Menu

Další

Olympijské hry - Box

Do 81 kg - odpolední čtvrtfinále (muži)

konec

15.08.2016, 00:45 • Riocentro - Pavilion 6 • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Pokud jste vydrželi až do lahůdky v pohodě čtvrtfinále polotěžké váhy, za pozornost během odpoledního programu boxu Vám děkuje Tomáš Reiner. Na shledanou či dobrou noc. (01:33:11)

Závěrečné vyhlášení vítěze čtvrtého čtvrtfinále polotěžké váhy.

Adilbek Niyazymbetov předvedl jeden pěkný úder, který mu nakonec stačil k postupu do semifinále, v němž vyzve Joshuu Buatsiho! Oba dva borci už mají jistou medaili. Adilbek Niyazymbetov z Kazachstánu zvítězil 3:0 na body.

3. kol

Konec zápasu.

3. kol

V závěru třetího kola už se téměř nebojuje a někteří fanoušci začínají pískat. Boxeři jsou častěji v objetí, než v bojovém postoji.

3. kol

Teymur Mammadov vytasil svůj tvrdý pravý hák, Niyazymbetov se mu ale s největší pravděpodobností vyhl.

2. kol

Druhé kolo bylo sice hodně vyrovnané, ale třikrát deset bodů opět putuje na konto Adilbeka Niyazymbetova, který je blízko k postupu do semifinále polotěžké váhy.

2. kol

Niyazymbetov otevřel obranu a při pokusu o útok naopak údery inkasoval, Mammadov ho minimálně jednou pořádně zasáhl pravým hákem!

2. kol

Druhé kolo začalo a jeho úvod je opět hodně opatrný. Oba boxeři si navíc pomáhají držením a často končí v objetí.

1. kol

Adilbek Niyazymbetov a jeho nádherný pravý hák v akci.

1. kol

Adilbek Niyazymbetov předvedl v prvním kole jeden velice pěkný pravý hák, který zřejmě rozhodl o jeho vítězství. Rozhodčí mu udělili třikrát deset bodů.

1. kol

Úvod zápasu je hodně opatrný, Adilbek Niyazymbetov ale skvěle načasoval pravý hák a zasáhl svého soupeře, který se jinak dobře brání a především pohybuje.

1. kol

Utkání právě začalo.
Jedno jméno semifinalisty už známe a za malou chvíli se dozvíme druhé. Do ringu už míří Teymur Mammadov a Abilbek Niyazymbetov. Souboj bude řídit kanadský rozhodčí Tony Germain z Kanady.

Joshua Buatsi sice inkasoval v závěru zápasu několik tvrdých úderů, celkově ale poráží Abdelhafida Benchablu 3:0 na body a za malou chvíli se dozví jméno svého protivníka!

3. kol

Zápas skončil.

3. kol

Skvělá série úderů Benchablaovi k postupu nepomohla.

3. kol

Neuvěřitelné věci se dějí ve třetím kole! Buatsi zahnal svého soupeře do rohu, kde mu mohl uštědřit úder, jenže naopak sám jeden hodně tvrdý inkasoval a než se po něm stačil vzpamatovat, tak přišel ještě jeden. Joshua Buatsi měl štěstí, že se probral, protože pak okamžitě i on předvedl skvělý pravý hák. Je to bitva jako hrom.

2. kol

Benchabla sice v závěru druhého kola přidal a předvedl dobrý hák, celkově ale vyznělo jednoznačně pro Joshuu Buatsiho, který opět získal třikrát deset bodů!

Do 81 kg - odpolední čtvrtfinále (muži)

konec

Zpět na online


Statistiky:
Čtvrtfinále polotěžké váhy (75-81 kg)
Joshua BUATSI (GBR) v Abdelhafid BENCHABLA (ALG) 3:0
Teymur MAMMADOV (AZE) v Adilbek NIYAZYMBETOV (KAZ) 0:3