Menu

Hokej

Hokejová Liga mistrů

Grizzlys Wolfsburg – HC Dynamo Pardubice

6:0

konec (1:0, 3:0, 2:0)

04.09.2016, 18:00 • Eis Arena Wolfsburg • Skupina A • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.7 4.8 3.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli ode mne vše, přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:24:14)
Je dobojováno. Domácí hokejisté vítězí s přehledem nad Dynamem Pardubice 6:0 a připisují si další tři body do tabulky skupiny A. Hosté odjíždějí z ledu Wolfsburgu naopak s prázdnou.

Konec zápasu.

59:37

Ještě to zkusili hosté před domácí brankou, ale nic nevymysleli. Ani čestného úspěchu se český zástupce v tomto duelu zřejmě nedočká.

59:02

Poslední minutu této části hry zahájili domácí s pukem na svých hokejkách a míří tak do jednoho z posledních útoků v tomto utkání.

58:30

Zápas se už jenom dohrává. Ani jeden tým se už příliš nikam nežene, o osudu tohoto klání je už rozhodnuto.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:18

Furchner si to namířil do blízkosti hostující branky, kde vyslal na Růžičku přízemní střelu. Ten včas sklapl své betony a neinkasoval.

56:15

Po střele Zadiny musel zasahovat také domácí brankář, jenž opět přerušil hru. Vhazování proběhne po jeho levé ruce.

55:51

Znovu se museli mít hosté na pozoru, když na jejich gólmana letěla další nebezpečná střela. Tu zblokovala obrana Pardubic a hosté tak mohou projít do dalšího útoku.

54:46

Od modré čáry pálil Armin Wurm, jeho projektil se ještě snažil tečovat před brankou Dynama Foucault, ale marně. Brankář Pardubic má kotouč ve své moci a přerušuje hru.

54:06

Na řadě je komerční přestávka.

53:40

Domácí celek je už v plném počtu.

53:28

Z pravé strany se ke střele dostali hosté, ale brankář Brückmann svým zákrokem znovu podržel svůj tým a zároveň i své čisté konto.

51:55

Dnešní utkání sleduje 1965 diváků. Mezi nimi samozřejmě nechybí ani příznivci hostujícího celku, kteří i přes vysoký výsledek domácích neustále ženou Dynamo do útoku.

51:40

Je tu vůbec první vyloučení domácích. Aubin inkasuje dvě minuty za držení protihráče a Pardubice si zahrají první přesilovou hru v tomto utkání.

51:10

Hosté jsou v plném počtu.

51:00

Až nyní se to povedlo Petru Čáslavovi, který posílá puk až před domácího brankáře. Z přesilové hry domácích už tak zřejmě nic nebude.

50:29

Domácí hráči se uhnízdili v pásmu Dynama a znovu pálí z každé pozice. Hosté se tak nemohou z jejich tlaku vymanit a nedaří se jim kotouč poslat do bezpečí.

49:10

Další přesilovka pro domácí tým. Schaus putuje na trestnou lavici za hákování a je tu další šance pro Wolfsburg navýšit své už tak vysoké vedení.

46:32

46:32 Tyson MULOCK - 6:0

46:32

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Wolfsburští hokejisté jsou v laufu a dávají už šestou branku Dynamu. Zatím je z toho debakl z domácí strany. Na modré čáře si převzal kotouč TYSON MULOCK, který ho dokázal dopravit znovu za bezmocného Martina Růžičku. Asistence: Philip Riefers, Jeff Likens.

45:33

Martin Růžička si nyní připsal pohotový zákrok po střele Höhenleitnera, jenž se napřáhl z prostoru mezi kruhy. Jeho rána skončila na hrudi hostujícího brankáře.

44:32

Domácí hokejisté se už příliš nikam neženou, aby ne. Mají nahráno a hrají tak v absolutní pohodě. Hosté naopak vědí, že pětibrankové manko těžko doženou.

43:42

Hosté se vydali do útočného pásma a před Brückmannem zahrozili svými střelami, ale zatím se alespoň čestného úspěchu nedočkali.

42:43

Hosté jsou už kompletní.

42:22

Domácí mají ještě klasickou početní výhodu, ale zatím se jim nedaří udržet se déle v pásmu hostů. Ti se tak osvobozují a vyhazují kotouč do bezpečí.

