Menu

Futsal

Přípravný zápas

Gardenline Litoměřice – FC Malibu Mladá Boleslav

5:1

konec (2:0)

29.07.2016, 20:00 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Josef Cestr (@Hyddaw)

67:53

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
VAVREK zachytil jednu ze střel do své náruče a automaticky se ujal vykopnutí míče přes celou délku hrací plochy. Míč se ještě odrazil do konstrukce brány, od které už si našel cestu do brány.

66:56

Oddechový čas pro hosty.

66:13

Domácí se neuvěřitelně dostali z rohu vlastní půle pod tlakem až do zakončení. Volfovu zakončení scházelo jen několik centimetrů, aby míč zapadl do brány Mladé Boleslavi.

62:27

Hobík se ujal míče a vyběhl s míčem u nohy vstříc soupeřově bráně. Jeho střelu zablokoval Blažek, ale k dorážce se dostal Maryška, který ale domácí bránu trestuhodně netrefuje.

55:35

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Dloubáček za obranu našel přesně nabíhajícího ČERMÁKA, který střelou bez přípravy prostřelil Vavreka. Brankář domácích si sice na míč sáhl, ale zastavit ho před brankovou čárou nedokázal. Asistence: Vladimír Kohnhauser.

52:48

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Obrana Mladé Boleslavi nestačila na přihrávky z prvního doteku soupeře a hráči se pouze ohlíželi za dráhou letu míče. KROK měl prázdnou bránu, což zužitkoval v podobě vstřelení branky. Asistence: Hrdý.

50:23

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Už to vypadalo, že se dostali domácí do nevyřešitelné situace. Jenže jeden z domácích hráčů se kličkou zbavil svého strážce a ihned zakončil. Jeho střelu ještě před bránou tečoval MACHÁČEK. Tato lehká teč stačila, aby propadl Bílkovi míč mezi nohama do brány.

45:34

Bílek se přiznal k teči míče, který opustil hrací plochu, čímž přiřkl míč svému soupeři. Krásná ukázka fair-play!

43:00

Dnešní utkání sleduje 55 diváků.

35:38

Vavrek si připisuje první těžký zákrok. Jeden z hostujících hráčů ho protáhl hned na úvod druhé poloviny.

34:11

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Domácí svojí herní převahu využívají až ke konci prvního poločasu. Jeden z Litoměřických zakončoval, ale střela byla zblokována přímo na nohy KROKA, který už si dokázal poradit s padajícím brankářem soupeře.

29:32

Tentokrát tentýž hráč nastřelil opačnou tyč hostující brány.

29:16

Domácí jsou postupem času v útoku opravdu nebezpeční. Robertovi Weynemu se podařilo nastřelit pouze boční konstrukci brány.

27:44

Další velmi nebezpečná situace před bránou Mladé Boleslavi nekončí brankou jen díky úspěšnému bloku střely Wandersona.

26:10

Robert Weyne se řítil sám na brankáře Mladé Boleslavi. Zvolil střelu ze střední vzdálenosti, kterou rozvlnil pouze záchytnou síť za bránou. na tyto výpady by si měli dávat hosté pozor.

23:07

Rodrigo netrefil v nadějné pozici poloprázdnou bránu soupeře. Pro domácí další velká příležitost na změnu skóre.

18:22

Hrdý se stal dvojnásobným zakončovatelem. Poprvé sice brankáře překonal, ale toho na brankové čáře zastoupil jeden z jeho spoluhráčů. Při druhém pokusu už byla střela dostatečně zblokována mimo hrací plochu.

18:14

Oddechový čas pro domácí.

17:33

Nejprve Boleslavští nerozehráli úplně ideálně rohový kop, z čehož vznikl rychlý protiútok domácích. Krok ale levačkou minul bránu soupeře o několik milimetrů.

13:24

Žlutou kartu dostává Maňas (FC Malibu Mladá Boleslav).

05:56

Před Mikolášem se vytvořila skrumáž těl, ze které vylétl míč směrem na bránu domácích. Mikoláš na dvakrát míč zasáhl, při svém dalším doteku s míčem ale raději volil odkop mimo hrací plochu.

04:02

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Autorem branky je LEONARDO.

Gardenline Litoměřice – FC Malibu Mladá Boleslav

5:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 5. Leonardo, 35. Krok, 51. Macháček, 53. Krok (Hrdý), 68. Vavrek – 56. Čermák (V. Kohnhauser)

Karty:   14. Maňas (MBL)

Gardenline Litoměřice: Mikoláš, Vavrek – Volf, Rodrigo Taverna, Wanderson, Leonardo, Robert Weyne, Klier, Krok, Macháček, Hrdý, Blažek, Grunert, Náprstek, Jaráb

FC Malibu Mladá Boleslav: Bílek – Vaněk, Čermák, Maryška, Razák, Hobík, Kvapil, V. Kohnhauser, R. Kohnhauser, Maňas, Volf

Rozhodčí: Jan Novotný, Jiří Lasch

Diváci: 55