Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy U19

Anglie – Chorvatsko

2:1

konec (2:0)

18.07.2016, 12:00 • Heidenheim (GER) • Skupina B • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.6 4.15 5.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V semifinále se Anglie utká s Itálií a duel je na programu 21. července. Naopak pro Chorvatsko šampionát končí.

84

84. Chorvati se vyrovnání nedočkali, Soldo branku přestřelil

84

Série rohových kopů Chorvatska pokračuje a hostující tým je ve velkém tlaku. Další zakončení si připisuje Vinko Soldo, ale jeho pravačka poslala balon metr nad horní tyč.

82

Hra se velmi rychle přesunula před druhou z branek, kde Chorvatsko vybojovalo rohový kop. Centr od rohového praporku zamířil na zadní tyč, kde byl osamocený Vinko Soldo. Ovšem zakončení hostujícího obránce zamířilo jen vedle branky.

80

Žlutou kartu dostává Matej Hudećek (Chorvatsko), který srazil k zemi soupeře a prvém je další potrestaným hráčem.

78

Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Taylor Moore, přichází Ainsley Maitland-Niles.

77

Střídání v týmu Chorvatsko: ze hřiště odchází Nikola Moro, přichází Ivan Božić.

69

Žlutou kartu dostává Vinko Soldo (Chorvatsko), který musel zastavit rychlý protiútok. Po nedovoleném zákroku zůstal ležet na trávníku Oluwaseyi Ojo, se kterým to nevypadá vůbec dobře.

61

Střídání v týmu Chorvatsko: ze hřiště odchází Matija Fintić, přichází Bojan Kneževič.

58

58. Nikola MORO - 2:1

58

Chorvatsko právě vstřelilo branku!
Anglie si dlouho koledovala až se Chorvatsko dočkalo snížení! K zakončení z dvaadvaceti metrů se odhodlal NIKOLA MORO, jehož pokus letěl do vzdálenější šibenice. Brankář Woodman se sice po střele natahoval, ale vytěsnit balon mimo tři tyče nezvládl.

48

Chorvatsko pokračuje v tempu ze závěru prvního poločasu. V pokutovém území se o zakončení pokusil Matej Hudećek, jehož střela byla sražená vedle brány. Ovšem z rohového kopu už Chorvatsko nedokázalo zakončit.

45+2

Další šance hostujícího týmu! Po rohovém kopu byl před brankou opět Fran Brodić, jemuž se nepodařilo přes bránícího hráče zakončit. Následně míč zamířil na hranici velkého vápna, kde se přízemní střelou prezentoval hostující kapitán, ale Woodman skvěle zasáhl.

45+1

45+1. Brodić vystřelil nad

45+1

Obrovská šance Chorvatska! Matej Hudećek zatáhl balon po pravé straně a přesnou přihrávkou našel ve vápně osamoceného Frana Brodiće. Střídající hráč se pokusil o rychlé zakončení, které mířilo opět jen nad bránu.

38

Střídání v týmu Chorvatsko: ze hřiště odchází Josip Brekalo, přichází Fran Brodić.

38

38. Brekalo pálil jen do boční sítě

38

V přerušené hře budeme svědky prvního střídání, které připravil hostující trenér. Ovšem ještě předtím se individuální akcí prezentoval Josip Brekalo. Ten se dostal přes obránce až do vápna, ovšem jeho zakončení už za moc nestálo.

30

30. Anglickou možnost zhatil ofsajd

30

K vidění byla další branka Anglie, která neplatí pro ofsajd. Lookman se spoluhráčem totiž byli za posledním hráčem Chorvatska. Hrotový útočník sice pěkně zakončil do šibenice, ale jeho radost už byla zbytečná.

10

10. Silvio ANOČIĆ vl. - 2:0

10

Anglie právě vstřelila branku!
Skóre zápasu začíná rychle narůstat. Míč z autového vhazování mířil na Isaiaha Browna, jenž se dostal do pokutového území a přesnou přihrávkou našel Kyle Walker-Peters. Anglický mladík byl sice tísněn, ale jeho pokus z malého vápna si srazil nešťastně do brány SILVIO ANOČIĆ.

4

4. Isaiah BROWN - 1:0

4

Anglie právě vstřelila branku!
Hned z první šance se Anglii podařilo skórovat! S balonem se do pokutového území dostal ISAIAH BROWN, jenž "utancoval" soupeře a následnou střelou k tyči nedal šanci chorvatskému brankáři.

Anglie – Chorvatsko

2:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 4. Brown, 10. Anočić (vla.) – 58. Moro

Karty:   69. Soldo (CRO), 80. Hudećek (CRO)

Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:8. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 7:16.

Anglie: Woodman – Kenny, Moore (C) (78. Maitland-Niles), Fry, Walker-Peters – Oxford, Ledson – Ojo, Onomah, Brown – Lookman.
Náhradníci: Howes – Rossiter, Abraham, Solanke, Tomori, Maitland-Niles.

Chorvatsko: Nevistić – Hudećek, Plantak, Soldo, Anočić – Jakić – Fintić (62. Kneževič), Ivanušec, Balić, Brekalo (38. Brodić) – Moro (C) (77. Božić).
Náhradníci: Letica – Kneževič, Brodić, Lovren, Božić, Cabraja.

Rozhodčí: Aliyar Aghayev (AZE) – Milovan Djukić (MNE), Ridiger Çokaj (ALB)