41:06

41:06 Sebastian FURCHNER - 5:0

41:06

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Domácí hokejisté svou dvojnásobnou početní výhodu využívají, když se těsně před brankou Dynama dostal ke střele SEBASTIAN FURCHNER a znovu nekompromisně prostřeluje brankáře hostů. Asistence: Brent Aubin, Jeff Likens.

40:43

Bokroš inkasuje dvě minuty za podražení a hosté budou hrát ve třech proti pěti.

40:01

Začala třetí třetina.
I druhá třetina je za námi. Domácí hokejisté v ní znovu jasně dominovali a přidali další tři branky. Mají tak nakročeno k vítězství, naopak hosté budou mít rozhodně co dělat, aby svou ztrátu dohnali, chtějí-li pomýšlet na bodový zisk v tomto zápase. Třetí třetina začne přibližně v 19:50.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:34

Nakonec se vylučuje. Hostující Schaus dostává dvě minuty za krosček a na straně domácího celku pak Sharow, který si odpyká desetiminutový trest za nesportovní chování. Domácí tak na začátku třetí třetiny bude čekat další přesilová hra.

39:34

Na ledě došlo k menší potyčce mezi oběma soupeři a chvíli se tak nehraje. Uvidíme, zda sudí budou vylučovat nebo zda jen kohouty pokárají.

39:15

Nahození Mulocka z vrcholu pravého kruhu má ve své moci znovu Martin Růžička, který v krátkém sledu po sobě opět přerušuje hru.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:31

Martin Růžička se musel znovu ve svém brankovišti otáčet, když na něho mířili hned dva hráči domácích. Nakonec ukryl střelu jednoho z nich ve své lapačce a přerušuje hru.

37:41

Justin Hodgman ale v pásmu domácích vyslal štiplavou střelu na Brückmanna. S tou si však ochránce domácí svatyně poradil a raději přerušuje hru před dotěrnými útočníky Pardubic.

36:39

Tomáš Klimenta si nabruslil do blízkosti domácí branky, ale byl tísněn obráncem Wolfsburgu. Ten mu poté sebral kotouč a otáčí tak směr hry znovu na opačnou stranu.

36:12

Petr Čáslava spěchal za kotoučem ve vlastním obranném pásmu, ale nakonec na něho nedosáhl. Ten mají ve své moci znovu domácí a rozjíždí tak svou další útočnou akci.

34:36

Domácí jsou doslova rozjetí a v pásmu Pardubic roztočili další kolotoč. Ale z této akce se Grizzlys netrefují. Do útoku tak mohou nyní projít hokejisté Dynama.

33:03

33:03 Brent AUBIN - 4:0

33:03

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Tak to je pro hosty už pořádná sprcha. Mark Voakes sebral kotouč obránci Dynama v jeho pásmu a poté našel na pravé straně úplně volného BRENTA AUBINA, který svou nechytatelnou střelou rozvlnil hostující síť už počtvrté. Takový náskok se hostům bude dohánět jen těžko. Asistence: Mark Voakes.

32:30

Alexander Karachun pálil z prostoru mezi kruhy, pořádné se do střely opřel, ale brankář Dynama bravurně jeho rán zneškodnil. Poté raději přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravici.

31:58

Na řadu přichází další komerční přestávka.

31:05

Čáslava zavezl puk do útočného pásma podél levého mantinelu, poté okamžitě přihrál před domácí branku Petru Sýkorovi, ten pohotově vystřelil. Brückmann ale zapisuje další pohotový zákrok.

29:03

Tyler Haskins je dnes hodně aktivní. Před chvílí pálil z prostoru mezi kruhy, ale Růžička svým tělem jeho střelu zneškodnil. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

28:17

Rána Kruppa od modré čáry zvedla diváky ze sedadel, ale ten nakonec svou střelu zamířil nad hostující branku. Dynamo si tak mohlo oddechnout, domácí totiž mají další tlak před jeho svatyní.

27:39

Hosté před domácí brankou nyní nic nevymysleli, a tak skončila další jejich snaha ohrozit Brückmanna.

26:56

Nabuzení hosté zamířili ihned po vhazování ve středním pásmu znovu do rychlého útoku, ale tentokráte jejich snahu zastavila pozorná pardubická obrana.

