Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

FK Čukarički Bělehrad – MOL Fehérvár FC

1:1

konec (1:0)

21.07.2016, 20:30 • Čukarički Stadium • 2. předkolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 2.1 3.37 3.46 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tímto příspěvkem se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších onlajnů, přeji dobrou noc. (22:31:55)
Sledovali jsme nádherné utkání, plné šancí a k vidění byly i dva povedené góly. Z postupu se raduje Fehérvár, ale dle mého byli o něco lepší domácí, kteří si zasloužili vyhrát. Bělehrad může z druhého předkola odejít se vztyčenou hlavou a je jen škoda, že v závěru zápasu trefil břevno. Čukarički byli u balonu častěji, ale velké šance hlavně z konce prvního poločasu končily mimo prostor tří tyčí. Naopak Videoton čekal na rychlé protiútoky a po jednom z nich vsítil branku, která znamenala postup.

Do další fáze Evropské ligy postupuje tým Videoton FC Fehérvár!

90+3

Konec zápasu.

90+2

90+2. Bělehrad mohl v samotné závěru rozhodnou, ale proti bylo břevno

90+2

Jeden z domácích hráčů orazítkoval levou stranu břevna hostující branky! Zakončení bylo provedeno z pravé strany pokutového území a nutno říct, že Bělehrad by si zasloužil alespoň vyhrát.

90

90. Povedený zákrok Nemanji Stevanoviće

90

V poslední minutě základní hrací doby registrujeme pěkný zákrok Nemanji Stevanoviće! Ten musel vytáhnou skokem střelu Dávida Barcziho, která mířila přesně k tyči.

90

Duel míří ke svému konci a už je jasné, že do další fáze Evropské ligy se podívá Fehérvár. Na domácích hráčích je ale cítit, že duel chtějí alespoň vyhrát.

88

Žlutou kartu dostává Staniša Mandić (FK Čukarički Bělehrad), který zezadu úmyslně podkopl soupeře. Hlavní sudí celou situaci v závěru zkušeně zvládá a ukazuje, že další potyčky nepřipustí.

87

Střídání v týmu FK Čukarički Bělehrad: ze hřiště odchází Regan Obeng, přichází Dragoljub Srnić.

86

Po odchodu domácího trenéra na tribunu se už opět může hrát. Na konci zápasu je situace poněkud vyhrocená a je jasné, že čas strávený postrkováním hlavní sudí se bude nastavovat.

83

Žlutou kartu dostává Igor Matić (FK Čukarički Bělehrad).
Žlutou kartu dostává Roland Szolnoki (Videoton FC Fehérvár).
Navíc je z lavice poslán na tribunu domácí trenér, který se kapitána zastával.

82

82. Strkanice mezi střídačkami

82

Vedle střídaček se strhla hromadná strkanice a rozhodčí mají plné ruce práce, aby ji rozehnali. Důvodem je fakt, že Igor Matić při přeskakování trefil soupeře rukou do hlavy. Ovšem neviděl bych v zákroku nejmenší úmysl.

81

Po dalším centru se v pokutovém území ocitl osamocený Oliveira, jehož zakončení bylo příliš ukvapené a minulo branku hostujícího celku.

80

Střídání v týmu Videoton FC Fehérvár: ze hřiště odchází Ádám Simon, přichází Filipe Oliveira.

79

Střídání v týmu Videoton FC Fehérvár: ze hřiště odchází Krisztian Geresi, přichází Róbert Feczesin.

78

Videoton je po vstřelené brance při chuti a opět se celkem snadno dostal před branku soupeře, kde přišel faul domácího hráče.

76

76. Krisztian GERESI - 1:1

76

Videoton Fehérvár právě vstřelil branku!
A je vymalováno! Špatnou střelu spoluhráče tečoval na penaltovém puntíku KRISZTIAN GERESI, který vyrovnává stav zápasu a navíc dodává svému celku klid. Troufám si říct, že celkem jasně už Fehérvár postoupí do další fáze Evropské ligy.

