Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

SK Převýšov – FK Hořovicko

1:0

konec (0:0)

28.08.2016, 10:15 • Převýšov • 3. kolo • Tomáš Kubečka

Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (12:08:17)
Je dobojováno! Převýšov nakonec urval utrápené vítězství a porazil Hořovicko 1:0! Domácí byli po celou dobu utkání jasně lepší, ale v prvním poločase zahodili tři brankové příležitosti! Ve druhé půli naopak mohlo udeřit Hořovicko, ale Zítek tváří v tvář Vízkovi selhal! Rozuzlení přišlo pět minut před koncem. Hlavní rozhodčí po souboji v pokutovém území nařídil pokutový kop a Tomáš Bastin jej s přehledem proměnil. Hostům už na vyrovnání nezbyl čas, a proto odjíždějí z Převýšova s prázdnou.

90+3

Konec zápasu.

90+2

S jeho exekucí si dali pořádně načas. Poté uvedli míč do pohybu a krátkou přihrávkou se udrželi v blízkosti rohového praporku. Převýšov nasbíral cenné vteřinky.

90+1

Převýšov i v nastaveném čase operuje v blízkosti pokutového území soupeře. Domácí rychlou kombinací na levé straně vybojovali další roh.

90

Střídání v týmu FK Hořovicko: ze hřiště odchází Nademlejnský, přichází Aubrecht.
Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Doležal, přichází Runkas.

89

Rychlý protiútok Převýšovu zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího – ofsajd!

88

Hostům už moc času na vyrovnání nezbývá! Po jednom z ataků Hořovicka se Jakub Vaníček provinil faulem na brankáře, za který vidí žlutou kartu!

87

Převýšov právě vstřelil branku!
Převýšov se přeci jen ujímá vedení! Míč si na značku pokutového kopu přichystal TOMÁŠ BASTIN a střelou do protipohybu brankáře penaltu zkušeně proměnil!

86

A pozor! Domácí budou zahrávat pokutový kop! Hosté sice protestují, ale hlavní rozhodčí je neoblomný!

86

Střídající Zezula si obhodil soupeře, potáhl míč dva kroky vpřed a zpoza hranice pokutového území vypálil. Jeho střela skončila v náručí hostujícího brankáře.

85

Nademlejnský rozehrával přímý kop hostujícího celku. Nadýchaný centr od levé postranní čáry posadil přesně na hlavu připraveného stopera Jarkovského.

84

Špidlenovi se vůbec nepovedla rozehrávka z vlastní poloviny. Domácí obránce nakopl míč směrem dopředu, ale jeho pobídka našla cestu do zámezí.

83

Veselka u pravé postranní čáry zahrál na housličky jednomu z hráčů soupeře. Svou přihrávkou ale neoslovil nikoho v modrém dresu.

82

Veselka hledal dlouhým autem spoluhráče v pokutovém území. Jeho pobídku ale odhlavičkoval jeden z obránců Hořovicka.

81

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Věchet, přichází Zezula.

80

Stejného prohřešku se na druhé straně dopustil domácí Bastin. Převýšov v posledních minutách poněkud polevil a jeho tlak už není tak enormní.

79

Hosté se podívali na polovinu Převýšova, ale Nademlejnský se dopustil útočného faulu. Domácí budou rozehrávat.

78

Žlutou kartu dostává Bastin (SK Převýšov).

78

Hosté z rohového kopu neudeřili. Na druhé straně zahrával kop od rohového praporku Převýšov. Do odraženého míče se z velké dálky opřel Kraják, ale jeho pokus brankář hostů udržel v rukavicích.

77

Střídání v týmu FK Hořovicko: ze hřiště odchází Zítka, přichází Krůta.

76

Další útok Hořovicka táhl Březina. Jeho centr na zadní tyč stačil jeden z obránců odkopnout na rohový kop.

74

Do protiútoku se nyní hnali fotbalisté hostujícího celku. Kapitán Převýšova Jarkovský ale důrazem odstavil soupeře od míče a vybojoval jej pro domácí.

