Menu

Futsal

Přípravný zápas

Gardenline Litoměřice – FC Malibu Mladá Boleslav

5:1

konec (2:0)

29.07.2016, 20:00 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Josef Cestr (@Hyddaw)

To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním výhry Litoměřic vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen futsalového) Onlajnu, na počtenou! (21:25:12)
Je tu konec utkání. Podle předpokladů se radují z vítězství hráči Gardenline Litoměřice, kteří dokázali v zápase vstřelit pět branek. Naopak Mladoboleslavští vstřelili jen jednu čestnou trefu.

Konec zápasu.

69:41

Razák ještě vyzkoušel střelu ze záklonu, která ovšem skončila vysoko nad bránou domácích.

69:00

Probíhá poslední minuta druhého poločasu.

67:53

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
VAVREK zachytil jednu ze střel do své náruče a automaticky se ujal vykopnutí míče přes celou délku hrací plochy. Míč se ještě odrazil do konstrukce brány, od které už si našel cestu do brány.

67:15

Malibu zkouší hru bez brankáře, s jedním hráčem v poli navíc. Uvidíme, zda to přinese kýžené ovoce v podobě branky.

66:56

Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Mladé Boleslavi.

66:56

Oddechový čas pro hosty.

66:13

Domácí se neuvěřitelně dostali z rohu vlastní půle pod tlakem až do zakončení. Volfovu zakončení scházelo jen několik centimetrů, aby míč zapadl do brány Mladé Boleslavi.

64:01

Hosté měli příležitost k zaútočení v podobě rohového kopu, ale tato šance zůstala nevyužita. Celé dění se přesouvá před Bílka.

62:27

Hobík se ujal míče a vyběhl s míčem u nohy vstříc soupeřově bráně. Jeho střelu zablokoval Blažek, ale k dorážce se dostal Maryška, který ale domácí bránu trestuhodně netrefuje.

61:11

Klier nemohl "hodit zpátečku" a místo přihrávky na brankáře volil přihrávku křížem na Blažka. Druhý jmenovaný byl ale v pohybu na opačnou stranu. Míč se tak bez teče dostal do zámezí.

60:22

Maňas zakončoval už v brankovišti soupeře, ale Vavrek byl proti jeho střele dostatečně pozorný a vyrazil míč na roh.

59:16

Blažek se dostal po patičce Kliera do zakončení. Zakončení prvního jmenovaného vyrazil Bílek pouze na roh.

57:56

Tentokrát rozehrávka hostů postrádala větší přesnost, neboť kolem míče proběhli dva hráči v růžovém dresu bez povšimnutí. Akce Mladé Boleslavi tak netrvala příliš dlouho.

55:35

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Dloubáček za obranu našel přesně nabíhajícího ČERMÁKA, který střelou bez přípravy prostřelil Vavreka. Brankář domácích si sice na míč sáhl, ale zastavit ho před brankovou čárou nedokázal. Asistence: Vladimír Kohnhauser.

54:38

Krokova přihrávka křížem útočné poloviny nenašel nohy Volfa, kam původně míč směřoval. Míč tak mají na nohou opět hosté.

52:48

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Obrana Mladé Boleslavi nestačila na přihrávky z prvního doteku soupeře a hráči se pouze ohlíželi za dráhou letu míče. KROK měl prázdnou bránu, což zužitkoval v podobě vstřelení branky. Asistence: Hrdý.

51:49

Mladoboleslavští měli k dispozici volný kop, který rozehrával Razák. Jenže jeho úmysl v rozehrávce přes celé hřiště přečetl jeden z domácích hráčů a vyvezl míč do útoku.

50:23

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Už to vypadalo, že se dostali domácí do nevyřešitelné situace. Jenže jeden z domácích hráčů se kličkou zbavil svého strážce a ihned zakončil. Jeho střelu ještě před bránou tečoval MACHÁČEK. Tato lehká teč stačila, aby propadl Bílkovi míč mezi nohama do brány.

49:50

Razák se u autové čáry sám zahnal mimo hrací plochu, čímž doslova daroval míč svému dnešnímu soupeři.

48:47

Blažkova blesková rozehrávka přes celou délku hrací plochy je neúspěšná. Macháček na míč nedosáhl.

48:00

Zatímco v prvním poločase ovládala hru domácí sestava, ve které bylo několik zahraničních hráčů, ve druhé polovině mají ze hry více hráči Růžovky.

47:34

Macháček vypomohl svým spoluhráčům v obraně a vypíchl míč jen za cenu autu pro svého soupeře.

46:39

Hrdý si teď několikrát křikl na přihrávku svému spoluhráči, který mu ale míč nepředal a sám o něj přišel.

45:34

Bílek se přiznal k teči míče, který opustil hrací plochu, čímž přiřkl míč svému soupeři. Krásná ukázka fair-play!