76

Domácímu celku velmi rychle ubývá čas, kterého do konce zápasu moc nezbývá. Navíc je u balonu hostující Videoton.

74

Hostující Krisztian Geresi si nepohlídal ofsajdovou past, a tak se k balonu vrací srbský celek, jenž po dvou přihrávkách přechází na stranu soupeře.

73

U balonu jsou hráči Bělehradu, kteří na nic nečekají a rychle přecházejí na polovinu soupeře. Tam byla k vidění kolmá přihrávka do pokutového území, pro kterou si vyběhl gólman.

71

Žlutou kartu dostává Regan Obeng (FK Čukarički Bělehrad), jenž skluzem zasáhl stojnou nohu soupeře. Tohle byl zákrok na hraně a domácí hráč může být rád, že se nešel předběžně sprchovat.

71

Domácí kapitán chtěl kolmou přihrávkou vyslat do samostatného úniku spoluhráče, jenže balon zastavil pouze bránící hráč.

69

Ofsajd přerušuje další obrovskou šanci Bělehradu, a tak zakončení zpoza vápna, který vyslal Nemanja Radonjić již bylo zbytečné.

68

Do pokutového území není lítá jeden centr za druhým. Ovšem ani jednou nebyl na zadní tyči hráč v bílém dresu, takže další velké šance jsme se nedočkali.

67

Registrujeme další obrovskou šanci tentokrát před brankou hostujícího celku! Centr mířící na zadní tyč nejprve promáchl bránící hráč a následně také útočník domácího celku.

65

Střídání v týmu FK Čukarički Bělehrad: ze hřiště odchází Marko Docić, přichází Staniša Mandić.
Střídání v týmu FK Čukarički Bělehrad: ze hřiště odchází Alen Mašović, přichází Nemanja Radonjić.

64

64. Obrovská šance hostujícího týmu

64

Videoton mohl dát branku, která by utkání dost možná rozhodla. Přihrávku na levou stranu pokutového území dostal Dávid Barczi, proti němuž výborně vyběhl gólman a situaci zneškodnil.

63

Domácí vymysleli další centrovaný míč do pokutového území, na který si naskakoval Ismaël Fofana. Ovšem útočník z Pobřeží slonoviny si pomohl v souboji rukama.

62

Žlutou kartu dostává Ádám Simon (Videoton FC Fehérvár), který musel zastavit rychle se rozvíjející útok domácího celku. Hned po odpískání hostující hráč věděl, že karta je zasloužená.

61

Stadion v Bělehradě je sice maličký, ale atmosféra je na něm úžasná a můžu potvrdit, že přišlo i dost diváků.

60

Fehérvár předvedl rychlý přechod do útoku, po kterém vybojoval další rohový kop. Pro centrovaný míč si došel gólman, jenž jej vyboxoval až k půlící čáře.

59

Ovšem odkop od brány sebrali domácí hráči, kteří se velmi rychle dostali na polovinu soupeře, kde utahují šrouby. Do obrovské šance se mihl dostat Djordje Djurić, jenž si nepohlídal ofsajdovou linii.

58

Bělehrad se pokoušel o kolmou přihrávku na pravé straně, ale jeden z hráčů ji dal moc velkou razanci, a tak míč končí až v zámezí. Bude se jen odkopávat od hostující branky.

57

K míči se vracejí hráči v bílých dresech, kteří hledají recept na překonání obrany soupeře. Jenže dlouhý pas na ofenzivní hráče úspěch slavit nebude.

56

Fehérvár opět uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině. Maďarský tým se nikam moc nežene, jelikož má nahráno. Ovšem zdržování není taktika, kterou chtějí diváci na stadionu vidět.

54

Hra se nám trochu uklidňuje, ale nestranný fanoušek si na tempo zápasu nemůže stěžovat a chtěl by, aby se ve vysokém tempu pokračovalo.

