu Celtic Glasgow: ze hřiště odchází James Forrest, přichází Patrick Roberts.

79

Po onom rohovém kopu se dostali hosté do šance a hned musel Craig Gordon zasahovat! Přihrávku Fernanda do předbrankového prostoru ovšem skotský gólman zneškodnil.

78

David Silva dlouho kombinoval s míčem u boční hranice šestnáctky Celticu a nakonec zkoušel přihrávat na Agüera, jenže jeho přihrávku srazil na rohový kop Kolo Touré.

77

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Nolito, přichází Fernando.

76

Vlezli jsme do poslední čtvrthodiny tohoto zápasu. Aktuálně je u míče Manchester City, který kombinuje na polovině Celticu, ovšem od branky Gordona mají hosté celkem odstup.

75

Pablo Zabaleta našel dlouhým centrem Nolita, který nádherně prošel přes 2 obránce Celticu, ovšem na toho třetího byl už krátký a z hypoteticky nádherné akce Manchesteru City sešlo.

74

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Gaël Clichy, přichází John Stones.

73

Posléze pak rychlý protiútok The Hoops musel zastavovat Nicolás Otamendi. Nyní se připravuje střídání na straně Manchesteru City.

72

Rozehrávku Celticu Glasgow přerušil v poli Fernandinho, který se pak instantně pokoušel přesunout balón na Agüera, jenže argentinský útočník nebyl moc připravený na přihrávku.

70

Raheem Sterling si po dlouhém držení míče vyběhl před šestnáctku Celticu a zkoušel centrem poslat do gólové akce Sergia Agüera, jenže jeho centr odrazil Kolo Touré.

69

Famózní atmosféru v Celtic Parku na malý moment přerušil pomezní sudí, když odpískal ofsajd pro domácí. Nicméně nyní už však nádherná atmosféra pokračuje. To samý i zápas.

68

Do kombinační hry Celticu se nyní zapojil i Craig Gordon, který však nikam moc nespěchá a vychutnává si pár přihrávek se spoluhráči.

67

Celtic Glasgow rozehrál volný přímý kop nakrátko a začal kombinovat na polovině Manchesteru City, nicméně kombinace domácích moc dlouho netrvala a dopředu šel Nolito s Agüerem, kteří si ovšem nerozuměli ve finální nahrávce.

66

Aleksandar Kolarov zastavil jen za cenu faulu Jamese Forresta, který tak zuby nehty vybojoval volný přímý kop na polovině Citizens. Hráči Celticu se tak přesouvají k šanci.

64

Z následujícího rohového kopu nic nevzešlo a míč se dostal až na polovinu Manchesteru City, kde si však míč držel Manchester a do svých kombinacích zapojil i Claudia Brava.

63

Příchozí Stuart Armstrong upadl při rozehrávce a Manchester se dostal do šance! Hlavička Sergia Agüera z bezprostřední blízkosti ovšem mezi tři tyče nezaplula.

62

Tierney daroval Manchesteru míč po svém faulu na Raheema Sterlinga. První kartu v zápase jsme však ani tentokrát neviděli.

61

Rychlou bystrou přihrávku zkoušel na Sergia Agüera vyslat Nolito, nicméně Kolo Touré si připravil nádherný obranný zákrok skluzem proti kutálejícímu se míči.

60

Aleksandar Kolarov se snaží napravit zaváhání ze 47. minuty. Nyní odvrátil další rozjíždějící se akci Celticu poctivým obranným zákrokem.

59

Nicolás Otamendi zarazil akci Celticu a zkoušel svou přihrávkou na Agüera rozjet rychlý protiútok, nicméně hrotový útočník Citizens se do zakončení nedostal.

58

Střídání v týmu Celtic Glasgow: ze hřiště odchází Thomas Rogic, přichází Stuart Armstrong.

56

Celtic se však nenechává zaskočit a domácí celek se vysouvá do útoku na polovinu Manchesteru City. To hosté se stávají více ofenzivní najednou.

55

55. Nolito (MAC) - 3:3

55

Manchester City právě vstřelil branku!
A opět máme vyrovnáno! David Silva vysunul dopředu Sergia Agüera, jehož střelu Craig Gordon sice vychytal, nicméně na dorážku NOLITA byl už krátký – 3:3!

54

Moussa Dembélé asi zkoušel rozjet akci na hattrick, nicméně při své pouti ke kleci Claudia Brava fauloval Nicoláse Otamendiho a daroval tak hostům volný přímý kop.

