Menu

Futsal

Mistrovství světa

Rusko – Španělsko

6:2

konec (3:2)

25.09.2016, 01:00 • Coliseo el Pueblo, Cali (COL) • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 4.45 4.1 1.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Statistiky: střely celkem: 39-45, střely na bránu: 12-16, střely mimo: 12-13, zablokované střely: 15-16, rohové kopy: 9-9, zákroky: 13-7. (02:56:10)
Brankář Gustavo, který kopem přes celé hřiště pečetil vítězství Ruska, se symbolicky dotkl míče a udělal tečku za fantastickým zápasem. Rusko ve čtvrtfinále dokázalo vymazat hvězdy španělské reprezentace a oplatit mu i s úroky porážku z finále EURO 2016, které se na začátku letošního roku konalo v Srbsku. Vítězný gól vstřelil v závěru prvního poločasu Eder Lima, který se stejně jako Ivan Čiškala podepsal pod postup Ruska do semifinále dvěma góly. Rusko narazí v semifinále mistrovství světa na Írán, který po senzačním vyřazení Brazílie poslal včera domů Paraguay. Konečný výsledek. Rusko 6 Španělsko 2.

Konec zápasu.

39:55

Pět sekund před koncem se dostal na pravé straně ke střele opět Rivillos, který mířil dobře pod břevno, Gustavo ale jeho střelu vyrazil po dalším skvělém zákroku nad horní tyč!

38:58

Gustavo vzápětí předvedl úžasný reflexivní zákrok, když jako žába dokázal vyskočit do pravého horního rohu své brány a střelu jednoho ze Španělů vytáhl na rohový kop!

38:21

38:21 GUSTAVO - 6:2

38:21

Rusko právě vstřelilo branku!
GUSTAVO (1) zastavil střelu Rivillose mířící doprostřed a poté výkopem přes celé hřiště poslal míč do prázdné brány. Rusko vede 6:2 a zřejmě je hotovo!

37:19

Rusko čekají horké momenty, v současné chvíli ale vede o tři branky a je hodně blízko k postupu do semifinále.

36:36

Španělsko se dostalo na levém křídle k přízemní střele, ta ovšem zamířila vedle přední tyče a trenér Venancio Lopez si vzápětí vyžádal oddechový čas.

36:29

Rusko v závěru dnešního čtvrtfinálového utkání potvrzuje, že jeho síla tkví především v obraně. Rusové zaparkovali před svou bránu autobus, který se Španělům nedaří propálit.

36:00

Do konce zápasu zbývají odehrát čtyři minuty a ve futsale je možné všechno, se Španěly to ovšem nevypadá vůbec dobře a další favorit na zisk titulu je blízko vyřazení.

35:27

Kapitán Španělska Ortiz mohl snížit na rozdíl dvou branek a ještě vykřesat naději, jenže jeho diagonální přízemní střela ze středu zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče!

34:41

Španělé skutečně zrychlili hru a mnohem častěji dávají míč od nohy, zatím je to ale k ničemu a Gustavo číhá na svou šanci poslat míč do prázdné brány.

34:01

Španělsko teď musí rozjet pořádný kolotoč, chce-li pomýšlet alespoň na prodloužení.

33:32

Bebe se málem řítil sám na bránu, Gustavo proti němu ale fantasticky vyběhl a ještě lepším skluzem ho o šanci připravil! Bebe kroutil hlavou, ale faul to zřejmě prostě nebyl.

33:11

Španělsko kromě současného stavu ani nemůže povzbudit fakt, že už má na svém kontě pět akumulovaných faulů.

32:43

Do konce zápasu zbývá odehrát necelých osm minut a Španělsko to zkouší při powerplay, která může znamenat drama nebo definitivní hřebíček do rakve.

31:47

Španělsko se snaží vstřelit gól a vrátit se zpět do zápasu, jenže jeho střely končí ve většině případů mimo nebo jsou zablokovány.

30:56

Rusové se přes celé hřiště pokusili skórovat do prázdné brány, následná střela ale skončila těsně nad.

Rusko – Španělsko

6:2

konec (3:2)

Zpět na online

Branky: 3. Čiškala, 15. Čiškala (Lima), 19. Lima, 31. Lima, 39. Gustavo – 3. Rivillos, 6. Miguelín, 27. Fernandao (vla.)

Karty:   8. Lima (RUS), 19. Gustavo (RUS), 25. Romulo (RUS) – 26. Rivillos (ESP), 27. Fernandao (ESP)   28. Romulo (RUS)

Rusko: Gustavo (Zamtaradze, Vikulov) – Čiškala, Davydov, Eder Lima, Robinho – Šajachmetov (C), Lyskov, Romulo, Milovanov, Abramov, Niiazov, Abramovič. Trenér: Sergej Skorovič (RUS).

Španělsko: Sedano (Juanjo, Herrero) – Ortiz (C), Pola, Rivillos, Alex – Bebe, Fernandao, Miguelín, Raul Campos, Lozano, Jose Ruiz, Aicardo. Trenér: Venancio Lopez (ESP).

Rozhodčí: Gean Telles (BRA). Druhý rozhodčí: Dario Santamaria (ARG). Třetí rozhodčí: Daniel Rodriguez (URU). Časoměřič: Carlos Gonzalez (GUA)

Diváci: 3009