Menu

Fotbal

Italská Serie A

Palermo FC – Juventus FC

0:1

konec (0:0)

24.09.2016, 18:00 • Stadio Renzo Barbera, Palermo • 6. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 13.5 6.4 1.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Na vlastní polovině skvěle zasáhl Khedira, který vybojoval míč pro Higuína, a ten vyslal do úniku Mandžukiće. Chorvatský útočník však nepřešel přes obránce Gonzáleze!

85

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Dani Alves, přichází Giorgio Chiellini.

78

Velmi blízko vyrovnání bylo také Palermo! Domácí celek táhl akci přes levou stranu, odkud odcentroval obránce Goldaniga. Jeho centr hledal před brankou Bruno Henriqueho, avšak ten míč těsně nezasáhl!

72

Teď už se Mandžukić dočkal druhé vstřelené branky, nicméně při náběhu stál v jasném ofsajdu, a tak branka správně není uznána!

71

71. Mandžukić ve velké šanci selhal

71

Teď měl Juventus další velkou šanci na navýšení svého vedení! Sandro našel na hranici vápna Khediru, který ještě vylepšil pozici pro Mandžukiće, avšak toho dokázal vychytat Posavec, který drží domácí ještě ve hře!

68

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Miralem Pjanić, přichází Kwadwo Asamoah.

68

Střídání v týmu U.S. Citta di Palermo: ze hřiště odchází Ivajlo Čočev, přichází Bruno Henrique.

66

66. Mandžukiće vychytal Posavec

66

Mandžukić měl nyní obrovskou šanci na navýšení vedení svého týmu! Po centru Barzagliho se míč ve vápně odrazil k chorvatskému útočníkovi, který pohotově vystřelil, nicméně jeho ránu dokázal brankář Posavec vyrazit!

49

49. Edoardo GOLDANIGA - 0:1

49

Juventus právě vstřelil branku!
Stará dáma vstoupila do druhého poločasu velmi dobře a také se dostává do zaslouženého vedení! Obránce Goldaniga sice dokopl z levé strany míč, nicméně ten se dostal pouze k Dani Alvesovi, který vystřelil. Míč tečoval právě EDOARDO GOLDANIGA, díky jehož teči míč skončil v síti!

45+2

Po centru Cuadrada Posavec míč vyboxoval před vápno, kde číhal Khedira. Jeho pohotovou ránu však dokázal lapit Posavec!

42

42. Mandžukić se málem dostal k nebezpečné hlavičce

42

Gonazlo Higuaín vyhrál na hranici vápna důležitý hlavičkový souboj a dostal míč k Alvesovi, který následným centrem málem dostal míč na hlavu Mandžukiće, tomu však kousek chyběl!

35

Hlavní rozhodčí se zatím skutečně nenudí! Další žlutou kartu rozdal tentokrát Aleesamimu, který na pravé straně nedovoleně zastavil pronikajícího Cuadrada.

33

33. Leminu vychytal Posavec

33

Teď měl Juventus velkou šanci, ze které se mohl dostat do vedení! Do protiútoku se dostal Mandžukić, který následně předal míč Higuaínovi, a ten našel v levé části vápna Leminu. Jeho střelu z voleje však dokázal Posavec vyrazit!

31

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Daniele Rugani, přichází Juan Cuadrado.

27

Další žlutou kartu udělil hlavní rozhodčí Dani Alvesovi, který si pomohl v souboji s Čočevem rukou a svého protihráče zasáhl do obličeje. Následuje další nebezpečná standardní situace!

23

V další šanci se ocitl Gonzalo Higuaín, který dostal parádní pas za obranu od Bonucciho. Argentinský útočník se dokázal natlačit před obránce, avšak poté mu míč sebral brankář Posavec!

20

Žlutou kartu dostává Giancarlo González (U.S. Citta di Palermo).

11

11. Úvodní šance Higuaína v tomto utkání

11

Do první velké šance v dnešním utkání se dostal Gonzalo Higuaín, který si udělal prostor mezi dvojicí obránců a dostal se i do zakončení. Jeho střelu však dokázal včas zblokovat González!

9

Dnešní utkání je od prvních minut velmi vyhecované! Mandžukić se nyní dostal do konfliktu s jedním s domácích obránců a chorvatský fordvard dostává žlutou kartu!

7

Následné standardní situace se zhostil Pjanić, který šikovně zakroutil míč, který mířil mezi tři tyče! Brankář Posavec však dokázal míč vyboxovat!

6

Juventus postupoval do zajímavého protiútoku, který táhl po levé straně Rugani. Jeho následná přihrávka oslovila Mandžukiće, který byl faulován Goldanigou, a ten dostává žlutou kartu!

3

Hned ve třetí minutě dostal žlutou kartu Bonuccci, který tak bude v dalších soubojích s protihráči velmi limitován.

Palermo FC – Juventus FC

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 49. Goldaniga (vla.)

Karty:   6. Goldaniga (PLM), 20. G. González (PLM), 35. Aleesami (PLM) – 3. Bonucci (JUV), 9. Mandžukić (JUV), 27. Dani Alves (JUV)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 1:6. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:10.

Palermo FC: Posavec – Cionek, G. González, Goldaniga – Rispoli, Gazzi, Jajalo, Aleesami – Diamanti (C), Čočev (68. Bruno Henrique) – Balogh.
Náhradníci: Marson, Fulignati – Vitiello, Anđelković, Hiljemark, Sallai, Bouy, Bruno Henrique, Nestorovski, Lo Faso, Pezzella.

Juventus FC: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Rugani (31. Cuadrado) – Dani Alves (85. Chiellini), S. Khedira, Lemina, Pjanić (68. Asamoah), Sandro – Mandžukić, Higuaín.
Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Chiellini, Cuadrado, Hernanes, Pjaca, Dybala, Asamoah, Lichtsteiner, Evra, Sturaro.

Rozhodčí: Paolo Valeri – Giallatini, La Rocca (vš. Itálie)