53

K rohovému kopu se postavil Raheem Sterling. Nicméně jeho centr byl obranou Celticu Glasgow odražen pryč ze šestnáctky.

52

K volnému přímému kopu hostů se postavil İlkay Gündoğan, kterého však Craig Gordon vychytal a hosty tak čeká rohový kop.

51

Po nepřesném zakončení Sterlinga se dostal do akce Nolito, který však nedokázal svůj projektil usměrnit do sítě přes Mikaela Lustiga.

50

Po pasu od İlkaye Gündoğana zkoušel pálit Nolito, nicméně jeho vychytal Craig Gordon. Skoro všichni v Celtic Parku jsou na nohou, skáčou a hlasitě skandují. U míče je nyní Manchester City.

49

Celtic je neskutečně na koni a dále obklopuje šestnáctku Manchesteru City. Hosté jsou absolutně bez elánu a nyní se pouze brání.

47

47. Moussa Dembele (CEL) - 3:2

47

Celtic právě vstřelil branku!
Neskutečný zápas pokračuje! Kieran Tierney odcentroval do šestnáctky Manchesteru, kde si s míčem Aleksandar Kolarov nepočínal nejlépe a šanci ke skórování tak dostal MOUSSA DEMBÉLÉ, který nádhernými nůžkami posílá Celtic znovu do vedení! What a goal! – 3:2!

46

Druhý poločas rozehráli hosté, kteří se však stahují na svoji polovinu a moc se jim nedaří prosmýknout se dopředu.

46

Začal druhý poločas.
Co víc k tomu říct... reklama na fotbal. Je za námi famózní první poločas. Kdo se rozhodl sledovat, rozhodně toho nelituje. Hned ve třetí minutě šli do vedení domácí, když se prosadil Moussa Dembélé. Celtic byl pak ohromně nebezpečný a Manchester prakticky nepustil do akce. Ovšem až do dvanáctce minuty, kdy se prosadil Fernandinho. Pak to byl však opět Celtic, kdo převzal iniciativu, což ve 20. minutě korunoval druhou brankou, když si míč srazil do sítě Raheem Sterling. Tentýž hráč pak za 7 minut vyrovnal po hezké akci. Všichni jsme tedy zvědaví na druhý poločas. Aktuálně Celtic předvádí oproti výkonu na Camp Nou diametrálně odlišný výkon, kdežto Manchester City se místy pouze hledá.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

45

Nyní si Sterling vybral centr, který směřoval na Nolita. Bohužel pro hosty se do cesty vložil Kolo Touré, který zamezil jakémukoliv průchodu kulatého nesmyslu na hlavu připraveného Nolita.

44

Veliká šance hostů! Raheem Sterling se dostal do dobré pozice, nicméně místo střely přenechal nesobecky İlkayi Gündoğanovi, který ovšem zpoza šestnáctky Celticu pálil těsně mimo!

43

Nicolás Otamendi obdržel od Fernandinha přihrávku a dlouho držel míč. Nakonec přenechal Sergiu Agüerovi, který ovšem nedokázal projít přes obranu domácího Celticu.

42

Pablo Zabaleta zarazil další akci Celticu a svou přihrávkou na İlkaye Gündoğana poslal míč dopředu na polovinu skotského velkoklubu. Zde se však Manchesteru nedaří vyvinout potřebný tlak.

41

Moussa Dembélé se snažil projít přes Gaëla Clichyho, který ovšem předvedl opět skvělý obranný zákrok a míč hráči v barvách Celticu Glasgow sebral.

40

Do další akce zkoušel krátkou přihrávkou vysunout Agüera Raheem Sterling, jenže míči se do cesty postavil Erik Sviatchenko, který balón krásnou obrannou hrou posunul pryč.

39

Mikael Lustig zastavil další pokus o útok Manchesteru a svou přihrávkou na Tierneyho se pokoušel o rozvinutí hry více na křídlo, jenže "autor" druhé branky Celticu o míč přišel.

38

Aleksandar Kolarov zastavil další rodící se akci Celticu a přenechal míč Bravovi, který svou rychlou rozehrávkou poslal míč Clichymu. Ten ovšem o míč přišel u autové čáry.