53

Regan Obeng si chtěl narazil balon se spoluhráčem, ale přihrávka byla velmi prudká, a tak se Regan už k balonu nedostal. To všechno proto, že si před míč dal tělo bránící hráč.

52

Hra se v těchto momentech přelévá ze strany na stranu a sledujeme velmi útočný fotbal. Nyní mohl zahrozit Bělehrad, ale centr z rohového kopu nikoho v bílém nenašel. Také diváci se díky posledním minutám dostali do varu.

51

Hra se velmi rychle po levé straně přesunula před druhou z branek, kde soupeře přesprintoval Krisztian Geresi. Hostující hráč se dostal ze strany až na malé vápno, ale střele dal velmi velkou razanci a balon skončil těsně nad bránou.

50

Obrovská šance domácího celku! Na pravé straně se dostal přes obránce Alen Mašović, ale jeho pokus mířící k zadní tyči zneškodnil pěkným zákrokem gólman.

49

Bělehrad začal druhý poločas velmi aktivně a opět je nastěhován na polovině hostujícího celku. Domácí vymysleli rychlou přihrávku na pravou stranu, ale centr skončil jen v rukavicích Ádáma Kovácsika.

48

Zdálo se, že Ismaël Fofana byl v souboji přidržený, ale hlavní sudí ukazuje, ať se pokračuje ve hře. Balon získal Fehérvár, který jej odkopem vrátil soupeři.

47

Ještě pro připomenutí! Čukarički Bělehrad nastoupil do utkání v bílé sadě dresů a hostující Videoton zvolil tmavě modré dresy, ale vraťme se rychle na hrací plochu.

46

Hlavní sudí pan Alexandre Boucaut dal pokyn k zahájení druhého poločasu, k úvodnímu výkopu se postavili domácí. Dle pohledu na hrací plochu to vypadá, že se hraje v základních sestavách.

46

Začal druhý poločas.
V prvním poločase jsme sledovali nadprůměrné utkání druhého předkola Evropské ligy. Bělehrad byl v první části první pětačtyřicetiminutovky lepším týmem a zaslouženě se dostal do vedení. Jenže po inkasované brance se probudil také Videoton, který si připravil několik slibných šancí, ale balon za brankovou čáru nedoputoval. Uvidíme, co nám hráči předvedou ve druhém poločase. Doufejme, že bude sledovat stejně dobrý fotbal stejně jako v první části.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Hostující Stopira si na levé straně dobře naběhl do volného prostoru, ale jeho přízemní centr, jenž mířil na penaltový puntík, nikoho nenašel.

45+1

K postranní čáře přistupuje čtvrtý sudí, který na tabuli ukazuje, že se bude hrát o minutu déle. U balonu jsou stále domácí hráči, ale jejich čas na zakončení se rychle krátí.

45

Pomalu, ale jistě to vypadá, že stav už se v prvním poločase nezmění. Domácí jsou sice u balonu, ale kombinují daleko od branky soupeře. Navíc Fehérvár hráče v bílém dobře dostupuje.

44

Zraněný hráč už putuje za postranní čáru, kde bude pokračovat ošetření. Ovšem na hrací ploše už nic nebrání k tomu, aby se hrál opět fotbal.

43

Hra se opět přerušuje, jelikož na zeleném pažitu zůstal ležet jeden z hostujících hráčů, který potřebuje lékařské ošetření. Opět se tedy chvíli hrát nebude.

42

Bělehradu v posledních minutách nevychází kombinace ve středu hrací plochy, a tak přišel další nákop za obranu. Jenže Ismaël Fofana měl pomalejší start za balonem nežli soupeř.

41

Jeden z domácích hráčů zachytil přihrávku mezi stopery, jenže ho zradil první dotek, kterým zapomněl míč za sebou. Z tribun se ozval jen hluboký výdech zmaru.

40

Po delší době sledujeme kombinaci Bělehradu, který dlouhým pasem hledal na pravé straně nabíhajícího Nikolu Jankoviće, který nejprve podklouzl a následně fauloval soupeře.