44:48

Vavrek se sice ohlédl po střele Kohnhausera, ale zasahovat nakonec nemusel. Míč mířil vedle levé tyče domácí brány.

43:00

Dnešní utkání sleduje 55 diváků.

42:44

Rudolf Kohnhauser volil ve svízelné situaci raději technickou střelu, která ovšem minula domácí bránu o několik desítek centimetrů.

40:49

Nyní hosté předvedli, že i oni umí podržet míč na vlastních sálovkách. Jejich akce směrem dopředu ale ztroskotala na příliš předkopnutým míčem.

39:40

Nyní je k vidění poklidnější fáze bez větších příležitostí na obou stranách.

39:00

Blažek se tak dlouho rozmýšlel, co s míčem udělá, až se rozhodl pro střelu, která minula hostující bránu o pořádný kus.

38:15

Klier prokázal dobré obranné schopnosti, když zblokoval střelu Volfa z poloviny hrací plochy.

37:24

Blažek mohl už zakončovat, ale šel zbytečně do kličky, čímž přišel o míč, ale domácí u něj přeci jen zůstanou. Míč opustil prostor hrací plochy.

36:37

Čermák si nedokázal poradit s vysokým míčem a následně ho od míče odstrčil tělem jeden z protihráčů.

35:38

Vavrek si připisuje první těžký zákrok. Jeden z hostujících hráčů ho protáhl hned na úvod druhé poloviny.

35:24

Ve druhém poločase dostává čas sestava, která se v prvním poločase nedostala vůbec do hry. V bráně Gardenline nastupuje do druhé půle opravdu Vavrek.

35:01

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně ve 20:45.
V prvním poločase byla k vidění velká futsalová hra domácích, kteří se více než jejich soupeři drali do zakončení. Bílek zatím musel lovit míč z brány pouze ve dvou případech a to především zásluhou dobře hrající obrany Mladé Boleslavi a nepřesnosti hráčů Litoměřic. Jenže i Mladá Boleslav si připravila několik zajímavých brankových příležitostí. Bohužel pro Růžovky nebyla ani jedna z nich proměněna. Mikoláš udržel nulu a zřejmě bude v druhém poločase nahrazen Vavrekem.

35:00

První poločas skončil.

34:11

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Domácí svojí herní převahu využívají až ke konci prvního poločasu. Jeden z Litoměřických zakončoval, ale střela byla zblokována přímo na nohy KROKA, který už si dokázal poradit s padajícím brankářem soupeře.

33:22

Krok se svojí vlastní iniciativou dostal do zakončení. Jenže míči se do sítě soupeře nechce. I tentokrát letěl kulatý nesmysl mimo bránu.

32:27

Hrdý se snažil dlouhou a vysokou přihrávkou nalézt nabíhajícího Kroka. Druhý jmenovaný to měl k míči ale až příliš daleko. Míč tak pouze prolétl brankovištěm.

31:12

Centr Kohnhausera ke svému adresátovi nedolétl, u míče byl jako první Mikoláš, který ihned rozehrál míč do hry.

30:25

Rodrigo se zbavil svého strážce a ještě přihrával před bránu na lépe postaveného Hrdého, jehož střela byla, bohužel pro domácí, sražena na roh.

29:32

Tentokrát tentýž hráč nastřelil opačnou tyč hostující brány.

29:16

Domácí jsou postupem času v útoku opravdu nebezpeční. Robertovi Weynemu se podařilo nastřelit pouze boční konstrukci brány.

27:44

Další velmi nebezpečná situace před bránou Mladé Boleslavi nekončí brankou jen díky úspěšnému bloku střely Wandersona.

26:10

Robert Weyne se řítil sám na brankáře Mladé Boleslavi. Zvolil střelu ze střední vzdálenosti, kterou rozvlnil pouze záchytnou síť za bránou. na tyto výpady by si měli dávat hosté pozor.

25:27

Další z útoků Litoměřic zůstává neproměněn pro nepřesnou rozehrávku na polovině soupeře.

24:56

Robert Weyne dokázal zblokovat střelu tak dobře, že mohl míč stahovat ze vzduchu Mikoláš přímo do rukavic.

23:55

Leonardo si tak dlouho pohrával s míčem u brankové čáry, až s kulatým nesmyslem zaběhl za onu čáru. Následuje výhoz hostujícího brankáře.

23:07

Rodrigo netrefil v nadějné pozici poloprázdnou bránu soupeře. Pro domácí další velká příležitost na změnu skóre.

22:25

Pokus hostí o zrychlení hry málem přinesl kýžené ovoce. Jenže to by musel na přihrávku Rudolfa Kohnhausera zareagovat některý z jeho spoluhráčů.