37

Hraje se velmi nahoru dolů, což nyní hosté jen potvrzují! Po akci, kterou založil Nolito, se dostal ke střele Pablo Zabaleta. Kapitán hostujícího celku není moc častým střelcem, nicméně tentokrát sebral odvahu a pálil. Jeho projektil šel ovšem mimo.

36

K rozehrávce se tak dostal Manchester City, kterému to ovšem netrvalo moc dlouho. Citizens o míč ihned přišli a přes Scotta Browna se dopředu dostávají domácí.

35

Další šance Celticu! Od rohového praporku se míč dostal na Mikaela Lustiga, který trefil horní síť Manchesteru!

34

Dopředu se dostal James Forrest, který sváděl dlouhý souboj s Gaëlem Clichym. Nakonec z tohoto souboje vyšel vítězněji Clichy, který zabránil gólové akci. Ovšem za cenu rohového kopu pro Skoty.

33

Tom Rogić se pokoušel rozjet podobnou akci jako ve dvacáté minutě, jenže tentokrát byl zastaven Fernandinhem. Dopředu tak jde Manchester.

32

Po centru İlkaye Gündoğana se dostal k míči Sterling, jehož hlavičku se ještě pokoušel usměrnit do branky Nicolás Otamendi, nicméně stoper Manchesteru City netrefil branku domácích!

31

Z další akce vybojoval Manchester City rohový kop. K praporku už běží İlkay Gündoğan a hráči Manchesteru si nabíhají do pokutového území.

30

Sergio Agüero nádherně prošel kolem Bittona s Tierneym a pokoušel se najít Davida Silvu v šestnáctce Celticu, nicméně zde už stál připravený Erik Sviatchenko, který míč poslal pryč.

28

28. Raheem Sterling (MAC) - 2:2

28

Manchester City právě vstřelil branku!
V Celtic Parku sledujeme neskutečný zápas! David Silva zastavil rozjíždějící se útočnou akci a posunul na RAHEEMA STERLINGA, který si obehrál Tierneyho, od jehož střely si vsítil vlastní branku, a následně prostřelil Craiga Gordona, čímž odčinil svůj vlastní gól z dvacáté minuty – 2:2!

27

Další šanci hostů zneškodnil pozornou hlavičkou Mikael Lustig, který míč poslal na rohový kop pro hosty. Po onom rohovém kopu se Manchester dostal do menší šance, domácí si s tím však poradili.

26

Manchester City se stále drží na polovině soupeře a kombinuje. Kromě pár kombinací za půlící čárou ovšem hosté zatím nic moc nepředvedli.

24

Což změnil až Nicolás Otamendi, který se odhodlal ke střele z dálky. Jeho dlouhý projektil nebyl však pro gólmana Celticu nějakým nebezpečným.

23

David Silva po pasu od Nicoláse Otamendiho zahájil útočnou kombinaci Manchesteru City na polovině Celticu. Celek ze severního města v Anglii však aktuálně na Gordona nevystřelil, ani se moc nepřiblížil šestnáctce Celticu.

22

Craig Gordon dal jasnou stopku další akci Manchesteru hned v zárodku a svým odkopem přesunul hru přímo na polovinu Claudia Brava, kde už opět úřaduje Celtic.

21

Manchester City krom pár minut působí strašně bezzubým dojmem. To u tohoto celku letos nebývalo moc zvykem. Celtic aktuálně přehrává Citizens ve všech směrech.

20

20. Raheem Sterling (MAC) - 2:1

20

Celtic právě vstřelil branku!
Neskutečné utkání pokračuje, Celtic se vrací do vedení! Z rychlého protiútoku si dlouho držel míč Tom Rogić, který však poté posunul na Kierana Tiernyho. Ten vypálil a míč se od RAHEEMA STERLINGA odrazil za záda Claudia Brava, čímž se v Celtic Parku rozpoutala extáze – 2:1!

20

İlkay Gündoğan si hezky vyměnil míč s Davidem Silvou a druhý jmenovaný zkoušel pálit, jenže netrefil svatyni Celticu a daroval tak Craigovi Gordonovi možnost odkopu od klece.

19

A hned na druhé straně zkoušel pálit Nolito, jenže Craig Gordon byl připraven a připsal si tak další úspěšný zákrok.

18

Další nepovedenou rozehrávku svěřenců Pepa Guardioly zkoušel potrestat Moussa Dembélé, který však na poslední chvíli neprošel přes Kolarova s Otamendim.

