Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Sociedad San Sebastian – Real Madrid

0:3

konec (0:2)

21.08.2016, 20:15 • Estadio Municipal de Anoeta, Donostia-San Sebastián • 1. kolo • Michal Belšán (@belly11mb)

Tipsport: 4.95 4.0 1.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

90+4. Gareth BALE - 0:3

90+4

Real Madrid právě vstřelil branku!
Máme definitivně rozhodnuto, Real Madrid si odveze ze San Sebastianu tři body za tři branky! James Rodríguez nádhernou přihrávkou vyslal do samostatného úniku GARETHA BALEA, který si parádní kličkou poradil s brankářem Gerónimem Rullim. Následně už na něj zívala odkrytá branka, do níž nebylo problémové dopravit hrací předmět. 3:0!

87

Žluté karty za tuto velkou strkanici vidí Sergio Ramos s Yurim Berchichem. A hráči mohou být rádi, že jich nebylo uděleno více.

84

A znovu Mikel Oyarzabal, nyní byl však v roli zakončovatele dobré situace! Znovu však doplatil na nedostatečnou rychlost, naprosto parádně se totiž do obrany vrátil Marcelo, který následným skluzem za pět minut dvanáct akci přerušil zblokováním střely domácího hráče. Parádní obranná práce.

79

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Mikel González, přichází Carlos Vela.

77

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Álvaro Morata, přichází James Rodríguez.

73

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Isco.

72

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Juanmi, přichází Xabi Prieto.

69

69. Kovačić a jeho štiplavá střela vystrašila Rulliho!

69

Exekuce se pochopitelně ujal Gareth Bale, který ale trefil jen ve zdi stojícího Mikela Oyarzabala. Následně se do odraženého míče ovšem opřel Mateo Kovačić, jehož nádhernou ránu k tyči neskutečným zákrokem vytěsnil Gerónimo Rulli!

68

68. Žlutá karta

68

Real Madrid se řítil do nadějného protiútoku, pas za obranu už dostal Gareth Bale. Za záchrannou brzdu ale zatáhl Joseba Zaldúa, jenž dostává žlutou kartu.

66

Zmiňované střídání je tu. Lucas Vázquez přichází do hry, ze které odchází dnes skvěle hrající Marco Asensio.

56

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází David Concha, přichází Willian José.

55

55. Toni Kroos trefil břevno!

55

Obrovské šance Realu Madrid! Álvaro Morata nádherně pronikl do pokutového území, ale pak nechal vyniknout brankáře Rulliho. A aby toho nebylo málo, tak se do odraženého míče opřel Toni Kroos, který trefil břevno domácí svatyně!

54

54. Žlutá karta

54

Álvaro Morata postupoval parádně do pokutového území. Vracející se obránce San Sebastianu ho chtěl zastavit skluzem a hostující hráč padl k zemi, snažil se nafilmovat penaltu. A za to dostává žlutou kartu.

50

50. Žlutá karta

50

Tak tohle byl hodně ostrý skluz Casemira, jenž je zcela správně potrestán žlutou kartou. Hostující záložník poslal k zemi Davida Conchu.

47

San Sebastian byl velice blízko snížení na jednogólový rozdíl! Míč nebezpečně lítal pokutovým územím, k zakončení před odkrytou brankou se málem dostal Juanmi. Chybělo skutečná málo k tomu, aby se domácí radovali za branky. Velká škoda pro Real Sociedad.

44

44. Casemiro nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče!

44

Po rozehrávce nakrátko nakonec do šestnáctky přiletěl centr, který byl opravdu nebezpečný! K hlavičce se totiž v předbrankovém prostoru dostal Casemiro, míč ale poslal nad bránu Rulliho.

40

40. Marco ASENSIO - 0:2

40

Real Madrid právě vstřelil branku!
A už je to o dva góly, obrovský tlak Realu Madrid je přetaven v branku na 2:0! Nádhernou přihrávku od Raphaëla Varaneho za obranu obdržel MARCO ASENSIO, který pěkně přeloboval vyběhnuvšího Gerónima Rulliho a zvýšil vedení hostí na dvoubrankové.

37

Tak tohle byla nádherná akce Álvara Moraty! Hostující borec pronikl do pokutového území po levé straně, z níž také vypálil. Gerónimo Rulli však vytáhl výtečný zákrok a udržel současný stav zápasu.

37

A máme tu první žlutou kartu. Ve středu hřiště se faulem provinil Mikel Oyarzabal, sudí nemohl rozhodnout jinak.

30

30. Domácí hráči selhali ve vyložené šanci!

30

Neuvěřitelná šance San Sebastianu, která byla zahozena zcela nepochopitelným způsobem! Za obranu se do úniku dostal Asier Illarramendi, který se místo střely snažil přihrát Juanmimu. To ovšem byla špatná volba, jelikož Juanmi byl hlídaný a navíc Illarramendi nahrál velice nepřesně.

20

20. Výborná střela Kroose a ještě lepší zákrok Rulliho!

20

A už to mohlo být o dva góly! Po nádherné kombinaci se za pokutovým územím dostal ke střele Toni Kroos, domácí brankář Gerónimo Rulli ji ale parádně vyrazil na rohový kop.

10

Fanoušci San Sebastianu spustili hromadný potlesk ve stoje od počátku desáté minuty na počest zesnulého Daliana Atkinsona, bývalého místního fotbalisty, který před týdnem zemřel. Krásné gesto.

2

2. Gareth BALE - 0:1

2

Real Madrid právě vstřelil branku!
Tak tohle byla neskutečná rychlovka, Real Madrid skóruje hned ve druhé minutě nové sezony španělské ligy a jde do vedení 1:0! Daniel Carvajal poslal nádherný centr do pokutového území, na nějž si naskočil GARETH BALE, jenž hlavičkou nedal Rullimu šanci zasáhnout.

Real Sociedad San Sebastian – Real Madrid

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 2. Bale (Carvajal), 40. Asensio (Varane), 90+4. Bale (James Rodríguez)

Karty:   37. Oyarzabal (RSC), 68. Zaldúa (RSC), 87. Berchiche (RSC) – 50. Casemiro (REA), 54. Morata (REA), 87. Ramos (REA)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 0:8. Střely mimo: 4:7. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 22:11.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, Mikel González (C) (79. Vela), I. Martínez, Berchiche – Illarramendi, Bergara – D. Concha (56. José), Zurutuza, Oyarzabal – Juanmi (72. Prieto).
Náhradníci: Toño – Prieto, Vela, José, Pardo, A. Elustondo, Litri.

Real Madrid: Casilla – Carvajal, Varane, Ramos (C), Marcelo – Kovačić, Casemiro, Kroos (73. Isco) – Bale, Asensio (66. L. Vázquez) – Morata (77. James Rodríguez).
Náhradníci: Yáñez – Nacho Fernández, James Rodríguez, L. Vázquez, Díaz, Isco, Danilo.

Rozhodčí: Martínez – Barbero, Noval.

Diváci: 27 720