Menu

Fotbal

MONACObet liga

FK Poprad – MŠK Rimavská Sobota

2:0

konec (0:0)

03.09.2016, 19:00 • NTC Poprad • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 1.2 6.5 8.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Domáci predviedli v druhom polčase útočnejší futbal, vďaka ktorému strelili dva góly. V 73. minúte otvoril skóre Alekou a o desať minút neskôr upravil na konečných 2:0 Pelumb.

Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:48:17)

90+1

Koniec zápasu.

90+1

Domáci sa snažia udržať si čistý štít, stretnutie sa prakticky už len dohráva.

90+1

Rozhodcovia aj napriek dvom dlhotrvajúcim oštetreniam hráčov nadstavujú jednu minútu.

89

Hatok posúval center do šestnástky z pravej strany, no akosi už nik z jeho spoluhráčov nedokázal spracovať.

88

Kuridze si spracoval loptu na pravej strane šestnástky. Následne však už nejaký center alebo prihrávku do pokutového územia vykúzliť nedokázal.

86

Rozhodcovia vyťahuje karty na oba smery po protestoch. Trest dostávajú Dejan Lačarak z MŠK a Mário Kurák z FK.

85

Kurák posunul šikovne dopredu Markovi Lukáčovi, ktorý vystrelil z hranice šestnástky, no namieril iba tesne nad bránu!

83

Poprad dal gól!
Domáci zvyšujú svoj náskok a majú blízko k zisku troch bodov. Najprv z pravej strany pálil Lukáč, no proti Olejníkovi neuspel. Loptu následne posunul Bilas JUSUFIMU PELUMBOVI na opačnú stranu a ten pohotovou strelou k ľavej žrdi skóroval!

82

Do zakončenia sa dostal hosťujúci Valeri Kuridze, ktorý nemal na výber žiadnych spoluhráčov a musel strieľať z nevýhodnej pozície z pravej strany. Bránu netrafil.

81

Poliaček nedokázal získať vzdušnú loptu v súboji s Kuridzem. Následne aj hráčovi MŠK lopta odskočila a zachytili ju domáci hráči.

79

Vyzerá to tak, že ruka to nakoniec nebola a pokutový kop sa zahrávať nebude. Popradskí hráči výrazne protestujú, no proti verdiktu, zdá sa, nič nezmôžu.

78

Brankár Olejník vybehol z brány až príliš ďaleko, čo využil Hatok a získal loptu na pravej strane. Prihral ju do šestnástky Bilasovi, ktorý vypálil do Morháča. Otázne je, či to bola ruka alebo hlava, to sa momentálne diskutuje.

77

Poliaček zahrával akciu z priameho kopu. Jeho pokus skončil na rukaviciach gólmana Olejníka.
Dnešné stretnutie sleduje 622 divákov.

75

Rudolf Bilas si za šestnástkou zasekol protihráča a svojou ľavačkou pálil z veľkej diaľky. Lopta mierila nad Olejníkovu bránku.

74

Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Szymon Gruca, prichádza Marko Lukáč.

73

Poprad dal gól!
Domáci sa dostávajú do vedenia! Po nádhernej gólovej akcii, v ktorej si skvelo prihrali Peciar, Gruca a finálnu prihrávku naservíroval Bilas na kopačku ALEKOSA ALEKOUA, ktorý strelou k pravej žrdi prekonal Olejníka!

72

Vasilko si spracúval loptu od Lačaraka, no akcia týchto dvoch hráčov už bola ofsajdová, čo naznačila rozhodkyňa Smolíková.

70

Gruca vybiehal dopredu spoločne s Kurákom. Ak by to tejto dvojici vyšlo bez zbytočného faulu, mohla to byť pre Poprad gólová tutovka.

69

Hostia po dlhšom čase vyštartovali do útoku a vďaka dobrému uváženiu si vybojovali aspoň rohový kop.

68

Mário Kurák bežal s loptou po pravom krídle. S dvojicou protihráčov si však neporadil a lopty bol zbavený.

67

Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Viktor Maťaš, prichádza Mário Kurák.

66

Štandardku zahrával Tomáš Peciar, no loptu odkopol vysoko nad bránu, čo nebolo najlepšie riešenie.

