Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

AFC Astra Giurgiu – West Ham United

1:1

konec (0:1)

18.08.2016, 20:15 • Stadionul Marin Anastasovici, Giurgiu • Play-off • Vojtěch Tůma

Tipsport: 4.05 3.55 1.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit na počtenou. (22:19:49)
Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 10:18.
Utkání končí, oba celky se nakonec rozešly nerozhodně, spokojenější určitě mohou být Kladiváři, kteří si pro za týden hranou odvetu vytvořili solidní pozici. První půle se odehrávala převážně v jejich režii, jednu obrovskou šanci ale zastavil gólman Lung, v případě jeho nepřítomnosti jej na brankové čáře zastoupil Teixeira. Na konci první půle se však West Ham dočkal zaslouženého vedení, když penaltu proměnil Mark Noble.

Druhá půle už se odehrála v o poznání klidnějším dojmu, šancí se urodilo opravdu jako šafránu. Klíčové momenty se odehrály mezi jednaosmdesátou a třiaosmdesátou minutou. Nejprve naprosto nepochopitelně obří tutovku spálil Antonio, z následné protiakce vybojovali fotbalisté Astry rohový kop, po jehož rozehrání se prosadil střídající Denis Alibec, a stanovil tak konečné skóre utkání!

90+4

Konec zápasu.

90+4

Střídání v týmu AFC Astra Giurgiu: ze hřiště odchází Teixeira, přichází Balaure.

90+3

Obrovský tlak Astry ukončil až ofenzivní faul v podání Júniora Moraise, který naprosto zbytečně zajel do Byrama. Vše se odehrálo mimo pohled hlavního sudího, pokud by tomu tak nebylo, kartě by se domácí kapitán nevyhnul.

90+2

Domácí se ještě nadechují k závěrečnému tlaku, obrana West Hamu ale pod náporem zatím funguje velice konsolidovaným dojmem a žádný obrat nepřipouští. Živou vodou politý Săpunaru tentokráte zkusil vystřelit, dobrý blok ale předvedl Ogbonna.

90+1

Cristian Săpunaru, další z rumunských reprezentantů, o sobě dal poprvé výrazněji vědět snad až nyní, když pláchl po pravém křídle, na jeho přízemní centr, po němž balon proskákal skrze celou šestnáctku, nedosáhl ve skluzu hrající Niculae jen o kousek.

90

Nastavovat se budou čtyři minuty!

89

Z něj se ovšem domácí nezvládli prosadit, naopak byli nuceni hasit požár při protiakci soupeře, Michail Antonio ji ale celou pohřbil ofenzivním faulem za žlutou kartu.

88

Komunikace v zadních řadách The Irons nyní nefungovala úplně tak, jak by asi měla. Lehoučký centr směřoval přesně do náruče brankáře Randolpha, před něj ale přeskočil Collins a odhlavičkoval balon na rohový kop.

87

Naopak domácím pochopitelně narostla křídla. Střídající Florea mohl těžit z vynikajícího pasu od Lovina, k centru se ale dostat nedokázal, poněvadž s ideálně načasovaným obranným skluzem přispěchal Reece Burke.

86

Na hostujících hráčích je vidět veliká frustrace. Pouze a jen to nyní podtrhl Obiang, který se po nezdařilém a zblokovaném pokusu vydal balon získat zpět do svého držení, tvrdým zákrokem ale nepříjemně dohrál Alvese.

85

Střídání v týmu AFC Astra Giurgiu: ze hřiště odchází Ioniță, přichází Florea.

84

Vyrovnávací trefu oslavil Alibec svlečením svého dresu, sudí proto neměl na výběr a musel mu udělit žlutou kartu.

83

83. ALIBEC - 1:1

83

Astra Giurgiu právě vstřelila branku!
Nedáš – dostaneš, tohle nepsané sportovní pravidlo opět platí, domácí se totiž krátce po obrovské a neproměněné tutovce svého soupeře dočkali vyrovnání! Vše se narodilo po rohovém kopu, Teixeirův centrovaný balon si na přední tyči ideálně zpracoval DENIS ALIBEC, který posléze z otočky nekompromisně propálil bezmocného Randolpha!

81

81.

81

To snad není možné! Domácí zahrávali přímý kop, ovšem chybovali v kombinaci, načež se sám na Lunga z úhlu hnal mladičký Marcus Browne. K zakončení se neodhodlal, místo toho před úplně prázdnou branku nahrával Antoniovi, ten ale ve stoprocentní tutovce nepochopitelně selhal!

AFC Astra Giurgiu – West Ham United

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 83. Alibec – 45. Noble (pen.)

Karty:   44. Săpunaru (ASG), 56. Vangjeli (ASG), 69. Alves (ASG), 84. Alibec (ASG) – 42. Byram (WHU), 78. Oxford (WHU), 89. Antonio (WHU)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 10:18.

AFC Astra Giurgiu: Lung – Vangjeli (58. Alibec), Alves, Fabrício, Júnior Morais (C) – Săpunaru, Lovin – Ioniță (85. Florea), Seto, Teixeira (90+4. Balaure) – Niculae
Náhradníci: Gavrilaș – Alibec, Florea, Oroș, Mansaly, Stan, Balaure

West Ham United: Randoplh – Byram, Oxford, Ogbonna, Burke – Obiang, Noble (C) – Antonio, Valencia (63. Carroll), Töre (75. Browne) – Calleri (63. Collins)
Náhradníci: Adrián – Collins, Reid, Kouyaté, Browne, Fletcher, Carroll

Rozhodčí: Artur Dias – Rui Tavares, Paulo Soares (všichni Portugalsko)

Odveta: West Ham - Astra Giurgiu 0:1