73

Ani z něj však domácí fotbalisté branku Hořovicka neohrozili. Na přetažený centr nedosáhl nikdo v modrém dresu. Hořovicko bude vhazovat.

72

Krásná a rychlá kombinace Převýšova vyústila v centr do pokutového území. Zítek míč odhlavičkoval na další roh.

71

Střídání v týmu FK Hořovicko: ze hřiště odchází Šubert, přichází Hájek.

70

Tentokrát do vápna přilétl prudká centr. Nikdo z hráčů na hrací ploše ale míč netečoval a balón prolétl až do zámezí.

69

Domácí stále kombinují s míčem na kopačkách, ale stále se jim nepodařilo nalézt recept na fantastickou obranu Hořovicka. Bude z toho jen další roh.

68

Hlavní rozhodčí dopřál fotbalistům přestávku na občerstvení! Hraje se ve velkém horku!

67

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Sedláček, přichází J. Labík.

66

Ani z něj však Převýšov neudeřil. Prudký centr na malé vápno odkopl hned první obránce na další rohový kop.

65

Domácí zahrávali další rohový kop. Tentokrát Převýšov vyzkoušel rozehrávku nakrátko. Domácí vytěžili jen přímý kop z o něco lepší pozice.

64

Hosté se prodrali až k rohovému praporku, ale Mojdl v tísni ztratil balón. Převýšov už má zase útočné choutky.

63

Poprvé v utkání se nám zažlutilo! Potrestán byl hostující Zítka!

62

Další útok domácích fotbalistů zastavil ofsajd! Bastin se v době přihrávky pohyboval o dobré dva metry za ofsajdovou linií.

61

Domácí nyní kombinují na vlastní polovině. Nikdo z fotbalistů Hořovicka kombinaci domácích stoperů nenapadá.

60

Je za námi hodina hry a my stále čekáme na úvodní branku. Převýšov je stále lepším týmem, ale obrana Hořovicka zatím pracuje na výbornou.

59

Domácí si vybojovali další rohový kop. Na malém vápně se k zakončení prodral osamocený Doležal, ale jeho hlavička byla hodně nepřesná.

58

U míče už jsou ale znova domácí fotbalisté. Převýšov se stále tlačí na polovinu Hořovicka. Hostující útočníci rozehrávku obránců nikterak neatakují.

57

Do velké šance se ale hnali hosté! Zítek postupoval sám proti Vízkovi, ale domácí brankář se mu neohroženě vrhl pod nohy a zastavil slabou střelu!

56

Převýšov ale zahrával další rohový kop. Další centrovaný míč se tentokrát snesl k přední tyči, kde se o něj postarali hostující obránci. Tlak domácích ale roste.

55

Prudký centr prolétl pokutovým územím až k Veselkovi, který se do něj opřel z voleje. Rána mu sice sedla, ale míč zamířil vedle hostující svatyně.

54

Domácí se nastěhovali do blízkosti pokutového území. Do vápna přiletěl dlouhý aut, ale obrana Hořovicka odhlavičkovala míč na další rohový kop.

53

A tohle už bylo o dost nebezpečnější! Na zadní tyči si ze všech nejvýše naskočil Karal, ale jeho pokus hlavou prolétl vedle šibenice!

52

Centr od rohového praporku odvrátila obrana na další roh. Převýšov bude tentokrát rozehrávat z druhé strany.

51

Veselka spěchal s míčem vpřed podél pravé postranní čáry. U rohového praporku se pokusil obejít obránce, což se mu nepovedlo. Vybojoval alespoň rohový kop.

50

Ale také domácímu celku to v kombinaci okolo pokutového území soupeře pořádně skřípe. Sedláček chtěl urychlit hru, jenže jeho oblouček za obranu skončil v autu.

49

Převýšov je aktivnějším celkem i v úvodu druhého poločasu. Domácí fotbalisté se tlačí na polovinu soupeře, ale nikdo z nich zatím nevystřelil.