65

Bilas pred šestnástkou spadol po súboji s protihráčom. Hlavný arbiter okamžite fúkol do píšťalky a odmenil domácich priamym kopom na bránku tesne spred šestnástky.

64

Rimavskosobotčania zahrávali rohový kop nakrátko. Následne sa do pokutového územia snažil centrovať Spasojević, no nebezpečenstvo pre Poprad z toho nebolo.

63

S hráčom Rimavskej Soboty to v tejto chvíli nevyzeralo veľmi dobre. Usporiadatelia prišli na trávnik s nosidlami, no Martin Janco nakoniec odišiel po vlastných, čo sa divákom rozhodne nepáčilo.

61

Viktor Maťaš je aktuálne prvým hráčom domáceho celku, ktorý dostáva žltú kartu v tomto zápase. Bolo to za faul na protihráča.

59

Domáci si vytvorili aj ďalšiu príležitosť! Gruca sa kľučkami pretlačil bližšie k bránke a následne pálil. Olejník vyrazil pred seba, no Maťaš už dorážať nestihol.

58

Hatok z pravej strany poslal center do vnútra šestnástky, ktorým aj našiel Grucu, no ten loptu z voleja netrafil.

57

Hosťujúci Patrik Husanik ustavične protestoval proti verdiktu hlavného rozhodcu. Hlavný arbiter ho po dvoch po sebe idúcich žltých kartách poslal predčasne pod sprchy!

56

Rimavskosobotčania sa dostali do veľkej príležitosti. Loptu smerujúcu do pokutového územia trafil Peter Petrán, no nasmeroval ju tesne vedľa pravej žrde!

55

Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Róbert Ujčík, prichádza Alekos Alekou.

54

Domáci vybojovali rohový kop, ktorý odohral Rudolf Bilas. Brankára Olejníka však veľmi neohrozili.

53

Popradčania aj naďalej pokračujú v obliehaní súperovej bránky. Ďalšiu loptu do pokutového územia opäť nasmeroval Poliaček, no pre Grucu to bolo ťažké sústo.

51

Poliačekov pokus letel do pokutového územia v ideálnej výške, no ani jeden z hráčov Popradu ho nedokázal usmerniť na bránu.

50

Maťaš sa snažil o center z pravej strany, ale následne bol faulovaný. Hlavný rozhodca udelil Martinovi Jancovi žltú kartu a Popradu sa ponúka sľubná možnosť v podobe štandardky.

49

Rudolf Bilas sa pokúsil o strelu z väčšej diaľky. Pochopiteľne, mieril ďaleko vedľa brány.

48

Druhý polčas začali s loptou na kopačkách domáci hráči, ktorí sa pomalými krokmi snažia dostať pred súperovu šestnástku.

46

Striedanie v tíme MŠK Rimavská Sobota: z ihriska odchádza Marko Pušpoky, prichádza Valeri Kuridze.

46

Začal sa druhý polčas.
V prvom polčase sme videli pre diváka nezaujímavý futbal, ktorý priniesol málo streleckých pokusov. Rozprúdilo sa to až ku koncu, kedy mali šance domáci.
Druhý polčas sa začne približne o 20:01.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Popradčania zahrávali ešte priamy kop, no Poliaček nevymyslel nič také, čo by mohli jeho spoluhráči využiť.

45+1

Rozhodcovia nadstavujú jednu minútu.

45

Morháč zahrával štandardku pre MŠK. Svoj pokus však nenasmeroval presne na hlavičku niektorého zo svojich spoluhráčov.

43

Blízko ku gólu bol po nasledujúcej akcii aj Miroslav Poliaček. Jeho zakončenie taktiež z hranice pokutového územia smerovalo na bránku, no Olejník ho dokázal vytlačiť.

41

Doposiaľ asi najväčšia šanca tohto zápasu! K strele spoza šestnástky sa dostal domáci Jusufi Plumb. Jeho delovka skončila na brvne!

40

Hlavný rozhodca si k sebe zavolal Martina Janca, aby mu dohovoril po predchádzajúcom zákroku na protihráča.

38

Petrusz musel pred aktívnym Ujčíkom odkopnúť loptu za postrannú čiaru. Aut teda patrí domácim.

