Menu

Futsal

Mistrovství světa

Ázerbájdžán – Portugalsko

2:3

konec (1:2)

26.09.2016, 01:00 • Coliseo el Pueblo, Cali (COL) • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 4.65 5.5 1.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

39:40

Další velkou možnost měl Fabio Poletto, který prudkou ránou mířil pod břevno, Bébé ale vytáhl fantastický zákrok a nataženou rukou ve výskoku míč vyrazil vysoko nad!

39:23

Isa Atayev to krásně zkusil přízemní střelou z levého křídla, propálit Bébého ale mezi nohama nedokázal!

38:17

Ricardinho před několika sekundami předvedl po centru z levé strany na vzdálenější pravé tyči nádherné a pohotové nůžky, které málem ustřihly Ázerbájdžánu veškeré naděje, nakonec ale skončily vedle bližšího pravého horního rohu brány na boční síti!

37:11

Bébému se splašila kladiva a po chycení míče se okamžitě rozeběhl k bráně Ázerbájdžánu! Portugalský gólman svou akci zakončil střelou z levého křídla, jeho pokus byl ale zablokován.

36:26

Ázerbájdžán mohl vyrovnat krásnou přízemní střelou z úhlu, následný pokus od pravé postranní čáry ale skončil na boční síti.

35:06

Ázerbájdžán nebyl daleko od vyrovnání, když po centru z levé strany na vzdálenější pravé tyči jeden z jeho hráčů na míč hlavou těsně nedosáhl!

34:27

34:27 EDUARDO - 2:3

34:27

Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
EDUARDO (2) skóruje během powerplay a vrací Ázerbájdžán zpět do hry! Eduardo přízemní střelou z téměř nulového úhlu propálil mezi nohama klečícího Bébého a zamířil ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Thiago Bolinha (1).

33:37

Ricardinho se pokusil z vlastní poloviny hřiště trefit prázdnou bránu, jeho střela se ale od spojnice břevna a levé tyče odrazila do zámezí!

31:40

Ázerbájdžán to zkusil při powerplay a Portugalsko mohlo rozhodnout, jeho střela přes celé hřiště ale skončila vedle levé tyče.

30:55

André dnes hraje skvělý zápas, který mohl okořenit gólem! André se dobře snažil obstřelit vybíhajícího brankáře Kurdova a jeho následný přízemní pokus zamířil těsně vedle vzdálenější pravé tyče!

30:27

Eduardo napřáhl na levé straně hřiště k další nebezpečně diagonální střele, jenže Bébé byl opět připraven a pěstí levé ruky míč vyrazil vedle vzdálenější pravé tyče!

28:50

Eduardo mohl rychle korigovat skóre, Bébé ovšem dokázal jeho štiplavou přízemní střelu směřující ke vzdálenější levé tyči konečky prstů vytěsnit na rohový kop!

27:42

27:42 RICARDINHO - 1:3

27:42

Portugalsko právě vstřelilo branku!
RICARDINHO (12) skvěle clonil před bránou a táhlou střelu v podání Joãoa Matose patou usměrnil ve vzduchu do levého horního rohu brány. Ricardinho vstřelil svůj dvanáctý gól na šampionátu a výrazně přiblížil svůj tým k postupu. Asistence: João Matos (4).

27:22

Vitaliy Borisov se pokusil vypálit z dálky a jeho nepříjemná střela mířila přesně do levého horního rohu brány, jenže Bébé vytáhl fantastický zákrok a jeho střelu konečky prstů vyrazil na roh!

23:26

Ázerbájdžán se připomněl vzápětí na pravé straně hřiště střelou z ostrého úhlu, Bébé ji ale vyrazil!

23:14

Djo to vzal krásně na sebe a na pravé straně hřiště vypálil přes stínícího protihráče bodlem, jeho pokus byl ale nepřesný a skončil těsně vedle levého horního rohu brány!

22:17

Žlutou kartu dostává Djo (Portugalsko).

20:58

Žlutou kartu dostává Eduardo (Ázerbájdžán).

18:48

Ázerbájdžán mohl rychle odpovědět, jenže jeho následná přízemní střela skončila těsně vedle levé tyče a rohový kop vzápětí žádné nebezpečí nepřinesl.

