Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

FC Velké Meziříčí – SK Hanácká Slavia Kroměříž

5:4

konec (3:3)

21.08.2016, 10:15 • Stadion U Tržiště, Velké Meziříčí • 3. kolo • Daniel Kinc

90+1

Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Eduard Smejkal, přichází Tomáš Malec.

83

Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Radim Šuta, přichází Milan Souček.

82

Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Daniel Stratil, přichází Adam Galetka.

79

Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
A domácí otáčejí vývoj druhé půle! K penaltě se postavil ROBIN DEMETER, který poslal balon prudce po zemi doprostřed, zatímco brankář Šustr zvolil pravou stranu – 5:4!

78

Nejprve hosté odvrátili roh, nicméně k míči se dostal na pravé straně Dolejš, který hledal lépe postaveného Šimáčka, jenž posunul balon Smejkalovi, který byl podražen a rozhodčí nekompromisně ukázal na bod pro penaltu!

78

Penalta také pro domácí celek!

76

Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Jan Hromek, přichází Tomáš Strašák.

73

Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
Sotva jsem to dořekl, domácí vyrovnávají! Míč doputoval přes Mezlíka a Šutu doprava k Dolejšovi, který načechral krásný centr na hlavu EDUARDA SMEJKALA, jenž míč trkl přesně k tyči do protipohybu brankáře Šustra, jenž se za balon pouze ohlédl – 4:4!

71

Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Josef Ferko, přichází David Pavelka.

65

Nakonec s dalším ostrým zákrokem přispěchal hostující Steiner, který už za svůj prohřešek vidí žlutou kartu.

49

Kroměříž právě vstřelila branku!
Hosté jdou poprvé v zápase do vedení! K penaltě se postavil již zmíněná MARTIN NEUBERT, který prudkou přízemní ranou k pravé tyči dovršil svůj dnešní hattrick – 3:4!

49

Brankář Zavadil fauloval Neuberta při zakončení a jejich souboj se zopakuje při exekuci penalty!

49

A po rohovém kopu budou mít hosté k dispozici penaltu!

48

Při té další však dobře z dálky pálil Stratil a Zavadil jeho dobrý pokus k tyči dokázal reflexivně vytáhnout na rohový kop!

45

Kroměříž právě vstřelila branku!
Neuvěřitelné, brankové hody pokračují! Rohový kop domácí odvrátili na zadní tyč, odkud se míč dostal na levou hranici vápna k DANIELU STRATILOVI, který fantastickým obstřelem na vzdálenější tyč vymetl levý horní roh branky domácích, Zavadil se pouze ohlédl – 3:3!

43

Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
Domácí znovu vedou! Po rychlé akci na pravé straně odcentroval opět Dolejš, který svým přetaženým centrem našel volného RADIMA ŠUTU,jenž se krásně položil do hlavičky, a ačkoliv si Šustr na míč sáhl, jeho cestě do sítě zabránit nedokázal – 3:2!

35

Kroměříž právě vstřelila branku!
Tak to je šok pro domácí, je vyrovnáno! Ránu Ferka vyrazil brankář Zavadil na pravou stranu, odkud přišel centr před prázdnou branku opět na MARTINA NEUBERTA, který z blízkosti před zcela prázdnou branku nezaváhal a poslal balon pod břevno – 2:2!

31

Kroměříž právě vstřelila branku!
A je sníženo! Na pěkný centr z pravé strany si naběhl nikým nehlídaný MARTIN NEUBERT, který v těžké pozici umístil míč po zemi přesně k tyči branky domácích – 2:1!

26

Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
A domácí z protiútoku přidávají druhou branku! Po rychlé akci na levé straně centroval opět Demeter, k jehož pasu se doslova probil PAVEL SIMR, jenž se octl úplně sám před Šustrem a po zemi ranou k levé tyči přidal svoji druhou branku v zápase – 2:0!

20

Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
A také jdou do vedení! Šuta narýsoval krásnou kolmici na levou stranu volnému Demeterovi, který následně ukličkoval obránce a přesnou přihrávku našel na malém vápně naběhnutého PAVLA SIMRA, jenž z blízkosti umístil balon prudce pod břevno – 1:0!

14

Tutovka domácích! Dolejš krásným prudkým autem nastartoval do běhu Mezlíka, který šel z úhlu sám na Šustra, nicméně se z pravé strany vzdálenější tyč branky Kroměříže těsně minul!

4

Roh se sice příliš nepovedl, avšak kousek za vápnem se do odraženého míče opřel Mezlík a jeho ránu k tyči dokázal brankář Šustr vyrazit mimo tři tyče.

FC Velké Meziříčí – SK Hanácká Slavia Kroměříž

5:4

konec (3:3)

Zpět na online

Branky: 20. Simr, 26. Simr, 43. Šuta, 73. Smejkal, 79. Demeter – 31. Neubert, 35. Neubert, 45. Stratil, 49. Neubert (pen.)

Karty:   65. Steiner (KRO)

FC Velké Meziříčí: Zavadil – Šimáček, Dolejš, Šuta (83. Souček), Mezlík, Simr, Smejkal (90+1 Malec), Krejčí (C), Demeter, Čermák, Puža.
Náhradníci: Kruba – Souček, Krčál, Malec.

SK Hanácká Slavia Kroměříž: Šustr – Čep (C), Šmerda, Hromek (76. Strašák), Stratil (82. Galetka), Hynčica, Netopil, Budín, Ferko (71. Pavelka), Neubert, Steiner.
Náhradníci: Látal, Kašík, Strašák, Cupák, Galetka, Pavelka, Oral.

Rozhodčí: Kolář – Ogrodník, Dohnálek.