39

Videoton se snaží o vyrovnání ještě v prvním poločase, ale další jeho zakončení zastavil jeden ze stoperů stojící na malém vápně. Ve druhé polovině první pětačtyřicetiminutovky je Videoton jasně lepším celkem na hrací ploše.

38

K vidění bylo další zakončení Fehérváru, ale střela vyslaná z pravé části pokutového území rozvlnila pouze boční síť. Maďarský tým začíná být velmi nebezpečný.

37

Ismaël Fofana sice vyhrál hlavičkový souboj se stoperem, ale ještě předtím je pískán ofsajd domácímu útočníkovi. K balonu se dostává hostující tým, který rychle rozehrál.

35

Hostující tým táhne další útok po pravé straně, kde dobře zasáhl Stefan Živković, který přerušil počínaní soupeře. Bělehrad by ovšem potřeboval, aby se hrálo v úplně jiných místech hrací plochy.

34

Hraje se velmi férové utkání a moc zákroků za hranicí pravidel nevidíme. Oba celky chtějí hrát fotbal, což je pro samotnou hru jenom dobře.

33

Po rohovém kopu sice přišlo zakončení zpoza pokutového území, ale to zamířilo velmi vysoko nad domácí branku. Nemanja Stevanović tedy tentokrát mohl zůstat klidným a zasahovat nemusel.

31

31. Výborné zakončení Mátéa Pátkaia

31

Fehérvár výrazně přidal a dostává se do další větší šance! Do vápna se s balonem dostal Máté Pátkai, jehož pokus mířil do šibenice. Ovšem domácí gólmana vytáhl další pěkný zákrok.

30

Jeden z hostujících hráčů vystřeli z velkého úhlu, ale domácí brankář byl připravený a vyrazil balon na rohový kop. Ten byl sice zahrál velice rychle, ale mířil na zadní tyč, kde nebyl žádný z hráčů v tmavě modrém dresu.

29

Bělehrad se snaží o útočení, ale v kombinaci je lehká křeč. Hostující celek dobře zahušťuje střed hrací plochy, na což Bělehrad nemůže najít recept.

27

Tempo zápasu o proti prvním patnácti minutám trochu polevilo, což je obrovská škoda, jelikož jsme sledovali pěkný fotbal.

26

26. Zákrok, za který si domácí žádali odpískání penalty

26

Domácí tým si žádal odpískání pokutového kopu, když po souboji upadl Alen Mašović. Ovšem hlavní sudí odpískal útočný faul, takže vzrušení bylo zbytečné.

24

Bělehrad předvedl faul u postranní čáry, takže budeme sledovat standardní situaci hostů. Ovšem centrovaný míč z volného kopu nepřeletěl ani přes prvního bránícího hráče ve vápně.

23

Stefan Živković mohl z levé strany pokutového území přihrávat na spoluhráče, ale místo toho volil zakončení, které končí jen nad hostující brankou.

22

Hostující Videoton vybojoval balon, o který na pravé straně rychle přišel. Zadáci Fehérváru tedy opět musejí spěchat před vlastní branku.

21

Domácí celek se po dlouhém pasu dostal do potíží, a tak přišel daleký odkop, který sbírá až poslední hráč maďarského celku. V posledních okamžicích sledujeme poněkud hluchou část zápasu.

19

Zraněným hráčem Ádám Simon, který se drží za záda, ale z hrací plochy odešel po svých. Utkání tedy za pár okamžiků bude pokračovat.

18

Po jednom ze zákroků zůstal ležet na hrací ploše jeden z hostujících hráčů, který potřebuje lékařské ošetření. Hlavní sudí hru přerušuje a chvíli se hrát nebude.

17

Videoton může vhazovat, ale domácí soupeře dostoupili a nedávají mu ani metr prostoru navíc. Bělehrad zatím hraje opravdu skvělé utkání.

