Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Hull City AFC

5:1

konec (3:0)

24.09.2016, 16:00 • Anfield Road, Liverpool • 6. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.24 6.5 13.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

74

Anfield Road je opět na nohou! Lodivod Klopp se totiž rozhodl hned pro dvojí střídání, při němž ze hry stáhl Coutinha s Hendersonem. Místo nich svou důvěru vložil v Emreho Cana a Marka Grujiće.

73

Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Ryan Mason, přichází Markus Henriksen.

71

71. James MILNER - 5:1

71

Liverpool právě vstřelil branku!
Liverpoolští pouze potvrzují svou dnešní dominanci a přidávají už pátou branku! Na zahrání pokutového kopu si znovu troufl JAMES MILNER a v podstatě zvolil totožné zakončení jako v prvním poločase, Marshall sice opět skákal na správnou stranu, ale ani tentokráte úspěšný nebyl!

70

To byl fofr! Daniel Sturridge po trávníku neběhal ještě ani minutu, když se vřítil do šestnáctky, vykoledoval si faul od Robertsona, a jeho zásluhou tak Liverpoolští budou v dnešním mači zahrávat už druhou penaltu!

69

To, co jsem avizoval, je skutečně tu. Za bouřlivého potlesku z ochozů Anfield Road hřiště opouští Adam Lallana, jeden z nejaktivnějších mužů dnešního mače, a přepouští své místo Danielu Sturridgeovi.

52

52. Philippe COUTINHO - 4:1

52

Liverpool právě vstřelil branku!
Jenže domácí měli připravenou okamžitou odpověď a nutno podotknout, že tahle rána byla fantastická! PHILIPPE COUTINHO si naběhl na přihrávku od dnes výborně hrajícího Lallany, poté napřáhl z uctivé vzdálenosti a zamířil přesně do šibenice hostující branky, Marshall se natahoval marně!

51

51. David MEYLER - 3:1

51

Hull City právě vstřelil branku!
No vida, hosté se zničehonic prosazují a snižují na 1:3! Snodgrassův centr nikoho ze spoluhráčů nenašel, osamocenému Milnerovi ale nevyšlo zpracování a následoval rohový kop. Po jeho rozehrání na malém vápna nejvýše vyskočil Maguire, od jehož hlavy se míč odrazil k DAVIDU MEYLEROVI a ten zamířil přesně!

46

Do druhého poločasu hosté nastupují s další změnou v sestavě. V utkání už nebude pokračovat Huddlestone, místo něj si zahraje Harry Maguire.

45+2

Fantastický Marshall! Clyne nahrál Manému a okamžitě se dal do pohybu, za což byl odměněn skvostnou zpětnou přihrávkou. Pravému obránci Liverpoolu se nabízelo hned několik volých spoluhráčů, volba nakonec padla na Wijnalduma, proti jeho ráně ale skotský brankář vytáhl parádní zákrok!

45+1

Čtvrtý gól v podání The Reds nebyl daleko! Po levé straně nejprve pláchl Milner, na jehož přízemní nabídku skrze celou šestnáctku ale nikdo nedosáhl. Nedlouho nato se však ke střele z nějakých pětadvaceti metrů dostal Henderson, zamířil ale těsně vedle!

37

Hostům tečou nervy, vzhledem k průběhu utkání je to ale pochopitelné. Ryan Mason do souboje s Hendersonem přiběhl o pár okamžiků později, po jeho tvrdém zákroku nemohlo přijít nic jiného než žlutá karta.

36

36. Sadio MANÉ - 3:0

36

Liverpool právě vstřelil branku!
Tentokráte už byl ale Marshall bezmocný, demolice Hull City pokračuje! Lallana se na kraji šestnáctky krásně uvolnil a poté přesnou nahrávkou našel na hranici šestnáctky číhajícího SADIA MANÉHO, který měl až příliš času a prostoru na to se s balonem otočit a uklidit jej k levé tyči!

35

Brankář Marshall musí být neustále v plné permanenci! Po rozehrání rohového kopu jej z uctivé vzdálenosti nejprve prověřil Lallana, skotský gólman ale zasáhl, o několik okamžiků později stačil na poslední chvíli zneškodnit i pokus od Wijnalduma!