25:58

25:58 James SHAROW - 3:0

25:58

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Grizzlys jdou do tříbrankového trháku a znovu skórují v přesilové hře. JAMES SHAROW si sjel na levou stranu u branky hostů a poté do ní poslal puk poté, co dostal namazáno od svého spoluhráče. Další využitá početní výhoda domácích a ti jdou do vyššího náskoku. Třetí trefu domácích ale musel ještě potvrdit videorozhodčí. Asistence: Fabio Pfohl, Tyson Mulock.

24:52

Pardubičtí hokejisté zachytili kotouč ve vlastním pásmu a okamžitě s ním uhánějí do rychlého protiútoku. Šetří tak cenné vteřinky svého oslabení.

24:04

Hostující Rýgl dostává dvě minuty za nedovolené bránění a hosté tak budou hrát další oslabení.

23:14

Hostům nyní pomáhají také hlasivky fanoušků Pardubic, kteří do Wolfsburgu vyrazili v početné skupince. Pardubičtí je vyslyšeli a hned na to pálil Sýkora, ale pouze do připraveného brankáře Wolfsburgu.

21:23

21:23 Sebastian FURCHNER - 2:0

21:23

Wolfsburg právě vstřelil branku!
A nakonec ještě domácí hokejisté svou přesilovou hru využívají. Dehner se napřáhl k mohutné střele od modré čáry a před brankou Dynama puk šikovně tečoval SEBASTIAN FURCHNER, který dává svému celku náskok o dvě branky. Asistence: Jeremy Dehner, Tyler Haskins.

21:05

Dynamo se osvobozuje vyhozením kotouče až před domácího brankáře a může tak vystřídat svou unavenou čtveřici.

20:18

Domácí Medvědi se už uhnízdili v hostujícím pásmu a roztáčejí tam přesilovkový kolotoč. Zatím ale znovu obrana v čele s Martinem Růžičkou drží šance Dynama.

20:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou první třetinu tohoto utkání v LM. Domácí jsou zatím aktivnějším týmem a to potvrdili také úvodní brankou, o kterou se postaral v jedenácté minutě Haskins. Hosté v závěru třetiny faulovali a Grizzlys si tak na počátku druhé třetiny zahrají druhou přesilovou hru. Druhá třetina začne přibližně v 18:50.

20:00

První třetina skončila.

19:59

Hosté jsou ve čtyřech a první třetina tak zcela jistě končí.

19:53

Bokroš je dalším vyloučeným hráčem a už sedí na trestné lavici za podražení. Domácí mají kratičkou výhodu 5 na 3.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:58

Dynamo se zatím dobře brání a vyhazuje kotouče do bezpečí. Domácí se tak zatím k výrazné šanci v přesilové hře dosud nedostali.

17:59

Máme tu první vyloučení v tomto zápase. Na trestnou lavici putuje Petr Čáslava na dvě minuty za sekání a početní výhodu má k dispozici domácí celek.

17:37

Na brankáře Brückmanna mířil osamocený Michal Bárta, ale kotouč měl příliš daleko. Ten poté doputoval právě k domácímu brankáři a ten zastavuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

16:55

Domácí hokejisté nadále produkují útočnou hru a příliš se nezdržují ve vlastním pásmu. Nyní předvedli další rychlý protiútok, po němž musel být v pohotovosti zase Martin Růžička.

16:11

Alexander Dotzler střílel z levé strany na Martina Růžičku, ten vytěsnil puk nad svou bránu a skončil na ochranné síti. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce po tom, co byla hra přerušena.

15:33

Před Martinem Růžičkou bylo opět rušno. Dvě střely, které na něho mířily, ale dokázal zneškodnit a podržel svůj tým. Kotouč velmi rychle nahodil do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.

14:21

Petr Čáslava to udělal dobře, potáhl kotouč podél pravého mantinelu a hned přihrával na volného Petra Sýkoru, jenže znovu byla obrana domácích pozorná a akci hostům obranným zákrokem překazila.

13:29

Jenže Wolfsburg se okamžitě dostal ke kotouči, který zaváží do útočného pásma Sharrow. Domácí mají další možnost ohrozit pardubickou klec v jejich útočné snaze.

13:23

Po neúspěšné střele hostů vybojovalo Dynamo alespoň další vhazování v útočném pásmu, kde tedy ještě chvíli zůstane. Buly proběhne po pravici brankáře Brückmanna.

