Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

Hapoel Beer Ševa – Šeriff Tiraspol

3:2

konec (1:1)

12.07.2016, 19:50 • Arthur Vasermil Stadium, Be'er Sheva • 2. předkolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.9 3.2 4.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Domácí lodivod Barak Bakhar sáhl k poslednímu střídání, Buzagla nahrazuje Ohayon.

90

90. Maharan RADI - 3:2

90

Hapoel Sheva právě vstřelil branku!
Domácím to z pokutového kopu vychází podruhé ze tří pokusů! K exekuci se tentokrát postavil MAHARAN RADI a arabský fotbalista s izraelským občanstvím zakončil neomylně do Mitrevova protipohybu!

89

Krajní zadák Škvorc totiž v pokutovém území nepochopitelně zajel do střídajícího Sahara, španělský sudí Del Cerro mu tak udělil žlutou kartu a ukázal k penaltovému puntíku.

88

Jenže pozor, Hapoel bude skutečně zahrávat svou třetí penaltu v zápase!

87

Melikson si očividně šel už pro třetí penaltu pro Hapoel v utkání, pád v šestnáctce ovšem evidentně nafilmoval, a tak vyfasoval žlutou kartu za simulování.

83

Na druhé straně se musel činit brankář Goresh, střídající Subotic se totiž dostal k hlavičce ze skvělé pozice a strážce svatyně Hapoelu měl co dělat, aby míč udržel před brankovou čarou!

80

Nwakaeme si na pravé straně netroufl na centru, po pokračující akci Hapoelu ovšem skončil míč v síti! To ale není nic platné, Barda byl totiž v jasném ofsajdu.

74

Střelec prvního gólu Josip Ivančić odstupuje ze hřiště, na jeho místo nastupuje Subotic.

70

Hoban má odpracováno, na jeho místo nastupuje s číslem čtrnáct Sahar.

64

Střídání v týmu Hapoel Be'er Sheva FC: ze hřiště odchází Bitton, přichází Radi.

64

64. Josip BREZOVEC - 2:2

64

Šeriff Tiraspol právě vstřelil branku!
Ou, tak tohle se jen tak nevidí! JOSIP BREZOVEC z dobrých dvaadvaceti metrů vypálil do tyče, od níž se míč odrazil do zad brankáře Goreshe a poté do sítě! Obrovské štěstí na jedné straně a zároveň obrovská smůla na straně druhé znamená vyrovnání.

61

Tiraspolští fotbalisté se vydali do rychlého protiútoku a Taha pro jistotu zatáhl za záchrannou brzdu, za svůj faul vyfasoval žlutou kartu.

53

Be'er Sheva má nyní neuvěřitelnou převahu! Zničehonic se před Mitrevem zjevil Nwakaeme, vytáhlý domácí útočník ale nenašel recept na strážce tiraspolské svatyně!

52

52. Elyaniv BARDA - 2:1

52

Hapoel Sheva právě vstřelil branku!
Napodruhé už to domácím z penaltového puntíku vyšlo! Zkušený čtyřiatřicetiletý ELYANIV BARDA nic nevymýšlel a Mitrevovi nedal střelou doprostřed branky šanci!

51

Střídající Dupovac v pokutovém území postrčil Bardu, za což dostal žlutou kartu. Pokutový kop bude zahrávat sám faulovaný, tedy domácí kapitán Barda.

50

Tak to je neuvěřitelné, Hapoel bude zahrávat další penaltu!

46

Savić po nešťastné srážce s Davidzadou skutečně nebude schopen pokračovat ve hře, na jeho místo nastupuje Dupovac.

43

43. John OGU - 1:1

43

Hapoel Sheva právě vstřelil branku!
Z něj se izraelskému mistrovi podařilo skórovat! Melikson našel lahůdkovou přihrávkou zcela nepokrytého nigerijského reprezentanta JOHNA OGUA, jenž přesnou přízemní střelou nedal Mitrevovi šanci!

