Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

AS Trenčín – SK Rapid Vídeň

0:4

konec (0:1)

18.08.2016, 21:05 • Štadión Pod Dubňom (Žilina) [Kapacita: 11 181] • Play-off • Martin Penker

Tipsport: 4.0 3.7 1.92 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Kalu se dostal s míčem po levé straně hřiště do vápna, následně vyslal na branku střelu, která se však odrazila od tyče do zámezí.

90+1

Rozhodčí nastavuje ještě 3 minuty.

86

Hosté střídají. Ze hřiště odchází střelec tří branek Louis Schaub a místo něj nastupuje Stephan Auer.

84

Hosté střídají. Ze hřiště odchází Joelinton a místo něj nastupuje Maximilian Entrup.

83

83. Louis SCHAUB - 0:4

83

Rapid právě vstřelil branku!
Hosté se dostávají do čtyřbrankového vedení! LOUIS SCHAUB převzal míč poblíž hranice vápna soupeře, následně se s ním dostal do vápna a tvrdou střelou pod břevno nedal Chovanovi žádnou šanci! Louis Schaub navíc v dnešním zápase kompletuje hattrick.

80

Domácí střídají. Ze hřiště odchází James Lawrence a místo něj nastupuje Jeffrey Ket.

80

A další velká šance domácích! Míč se z následného rohového kopu dostal ve vápně na hlavu Lawrenceho, ten ho však umístil pouze doprostřed branky, kde stál připravený Novota.

79

Janga dostal do vápna skvělý centr z pravé strany, jeho následný hlavičkový pokus však ještě dokázal Schösswendter přizvednout nad branku.

77

Martin Šulek se dopustil nedovoleného zákroku na vlastní polovině a rozhodčí mu tak následně za tento faul udělil žlutou kartu.

73

73. Stefan SCHWAB - 0:3

73

Rapid právě vstřelil branku!
Hosté vedou už o tři branky! STEFAN SCHWAB vybojoval míč na pravé straně hřiště, poté se s ním dostal do vápna a následně dokázal skvělým dloubáčkem přehodit vyběhnuvšího Chovana.

63

Domácí si připravili hned dvojnásobné střídání. Ze hřiště odcházejí Denis Jančo a Aliko Bala, místo nich nastupují Erik Prekop a Ibrahim Rabiu.

56

Domácí zahrávali rohový kop. Míč se od rohového praporku dostal ve vápně na hlavu Lawrence, ten ho však následně poslal těsně vedle levé tyče!

54

54. Louis SCHAUB - 0:2

54

Rapid právě vstřelil branku!
Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Míč od rohového praporku dokázal Dibon na hranici pokutového puntíku prodloužit za sebe, kde se nacházel úplně volný LOUIS SCHAUB a ten se už dnes podruhé nemýlil.

51

Ještě před tím však budou hosté střídat. Ze hřiště odchází Philipp Schobesberger a místo něj nastupuje Thomas Murg.

37

Hosté se dočkali druhé branky! Schrammel se však nacházel v ofsajdu a tak jeho gól nemůže být uznán.

35

Kleščík chyboval poblíž hranice vlastního vápna, k míči se tak dostal Schwab, ten ho následně ještě poslal po své levé ruce volnému Joelintonovi, jeho následný střelecký pokus směřující ke vzdálenější tyči však dokázal Chovan fantasticky chytit.

32

32. SCHAUB - 0:1

32

Rapid právě vstřelil branku!
Hosté se zaslouženě dostávají do vedení! Schwab poslal do vápna skvělý centr z pravé strany, na hranici malého vápna se nacházel úplně volný LOUIS SCHAUB a ten se následně hlavičkou do odkryté branky nemýlil.

28

Schrammel se dostal ke střele uvnitř vápna soupeře, jeho pokus mířený ke vzdálenější tyči však skončil zhruba metr vedle.

22

Další obrovská šance hostů! Pavelic poslal do vápna přízemní centr z pravé strany, ve vápně se dostal k míči Joelinton, než ho však dokázal zpracovat tak u něj byl jeden z obránců a jeho následný střelecký pokus tak dokázal zablokovat.

21

Schaub se chopil míče poblíž hranice vápna soupeře, následně poslal do vápna skvělou přihrávku na rozeběhnutého Pavelice, jeho následný střelecký pokus směřující ke vzdálenější tyči však skončil jen těsně vedle.

10

Grahovac se dostal ke střele uvnitř vápna soupeře, jeho pokus však orazítkoval pouze pravou tyč Chovanovy branky!

3

Schaub poslal do vápna centr z levé strany a Chovan těsně před Joelintonem dokázal míč vyrazit mimo vápno.

AS Trenčín – SK Rapid Vídeň

0:4

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 32. Schaub, 54. Schaub, 73. Schwab, 83. Schaub

Karty:   77. Šulek (TRE)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 5:3. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 14:14.

AS Trenčín: Chovan – Šulek, Udeh, Kleščík (C), Holúbek – Paur, Lawrence (80. Ket), Jančo (63. Prekop) – Kalu, Janga, Bala (63. Rabiu)
Náhradníci: Šemrinec – Diks, Halgoš, Ket, Prekop, Rabiu, Rafael

SK Rapid Vídeň: Novota – Pavelic, Schösswendter, Dibon, Schrammel – Schaub (85. Auer), Grahovac, Močinič, Schobesberger (51. Murg) – Schwab (C) – Joelinton (84. Entrup)
Náhradníci: Strebinger – Auer, Entrup, M. Hofmann, Malicsek, Murg, Szántó

Rozhodčí: Johannesson – Nilsson, Culum – Karlsson (všichni Švédsko)

Odveta: Rapid - Trenčín 0:2