33

Mike Phelan musel něco udělat, střídání se jeví býti tou možná nejvhodnější variantou. Ze hry odchází Diomandé, místo něj nastupuje defenzivněji laděný David Meyler.

32

Na branku Hull City se v posledních minutách řítí jedna pohroma za druhou! Znovu ne úplně ideálně zkonsolidovaná obrana hostí dala až příliš volného prostoru Manému, který si balon přehodil na levačku a vypálil, jeho tečovaný pokus se zastavil na břevně!

31

Ihned vzápětí to mohlo být už o tři branky! Značně šokování hosté se dopustili dalšího kiksu na obranné polovině, Coutinho poté předložil balon Firminovi, který vběhl do šestnáctky a laskavost mu oplatil, vracející se Dawson ale stačil balon odkopnout.

30

30. James MILNER - 2:0

30

Liverpool právě vstřelil branku!
Po tomto prohřešku proti fotbalovým regulím pochopitelně musela následovat penalta, kterou domácí dokázali proměnit! Její exekuce se podle očekávání ujal zkušený JAMES MILNER, brankář Marshall sice správně vystihl stranu, na pohotovou ránu britského univerzála ale nedosáhl!

29

29. Akce, po které byl vyloučen Elmohamady

29

Tak pozor, hosté budou dnešní utkání dohrávat v deseti! Hull City dalo až příliš prostoru Manému, který si seběhl do vápna a našel Firmina, jehož střelu na brankové čáře rukou zastavil Elmohamady. Sudí Marriner neváhal ani vteřinu a z kapsičky vytáhl kartu červené barvy!

19

Žlutit se poprvé bude i na straně červených. James Milner nevybíravě vlétl do souboje s nic netušícím Snodgrassem, tady sudí Marriner nemusel nad ničím přemýšlet.

17

17. Adam LALLANA - 1:0

17

Liverpool právě vstřelil branku!
Hosté ale znovu nedokázali balon dostat do bezpečné vzdálenosti od branky a tentokráte za své zaváhání už zaplatili! Coutinho se šikovným naznačením zbavil hned dvou protihráčů, poté zachoval chladnou hlavu a přesně našel ADAMA LALLANU, který přízemní střelou podél obránce zaskočil Davida Marshalla!

9

9. Firmino byl blízko vstřelení první branky utkání

9

Tady mnoho nescházelo! Kloppovi svěřenci se prezentovali svou typickou rychlou kombinací, po Lallanově nahrávce se na hranici šestnáctky ocitl nehlídaný Firmino, který vybídl k otevření skóre Coutinho, jeho ne úplně zdařilý pokus ale z brankové čáry odkopl Elmohamady!

7

Už v sedmé minutě je sudí Marriner tasit první žlutou kartu v tomto utkání, po nebezpečném zákroku na Hendersona ji ale Tom Huddlestoně dostává naprosto zaslouženě.

Liverpool FC – Hull City AFC

5:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 17. Lallana (Coutinho), 30. Milner (pen.), 36. Mané (Lallana), 52. Coutinho (Lallana), 71. Milner (pen.) – 51. Meyler (Maguire)

Karty:   19. Milner (LIV) – 7. Huddlestone (HLL), 37. R. Mason (HLL)   29. Elmohamady (HLL)

Držení míče: 74 % : 26 %.
Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 7:0. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:8.

Liverpool FC: Karius – Clyne, Klavan, Matip, Milner – Lallana (69. Sturridge), Henderson (C) (74. Can), Wijnaldum – Mané, Firmino, Coutinho (74. Grujić).
Náhradníci: Mignolet – A. Moreno, Lucas Leiva, Can, Grujić, Origi, Sturridge.

Hull City AFC: Marshall – Elmohamady, Livermore, Davies (C), Robertson – Clucas, Huddlestone (46. Maguire), R. Mason (73. Henriksen) – Diomande (33. Meyler), Snodgrass – A. Hernández.
Náhradníci: Jakupović – Maguire, Meyler, Maloney, Mbokani, W. Keane, Henriksen.

Rozhodčí: Andre Marriner – Simon Beck, Andy Garratt

Diváci: 53 109