Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

NK Olimpija Lublaň – AS Trenčín

3:4

konec (2:4)

13.07.2016, 20:30 • Stožice Stadium, Lublaň (kapacita: 16 038 míst) • 2. předkolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 4.0 3.3 2.06 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

89. Blessing ELEKE - 3:4

89

Olimpija Lublaň právě vstřelila branku!
To jsou věci, těsně před koncem zápasu se domácí dotahují na rozdíl jediné branky, a alespoň trochu si tak vylepšují pozici do odvety! Velikonja ze vzduchu sklepl balon pro Zajce, jenž ihned našel BLESSINGA EKELEHO. Rána nigerijského útočníka sice tak povedená nebyla, ovšem nakonec si, hlavně díky teči nešťastníka Janča, cestu do sítě přeci jen našla!

43

43. Miha ZAJC - 2:4

43

Olimpija Lublaň právě vstřelila branku!
Brankové hody v prvním poločase neberou konců, domácí snižují na rozdíl dvou branek, a dostávají se tak zpět do zápasu! Exekuce standardní situace ze třiadvaceti metrů se ujal MIHA ZAJC, po jehož ráně balon přelétl přes zeď a zaplul přesně k levé tyči, Šemrinec se natahoval marně!

34

34. Etien VELIKONJA - 1:4

34

Olimpija Lublaň právě vstřelila branku!
Neuvěřitelné, domácí tentokráte dokázali najít okamžitou odpověď, a v tomto utkání se tak poprvé prosazují! Po pravé straně se do šestnáctky vřítil Klinar, který posléze našel Novaka. Jeho rána byla nezdařilá, nakonec se však ukázala býti ideálním pasem pro ETIENA VELIKONJU, na jehož ránu Šemrinec nestačil zareagovat!

32

32. Jakub HOLÚBEK - 0:4

32

Trenčín právě vstřelil branku!
A už je to čtyři branky, obrana Olimpije se bortí jako domeček z karet a z ochozů se po právu ozývá hlasitý pískot! Domácí v defenzivě opět pořádali den otevřených dveří, Madu šikovnou uličkou poslal balon k Berovi, který hradbu těl ve vápně soupeře propálit nedokázal, posléze se však ke střele dostal JAKUB HOLÚBEK a ten už se nemýlil!

20

20. Rangelo JANGA - 0:3

20

Trenčín právě vstřelil branku!
Demolice pokračuje, Trenčín vede už 3:0! Opět to byla velice pohledná akce, Lawrencův dlouhý nákop z poloviny hřiště doputoval až k Holúbekovi, který kulatý nesmysl ve skluzu poslal na hranici malého vápna, kam si seběhl RANGELO JANGA a z první prostřelil naprosto bezmocného Šeligu!

6

6. Samuel KALU - 0:2

6

Trenčín právě vstřelil branku!
Neskutečný vstup do utkání v podání Trenčína pokračuje, hosté vedou už o dvě branky! Na levé straně se k balonu dostal Holúbek a z první jej předložil pro Lawrence, který milimetrově přesným centrem našel SAMUELA KALUA, proti jehož ráně Šeliga opět neměl šanci zasáhnout!

4

4. James LAWRENCE - 0:1

4

Trenčín právě vstřelil branku!
Panečku, to byla fantastická akce v podání hostí! Na pravé straně se parádně uvolnil Kalu, jehož centr si v šestnáctce zpracoval Janga a ihned balon předložil pro z druhé vlny si sbíhajícího JAMESE LAWRENCE, na jehož dělovku byl Šeliga krátký!

NK Olimpija Lublaň – AS Trenčín

3:4

konec (2:4)

Zpět na online

Branky: 34. Velikonja (Novak), 43. Zajc, 89. Eleke – 4. Lawrence, 6. Kalu (Lawrence), 20. Janga (Holúbek), 32. Holúbek (Bero)

Karty:   67. Kelhar (OLL) – 42. Ibrahim (TRE), 74. Šemrinec (TRE)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 2:6. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 17:20.

NK Olimpija Lublaň: Šeliga – Bajrić, Zarifović, Kelhar – Klinar, Zajc, Matić (C), Novak (75. Alves), Kirm (80. Krefl) – Velikonja, Wobay (52. Eleke)
Náhradníci: Brljak – Crnomarković, Ejup, Eleke, Alves, Krefl, Mimoun

AS Trenčín: Šemrinec – Kleščík (C), Lawrence (39. Jančo), Skovajsa – Šulek, Ibrahim, Bero, Madu – Kalu, Janga (90. Udeh), Holúbek (78. Diks)
Náhradníci: Chovan – Bala, Diks, Udeh, Jančo, Prekop, Vieira

Rozhodčí: Ali Palabıyık – Çem Satman, Fevzi Demirhan (všichni Turecko)

Odveta: Trenčín - Olimpija Lublaň 2:3