12:44

Hala bouří a znovu žene svými hlasivkami své Grizzlys do útoku. Ale Weiss byl příliš rychlý a jeho průchod do útočného pásma zastavilo postavení mimo hru.

11:26

Hosté se snažili po inkasované brance projít rychle do útoku, ale před brankářem Wolfsburgu se nedokázali prosadit. Na opačnou stranu tak míří znovu domácí hokejisté.

10:11

10:11 Tyler HASKINS - 1:0

10:11

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Domácí otevírají skóre dnešního utkání. TYLER HASKINS dostal přesnou přihrávku na levý kruh, odkud nechytatelnou střelou dokázal propálit Martina Růžičku. Wolsfburg tak jde do jednobrankového náskoku. Asistence: Sebastian Furchner, Kris Foucault.

09:43

Nicholas Schaus vybojoval v rohu kluziště v útočném pásmu kotouč a snažil se ho přihrát svému spoluhráči. Jenomže celo situaci dobře viděl obránce Krupp a nepovolil hostům jakýkoli pobyt před brankou Brückmanna.

08:41

Na druhé straně se ke střele z pravého kruhu dostal Michal Bárta, ale také on ztroskotal na brankáři Brückmannovi. Ten ukrývá kotouč pod svojí lapačkou a raději přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

07:37

Kris Foucalt nestřílel na Růžičku vůbec špatně, ale nakonec se do jeho střely opřel jeden z obránců Pardubic a obětavým zákrokem tak pomohl Růžičkovi před jeho brankovištěm.

06:42

Tomáš Rolinek obkroužil domácí branku a poté těsně před Brückmannem vystřelil. Ale domácí gólman si také připisuje přesný zákrok. Skóre zápasu se tak stále nemění.

06:18

Po delší době se do útoku dostali také hosté z Pardubic. Petr Hubáček našel ideálně postaveného Petra Sýkoru, ale ten svou následnou střelu poslal pouze do náruče Brückmanna.

05:45

Nyní následuje komerční přestávka.

05:39

Grizzlys se opět nastěhovali před Růžičku a na brankáře Pardubic tak mířila další střela. Ale tentokráte pomohla obrana a nemusel vůbec zasahovat.

05:01

Alexander Weiss se napřáhl k mohutné střele z prostoru pravého kruhu a Martin Růžička si tak připisuje důležitý zákrok. Weissovu střelu lapil do lapačky a podržel svůj tým.

03:59

Domácí hokejisté chybovali ve středním pásmu a toho mohli hosté využít k rychlému brejku. Zastavilo je však postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do střední třetiny.

02:41

Bjorn Krupp si sjel do mezikruží a poté vystřelil. Jenže obránce Petr Čáslava byl na svém místě a svému brankáři pomohl. Do další akce tak nyní zamíří znovu Pardubičtí.

01:15

Pardubičtí se hnali kupředu znovu a před brankářem Brückmannem pálil Nahodil. Jenže znovu šlo o nepřesnou střelu, kterou poté raději ukryl pod svojí lapačkou právě domácí brankář.

00:52

Na druhé straně se v útoku prezentovali také domácí hokejisté, ale Foucault pálil z prostoru mezi kruhy pouze do chráničů jednoho z hostujících obránců.

00:15

Justin Hodgman převzal kotouč od Petra Hubáčka a z pravého kruhu vyslal prudkou střelu. Ta ale skončila jen na boční konstrukci domácí branky.

00:01

Utkání právě začalo.
A také hosté z Dynama Pardubice se řadí tradičně na modrých čárách.
Nyní už na ledovou plochu nastupují za světelných efektů domácí hokejisté.
Oba celky se už prohánějí po ledové ploše a probíhá rozbruslení. Začátek utkání se už opravdu blíží.
Úvodní sestavy:

Grizzlys Wolfsburg: Brückmann (Vogl) – Wurm, Likens, Dehner, Sharrow, Krupp, Dotzler – Voakes, Dibelka, Aubin – Foucault, Furchner, Haskins (C) – Pfohl, Weiss, Höhenleitner – Riefers, Mulock, Karachun

HC Dynamo Pardubice: Růžička (Klouček) – Schaus, Čáslava, Leduc, Havlík, Ovčačík, Rýgl, Bokroš – Sýkora, Hodgman, Hubáček – Zadina, Nahodil, Rolinek (C) – Bárta, Tomášek, Klimenta – Mallet, Kaut M., Kaut T. – Rapáč

Rozhodčí: Bruggemann (GER), Sjöqvist (SWE) – Merten, Müller (oba GER).

