Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

SC Braga – Rio Ave FC

1:1

konec (0:1)

22.08.2016, 21:00 • Estádio AXA, Braga (kapacita: 30.286 diváků) • 2. kolo • Jakub Hataš (@HatyJ)

Tipsport: 1.68 3.74 5.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešní večer vše! Užijte si zbytek pondělního večera a u dalšího textového přenosu zase brzy na shledanou. (22:58:58)
Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 10:3. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:16.
Je za námi zápas druhého kola portugalské ligy mezi domácím celkem SC Braga a hostujícím Rio Ave FC.

Utkání skončilo remízou 1:1 a je nutno říci, že po průběhu zápasu jde asi o zasloužený výsledek. V první polovině utkání hru ovládala domácí Braga, která z jedné nešťastné akce dostala branku a prohrávala. Ve druhé půli však již nebyla tak nebezpečná a iniciativy se pomalu začali ujímat i hosté. Když to vypadalo, že Rio Ave si odveze senzační výhru, udeřil střídající Stojiljković a stanovil konečný výsledek na 1:1.

90+5

Konec zápasu.

90+5

Bakić je následně za svůj faul odměněn žlutou kartou.

90+4

Rozhodčí ještě v závěru nařídil přímý volný kop ze zajímavé pozice pro Rio Ave, které bude mít pravděpodobně poslední dnešní šanci.

90+3

Hráči Rio Ave se však s bodem najednou nechtějí spokojit. Ženou se do útoku a po další akci si vybojovali rohový kop.

90+2

90+2. STOJILJKOVIĆ - 1:1

90+2

Braga právě vstřelila branku!
Tak se fotbalisté Bragy přeci jen dočkali! Střídající NIKOLA STOJILJKOVIĆ se prosadil křižnou střelou z levé strany a vyrovnává!

90+1

Hlavní sudí Tiago Martins se rozhodl nastavit čtyři minuty, což je ještě dost času pro domácí na to, aby dokázali vyrovnat. Na útočné polovině je však Rio Ave a svého soupeře nepouští k míči.

90

V samém závěru se začínají zvedat davy fanoušků Bragy a zklamaně opouštějí stadion. Jejich oblíbenci se snaží ještě alespoň vyrovnat, zatím bezúspěšně.

89

Dlouhý míč poslal do vápna téměř z poloviny Santos, ve vápně se však domácí nedokázali dobře zorientovat a hosté stačili míč dostat za polovinu hřiště.

88

Cássio leží na hřišti a je ošetřován, spíše než na zranění to však vypadá na sbírání drahocenných vteřinek pro Rio Ave.

87

Domácí se snažili vytvořit nějaký závar před bránou hostí, jejich snaha však končí pouze faulem záložníka Santose na brankáře Cássia.

86

Centr domácího Santose z velmi slibné pozice byl naprosto nepovedený. Domácí záložník vykopl půlmetrový drn a poslal míč na tribunu.

85

Poslední střídání zápasu, ze hry jde Héldon a nahradil jej Guedes.

84

Na pravé straně se s míčem nádherně prokličkoval Santos, kterého musel zastavit až Ribeiro za cenu žluté karty.

83

Yazalde se kousek za vápnem odhodlal ke střele levačkou, jeho střela sice měla potřebnou razanci, mířila však přímo do středu brány na Marafonu.

81

Domácí nejsou schopni svého soupeře ani na chvilku zatlačit k vápnu, kde by měli možnost vymyslet nějakou akci. Rio Ave všechny náznaky dokáže překazit již v zárodku.

SC Braga – Rio Ave FC

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 90+2. Stojiljković – 40. Moreira

Karty:   26. Vukčević (BRG), 90+5. Bakić (BRG) – 38. Wakaso (AVE), 55. Monte (AVE), 72. Novais (AVE), 75. Héldon (AVE), 84. Ribeiro (AVE)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 10:3. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:16.

SC Braga: Marafona – Baiano, Boly, André Pinto, Marcelo Goaino – Pedro Santos, Mauro, Vukčević (70. Bakić), Martínez (61. Horta) – Wilson Eduardo (71. Stojiljković ), Koka.
Náhradníci: Matheus – Rosić, Bakić, Ferreira, Stojiljković, Horta, Tiba.

Rio Ave FC: Cássio – Rafa, Nélson Monte, Roderick, Pedrinho – Wakaso – Rúben Ribeiro, Tarantini, Pedro Moreira (71. Novais), Héldon (85. Guedes) – Gil Dias (64. Yazalde).
Náhradníci: Rui Viera – Cassamá, Guedes, Krovinović, Ronan, Novais, Yazalde.

Rozhodčí: Tiago Martins – Campos, Mota. (vš. Portugalsko)