43

43. Mitrev teď měl velké štěstí.

43

Tak to byla další zajímavá příležitost Hapoelu! K hlavičce ze skvělé pozice se dostal Nwakaeme a ačkoliv mu střela příliš nesedla, balon nakonec orazítkovala břevno a následovat bude další roh pro domácí!

31

Šeriff už po půlhodině hry střídá, útočníka Gînsariho nahrazuje defenzivněji laděný Metoua. Po střídání bude následovat rohový kop pro domácí.

28

28. Buzaglo nedal penaltu!

28

No jo, jenže pozor! Buzaglo kopl penaltu bídně, brankář Mitrev dobře odhadl stranu a dokázal pokutový kop zlikvidovat!

26

26. Červená karta po 2. žluté pro Alitiho znamená penaltu

26

Aliti v pokutovém území až příliš okatě držel domácího kapitána Bardu a sudí Del Cerro byl neomylný. Odpískal penaltu a Alitiho za druhou žlutou kartu poslal předčasně pod sprchu!

25

Penalta pro domácí!

22

22. Josip IVANČIĆ - 0:1

22

Šeriff Tiraspol právě vstřelil branku!
Tiraspol v dosavadním průběhu zápasu nebyl lepším týmem, nyní se ale dostává do vedení! Kvržić dokázal z pravé strany odcentrovat na vzdálenější tyč na nedůsledně pokrytého chorvatského legionáře JOSIPA IVANČIĆE, jenž se štěstím dostal balon do sítě!

15

15. Barda neproměnil velkou příležitost.

15

Neuběhlo ani patnáct minut hry a Hapoel si už vytvořil dvě velké příležitosti! Nedlouho po faulu Sušiće vymyslel Nwakaeme parádní dloubáček na rozběhnutého Bardu, ten ale rozvlnil pouze boční síť!

9

Oba týmy hrají na začátku utkání hodně agresivně, za nešetrný zákrok u postranní čáry vyfasoval Aliti žlutou kartu.

5

Tak to byla první velká šance utkání! Buzaglo se zničehonic zjevil u pravé tyče, střela z bezprostřední blízkosti mu ale nevyšla podle přestav a přesouvající se Mitrev dokázal míč vyrazit!

4

Hoban za zbytečný skluz na Brezovce nedaleko půlící čáry vyfasoval žlutou kartu, domácí tak budou mít k dispozici přímý kop.

Hapoel Beer Ševa – Šeriff Tiraspol

3:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 43. Ogu (Melikson), 52. Barda (pen.), 90. Radi (pen.) – 22. Ivančić (Kvržić), 64. Brezovec (Ricardinho)

Karty:   4. Hoban (HBE), 61. Taha (HBE), 87. Melikson (HBE) – 9. Aliti (TRS), 51. Dupovac (TRS), 89. Škvorc (TRS)   26. Aliti (TRS)

Neproměněná penalta: 28. Buzaglo (HBE), brankář Mitrev zneškodnil

Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 9:5. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:17.

Hapoel Beer Ševa: Goresh – Bitton (64. Radi), Taha, Soares, Davidzada – Buzaglo (90+1. Ohayon), Hoban (70. Sahar), Ogu, Melikson – Barda "C", Nwakaeme.
Náhradníci: Haimov – Vítor, Radi, Sahar, Broun, Ohayon, Shabtai

Šeriff Tiraspol: Mitrev – Škvorc, Savić (46. Dupovac), Sušić "C", Aliti – Ricardinho, Kvržić, Yahaya, Brezovec – Ivančić (74. Subotic), Gînsari (31. Metoua).
Náhradníci: Koşelev – Jabbie, Metoua, Ivanov, Dupovac, Puntus, Subotic

Rozhodčí: Del Cerro – Yuste, Álvarez (všichni Španělsko)

Odveta: Šeriff Tiraspol - Beer Ševa 0:0