36

Spoza pokutového územia pálil Peter Petrán. Jeho delovka však brankára Maleca veľmi neohrozila.

35

Plumb potiahol akciu po ľavom krídle a následne šírkovou prihrávkou našiel Rudolfa Bilasa, ktorý vnikol do šestnástky a tvrdo pálil. Mieril len vedľa.

34

Ujčík si šikovne vymenil pozíciu s Bilasom a prihral mu. Následne sa Bilas pokúsil spred šestnástkového oblúku o strelu, ktorá napokon letela ponad.

32

Ján Hatok pálil po rohovom kope spoza šestnástky, no jeho delovka z voleja letela vedľa bránky.

31

Peciar našiel dlhou loptou z vlastnej polovice Viktora Maťaša, po ktorého akcii to vyzeralo na ohrozenie Olejníkovej brány, no strelu mu protihráč zrazil na rohový kop.

30

Popradčania sa dostali pred šestnástku a Plumb nahadzoval loptu do vnútra. Nik však na jeho pokus nedokázal reagovať.

28

Petrán z pravej strany sa snažil nájsť niekoho zo svojich spoluhráčov v pokutovom území, no na pozitívnu odozvu nenarazil.

26

Kica síce šikovne zrýchlil až pred šestnástku, následne však nedokázal prihrať na kopačku svojho spoluhráča.

25

Grucovi sa podarilo dostať mierne cez Vasilka. Pri bránkovej čiare však spadol a vo svojom pohybe už pokračovať nedokázal.

24

Plumb sa snažil ešte akciu okoreniť prihrávkou na Bilasa do vnútra šestnástky. Jeho spoluhráč si však pred Olejníka nabiehal neskoro.

23

Videli sme dva nedovolené zákroky, hra sa preto dlho naťahovala. Ešte stále sme neboli svedkami strely na bránu. Vyzeralo to nádejne po Bilasovej akcii, no s loptou sa zastavil ešte pred vápnom.

21

Trabalík hľadal z pravej strany prihrávkou do pokutového územia nabiehajúceho Dejana Lačaraka, no pas zablokoval popradský hráč smerom na rohový kop.

20

Kica z autu posúval na Grucu. Gruca bol však tentokrát obsadený a spolupráca týchto dvoch hráčov teraz nevyšla.

19

Popradčania smerovali do nádejného protiútoku. Gruca posúval z ľavej strany loptu do vnútra šestnástky, no voľného Bilasa už nenašiel.

17

Maťaša dal domáci lekár do poriadku a následne môžu domáci pokračovať ďalej v pokusoch o dobytie Olejníkovej bránky.

15

Štandardku zahrával Poliaček, ktorý poslal loptu niekde na hranicu malého vápna. Po súboji nepríjemne spadol na zem Maťaš, okamžite k nemu pribehol lekár.

14

Gruca sa prebíjal cez Vasilka a Pušpökyho. Skúšal na nich rôzne fígle, ale musel uznať, že cez dvoch hráčov sa len ťažko dostane dopredu. Pre svoj tím však vybojoval štandardku.

13

Spočiatku sa nehrá veľmi aktívny futbal. Zatiaľ sme neboli svedkami žiadneho pokusu na bránu, tímy sa zatiaľ len pomaly rozbiehajú a hráči sa snažia dostať do diania.

12

Z pravej strany sa snažil Plumb nájsť centrom v šestnástke Grucu. Lopta však letela asi až dva metre poza Grucu.

11

Janco sa dostal do súboja s Maťašom, v ktorom bol nakoniec úspešnejší, keďže ho popradský hráč fauloval a jeho tím môže rozohrávať z vlastnej polovice.

9

Popradčania sa snažia diktovať tempo hry a zatiaľ sa im to darí. Hosťom sa len ťažko darí siahnuť na nejakú loptu.

8

Miroslav Poliaček sa stal aktérom priameho kopu spoza pokutového územia. Trafil však iba do trojice hráčov MŠK, ktorí spoločne vytvorili múr.

7

Poliaček neposlal z rohovej zástavky zlý center. Lopta dorazila na hlavu Szymona Grucu, ktorý aj zakončil, ale bránu netrafil.