21:45

Razák ale nepochopil pohyb svého spoluhráče a poslal tak míč pouze do tunelu pod hledištěm.

21:25

Hosté načínají jednu ze svých útočných akcí od vlastního brankáře.

20:37

Další ze střídání domácích nebylo úspěšné, obrana Mladé Boleslavi byla dostatečně pozorná a zastavila útok domácích.

19:13

Po jednom ze soubojů v brankovišti zůstal na hrací ploše ležet jeden z hostujících hráčů, který se nechává ošetřit. Po chvíli se zvedá a pokračuje ve hře. Vypadá to, že bude v pořádku.

18:22

Hrdý se stal dvojnásobným zakončovatelem. Poprvé sice brankáře překonal, ale toho na brankové čáře zastoupil jeden z jeho spoluhráčů. Při druhém pokusu už byla střela dostatečně zblokována mimo hrací plochu.

18:14

Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Gardenline Litoměřice.

18:14

Oddechový čas pro domácí.

17:33

Nejprve Boleslavští nerozehráli úplně ideálně rohový kop, z čehož vznikl rychlý protiútok domácích. Krok ale levačkou minul bránu soupeře o několik milimetrů.

16:56

Krok byl úspěšný v souboji jeden na jednoho, ale jeho zakončení nemělo dostatečnou razanci. Bílek si se zakončením pohotově poradil.

16:11

Krok se snažil z bodu pro rohový kop najít jednoho ze svých spoluhráčů v předbrankovém prostoru. Zde ale nikoho nenalezl. K míči se tak dostává soupeř.

15:03

Robert Weyne sváděl souboj s jedním ze soupeřů. Úspěšnější byl hráč Růžovek, který vybojoval míč v podobě rozehrání z autu.

13:27

Litoměřičtí opět rozehrávali volný kop, tentokrát z hranice devíti metrů. První střelu zblokoval brankář, druhá už letěla ze sálovek Wandersona příliš vysoko.

13:24

Žlutou kartu dostává Maňas (FC Malibu Mladá Boleslav).

12:11

Situace byla dobře rozehrána, ale Wanderson netrefil bránu.

12:03

Druhý akumulovaný faul v podání Mladé Boleslavi. Litoměřice mají k dispozici volný kop ze zajímavé vzdálenosti.

11:34

Domácí přinutili soupeře aktivním napadáním k zakopnutí míče do bezpečí, čímž se Litoměřice dostávají bez větších potíží k míči.

10:39

Nacvičenou akci po rozehrání autu zakončoval Robert Weyne. Jeho zakončení scházela větší přesnost.

09:52

Grunert už se nemohl dívat na situaci před bránou a tak natáhl ke střele. Jeho dělová rána byla zblokována tělem jednoho z bránících hráčů.

08:52

Jenže teď už jsou v útoku opět hráči Gardenline. Ti prozatím dominují na hrací ploše pohybem a držením míče. Střely ale nejsou určitě tak přesné a časté, jak by domácí potřebovali.

08:24

Domácí Volf nepřihrál přesně a mohl být rád, že z jeho nepřesnosti nevyrazil soupeř rychleji do protiútoku.

07:46

Boleslavští poslali míč ve čtverci od jedné strany na druhou. Volfova přihrávka na pravě straně byla ale nedostižitelná pro jeho spoluhráče v útoku.

07:11

Ačkoli se museli Litoměřičtí přesouvat do obrany, dokázali velmi brzy obrat své soupeře o míč, jmenovitě se to povedlo Hrdému.

05:56

Před Mikolášem se vytvořila skrumáž těl, ze které vylétl míč směrem na bránu domácích. Mikoláš na dvakrát míč zasáhl, při svém dalším doteku s míčem ale raději volil odkop mimo hrací plochu.

05:29

Hrdý mohl po zisku míče vyrazit na zteč vstříc soupeřově bráně, jenže míč mu uskočil od nohy do zámezí.

04:50

Krokova střílená přihrávka nadělala Bílkovi velké problémy, ale s dávkou štěstí míč zachytil.

04:02

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Autorem branky je LEONARDO.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Gardenline Litoměřice: Mikoláš, Vavrek – Volf, Rodrigo Taverna, Wanderson, Leonardo, Robert Weyne, Klier, Krok, Macháček, Hrdý, Blažek, Grunert, Náprstek, Jaráb

FC Malibu Mladá Boleslav: Bílek – Vaněk, Čermák, Maryška, Razák, Hobík, Kvapil, V. Kohnhauser, R. Kohnhauser, Maňas, Volf

Rozhodčí: Jan Novotný, Jiří Lasch.
Rozhodčími tohoto duelu bude zkušená dvojice Jan Novotný a Jiří Lasch.
Dovolte, abych Vás ještě jednou přivítal u textového online přenosu mezi domácími Gardenline Litoměřice, které hostí FC Malibu Mladá Boleslav. Hráči už se rozcvičují na hrací ploše a zápas začne přibližně za 15 minut.