17:48

17:48 João MATOS - 1:2

17:48

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Bruno Coelho skvělou střelou do levého horního rohu vystrašil Kurdova a vzápětí po rozehrání rohového kopu našel hlavu JOÃOA MATOSE (1), který zamířil přesně k pravé tyči a vstřelil svůj první gól na šampionátu. Asistence: Bruno Coelho (5).

15:51

Thiago Bolinha mohl po dalším fantastickém protiútoku a následné koloběžce otočit vývoj utkání na stranu Ázerbájdžánu, jenže vybíhající Bébé jeho prudkou přízemní střelu na hranici pokutového území vyrazil!

13:21

Bébé rychle vyhodil míč a jeden z hráčů Ázerbájdžánu se nepříjemně srazil s vlastním brankářem Kurdovem, který míč nehledě na něj správně vyboxoval do bezpečí!

12:01

12:01 Thiago BOLINHA - 1:1

12:01

Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
Ázerbájdžán po zisku míče v blízkosti vlastní brány vyrazil po pravém křídle do rychlého protiútoku a po rozebrání portugalské obrany na šroubky s nádhernou kombinací na jeden dotek z blízkosti doklepl míč do prázdné brány THIAGO BOLINHA (8).

11:24

Ázerbájdžán pěkně rozehrál standardní situaci a střela jednoho z jeho hráčů vzápětí z pravého křídla málem zamířila do pravého horního rohu brány, nakonec ale rozvlnila pouze boční síť!

10:01

Fabio Poletto si na pravém křídle naběhl na kolmou přihrávku svého spoluhráče a z úhlu napřáhl k velmi nebezpečné přízemní střele, která mířila ke vzdálenější levé tyči, brankář Bébé ji ale dokázal pravou nohou vykopnout mimo!

09:48

A znovu André! Obránce Portugalska se málem řítil sám na bránu, brankář Kurdov ale proti němu ve skluzu zasáhl tak, že se míč od Andrého odrazil nad.

09:18

André mohl navýšit jednobrankové vedení Portugalska, jeho prudká přízemní střela ale skončila pouze na boční síti!

07:27

07:27 DJO - 0:1

07:27

Portugalsko právě vstřelilo branku!
DJO (2) si na levé straně hřiště zpracoval zády k bráně kolmou přihrávku Andrého a poté z ostrého úhlu propálil vybíhajícího Kurdova. Portugalsko se ujímá vedení a zatím jde na portugalské straně vše podle plánu. Asistence: André (1).

04:51

Fabio Poletto selhal v obrovské šanci, když se na pravé straně hřiště dostal po zablokování střely k dorážce, jenže vybíhajícího Bébého přízemní ránou propálit nedokázal!

03:16

Ázerbájdžán vyrazil do útoku po levém křídle a vyslal na bránu Portugalska velmi nebezpečnou přízemní střelu, která mířila po zemi k přední tyči, jenže Bébé do ní skvěle vložil svou pravou nohu a míč vykopl do bezpečí!

02:21

Na opačné straně odpověděli rychle Portugalci! Fábio byl zřejmě tím hráčem, který z levé strany hřiště pálil diagonální střelou ke vzdálenější pravé tyči, jenže Kurdov vytáhl fantastický zákrok a jeho pokus vyrazil!

02:06

Ramiz Chovradov mohl po necelých třech minutách poslat Ázerbájdžán do vedení, jenže po nádherné kombinaci na jeden dotek pálil z pravého křídla pouze do brankáře Bébého!

Ázerbájdžán – Portugalsko

2:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 13. Thiago Bolinha, 35. Eduardo (Thiago Bolinha) – 8. Djo (André), 18. João Matos (Bruno Coelho), 28. Ricardinho (João Matos)

Karty:   21. Eduardo (AZE) – 23. Djo (POR)

Ázerbájdžán: Kurdov (Zamanov) – Gallo, Thiago Bolinha, Eduardo, Poletto – Farzaliyev (C), Baghirov, Atayev, Chovdarov, Borisov. Trenér: Miltinho (BRA).

Portugalsko: Bébé (Vitor Hugo, Cristiano) – João Matos, Bruno Coelho, Cardinal, Ricardinho (C) – André, Fábio, Djo, Tiago Brito, Miguel, Ré. Trenér: Jorge Braz (POR).

Rozhodčí: Sergio Cabrera (CUB). Druhý rozhodčí: Jose Katemo (ARG). Třetí rozhodčí: Khalid Hnich (MAR). Časoměřič: Khamis Hassan Alshamsi (UAE)

Diváci: 2974