48

Hosté podnikli rychlý protiútok, ale Šubert nepřesnou přihrávkou nenašel spoluhráče. Domácí obránci uzmuli míč a mohou pokračovat vpřed.

47

Převýšov zahrával rohový kop. Centr mířil na přední tyč, jeden z hráčů míč přiklepl spoluhráči pod sebou, ale jeho rána minula zařízení.

46

Domácí zahájili výkopem druhý poločas. Převýšov se okamžitě tlačil k brance hostujícího celku, ale obrana ve spolupráci s brankářem nebezpečí zažehnala.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je u konce! Do šaten se odchází za bezbrankové stavu. Úvodní pětačtyřicetiminutovka vyšla lépe domácím, kteří byli po celou dobu aktivnější. Na šance si ale museli počkat až do poslední pětiminutovky. V ní domácí fotbalisté zahodili tři vyložené možnosti! Největší z nich spálil v poslední minutě Labík, který netrefil prázdnou branku!

45+1

První poločas skončil.

45

To je velká škoda pro domácí! Labík uprchl všem strážcům, obešel i brankáře, ale z ostrého úhlu už nestačil uklidit míč do odkryté branky! Při Hořovicku stáli všichni svatí!

44

Další velká šance Převýšova! Hostující brankář nejprve zlikvidoval střelu z těsné blízkosti a o pár sekund později zastavil i Veselkovu dorážku z hranice šestnáctky!

43

Domácí se usadili na polovině soupeře a nepouštějí hosty k míči. Po pravé straně se vpřed dral Věchet, který vybojoval alespoň rohový kop.

42

Hra je přerušena! Na hrací ploše zůstává ležet jeden z hostujících fotbalistů. Podle všeho ale bude v pořádku. Míč budou mít fotbalisté Převýšova.

41

Hostující brankář neudržel v rukavicích centr z levé strany. Naštěstí pro Hořovicko se k odraženému míči jako první dostal hostující obránce.

40

Z něj ale domácí branku Hořovicka neohrozili a navíc se provinili útočným faulem. Hosté budou rozehrávat z vlastní poloviny.

39

Dobrá šance Převýšova! Veselka si hranici pokutového území zpracoval míč a technickým obstřelem mířil do šibenice! Jeho ránu vytěsnil brankář hostů na roh!

38

Labík pospíchal za prudkou přihrávkou k rohovému praporku. Ani rychlík v dresu Převýšova už míč na hrací ploše nechytil, hosté budou vhazovat.

37

Karal se na polovině Hořovicka dopustil nedovoleného zákroku. Blíží se závěr prvního poločasu a ani jeden z týmů zatím neprahne po vedení.

36

Domácí obrana se snaží uklidnit hru. Zadáci Převýšova si několikrát vyměnili míč na vlastní polovině. Nikdo v modrém se ale nenabízí.

35

Hosté zahrávali přímý kop. V pokutovém území se k zakončení hlavou prodral Zítek, ale jeho slabý pokus schoval brankář Vízek v rukavicích.

34

Bastin se odhodlaně pustil do hlavičkového souboje s hostujícím stoper. Zadák Převýšova odhlavičkoval míč do bezpečí a ještě domácímu fotbalistovi pořádně naložil.

33

U postranní čáry bojoval o míč Šubert. Hostující záložník si jej sice přebral na prsa, ale po kontaktu s obráncem ztratil stabilitu a míč mu utekl do zámezí.

32

Po delší době se na polovinu Převýšova podívali hostující fotbalisté. Jejich akce ale skončila daleko před šestnáctkou. Jarkovský hlavou odvrátil hrozbu.

31

Domácí stupňují svůj tlak, ale na velkou šanci stále čekají. Do pokutového území nyní mířil vysoký centr z pravé strany, pro který si nikým neatakován došel brankář hostů.

30

Střelou z velké vzdálenosti se prezentoval Kraják. Jeho pokus z dobrých pětatřiceti metrů prolétl kolem pravé tyče. Brankář Hořovicka mohl zůstat klidný.

