Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Viktoria Plzeň – Fortuna Düsseldorf

1:1

konec (1:0)

12.07.2016, 18:00 • Waldstadion, Westendorf (Rakousko) • Michal Belšán (@belly11mb)

Tipsport: 2.12 3.6 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Lars UNNERSTALL - 1:1

90+3

Düsseldorf právě vstřelil branku!
A podařilo se to, to je neuvěřitelné! Navíc se dokázal prosadit právě brankář Düsseldorfu LARS UNNERSTALL, který si na parádní centr naběhl a výbornou hlavičkou poslal míč do sítě – druholigový německý tým zásluhou brankáře srovnává na poslední možnou chvíli na 1:1!

90+2

Do vápna míří i brankář Lars Unnerstall, německý celek se pokusí vyrovnat!

85

Na zbytek utkání přichází na hřiště Tomáš Kučera, který nahradí střelce jediné branky Jana Kopice.

74

74. Další dobrá šance pro Düsseldorf

74

A po něm přišlo velké nebezpečí! Brankáři Viktorie totiž centrovaný míč vypadl z rukavic a při západočeském týmu stáli všichni svatí, že se nikdo z hráčů Düsseldorfu nedostal k zakončení.

65

65. Skvělá šance hostů

65

K nadějné hlavičce se po dobrém centru z pravé strany dostal Maecky Ngombo, naštěstí pro Viktorii však hlavičkoval těsně nad branku Petra Bolka!

62

Fortuna Düsseldorf provádí dvojí střídání. Marcela Sobottku nahradí Kemal Rüzgar, Olivera Finka zase Lukas Schmitz.

62

62. Velká šance domácích

62

Michal Ďuriš měl na noze druhou branku Plzně! Slovenský reprezentant se dostal ke střele z otočky, kterou ale Lars Unnerstall zneškodnil výborným zákrokem!

49

Jan Baránek nyní velice ostrým zákrokem zastavil útočícího Ngomba, za což inkasuje žlutou kartu.

48

48. Dobrá šance pro Düsseldorf

48

Dobrá šance pro Düsseldorf, do vápna pěkný pas obdržel Yildirim, ale jeho střelu z bezprostřední blízkosti dokázal Petr Bolek zachytit!

46

Střídání provedla i Fortuna Düsseldorf. Do hry přišli Anderson Lucoqui, Julian Koch,Taylan Duman, Jerome Kiesewetter, Emmanuel Iyoha a Maecky Ngombo. Z trávníku odešli Axel Bellinghausen, Julian Schauerte, Christian Gartner, Marlon Ritter, Özkan Yildirim a Ihlas Bebou.

46

Viktoriáni posílají na trávník čtveřici nových hráčů, včetně dvojice reprezentantů. Na trávník míří David Limberský, Michal Ďuriš, Jakub Hromada a Milan Petržela. Ze hry odstupují Aleš Matějů, Michael Krmenčík, Daniel Kolář a Patrik Hrošovský.

44

Patrika Hrošovského v postupu do protiútoku zastavil Christian Gartner pouze za cenu faulu, který byl navíc „odměněn“ žlutou kartou.

42

42. Skvělý zákrok Larse Unnerstalla

42

Skvělý zákrok Larse Unnerstalla! Na hranici pokutového území se k nadějné střele dostal Daniel Kolář, jeho pokus z voleje ale dokázal německý gólman vytěsnit.

36

36. Obrovská šance hostů

36

Obrovská šance na vyrovnání! Do samostatného úniku se po chybě plzeňských zadáků dostal Christian Gartner, ale brankář Petr Bolek vytáhl velice dobrý zákrok a vyrazil balon do bezpečných prostor.

24

24. Jan KOPIC - 1:0

24

Plzeň právě vstřelila branku!
A máme tu úvodní branku, plzeňská Viktoria se v rakouském Westendorfu ujímá vedení 1:0. Pěknou individuální akcí se prezentoval JAN KOPIC, na jejímž konci přišla z hranice šestnáctky nechytatelná rána. Unnerstall se po míči natahoval marně, Plzeň otevřela skóre zápasu.

7

A byla z toho velká šance! Centr Jana Kovaříka po neúspěšné hlavičce Hejdy dopadl k Janu Kopicovi, který osamocený v pokutovém území ale napálil jen bránící hráče Düsseldorfu.

FC Viktoria Plzeň – Fortuna Düsseldorf

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 24. Kopic – 90+3. Unnerstall

Karty:   49. Baránek (PLZ) – 44. Gartner (DSF)

FC Viktoria Plzeň: Bolek – Řezník, Hejda, Baránek, Matějů (46. Limberský) – Hrošovský (46. Hromada), Hořava – Kopic (85. Kučera), Kolář (C) (46. Petržela), Kovařík – Krmenčík (46. Ďuriš).
Náhradníci: Kozáčik, Šiman – Hubník, Limberský, Hromada, Kučera, Petržela, Rajtoral, Suchan, Bakoš, Ďuriš, Holenda.

Fortuna Düsseldorf: Unnerstall – Schauerte (46. Koch), Bormuth, Madlung, Bellinghausen (46. Lucoqui) – Gartner (46. Duman), Sobottka (62. Schmitz)– Bebou (46. Iyoha), Yildirim (46. Ngombo), Ritter (46. Kiesewetter) – Fink (C) (62. Rüzgar).
Náhradníci: Wiesner, Rensing – Koch, Akpoguma, Kiesewetter, Bodzek, Schmitz, Iyoha, Ngombo, Rüzgar, Duman, Lucoqui, Majić.