16

Domácí celek je při chuti a hlavně střelec úvodního gólu, který si opět nabíhal do volného prostoru, ale byl faulován. U balonu tedy zůstanou hráči v bílých dresech.

15

Zdá se, že Videoton pochopil, že bránění výsledku není šťastné a ihned se vydal na polovinu domácích. Bohužel, jednomu z hráčů míč utekl do zámezí, a tak budeme sledovat odkop od brány.

13

13. Ismaël FOFANA - 1:0

13

Tým Čukarički právě vstřelil branku!
Je tu první branka utkání! Domácí kapitán vymyslel kolmou přihrávku do pokutového území, na kterou si naběhl ISMAËL FOFANA. Domácí útočník ukázal instinkt střelce, když balon poslal za brankovou čáru podél brankáře. Tohle byl opravdu pěkný fotbalový moment a Bělehrad zaslouženě vede.

12

Registrujeme zakončení hostujícího celku, které zamířilo přesně do míst, kde stál brankář Nemanja Stevanović. Ovšem nutno říct, že zakončení scházela větší razance a přesnější umístění.

11

Fehérvár se po dlouhé době dostal na polovinu soupeře, kde kombinuje před pokutovým územím. O centr se pokusil Stopira, jehož centr byl sražený.

10

Zatím se hraje povedený zápas, které mu už v desáté minutě schází pouze branka. Videoton čeká na rychlé protiútoky, ale ty se zatím nenaskytly.

9

Nyní si hostující obrana zahrála se štěstinou, jelikož těžkou přihrávku odehrál jeden z bránících hráčů na poslední chvíli před útočníkem. Bělehrad opět předvedl rychlý přechod, který je ukončen odkopem bránícího hráče na roh.

7

Další standardní situaci zahrávali domácí z levé strany, ovšem centr našel opět hráče Videotonu. Bělehrad je sice častěji u balonu, ale zatím mu nevychází předfinální část.

6

Za hranicí pokutového území se pěkně uvolnil Marko Docić, jehož rána zamířila k levé tyči, kam hostující brankář v pohodě dosáhl.

6

Domácí hráči nemají na co čekat, jelikož v prvním zápase prohráli o dvě branky. Takže pochopitelně sledujeme útočné snažení hráčů v bílých dresech.

5

Čukarički se dostali po pravé straně do útoku a přízemní centr odvrátil na roh hostující obránce. Ovšem centr od rohového praporku poslal do bezpečí hostující hráč.

4

Fehérvár se dostal do rychlého protiútoku, ale centrovaný míč zamířil jen mimo hrací plochu, budeme tedy sledovat jen odkop od branky.

3

Centr od rohového praporku zamířil na velké vápno, kam si nabíhali hned dva hráči v bílém, ale ani jeden z nich nedokázal zakončit.

3

Bělehrad do dnešního zápasu nastoupil v bílých dresech a hostující Fehérvár zvolil modrou sadu. Ovšem vraťme se na hrací plochu, kde se kope rohový kop.

2

Domácí hráči vybojovali balon a ženou se do útoku. Jenže soupeř byl dobře připravený, a tak přišla přihrávka zpátky k obráncům.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

FK Čukarički Bělehrad: Stevanović – Janković, Mašović, Djurić, Živković – Docić, Tomić – Mašović, Obeng, Matić (C) – Fofana.
Náhradníci: Petrić – Piasentin, Srnić, Mandić, Radomjić, Lagator, Knežević.

Videoton FC Fehérvár: Kovácsik – Szolnoki, Vinícius (C), Lang, Stopira – Pátkai, Simon – Suljić, Bódi, Barczi – Geresi.
Náhradníci: Horváth – Fejes, Lazović, Feczesin, Kovács, Oliveira, Juhász.