29

Špidlen vzal odpovědnost na sebe a individuálně se dral do pokutového území soupeře. Jeho průnik ale ještě před hranicí velkého vápna zastavila obrana.

28

Špidlen rozjel další útok domácího celku. Na jeho přihrávku na hranici pokutového území nezareagoval nikdo v modrém dresu. Hosté se znovu ubránili.

27

Veselka dostal nabito před hranici pokutového území a bez váhání vyslal jedovatou ránu po zemi. Jeho pokus byl ale hodně nepřesný.

26

Hlavní rozhodčí udělil domácím výhodu, jenže fotbalisté Převýšova si opět nerozuměli. Útočníci se rozběhli opačným směrem, než letěl míč.

25

Labík se na levé straně zkoušel prodrat kolem obránce. Zadák Hořovicka mu ale vystavil stopku a obral jej o míč.

24

Hráči už jsou zpátky na hřišti. Subert se snažil vymyslet oblouček kolem obránců domácího celku, ale Jarkovský jeho úmysl přečetl a odkopl míč.

23

Hlavní rozhodčí se rozhodl pro odpískání přestávky na občerstvení!

22

Subert naháněl domácího stopera. Obránce Převýšova si nekomplikoval situaci a pomohl si přihrávkou brankáři. Hosté jsou v útoku bezzubí.

21

Další nepřesnost na straně Převýšova! Pokažených přihrávek je v prvním poločase opravdu hodně. Labík si řekl o míč do nohy, ale spoluhráč mu jej adresoval do běhu.

20

Kombinace obou týmů na polovině soupeře stále vázne. O průnikovou přihrávku se pokoušeli domácí fotbalisté, ale prudký míč prosvištěl až k brankáři.

19

Po přímém kopu následoval kop rohový. Domácím se ale jeho exekuce vůbec nepovedla. Brankář Herco vyrazil z branky a schoval míč do rukavic.

18

Krájak si šikovně pokryl míč, natlačil se tělem před obránce a nechal se faulovat. Převýšov bude rozehrávat přímý kop, do vápna míří všichni hlavičkáři.

17

Labík podpořil domácí ofenzívu náběhem podél postranní čáry, zatáhl míč do středu hřiště, odkud nezištnou přihrávkou uvolnil spoluhráče na křídle. Z prudkého centru ale nebezpečí nevzešlo.

16

Také hosté se dostali k prvnímu zakončení! Z velká vzdálenosti zkusil štěstí Šubert, ale jeho skákavá střela nenadělala Vízkovi vrásky na čele.

15

Hostující kapitán Bežó si na polovině soupeře troufl na individuální průnik. Fotbalista Hořovicka sice obešel dva soupeře, ale poté odevzdal balón Převýšovu.

14

Domácí stoper musel hodně přidat, aby dostihl nepřesnou přihrávku svého kolegy. Hostující útočník za ním sice spěchal, ale zadák Převýšova situaci ustál.

13

Oba týmy si nyní vyměňují míč. Ani jeden z celků není schopen nějaké souvislé kombinace. Dlouhá přihrávka hostů na levou stranu skončila v autu.

12

Hosté se navíc dopustili zbytečného faulu na polovině Převýšova. Domácí zadáci budou rozehrávat přímý kop. Převýšov se může posunout na polovinu soupeře.

11

Nademlejnský si říkal o přihrávku mezi obránce Převýšova. Jeho spoluhráč jej vyslyšel a míč mu adresoval, jenže Nademlejnský o něj okamžitě přišel.

10

Hostující brankář si dal s odkopem od branky pořádně načas. Jeho pobídka nakonec nalezla jen domácí záložníky. Převýšov může znovu zaútočit.

9

Převýšov zahrával další standardní situaci. Na přetažený centr si nabíhal Sedláček, ale přes pozorného strážce se k hlavičce neprobil.

8

Hořovicku se v úvodu utkání nedaří udržet míč na jeho kopačkách. Hosté nyní vybojovali přímý kop ve středu hřiště a mohou kombinovat.

