Menu

Fotbal

Italská Serie A

US Sassuolo Calcio – Delfino Pescara 1936

2:1

konec (1:0)

28.08.2016, 20:45 • Stadio Città del Tricolore • 2. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 1.62 3.95 5.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Biondini nyní takticky fauloval a také on uviděl za svůj prohřešek žlutou kartu.

90

Bude se nastavovat pět minut!

89

Na opačné straně mohlo přijít rozhodnutí! Duncan utekl obraně, dokázal si míč propíchnout pod ležícím brankářem, ale jeho šanci na poslední chvíli utnul odkopem jeden z obránců ve světlém.

84

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Domenico Berardi, přichází Luca Antei.

82

A pro hosty mohlo být ještě lépe! Meye utekl obraně Sassuola, nicméně v rozhodující chvíli mu balon utekl do kopačky a skončil v náručí vyběhnuvšího brankáře Consigliho.

81

81. Rey MANAJ - 2:1

81

Pescara právě vstřelila branku!
A je to tady je sníženo! Na levé straně umotal soupeře Mitrita, který si rychle míč přehodil na pravačku a prudkým stříleným centrem našel na zadní tyči volného střídajícího REYE MANAJE, jenž ve skluzu usměrnil míč do prázdné branky – 0:2!

75

Střídání v týmu Delfino Pescara 1936: ze hřiště odchází Gastón Brugman, přichází Alexandru Mitrita.

74

Střídání v týmu Delfino Pescara 1936: ze hřiště odchází Ledian Memushaj, přichází Rey Manaj.

74

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Grégoire Defrel, přichází Alessandro Matri.

71

Dobrá šance na snížení! Střídající Bahebeck napřáhl z pravé strany vápna k prudké ráně, která proletěla mezi nohama obránce, a jen těsně minula vzdálenější pravou tyč!

70

Následně se skluzem ve středu hřiště provinil hostující bek Campagnaro, který je dalším fotbalistou v dnešním zápase, který si na památku odnese žlutou kartu.

67

67. Domenico BERARDI - 2:0

67

Sassuolo právě vstřelilo branku!
A domácí následně přidávají druhou branku v zápase! DOMENICO BERARDI roztáhl míč na levou stranu pro střídajícího Ragusu, jehož centr z první na Defrela odvrátila obrana hostů zpět k Berardimu, který z první levačku a z voleje umístil míč prudce k tyči – 2:0!

65

Střídání v týmu Delfino Pescara 1936: ze hřiště odchází Ahmad Benali, přichází Jean-Christophe Bahebeck.

65

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Matteo Politano, přichází Antonino Ragusa.

58

Sotva jsem to dořekl, byla zde šance na vyrovnání! Biraghi podpořil útok Delfina, protáhl se po levé straně do vápna, kde hledal ještě lépe postaveného spoluhráče, míč se však k němu vrátil, a jeho volej pravačkou dokázal brankář Consigli reflexivně vyrazit!

54

Nyní to tribunami jen zahučelo! Berardi si ze zcela nenápadné akci navedl míč dvěma rychlými kroky do střelecké pozice na levačku, jeho následná pumelice jen těsně proletěla nad břevnem!

38

38. Grégoire DEFREL - 1:0

38

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Domácí jsou do vedení! Hosté propadli ve středu zálohy a celé akci příliš nestíhali. Duncan ze středu poslal míč na pravou stranu vápna GREGOIRE DEFRELOVI, který míč zatáhl po křídle, poté si balon hodil kolem obránce na střed a levačkou zamířil přesně na bližší tyč – 1:0!

36

Brugman nyní zastavil slibně se rozvíjející šanci domácích a je dalším hráčem potrestaným žlutou kartu. Sassuolo má navíc k dispozici volný přímý kop.

26

Faulujícím byl domácí stoper Acerbi, kterému rozhodčí k zákrok přičetl i následné poznámky, a zaslouženě obdržel první žlutou kartu zápasu.

12

A znovu v permanenci Consigli! Po krásné kolmici se vstříc jeho brance rozběhl Carpari, který prudkou přízemní ranou jen těsně minul vzdálenější tyč branky domácích!

9

Po rohu se na zadní tyči dostal do zakončení opět Verre, který chytře hlavou vracel balon volnému Carparimu, ovšem Consigli míč včas vyboxoval!

8

Další dobrá možnost tak přišla na straně Pescary, do vápna se prohnal Verre, jehož centr zpět do ohně ztečoval nebezpečně jeden z beků a Consigli měl co dělat, aby balon vytáhl na rohový kop.

2

Přišla ovšem chyba v rozehrávce a domácí za to mohli draze zaplatit hned v úvodu! Caprari si na pravé straně narazil se spoluhráčem, dostal se osamocen před Consigliho, ovšem ten jeho pokus k tyči skvěle vyrazil!

US Sassuolo Calcio – Delfino Pescara 1936

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 38. Defrel (Duncan), 67. D. Berardi – 81. Manaj (Verre)

Karty:   26. Acerbi (SAS), 90+3. Biondini (SAS) – 36. Brugman (PES), 70. Campagnaro (PES)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 5:7. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:21.

US Sassuolo Calcio: Consigli – Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso – Biondini, Magnanelli (C), Duncan – D. Berardi (84. Antei), Defrel (74. Matri), Politano (65. Ragusa).
Náhradníci: Pegolo, Pomini – Falcinelli, Antei, Matri, Missiroli, L. Mazzitelli, Lirola, Sensi, Ragusa, Pellegrini, Letschert.

Delfino Pescara 1936: Bizzarri – Biraghi, Gyömbér, Campagnaro, Zampano – Cristante, Brugman (75. Mitrita), Memushaj (C) (74. Manaj) – Benali (65. Bahebeck), Verre – Caprari.
Náhradníci: Aldegani, Fiorillo – Bruno, Bahebeck, Mitrita, Manaj, A. Crescenzi, Župarić, Vitturini, Pepe, Selasi.