Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Slovan Liberec – FSV Budissa Budyšín

5:0

konec (4:0)

25.06.2016, 15:00 • Lukáš Michalík

Tipsport: 1.15 6.5 11.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je rozhodnuto, dnešní utkání už pokračovat nebude. Výsledek 5:0 tak bude také konečným, neboť v 52. minutě ukončil zápas vytrvalý a silný déšť. (16:47:23)

52

Konec zápasu.

Stále se nic nemění, utkání je přerušeno a kdo ví, jestli nedojde na předčasné ukončení.

Podmínky se zatím nemění, uvidíme, zda bude ještě utkání vůbec pokračovat.

52

Kvůli silnému dešti je utkání přerušeno.

52

Sixta prokázal přehled a povedenou kolmicí vysunul Wesleyho. Brazilský forvard ale nabídku na hattrick odmítl, když se sám před brankářem ještě pokoušel o přihrávku.

48

Liberec právě vstřelil branku!
Po ose Sýkora – Coufal se míč dostal do vápna až k DEJANU DJORDJEVICOVI, který z první dokázal prostřelit brankáře. Slovan tak také do druhé půle vstoupil skvěle.

46

Začal druhý poločas.
Podmínky v Hrádku nad Nisou nejsou pro fotbal zrovna příznivé, trávník zkrápí hustý déšť.
První poločas byl jasně v režii Slovanu. Už v páté minutě zajistil vedení Ondřej Bláha, po necelé půlhodině zvýšil po nacvičeném signálu Zdeněk Folprecht a dva góly přidal Wesley da Silva. Ondřej Kolář v liberecké brance byl téměř bez práce. Uvidíme, zda bude mít druhá půle podobný průběh.

45

První poločas skončil.

39

Na další parádní centr, tentokrát z kopačky Coufala, si naskočil Djordjevic, jehož hlavička skončila těsně vedle pravé tyče.

35

Liberec právě vstřelil branku!
A je to už 4:0! Michal Obročník zprava parádním pasem napříč vápnem našel WESLEYHO DA SILVU a ten už pouze nastavil míči nohu, čímž ho nasměroval do branky.

32

Liberec právě vstřelil branku!
Hadaščok běžel sám na brankáře, nicméně překonat gólmana Bautzenu nedokázal. Z následného rohu už se však Slovan raduje. Sixta nacentroval přímo na hlavu WESLEYHO DA SILVY a ten potřetí rozvlnil hostující síť.

31

Za hostující tým zahrozil z přímého kopu exliberecký Němec, ovšem brankář Kolář nakonec nemusel zasahovat.

27

Liberec právě vstřelil branku!
Teď Liberečtí předvedli skvěle nacvičený signál při rozehrávce standardní situace. Jan Sýkora z pravé strany rozehrál na hranici šestnáctky, Coufal balon přeběhl a za ním stojící ZDENĚK FOLPRECHT míč přesnou ranou placírkou uklidil k tyči.

20

Další šance Slovanu! Křižnou diagonálu Chlumeckého sklepl Hadaščok hlavou na Wesleyho da Silvu. Ten však střelou z halfvoleje přestřelil.

18

Liberecký Sixta povedeným pasem vybídl k zakončení Hadaščoka, kterého ale zradil první dotyk a dobré pozice nakonec nedokázal využít.

14

Poprvé zahrozil rovněž německý Bautzen. Daniel Hänsch zpracoval dlouhý pas za obranu a levačkou vypálil. Jeho střela ale skončila nad brankou.

FC Slovan Liberec – FSV Budissa Budyšín

5:0

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 5. Bláha, 27. Folprecht, 32. Silva, 35. Silva, 48. Djordjevic

FC Slovan Liberec: Kolář – Coufal, Sýkora, Djordjevic, Folprecht, Chlumecký, Bláha, Hadaščok, Sixta, Obročník, Da Silva.
Náhradníci: Hladký – Heppner, Komličenko

FSV Budissa Budyšín: Krásný – Patka, Klippel, Walther, Šisler, Němec, Hänschi, Salewski, Pfanne, Hoswang, Kolář.