7

Převýšov zahrával přímý kop z nadějné pozice. Míč si přichystal Doležal, jehož krásný technický pokus prolétl kousek nad břevnem hostující branky!

6

Labík zapracoval dobře na půlící čáře, kde se vrhl na soupeře a ukopl mu míč. Domácí mohou pokračovat v kombinaci na vlastní polovině.

5

Hosté se poprvé v utkání na delší dobu usadili na polovině Převýšova. Rozehrávka Nademlejnského sice našla nabíhajícího spoluhráče, ale ten si nepotykal se zpracováním.

4

Hostující útočníci sice napadali rozehrávku domácího celku na polovině Převýšova, ale zadáci domácího celku si zkušeně předali míč.

3

Převýšov rozehrával první rohový kop dnešního zápasu. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde si jej našel kapitán Jarkovský, ale jeho hlavička skončila nad břevnem.

2

Hostující brankář musel nadvakrát ven ze své svatyně, aby vyboxoval míč z malého vápna. Domácí útočníci se drali k zakončení.

1

Hosté zahájili dnešní utkání výkopem. Domácí obrana si s prvním míčem na hranici šestnáctky poradila a Převýšov se může posunout vpřed.

1

Utkání právě začalo.
Hráči už nastupují na hrací plochu. Domácí Převýšov sehraje zápas v modrých dresech, Hořovicko dnes zvolilo oranžovou sadu.
Úvodní sestavy:

SK Převýšov: Vízek – Karal, Veselka, Jarkovský (C), Špidlen, Doležal, Sedláček, Kraják, T. Labík, Věchet, Bastin
Náhradníci: Zezula, J. Labík, Krejčík, Petr, Runkas

FK Hořovicko: Herco – Dratva, Zítek, Nademlejnský, Vaníček, Bežó (C), Pelikán, Mojdl, Šubert, Zítka, Březina
Náhradníci: Rampa, Aubrecht, Hájek, Krůta, Klimeš, Tetour

Rozhodčí: Klupák – Baum, Šimeček.
SK Převýšov

Převýšov prožil ještě lepší vstup do soutěže! Po dvou kolech drží čtvrtou pozici se ziskem pěti bodů. Převýšov vstoupil do ČFL vítězstvím na 2:1 na penalty s Vyšehradem. V minulém kole zajížděl Převýšov na půdu Olympie Hradec Králové, kde zvítězil 3:0!
FK Hořovicko

Nováček třetí nejvyšší soutěže si zatím nevede vůbec zle. Hořovicko si ve dvou zápasech připsalo tři body a drží třináctou pozici. Prémie v ČFL se Hořovicku sice nepovedla, jelikož prohrálo 4:0 se Štěchovicemi. V minulém kole ale v domácím prostředí porazilo Táborsko B 2:0!
Příjemné nedělní dopoledne všem příznivcům fotbalu! ČFL pokračuje o víkendu svým třetím kole. V jeho rámci se spolu střetnou SK Převýšov a FK Hořovicko! Souboj startuje v 10:15 a jeho průběhem Vás provede Tomáš Kubečka.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

SK Převýšov – FK Hořovicko

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 87. Bastin (pen.)

Karty:   78. Bastin (PRV) – 63. Zítka (HOC), 88. Vaníček (HOC)

SK Převýšov: Vízek – Karal, Veselka, Jarkovský (C), Špidlen, Doležal (90. Runkas), Sedláček (67. J. Labík), Kraják, T. Labík, Věchet (81. Zezula), Bastin
Náhradníci: Zezula, J. Labík, Krejčík, Petr, Runkas

FK Hořovicko: Herco – Dratva, Zítek, Nademlejnský (90. Aubrecht), Vaníček, Bežó (C), Pelikán, Mojdl, Šubert (71. Hájek), Zítka (77. Krůta), Březina
Náhradníci: Rampa, Aubrecht, Hájek, Krůta, Klimeš, Tetour

Rozhodčí: Klupák – Baum, Šimeček