Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Montpellier HSC – FC Méty

0:1

konec (0:1)

24.09.2016, 20:00 • Stade de la Mosson (Montpellier) • 7. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.6 4.05 5.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tímto příspěvkem se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. Ode mě je to opravdu vše a budu se na vás opět těšit u některého z dalších fotbalových přenosů. (21:59:48)
V dnešním utkání jsme sledovali podprůměrné utkání, v němž vítězí Méty po brance z pokutového kopu. Hostující tým odehrál utkání velmi dobře takticky a i když diváky jeho fotbal nemohl bavit, tak se hráči v bílých dresech radují za tří bodů. Naopak Montpellier byl více u balonu, ale doplatil na marnou koncovku.

90+5

Konec zápasu.

90+3

Střídání v týmu FC Metz: ze hřiště odchází Ismaïla Sarr, přichází Guido Milan.

90+2

Méty utkání odehrály takticky výborně a i když nepředvedly fotbalovou podívanou, tak už je jasné, že minimálně pod si z Montpellieru odvezou.

90+1

Dalekonosnou střelu zastavil hlavou jeden z hostujících obránců, který po odehrání balonu upadl na zelený pažit. Hlavní sudí hru raději přerušuje a pouští na hrací plochu lékaře.

90

Střídání v týmu FC Metz: ze hřiště odchází Mevlüt Erdinç, přichází Florent Mollett.

89

Hostující tým našel další okénko v obraně soupeře. Sám na branku mohl jít Diallo, jenž se dle pomezního sudího nacházel v ofsajdu. Ovšem opakovaný záběr celou situaci rozlušti a je jasné, že se mělo v akci pokračovat.

87

K centru z levé strany se procpal jeden z domácích hráčů, jehož hlavička sice mířila k tyči, ale neměla razanci. Hostující brankář tedy pokus v poklidu chytá.

85

Branka v podání domácího celku je již na spadnutí a Montpellier bude rozehrávat další standardní situaci. K té se postavil Boudebouz, ale jeho centr odvrátil bránící hráč.

83

83. Střídající Camara odmítl vyrovnání

83

Domácí tým byl blízko vyrovnání, ale Camara selhal sám před gólmanem. Střídající hráč se ocitl osamocený v pokutovém území, ale počínal si zbrkle a poslal balon vysoko nad bránu!

82

Montpellier hraje vabank, na což Méty čekají. Jeden z hostujících hráčů mohl jít sám na brankáře, ale v cestě kupředu ho zastavil praporek pomezního sudího.

79

Střídání v týmu FC Metz: ze hřiště odchází Gauthier Hein, přichází Habib Diallo.

78

Po ztrátě balonu se Méty dostaly do rychlého přečíslení, kdy šli dva útočící hráči sami na brankáře. Ovšem Sarr se zachoval sobecky a místo přihrávky do prázdné branky volil střelu, kterou vychytal Jourdren. Domácí brankář velmi rychle vyběhl a zmenšil tak střelecký úhel.

76

Žlutou kartu dostává Gauthier Hein (FC Metz), který v přerušené hře zakopl balon na tribuny. Hlavní sudí se s ním nepáral a zapsal si jeho jméno do notesu.

75

K přímé kopu se postavil Boudebouz, jenž mířil svou ránu do horního rohu branky. Ovšem pokusu scházelo jen pár desítek centimetrů. To bylo opravdu povedené zakončení a je škoda, že nemířilo o prostoru tří tyčí.

74

K přímému kopu se postavil Sanson, jehož pokus zamířil do zdi. Ovšem Méty balon pouze odkoply a následně faulovaly, a tak se bude kopat další přímý kop.

73

Bérigaud už se chystal projít do pokutového území, ale těsně před ním byl faulován. HSC bude kopat přímý kop z čtyřiadvaceti metrů. To je obrovská šance pro domácí tým.

Montpellier HSC – FC Méty

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 45+1. Erdinç (pen.)

Karty:   45. Hilton (MON), 67. M. Sanson (MON) – 43. Cohade (MTZ), 47. Biševac (MTZ), 76. Hein (MTZ)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 11:1. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:20.

Montpellier HSC: Jourdren – Vanden Borre, Hilton (C), Congré (5. Rémy), Roussillon – Sylla, Skhiri – M. Sanson, Boudebouz, Bérigaud – Mounié (68. Camara).
Náhradníci: Pionnier – J. Marveaux, Lasne, Camara, Rémy, Deplagne, Ninga.

FC Méty: Didillon – Balliu, Falette, Biševac, Signorino – Mandjeck, Doukouré (C) – Hein (79. Diallo), Cohade, Sarr (90+3. Milan) – Erdinç (90. Mollett).
Náhradníci: Oberhauser – Milan, Diallo, Mollett, Philipps, V. Thill, Assou-Ekotto.

Rozhodčí: Chapron – Cano, Hebrard