Rozhodčí: Alexandre Boucaut – Jimmy Cremers, Kristof Meers (všichni BEL).
V odvetném zápase jistě uvidíme útočné snažení domácího celku, který oproti zápasu v Maďarsku musí začít proměňovat obrovské šance. Dále se dá očekávat, že Videoton přijede do Srbska s defenzivní taktikou a bude přecházet do rychlých protiútoků. Duel startuje ve 20 hodin 30 minut a vy jste k němu srdečně zváni.
První zápas druhého předkola

V prvním zápase jsme viděli nádhernou podívanou. Hrál se fotbal, který se přeléval ze strany na stranu a byl plný šancí. S výsledkem je spokojenější Fehérvár, jenž zvítězil 2:0. Ovšem obrovské šance si vytvořil také Bělehrad, který svého soupeře ve druhém poločase jasně přehrával. Do odvetného utkání zcela jistě nezasáhne Loïc Nego (Videoton), jenž viděl v minulém zápase dvě žluté karty a musel předčasně do sprchy.
Vítám vás u odvetného zápasu druhého předkola Evropské ligy, v němž budeme sledovat FK Čukarički Bělehrad a Videoton FC Fehérvár.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

FK Čukarički Bělehrad – MOL Fehérvár FC

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 13. Fofana – 76. Geresi

Karty:   71. Obeng (CUK), 83. Matić (CUK), 88. Mandić (CUK) – 62. Simon (VID), 83. Szolnoki (VID)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 15:13.

FK Čukarički Bělehrad: Stevanović – Janković, Mašović, Djurić, Živković – Docić (65. Mandić), Tomić – Mašović (65. Radonjić), Obeng (87. Srnić), Matić (C) – Fofana.
Náhradníci: Petrić – Piasentin, Srnić, Mandić, Radomjić, Lagator, Knežević.

MOL Fehérvár FC: Kovácsik – Szolnoki, Vinícius (C), Lang, Stopira – Pátkai, Simon (80. Oliveira) – Suljić, Bódi, Barczi – Geresi (79. Feczesin).
Náhradníci: Horváth – Fejes, Lazović, Feczesin, Kovács, Oliveira, Juhász.

Rozhodčí: Alexandre Boucaut – Jimmy Cremers, Kristof Meers (všichni BEL)

První zápas: Fehérvár - Čukarički 2:0

Evropská liga (předkola)

Ventspils – Aberdeen 17:00 0:1

Jelgava – Slovan Bratislava 17:30 3:0

Helsinki – Beroe 18:00 1:0

Kalju – Maccabi Haifa po penal. (5:3) 18:00 1:1

Loko Záhřeb – RoPS Rovaniemi 18:00 3:0

Žodino – Debrecín 18:00 1:0

Omonia Nikósie – Beitar Jeruzalém 18:30 3:2

Larnaka – Cliftonville 19:00 2:0

Europa – AIK Stockholm 19:00 0:1

Qäbälä – MTK Budapešť 19:00 2:0

Göteborg – Piast Gliwice 19:00 0:0

Grasshoppers – Reykjavík 19:00 2:1

Levski – Maribor 19:00 1:1

Maccabi Tel Aviv – Kajrat 19:00 2:1

Odd – Giannina 19:00 3:1

Slavia – Levadia Tallinn 19:00 2:0

Strømsgodset – SønderjyskE po prodl. 19:00 2:2

Vaduz – Midtjylland 19:00 2:2

Kukësi – Austria 19:30 1:4

Connah's Quay – Vojvodina 19:45 1:2

Brøndby – Hibernian po penal. (5:3) 20:00 1:1

Osmanlispor – Zimbru Kišiněv 20:00 5:0

Škendija – Neftçi Baku 20:00 1:0

Trnava – Širak 20:15 2:0

Čukarički – Fehérvár 20:30 1:1

Domžale – Soligorsk 20:30 2:1

Hajduk Split – CSMS Iasi 20:30 2:1

Budućnost Podgorica – Genk 20:45 2:0

Cork City – Häcken 20:45 1:0

St Patrick´s – Dinamo Minsk 20:45 0:1

Hearts – Birkirkara 21:00 1:2

Zagłębie – Partizan Bělehrad po penal. (4:3) 21:05 1:0