Menu

Fotbal

Niké liga

MŠK Žilina – AS Trenčín

4:0

konec (2:0)

28.08.2016, 19:00 • Pod Dubňom, Žilina • 7. kolo • Róbert Gašpárek sk

80

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jakub Paur, prichádza Leonard Chisom Johnson.

79

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Yusuf Otubanjo, prichádza Momodou Ceesay.

75

Žilina dala gól!
Celkom komický center nedokázal zachytiť nikto z trojice brániacich hráčov spoločne s Igorom Šemrinecom. Taká troška žiacka chyba im pripravila ďaľší kúsok do ich siete. Gól strelil JAKUB HOLÚBEK do prázdnej brány. Asistencia: Nikolas Špalek.

74

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Filip Hlohovský, prichádza Jakub Holúbek.

70

Žltú kartu dostáva Ivan Santiago Diaz (MŠK Žilina) za podkopnutie. Po tomto zákroku budú hostia rozohrávať voľný kop zo strednej vzdialenosti.

62

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jeffrey Ket, prichádza Erik Prekop.

54

Žilina dala gól!

Trenčianska defenzíva vyzlečená do naha. Michal Škvarka dokázal perfektné nájsť NIKOLASA ŠPALEKA, pred ktorým stál už iba Igor Šemrinec, ktorého pohodlne prekonal strelou k ľavej žrdi. Stav stretnutia je 3:0.

45+2

Otubanjo v ďaľšej veľkej príležitosti. S loptou si to namieril na hranicu šestnástky, kde sa rozhodol zakončiť. Jeho strelecký pokus dokázal Šemrinec vytesniť na rohový kop a tak si pripisuje ďaľší úspešný zákrok.

45+1

Štvrtý rozhodca v prvom polčase nastavuje ešte jednu minútku.

44

Otubanjo zahodil obrovskú príležitosť na skórovanie! Presný center sa Otubanjo snažil trafiť volejom, ale jeho zakončenie skončilo iba v pravej žrdi Šemrinecovej brány. Tu defenzíva Trenčína totálne zlyhala.

42

Madu zostáva ležať na trávniku a vôbec to s ním nevyzerá dobre. Madu potrebuje opateru lekárnikov. Uvidíme, či bude v hre pokračovať aj naďalej alebo bude radšej striedať.

31

Samuel Kalu sa dostal s loptou do pokutového územia, keď šikovne prešiel cez brániaceho hráča. Volešák mal obrovské šťastie, že jeho strela mierila tesne vedľa ľavej tyčky.

26

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Aliko Bala, prichádza Ibrahim Rabiu.

22

Žilina dala gól!
Nikolas Špalek sa dostal vo vápne súpera k lopte a ihneď ju posielal medzi tri žrde. Lopta sa odrazila ku nestráženému YUSUF OTUBANJO, ktorý nemal problém loptu doraziť do odkrytej brány. Stav zápasu je 2:0! Asistencia: Nikolas Špalek.

21

Ket sa postavil k rohovej zástavke a poslal prudký center do hĺbky vápna, kde sa ku hlavičke dostal Kleščík, ale jeho hlavičkový pokus nemal potrebnú razanciu a ani presnosť, aby vážnejšie ohrozil pripraveného Volešáka.

20

Ket skúsil šťastie strelou z väčšej vzdialenosti a jeho parádny strelecký pokus skončil tesne vedľa ľavej tyčky. Veľká škoda.

6

Žilina dala gól!
Šulek nedokázal pokryť svoju stranu, čo využil FILIP HLOHOVSKÝ, ktorý svojim zakončením prekonáva bezmocného Igora Šemrineca

MŠK Žilina – AS Trenčín

4:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 6. Hlohovský, 22. Otubanjo (Špalek), 54. Špalek (Škvarka), 75. Holúbek (Špalek)

Karty:   70. Diaz (ZIL)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:7. Rohy: 11:7. Ofsajdy: 8:2.

MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Vavro, Králik, Mazáň – Diaz, Pečovský (C), Škvarka – Špalek, Otubanjo (79. Ceesay), Hlohovský (74. Holúbek).
Náhradníci: Leško – Ceesay, Holúbek, Haskič, Kaša, Mandiangu, Káčer.

AS Trenčín: Šemrinec – Šulek, Kleščík (C), Vieira, Madu – Ket (62. Prekop) – Kalu, Paur (80. Johnson), Lawrence, Bala (26. Rabiu) – Janga.
Náhradníci: Chovan – Rabiu, Richtárech, Diks, Jančo, Prekop, Johnson.

Rozhodčí: Sedlák – Tomčík, Ádám