Hráči a fanoušci Dynama jsou před zápasem pospolu

Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
Česká stopa ve Wolfsburgu

Lubor Dibelka (WOL) – útočník
Pavel Gross (WOL) – hlavní trenér
Miloslav Hořava (WOL) – asistent trenéra
HC Dynamo Pardubice (Česko)

Pardubické Dynamo už má za sebou v této prestižní soutěži dva zápasy. A to se stejným soupeřem, jako jeho dnešní soupeř. Nejprve na svém ledě sehráli duel s Frölundou a dokázali zvítězit 3:2 po samostatných nájezdech. V tom druhém duelu zavítali pardubičtí hokejisté do Švédska, kde se znovu utkali s Frölundou. Tentokráte ale byli Indiáni pánem svého ledu a zvítězili před svými fanoušky 5:2. Uvidíme, zda se Pardubicím podaří získat jakékoli body na ledu Wolfsburgu. To nám napoví samozřejmě až samotné utkání.
Grizzlys Wolfsburg (Německo)

Německý Wolfsburg v LM zatím odehrál pouze jediné utkání. V srpnu přivítal na svém ledě švédskou Frölundu a i když po druhé třetině vedli hokejisté Wolfsburgu 1:0, nakonec odešli poraženi. Indiáni z Frölundy totiž dvěma góly ve třetím dějství zápas otočili a odvezli si tak všechny body. Napravit předchozí neúspěch mohou domácí už dnes, proti Pardubicím. Ale jednoduché to mít nebudou, hosté na jejich led odjeli s cílem bodového zisku.
Hezký nedělní podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes jsou na programu další utkání skupinové fáze hokejové Ligy mistrů. A my v rámci tohoto dne budeme sledovat utkání mezi německým týmem Grizzlys Wolfsburg a zástupcem klubu z Česka HC Dynamo Pardubice.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Grizzlys Wolfsburg – HC Dynamo Pardubice

6:0

konec (1:0, 3:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Haskins (Furchner, Foucalt), 22. Furchner (Dehner, Haskins), 26. Sharow (Pfohl, Mulock), 34. Aubin (Voakes), 42. Furchner (Brent, Likens), 47. Mulock (Riefers, Likens)

Grizzlys Wolfsburg: Brückmann (Vogl) – Wurm, Likens, Dehner, Sharrow, Krupp, Dotzler – Voakes, Dibelka, Aubin – Foucault, Furchner, Haskins (C) – Pfohl, Weiss, Höhenleitner – Riefers, Mulock, Karachun

HC Dynamo Pardubice: Růžička (Klouček) – Schaus, Čáslava, Leduc, Havlík, Ovčačík, Rýgl, Bokroš – Sýkora, Hodgman, Hubáček – Zadina, Nahodil, Rolinek (C) – Bárta, Tomášek, Klimenta – Mallet, Kaut M., Kaut T. – Rapáč

Rozhodčí: Bruggemann (GER), Sjöqvist (SWE) – Merten, Müller (oba GER)

Průběh zápasu
1. třetina
10:11 WOL 1:0 Haskins (Furchner, Foucalt)
17:59 PCE 2 Čáslava, sekání
19:53 PCE 2 Bokroš, podražení
Po 1. třetině
2. třetina
21:23 WOL 2:0 Furchner (Dehner, Haskins)
24:04 PCE 2 Rýgl, nedovolené bránění
25:58 WOL 3:0 Sharow (Pfohl, Mulock)
33:03 WOL 4:0 Aubin (Voakes)
39:34 PCE 2 Schaus, krosček
WOL 10 Sharow, nesportovní chování
Po 2. třetině
3. třetina
40:43 PCE 2 Bokroš, podražení
41:06 WOL 5:0 Furchner (Brent, Likens)
46:32 WOL 6:0 Mulock (Riefers, Likens)
49:10 PCE 2 Schaus, hákování
51:40 WOL 2 Aubin, držení protihráče
54:06 WOL 2
Konec