Menu

Fotbal

Přípravný zápas

Lechia Dzierżoniów – FC Hradec Králové

1:2

konec (0:0)

12.07.2016, 17:00 • Ondřej Novotný (@NovotOndra)

90+1

Zápas mohl skončit remízou, protože míč mezi dva obránce Hradce dostal domácí Niedojad, který šel sám na brankáře. Na Ottmara vystřelil zhruba dva metry za hranicí velkého vápna, jenomže Ottmar ho levou rukou vyčapal!

90

Tým Dzierżoniów právě vstřelil branku! Tak domácí se přeci jenom dočkali, přímý kop rozehrál David Domavadzki a ve skluzu za záda brankáře Radima Ottmara usměrnil balón KAMIL JURASZEK – 1:2!

88

Žondra našel krásnou přihrávkou Pázlera, který šel úplně sám na brankáře a ve velkém vápně poté zamířil k levé tyči. Malec ale i nyní hradeckého útočníka vychytal! Bude to roh.

72

Hradec Králové právě vstřelil branku!
IGOR SÚKENNÍK nedal brankáři příležitost a poslal míč doprostřed branky, kdežto brankář Malec šel do pravé strany – 0:2!

70

Žondra prošel po levé straně vápna až k bližší tyči, kde se po střetu s protihráčem poroučel k zemi a bude z toho penalta pro Hradec!

66

Černý si naběhl s míčem na pravou stranu velkého vápna a následně nahrál na druhou stranu pro Pázlera. Ten se tak ocitl v tutovce, kterou však v druhý gól Hradce nakonec nepřetavil.

62

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Jen jsem dopsal předchozí příspěvek, tak Hradec už vede. LIBOR ŽONDRA dostal míč na levé křídlo, a i když měl na zádech hned dva bránící hráče, dokázal se nakonec prodrat až do vápna a poté nekompromisně zakončit k přední tyči – 0:1!

54

Asi největší šance Lechie přichází v čtyřiapadesáté minutě. Niedojad využil ztráty míče, jenomže ve vápně pak nedokázal už propálit bránícího Chlebouna.

51

Individuální kličkovaná Zorvana v pokutovém území skončila ranou na zadní tyč, jenomže míč šel nakonec těsně mimo branku.

50

Nyní se na hranici šestnáctky Hradce prodral ke střele jeden z hostů, který zamířil jen těsně nad břevno branky Ottmara!

43

Ve veliké příležitosti se tentokrát ocitl na přední tyči Žondra, ten se dostal k balonu poté, co odcentroval z pravého křídla Zorvan. Brankář Malec však snad natřikrát dokázal míč zpacifikovat.

41

Súkenník během krátké chvíle do třetice. Nyní dostal míč někde na penaltu, jenomže přestřeluje!

33

Vracející se Vobejda fauloval a poté ještě zakopl míč, takže za to od sudího vidí žlutou kartu.

22

Úplně osamocený Žondra trkl do balónu, který směřoval přímo k levé tyči, ovšem neměl dostatečnou razanci, takže ho s přehledem zpacifikoval brankář Lechie.

Lechia Dzierżoniów – FC Hradec Králové

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90. Juraszek – 62. Žondra, 72. Súkenník

Karty:   33. Vobejda (HKR)

FC Hradec Králové: Ottmar – M. Černý, Chleboun, Bederka, Mudra – Vobejda, Súkenník – Trubač, Zorvan, – Pázler, Žondra.
Náhradníci: Lindr, Mareš, Vlkanova.