17

Aleksandar Kolarov nehezky zasáhl soupeře a daroval tak domácím volný přímý kop. Celtic jej však nevyužil nejlépe a míč tak de facto daroval zpět City.

16

Claudio Bravo opět trošinku zaváhal při odkopu od své klece, když se k němu dotíral Sinclair. Chilský gólman ovšem nakonec vše zvládl a i díky pomoci Gaëla Clichyho posunul svůj celek na skotskou polovinu.

15

Nakopnutí Nicoláse Otamendiho na poslední chvíli dostal místo Sergia Agüera Craig Gordon, který svou rozehrávkou chtěl přesunout Celtic do útoku, ovšem místo toho poslal míč hostům.

14

Ke střele se postavil Tom Rogić, který vyslal ostrou ránu k protější tyči a jen těsně minul branku Manchesteru City! Claudio Bravo bude vykopávat.

13

Po dalším útoku Celticu vybojovali domácí volný přímý kop kousínek za šestnáctkou Claudia Brava. K míči se staví hned 3 hráči. Uvidíme, jak Celtic tuto situaci vyřeší.

12

12. Fernandinho (MAC) - 1:1

12

Manchester City právě vstřelil branku!
Máma vyrovnáno! Ostrou střelu Aleksandara Kolarova nádherně zachytil FERNANDINHO, který se tak ocitl sám před Gordonem a přízemní střelou vyrovnal tento zatím neskutečný zápas – 1:1!

11

Veliká škoda pro Manchester City! Sviatchenko se tak trochu zapomněl a do akce šel David Silva, který však tváří v tvář Craigu Gordonovi selhal. Pilíř manchesterské zálohy ovšem vybojoval alespoň rohový kop, ze kterého však nic nevzešlo.

11

Hosté se zkoušeli prosadit po centru Nolita, jenže se jim to vůbec nepovedlo. Tohle bylo skutečně perných 10 minut pro hostující celek, který si doslova ani neškrtl.

10

Pablo Zabaleta nyní zachránil hosty od katastrofy v podobě dvoubrankové ztráty, když odrazil projektil Scotta Browna a posunul Citizens do útoku!

9

Na centr Toma Rogiće si nikdo moc nenaběhl, pouze Pablo Zabaleta, který usměrnil balón na další rohový kop pro Skoty. Z něho se však domácí opět neprosadili, neboť centr odkop Aleksandar Kolarov.

8

Po nepovedené rozehrávce volného přímého kopu se k dorážce dostal Tom Rogić, který vybojoval rohový kop pro skotský celek.

7

Z následného rohového kopu se dostal k míči Erik Sviatchenko, který ovšem nedokázal usměrnit míč do sítě manchesterské branky. Posléze však Nicolás Otamendi fauloval Dembélého a Celtic čeká volný přímý kop z dobré pozice!

6

Tentokrát se po volném přímém kopu dostali domácí opět do šance! Na nacentrovaný míč si naběhl Kolo Touré, který po otočce pálil. Nicméně obránce Celticu vychytal Claudio Bravo famózním zákrokem!

5

Rozjíždějící se útočnou kombinaci Manchesteru ukončil Kolo Touré, který tak získal pro The Hoops míč a domácí mohou jít znovu k brance Brava.

4

Manchester City tento úvod dost šokoval. Svěřenci Pepa Guardioly se už přesunuli k brance Craiga Gordona a začínají kombinovat, nicméně zatím beze střely na branku.

3

3. Moussa Dembele (CEL) - 1:0

3

Celtic právě vstřelil branku!
Neuvěřitelný začátek skotského týmu! Po volném přímém kopu se dostal k nacentrovanému míči James Forrest, který přihrál vysokou přihrávkou do předbrankového prostoru, kam si naběhl MOUSSA DEMBÉLÉ. Hrotový útočník Celticu poslal hlavičkou míč za záda Claudia Brava a otevírá skóre – 1:0!

2

Do protiútoku se po pasu od Raheema Sterlinga zkoušel propracovat Nolito, jenže se mu to nepovedlo. Díky tomu se míč dostal zpět ke Claudiu Bravovi, který jej ovšem neodehrál nejlépe a míč tak získávají domácí.

1

Historicky první střetnutí těchto celků rozehrál domácí Celtic, který se ihned přesouvá na svou útočnou polovinu a zkouší založit první útok zápasu.