Oba celky se dohodly na nestandardním hracím času 35 minut "hrubého".
FC Malibu Mladá Boleslav

Litoměřičtí narazí na starého známého, vždyť s hráči Malibu z Mladé Boleslavi soutěžili dvě sezóny ve druhé lize skupiny Západ. Nyní však půjde o konfrontaci nejvyšší futsalové tuzemské soutěže s druhou ligou. V sezóně 2015/2016 se Malibu příliš nepodařil závěr sezóny, čemuž odpovídá sedmá pozice se ziskem 33 bodů. Na svého dnešního soupeře ztratili Mladoboleslavští propastných 15 bodů.

I v dresu Růžovek se samozřejmě přesouvalo několik hráčů. Tým především posiloval. Do kádru Mladé Boleslavi zavítal Ondřej Rudzan, který vyměnil pro novou sezónu hostování za přestup z týmu SC Cobra.

Novou dvojicí v dresu Malibu tvoří po vyřízení hostování Milan Korejza a Milan Karásek. Oba zmínění přicházejí z Atmos Bělé a trenérovi se už hlásili v polovině července.

Na druhé straně opustil neplánovaně tým Roman Křepelka, který kvůli svým zdravotním problémům musel dokonce ukončit svou futsalovou kariéru.

Na rozdíl od svého soupeře ze severu Čech už mají Mladoboleslavští v nohách jeden těžký zápas. V semifinále středočeské části krajského poháru FAČR přijel do Mladé Boleslavi vícemistr ze Zruče nad Sázavou. Růžovky sice nepřekvapily případným postupem, ale prohra o pouhé tři branky dává znát kvalitě Středočechů.
Gardenline Litoměřice

Litoměřičtí se pro nadcházející sezónu probojovali poprvé za existence klubu probojovali do nejvyšší tuzemské ligy. To znamená, že ještě loňskou sezónu brázdili druholigové vody skupiny Západ. Svěřenci Miloše Náprstka obsadili v ročníku 2015/2016 první pozici se ziskem 48 bodů. Druhá Příbram na severočeský celek ztratila pět bodů.

Dlouho se v Litoměřicích váhalo, zda přijmou nabídku startu v CHANCE Futsal lize, ale nakonec bude mít Litoměřicko zastoupení v nejvyšší futsalové soutěži v Česku. S postupem o ligu výše samozřejmě přišlo několik změn v kádru, a to především v podobě příchodu několika hráčů.

Momentálně celek sdružuje až neuvěřitelných 35 hráčů. Jako první byla odhalena informace, že se David Filinger přesouvá z hráčského kádru do realizačního týmu a to rovnou na pozici hlavního trenéra, který tak vystřídá Miloše Náprstka. Další novou akvizicí je Johan Vavrek, který si své místo v týmu vybojoval výkony v bráně Ludis Teamu v loňské druholigové sezóně.

To však není vše, do Litoměřic přestoupil například i nejlepší střelec uplynulé sezóny 2. ligy Západ, Lukáš Krok. Tento houževnatý útočník přichází z nedalekého Combixu Ústí nad Labem. Ovšem o největší přestupovou bombu se Gardenline postaral příchodem Rodriga Taverny z mistrovské ERA-PACK Chrudimi, se kterou získal dva tituly. Určitě se jedná o jeden ze základních pilířů nové litoměřické obrany.

Pro Gardenline Litoměřice se jedná o první klasický futsalový zápas v přípravě na nejvyšší futsalovou ligu.
Přeji příjemný večer všem futsalovým nadšencům! Dnes je na programu první přípravné utkání nováčka nejvyšší tuzemské soutěže, celku Gardenline Litoměřice, kterého vyzývá druholigový celek FC Malibu Mladá Boleslav. Zápas se odehraje od 20:00 hod. ve sportovní hale Chemik, která se nachází v Lovosicích.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Gardenline Litoměřice – FC Malibu Mladá Boleslav

5:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 5. Leonardo, 35. Krok, 51. Macháček, 53. Krok (Hrdý), 68. Vavrek – 56. Čermák (V. Kohnhauser)

Karty:   14. Maňas (MBL)

Gardenline Litoměřice: Mikoláš, Vavrek – Volf, Rodrigo Taverna, Wanderson, Leonardo, Robert Weyne, Klier, Krok, Macháček, Hrdý, Blažek, Grunert, Náprstek, Jaráb

FC Malibu Mladá Boleslav: Bílek – Vaněk, Čermák, Maryška, Razák, Hobík, Kvapil, V. Kohnhauser, R. Kohnhauser, Maňas, Volf

Rozhodčí: Jan Novotný, Jiří Lasch

Diváci: 55