Menu

Fotbal

Belgická liga

Sporting Charleroi – YR KV Mechelen

0:0

konec (0:0)

16.09.2016, 20:30 • Stade du Pays de Charleroi • 7. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.68 3.73 4.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany pro dnešek vše, brzy na počtenou! (22:32:21)
Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:13.
Dnešní utkání sledovalo 7592 diváků.
Skutečně tomu tak je. Oba týmy se sice pohybují v horních patrech tabulky a prezentují se pohledným fotbalem, dnes na žádné gólové hody nedošlo. Mechelenští se pouze bránili a za bod nakonec mohou být rádi, protože zápas dohrávali o devíti bez vyloučených El Messaoudiho a Bjelicy.

90+3

Konec zápasu.

90+2

V samotném závěru zápasu už je hra hodně rozkouskovaná a ani jeden tým není schopen rozehrát, vše nasvědčuje tomu, že námi sledované utkání skončí bezbrankovou remízou.

90+1

Po centru z pravé strany se kulatý nesmysl odrazil přímo na hlavu Diandyho, jenž ale pohrdl možností stát se hrdinou a pouze odevzdal míč do Morisovy náruče!

90

Hosté hrají hodně agresivně. Střídající Cobbaut to teď přehnal s tvrdostí při napadání na polovině hřiště, Sporting tak bude mít spoustu času na rozehrávku.

89

Domácí stoper Willems se pokusil zaskočit brankáře Morise točenou střelou z uctivé vzdálenosti, gólman Mechelenu však byl ve správný čas na správném místě.

88

Střídání v týmu YR KV Mechelen: ze hřiště odchází Matthys, přichází Cobbaut.

86

Mechelenští příznivci zapálili dýmovnice, hrací plochu tak zahalil hustý kouř a stále se nehraje...

85

No a Mechelen bude dohrávat o devíti! Poblíž brankové linie totiž napadající Aleksandar Bjelica strašidelně zajel do Maty a po druhé žluté kartě zamířil do šaten!

84

Na posledních deset minut se na plac podívá řecký záložník Sotiris Ninis, jemuž uvolnil místo na trávníku Diandy.

82

Veselinović při napadání naprosto zbytečně zajel do Clintona Maty a povalil ho k zemi, za což mu sudí Dierick ukázal žlutý kartonek.

81

Střídající Benavente nechal svou nohu v souboji s Rizzem, hra je tak opět přerušena a Mechelenští ani tentokrát nikam nespěchají.

80

Bedia už byl s míčem na kopačce v pokutovém území, tam ale vyslanec z Pobřeží Slonoviny o kulatý nesmysl přišel a hosté následně odkopli míč až za půlící čáru.

79

Nepovedený Benaventeho nákop do pokutového území skončil bezpečně skryt v Morisově náruči, snaha Charleroi je v posledních minutách hodně latentní.

78

Po dalších prodlevách na straně mechelenských fotbalistů sudí ukazuje na své hodinky a signalizuje, že jak dlouho budou hosté zdržovat, tolik minut nastaví.

Sporting Charleroi – YR KV Mechelen

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   22. Croizet (MEC), 58. Bjelica (MEC), 62. Messaoudi (MEC), 82. Veselinović (MEC)   75. Messaoudi (MEC), 85. Bjelica (MEC)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:13.

Sporting Charleroi: Penneteau – Mata, Martos, Willems, N'Ganga – Fall, Marcq, Diandy (84. Ninis), Baby – Pollet (46. Bedia), Bakar (62. Benavente).
Náhradníci: Boulenger, Benavente, Hendrickx, Dessoleil, Ninis, Mandanda, Bedia

YR KV Mechelen: Moris – Paulussen, De Witte, Cocalić – Croizet (72. Veselinović), Rizz, El Messaoudi, Bjelica – Schouterden, Verdier (64. Kolovos), Matthys (88. Cobbaut).
Náhradníci: Veselinović, Kolovos, Cobbaut, Coosemans, Van Cleemput, Callebaut, Claes

Rozhodčí: Dierick – Dens, Lesceux

Diváci: 7592