6

Kica sa snažil cez Pušpökyho prihrávať na Grucu. Hráč Rimavskej Soboty však dobre čítal hru a prihrávku zastavil včas.

5

Patrik Husanik sa snažil o to, aby bol prvým strelcom tohto zápasu. Aj sa mu to podarilo, no na hranici šestnástky sa počas strely pošmykol a vydal zo seba iba nepresnú strelu.

4

Ujčík si pribehol po loptu na stredovú čiaru. Pasoval sa spoločne so Spasojevićom, súboj však dokázal vyhrať.

3

Peter Vasilko si v súboji s Plumbom dopomohol nedovoleným zákrokom, loptu majú domáci.

2

Kica síce v strede poľa na krátky moment stratil loptu, no Gruca ju opäť získal späť pre Podtatrancov.

1

Úvodného výkopu sa ujali futbalisti Rimavskej Soboty, ktorí sa následne snažia aj o prvú útočnú akciu.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Hráči oboch celkov nastupujú na trávnik. Popradčania budú hrať v bielych dresoch, hráči Rimavskej Soboty v červených.
Úvodné zostavy:

FK Poprad: Malec – Hatok, Palša (C), Peciar, Kica, Maťaš, Poliaček, Bilas, Gruca, Plumb, Ujčík
Náhradníci: Huszárik, Tropp, Kurák, Alekou, Jurčo, Lukáč, Daško

MŠK Rimavská Sobota: Olejník – Spasojević, Janco, Petrusz, Morháč, Lačarak, Husanik, Püšpöky, Petrán, Trabalík, Vasilko
Náhradníci: Prošovský, Gnyp, Hattori, Gazda, Kuridze, Miklovič, Vargic

Rozhodca: Chromý – Ádám, Smolíková.
Prajem vám príjemný futbalový večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 2. ligy Východ medzi FK Poprad a MŠK Rimavská Sobota. Stretnutie sa v NTC Poprad začína o 19:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

FK Poprad
Popradským futbalistom patrí po štyroch zápasoch v tabuľke 4. miesto so ziskom 7 bodov a gólovým skóre 10:6. Popradčania na úvod aktuálneho ročníka remízovali so Zvolenom 2:2, zdolali Lipany 1:3 a Hanisku 4:1 a v poslednom zápase súťaže v spišskom derby podľahli Spišskej Novej Vsi 2:1.

MŠK Rimavská Sobota
Rimavskosobotčanom nevstúpili do novej sezóny tou správnou nohou. Z doterajších štyroch duelov prehrali tri a jedenkrát remízovali. Patrí im teda posledné 10. miesto so ziskom jedného bodu. MŠK podľahol VSS Košice 3:1, Lokomotíve Košice 0:2 a Bardejovu 2:0. V Poslednom zápase hráči Rimavskej Soboty vybojovali so Zvolenom remízu 1:1.

Vzájomná bilancia týchto dvoch celkov hovorí v prospech Popradu. Podtatranci v minulej sezóne zdolali Rimavskú Sobotu v základnej časti 3:2 a 0:4. V skupine o záchranu uhrali remízu 2:2 a vyhrali 4:0.

Aj tento zápas našej druhej najvyššej súťaže môžete sledovať live na našom webe. Pekný športový zážitok!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

FK Poprad – MŠK Rimavská Sobota

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 73. Alekou, 83. Pelumb

Karty:   61. Maťaš (PPD), 86. Kurák (PPD) – 50. Janco (RSO), 86. Lačarak (RSO)   57. Husanik (RSO)

FK Poprad: Malec – Hatok, Palša (C), Peciar, Kica, Maťaš, Poliaček, Bilas, Gruca, Plumb, Ujčík
Náhradníci: Huszárik, Tropp, Kurák, Alekou, Jurčo, Lukáč, Daško

MŠK Rimavská Sobota: Olejník – Spasojević, Janco, Petrusz, Morháč, Lačarak, Husanik, Püšpöky, Petrán, Trabalík, Vasilko
Náhradníci: Prošovský, Gnyp, Hattori, Gazda, Kuridze, Miklovič, Vargic

Rozhodčí: Chromý – Ádám, Smolíková

Diváci: 622