Menu

Fotbal

Anglická Premier League

West Ham United – AFC Bournemouth

1:0

konec (0:0)

21.08.2016, 17:00 • London Stadium, Londýn • 2. kolo • Michal Belšán (@belly11mb)

Tipsport: 2.4 3.27 3.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Do otevřené obrany Bournemouthu po pasu Nobleho vyrazil Jonathan Calleri, který od poloviny hřiště postupoval zcela osamocený na branku Artura Boruce! Tu ovšem nedokázal trefit, druhý gól tedy „Hammers“ nepřidávají.

90+3

Tohle byla dobrá šance na vyrovnání! Po dlouhém autovém vhazování Stevea Cooka se k velmi dobré střele dostal Joshua King, brankář Adrián ale vytáhl pozorný zákrok a jeho střelu vyrazil. Skvělá práce španělského gólmana!

90

Sotva Pedro Obiang přišel na hřiště, tak dostává žlutou kartu. Vysloužil si ji za tvrdý faul vůči Adamu Smithovi, který mířil do útočné akce.

89

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Gökhan Töre, přichází Pedro Obiang.

86

Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Ryan Fraser, přichází Dan Gosling.

85

85. Michail ANTONIO (WHU) - 1:0

85

West Ham právě vstřelil branku!
London Stadium poprvé v historii exploduje nadšením z branky West Hamu United! „Kladiváři“ dokázali početní výhodu a vzrůstající tlak konečně proměnit v branku. Obrovský podíl na tom má Gökhan Töre, jehož nádherný centr na vzdálenější tyč našel hlavu MICHAILA ANTONIA, který dopravil míč do sítě. West Ham vede 1:0 a tohle už budou mít hosté velice, velice těžké.

80

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Håvard Nordtveit, přichází Ashley Fletcher.

79

Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Jordon Ibe, přichází Nathan Aké.

77

77. Harry Arter zatáhl za záchranou brzdu a byl vyloučen.

77

Komplikace pro „Cherries“! Harry Arter vůbec nestíhal po pravé straně unikajícího Michaila Antonia, kterého stáhl k zemi. Druhá žlutá karta pro irského záložníka, hosté budou dohrávat v oslabení.

75

Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Callum Wilson, přichází Lewis Grabban.

63

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Enner Valencia, přichází Jonathan Calleri.

60

60. Nádherný volej domácího záložníka Gökhana Töreho.

60

Po opravdu parádním centru Michaila Antonia zakončoval dělovkou na vzdálenější tyči Gökhan Töre! Nádherný pokus, který ale postrádal přesnost. Stadionem to jen zahučelo.

53

53. Adrián a jeho spektakulární zákrok proti střele Kinga.

53

Dlouhý centr Jamese Collinse doputoval jen do náruče gólmana Artura Boruce. Hosté tak vyrazili do rychlého protiútoku, který parádní ranou zakončoval Joshua King. Španělský brankář Adrián však vytáhl velmi dobrým zákrokem míč nad bránu!

51

Noo, tak tohle byla veliká šance pro hosty! Parádní pas za obranu poslal Joshua King k Ibemu, který chtěl situaci vyšperkovat ve vápně pasem na Wilsona. Ten už byl ovšem zblokován na roh.

45+2

Jordon Ibe vybojoval rohový kop v souboji s Winstonem Reidem, kterému se rozhodnutí vůbec nelíbilo. To dával hlasitě najevo a sudí mu udělil žlutou kartu.

40

Do parádní akce se pustil Enner Valencia! Ten má neskutečnou rychlost, což opět prokázal. Jeho dobrou střelu ovšem vyrazil Artur Boruc do bezpečí, první střela na branku je za námi.

38

Hostující celek se řítil do dobrého protiútoku! Charlieho Danielse fauloval Sam Byram, který následně srazil i Ryana Frasera. Za tyto dva zákroky tak inkasuje žlutou kartu, nemohl by se ale divit, kdyby dostal červenou.

37

Domácí celek se řítil do dobré šance! Tu faulem zbrzdil Steve Cook, byla ale ponechána výhoda. K zakončení se nakonec odhodlal Antonio, jenž ovšem bránu minul.

Hostující stoper každopádně dostal žlutou kartu.

33

Harry Arter zblokoval centr Kouyatého rukou. Nejenže uvidíme přímý kop West Hamu z pravé strany, ale sudí také vytasil žlutou kartu pro irského záložníka.

26

Tohle bylo pro domácí velice nadějné! Gökhan Töre postupoval do pokutového území, kde ke střele vyzval Kouyatého. Ten už byl v dobré šanci, nicméně bránící Steve Cook dokázal míč zblokovat v pravou chvíli.

West Ham United – AFC Bournemouth

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 85. Antonio (Töre)

Karty:   38. Byram (WHU), 45+2. Reid (WHU), 90. Obiang (WHU) – 33. Arter (BTH), 37. S. Cook (BTH)   77. Arter (BTH)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:1. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:15.

West Ham United: Adrián – Byram, Collins, Reid, Masuaku – Nordtveit (80. A. Fletcher), Kouyaté – Töre (89. Obiang), Noble (C), Antonio – E. Valencia (63. Calleri).
Náhradníci: Randolph – Burke, Calleri, Oxford, A. Fletcher, Ogbonna, Obiang.

AFC Bournemouth: Boruc – A. Smith, Francis (C), S. Cook, Daniels – Ibe (79. Aké), Surman, Arter, Fraser (86. Gosling) – C. Wilson (75. Grabban), J. King.
Náhradníci: Federici – Gradel, Aké, Gosling, B. Smith, Grabban, Afobe.

Rozhodčí: Pawson – Lennard, Hussin.