1

Utkání právě začalo.
Celtic Glasgow nastupuje v klasické zeleno-bílé kombinaci. Hostující Manchester City má svou třetí sadu dresů, kde oranžovou barvu střídá tmavě modrá.
Aktuálně je k slyšení hymna Ligy mistrů. Po jejím skončení může zápas začít!
Hráči nyní za bouřlivého potlesku vstupují na trávník zaplněného Celtic Parku.
Stadionem nyní zní slavná You'll never walk alone. Zpívá skutečně celý stadion, Celtic rozhodně naplňuje pověst naprosto skvělých fanoušků.
Pár minut před začátkem zápasu panuje v Celtic Parku nádherná atmosféra.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Celtic Glasgow: C. Gordon – Lustig, K. Touré, Sviatchenko, Tierney – Brown (C), N. Bitton – Sinclair, Rogic, Forrest – Dembele.
Náhradníci: de Vries – Šimunovič, Griffiths, Gamboa, Armstrong, Roberts, C. McGregor.

Manchester City: Bravo – Zabaleta (C), Otamendi, Kolarov, Clichy – Fernandinho – Sterling, Gündoğan, Silva, Nolito – Agüero.
Náhradníci: Caballero – Sagna, Fernando, Navas, Sané, Stones, Iheanacho.

Rozhodčí: Nicola Rizzoli – Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini, Riccardo Di Fiore (všichni Itálie).
MANCHESTER CITY

Manchester měl hrát původně taktéž v úterý, jenže jeho duel s Mönchengladbachem byl kvůli velmi špatnému počasí přesunut na druhý den. Tato nepříjemnost však domácím nezabránila v hladkém vítězství 4:0 nad německým celkem. Do Ligy mistrů se hosté probojovali díky play-off, kde vyřadili Steauu Bukurešť.

I v domácí Premier League to je pro svěřence Pepa Guardioly jedna báseň. Manchester díky šesti výhrám ze šesti zápasů vede tabulku o 4 body nad Tottenhamem. V posledním duelu vyhráli na hřišti Swansea, kde pár dní předtím vyhráli i v ligovém poháru. Celkově je bilance Manchesteru City pod Pepem Guardiolou úžasná – 10 výher, 0 remíz, 0 porážek.
CELTIC GLASGOW

Skotský velkoklub nezačal nejlépe svou pouť v základní skupině Ligy mistrů. První duel načali hráči Celticu na slavném Camp Nou, kde je přivítala domácí Barcelona. Z tohoto duelu si Skotové odnesli debakl 7:0, když poznali krutost barcelonské ofenzívy. Do Ligy mistrů se Celtic probojoval až z druhého předkola, když postupně vyřadil Lincoln Red Imps, FC Astana v posledním předkole i Hapoel Be'er Sheva.

Co se týče domácí Premiership, tak zde Celtic jednoznačně vede. Jako jediný celek (spolu s posledním týmem Patrick Thistle) má odehráno pouze 6 zápasů, ostatní týmy mají 7. I tak se nachází první s náskokem 4 bodů na druhý Aberdeen. Skotská liga je tak jednoznačně v rukou Celticu.
Najít lepší domácí atmosféru jde jen na několika stadionech. Každopádně vás vítám u sledování středeční Ligy mistrů. My zavítáme do Skotska, kde tamní celek Celtic Glasgow přivítá Manchester City. Tímto zápasem vás provede Karel Janeba.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

Celtic Glasgow – Manchester City

3:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 3. Dembele (N. Bitton), 20. Sterling (vla.), 47. Dembele (Tierney) – 12. Fernandinho (Kolarov), 28. Sterling (Silva), 55. Nolito

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 2:7. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:8.

Celtic Glasgow: C. Gordon – Lustig, K. Touré, Sviatchenko, Tierney – Brown (C), N. Bitton (84. Griffiths) – Sinclair, Rogic (58. Armstrong), Forrest (80. Roberts) – Dembele.
Náhradníci: de Vries – Šimunovič, Griffiths, Gamboa, Armstrong, Roberts, C. McGregor.

Manchester City: Bravo – Zabaleta (C), Otamendi, Kolarov, Clichy (74. Stones) – Fernandinho – Sterling, Gündoğan, Silva, Nolito (77. Fernando) – Agüero.
Náhradníci: Caballero – Sagna, Fernando, Navas, Sané, Stones, Iheanacho.

Rozhodčí: Nicola Rizzoli – Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini, Riccardo Di Fiore (všichni Itálie)