Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

AFC Astra Giurgiu – West Ham United

1:1

konec (0:1)

18.08.2016, 20:15 • Stadionul Marin Anastasovici, Giurgiu • Play-off • Vojtěch Tůma

Tipsport: 4.05 3.55 1.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Střídání v týmu AFC Astra Giurgiu: ze hřiště odchází Teixeira, přichází Balaure.

89

Z něj se ovšem domácí nezvládli prosadit, naopak byli nuceni hasit požár při protiakci soupeře, Michail Antonio ji ale celou pohřbil ofenzivním faulem za žlutou kartu.

85

Střídání v týmu AFC Astra Giurgiu: ze hřiště odchází Ioniță, přichází Florea.

84

Vyrovnávací trefu oslavil Alibec svlečením svého dresu, sudí proto neměl na výběr a musel mu udělit žlutou kartu.

83

83. ALIBEC - 1:1

83

Astra Giurgiu právě vstřelila branku!
Nedáš – dostaneš, tohle nepsané sportovní pravidlo opět platí, domácí se totiž krátce po obrovské a neproměněné tutovce svého soupeře dočkali vyrovnání! Vše se narodilo po rohovém kopu, Teixeirův centrovaný balon si na přední tyči ideálně zpracoval DENIS ALIBEC, který posléze z otočky nekompromisně propálil bezmocného Randolpha!

81

81.

81

To snad není možné! Domácí zahrávali přímý kop, ovšem chybovali v kombinaci, načež se sám na Lunga z úhlu hnal mladičký Marcus Browne. K zakončení se neodhodlal, místo toho před úplně prázdnou branku nahrával Antoniovi, ten ale ve stoprocentní tutovce nepochopitelně selhal!

78

Nyní Alibec pro Giurgiu vybojoval přímý kop z velice nadějně vypadající pozice. Bránící Reece Oxford jej navíc fauloval a vysloužil si žlutý kartónek.

75

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Töre, přichází Browne.

69

Geraldo Alves zaspal při návratu a byl nucen unikajícího Carrolla poslat zemi za pomoci taktického faulu. Sudí se nemusel nijak rozmýšlet, žlutá karta je zcela na místě.

63

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Valencia, přichází Carroll.
Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Calleri, přichází Collins.

58

Střídání v týmu AFC Astra Giurgiu: ze hřiště odchází Vangjeli, přichází Alibec.

56

Žlutou kartu dostává Vangjeli (AFC Astra Giurgiu).

45

45. NOBLE - 0:1

45

West Ham právě vstřelil branku!
Krátce před koncem prvního poločasu se hosté ujímají vedení! Exekuci pokutového kopu na sebe jako správný kapitán vzal MARK NOBLE, který pouze potvrdil, že v těchto momentech se opravdu jen málokdy mýlí, když nekompromisní ranou doprostřed branky překonal Lunga!

44

Žlutou kartu dostává Săpunaru (AFC Astra Giurgiu).

44

44.

44

Tak pozor, hosté budou kopat penaltu! Po rohovém kopu zasáhl Săpunaru ve snaze odhlavičkovat míč balon rukou, tohle hlavní sudí Dias opravdu nemohl přehlédnout!

42

Jsme svědky prvního žlutého varování dnešního klání, po nedobře načasovaném skluzu jej po zásluze dostává hostující Sam Byram.

41

A při nich se dnes West Hamu zatím daří! Gökhan Töre vypustil další parádně kroucený centr, k hlavičce se tentokráte přes jednoho z domácích obránců dostal Calleri, který nemířil vůbec špatně, Lung se ale natáhl, co to šlo a dobrým zákrokem své spoluhráče podržel!

13

A z něj se hostům málem podařilo otevřít skóre! Parádní centr z kopačky Töreho totiž dolétl přesně do míst, kde si naskakoval Michail Antonio, na jehož hlavičku byl Lung krátký, naštěstí pro Astru jej ale na brankové čáře zastoupil Teixeira!

10

Oba zmínění hráči spolu znovu spolupracovali a tentokráte to bylo o poznání nebezpečnější než před pár okamžiky! Mark Noble opět ukázal svou vytříbenou kopací techniku a milimetrovým centrem našel u zadní tyče číhajícího Calleriho, jehož hlavičku ale stačil Lung eliminovat!

AFC Astra Giurgiu – West Ham United

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 83. Alibec – 45. Noble (pen.)

Karty:   44. Săpunaru (ASG), 56. Vangjeli (ASG), 69. Alves (ASG), 84. Alibec (ASG) – 42. Byram (WHU), 78. Oxford (WHU), 89. Antonio (WHU)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 10:18.

AFC Astra Giurgiu: Lung – Vangjeli (58. Alibec), Alves, Fabrício, Júnior Morais (C) – Săpunaru, Lovin – Ioniță (85. Florea), Seto, Teixeira (90+4. Balaure) – Niculae
Náhradníci: Gavrilaș – Alibec, Florea, Oroș, Mansaly, Stan, Balaure

West Ham United: Randoplh – Byram, Oxford, Ogbonna, Burke – Obiang, Noble (C) – Antonio, Valencia (63. Carroll), Töre (75. Browne) – Calleri (63. Collins)
Náhradníci: Adrián – Collins, Reid, Kouyaté, Browne, Fletcher, Carroll

Rozhodčí: Artur Dias – Rui Tavares, Paulo Soares (všichni Portugalsko)

Odveta: West Ham - Astra Giurgiu 0:1