Menu

Futsal

Mistrovství světa

Šalamounovy ostrovy – Kostarika

2:4

konec (0:1)

13.09.2016, 01:00 • Coliseo Bicentenario, Bucaramanga (Kolumbie) • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 14.0 13.0 1.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

38:49

38:49 Neproměněný pokutový kop Šalamounových ostrovů

38:49

Tentokrát se k penaltě odhodlal Jack Wetney, ale jeho přízemní střela doleva šla vedle brány. Tohle je podle mě rozhodující moment zápasu.

38:49

Pozor! Carlos Chaves (COS) zastavil ránu jednoho ze soupeřů rukou a je potrestán kartónkem žluté barvy. Samozřejě přichází také pokutový kop.

38:25

38:25 Jeffery BULE - 2:4

38:25

Šalamounovy ostrovy právě vstřelily branku!
V závěru přichází ještě jedno snížení. JEFFERY BULE nejprve neprostřelil soupeře, ale poté díky napadání znovu získal míč, rozjel rychlou souhru s Houem a ve finále zakončoval do prázdné brány.

37:51

Tutovka Kostariky! Chaves vedl míč po pravé straně, výbornou prostrkávačkou našel volného Paniaguu, avšak ten okamžitou ranou minul.

36:02

36:02 Erick BRENES - 1:4

36:02

Kostarika právě vstřelila branku!
Jenže po gólu na 1:3 přichází okamžitě čtvrtá branka Kostariky. Aut Šalamounových ostrovů byl rozehrán na brankáře Manga, který s přihrávkou čekal příliš dlouho a nakonec napálil kulatý předmět do ERICKA BRENESE od jehož nohou si to míč namířil do brány.

35:42

35:42 Elliot RAGOMO - 1:3

35:42

Šalamounovy ostrovy právě vstřelily branku!
Tak tohle bylo hodně nekompromisní. K exekuci pokutového kopu se jako správný kapitán postavil ELLIOT RAGOMO a Toruño proti jeho bombě pod břevno neměl sebemenší šanci.

35:42

Možná ale přijde drama. Edwin Cubillo (COS) před bránou přistrčil soupeře a vidí žlutou kartu. Navíc je tady pokutový kop!

33:59

V bráně už je zase Mango a ten nyní zastavil tutovku Chavese, jenž zakončoval ze dvou metrů! Následně byl pod tlak vystaven Toruño, jenž však pomocí skluzu odpravil míč do bezpečí.

32:05

32:05 Alejandro PANIAGUA - 0:3

32:05

Kostarika právě vstřelila branku!
Náhradní brankář Paul Huia sice vystihl směr, ale rána k tyči v podání ALEJANDRA PANIAGUY byla dostatečně razantní a prošla do sítě.

32:05

Paniagua se zjevil za obranou Šalamounových ostrovů a Phillip Mango (SLM) ho zastavil za cenu faulu. Pokutový kop!

31:46

Na druhé straně mohlo být ještě veseleji. Po kombinaci na malém prostoru dokázal zblízka vystřelit Chaves, ale šance končí na brankové konstrukci.

29:32

Hodně nenápadně se teď do šance dostaly Šalamounovy ostrovy. Hou skvěle našel osamoceného Osifela, jenže jeho střela šla pár decimetrů vedle brány.

23:32

23:32 Carlos CHAVES - 0:2

23:32

Kostarika právě vstřelila branku!
Favorizovaná reprezentace jde po zásluze do dvougólového vedení. Hráči Šalamounových ostrovů nedokázali zareagovat na náběh CARLOSE CHAVESE, který dostal přihrávku na levou stranu a oslovení Cubillem přízemní střelou proměnil v druhý gól.

21:59

James Egeta (SLM) zbytečně zajel do soupeře a dostává žlutou kartu. V druhé půli se jedná o druhý akumulovaný faul Šalaounových ostrovů.

18:44

Míč si pro tento desetimetrový kop postavil Cubillo, který zkoušel přízemní střelu doprostřed brány, avšak Mango kulatý nesmysl dokázal vykopnout.

18:42

Další faul v podání Georgea Stevensona (SLM). Tentokrát je to za žlutou kartu a další desetimetrový kop.

18:26

18:26 Alejandro PANIAGUA - 0:1

18:26

Kostarika právě vstřelila branku!
Přeci jenom se hráči ze Střední Ameriky dočkali branky ještě v první půli. Paniagua byl osloven Cubillovou kolmicí, okamžitě posunul míč do strany k Vindasovi a ten vyběhnuvšího brankáře přelstil přihrávkou do brankoviště. Před odkrytou bránou stál právě kapitán Kostariky ALEJANDRO PANIAGUA, kterému stačilo jednoduše usměrnit míč do sítě.

17:14

Kostarický kapitán Alejandro Paniagua naprosto selhal a ze značky desetimetrového kopu fatálně přestřelil!

17:12

Fonseca se dopustil zbytečné ztráty a brejk soupeře musel řešit Toruño. Zbytečným faulem se poté prezentovaly Šalamounovy ostrovy a je tady desetimetrový kop pro Kostariku!

15:48

Cubillo nejprve nadvakrát nepřekonal zeď hráčů před sebou a Toruño poté na druhé straně skvěle zlikvidoval přečíslení Šalamounových ostrovů!

14:09

Tutovka Kostariky! Erick Brenes dostal před ránu skvělou přihrávku, nicméně zblízka nedokázal lépe zakončit a svatyni Phillipa Manga úplně minul.

09:50

Francis Lafai (SLM) se snažil zastavit Sandiho, ale v souboji byl pozdě a dostává žlutou kartu. Navíc je to čtvrtý akumulovaný faul pro Šalamounovy ostrovy a zajímavá standardní situace.

09:10

Jeden z Kostaričanů se už už řítil do brejku, ale v poslední možný okamžik mu vracející se soupeř dokázal ukopnout míč. Na druhé straně musel Toruño zlikvidovat povedenou střelu Lafaie!

08:13

Kostaričané začínají být nebezpečnější. Po rychlém navedení míče více do středu vypálil Cubillo a Mango měl s míčem velké problémy. Nakonec mu pomohla i tyč, ale celou situaci ve finále zvládl.

07:52

Neskutečné, co nyní nedal Zuñiga! Kostarický hráč se zjevil za obranou Šalamounových ostrovů, ale střelou kolem Manga bránu zcela minul.

06:29

Velká šance! Po autu Kostariky se míč dostal ke Garrovi, který okamžitě vypálil a jeden z Kostaričanů ještě dokázal usměrňovat míč. Mango dokázal zareagovat!

Šalamounovy ostrovy – Kostarika

2:4

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 36. Ragomo (pen.), 39. Bule (Hou) – 19. Paniagua (Vindas), 24. Chaves (Cubillo), 33. Paniagua (pen.), 37. Brenes

Karty:   10. Lafai (SLM), 19. Stevenson (SLM), 22. Egeta (SLM), 33. Mango (SLM) – 36. Cubillo (COS), 39. Chaves (COS)

Šalamounovy ostrovy: Mango – Ragomo (C), Stevenson, Egeta, Micah Náhradníci: Huia – Lafai, Laua, Bule, Osifelo, Coleman, Wetney, Mathias, Hou

Kostarika: Toruño – Cordero, Cubillo, Zuñiga, Brenes Náhradníci: Santamaría – Garro, Chaves, Mora, Vindas, Fonseca, Paniagua (C), Carvajal, Sandi

Rozhodčí: García Sánchez (COL), Telles (BRA), Rodríguez (URU)

Diváci: 752