Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy

Wales – Severní Irsko

1:0

konec (0:0)

25.06.2016, 18:00 • Parc des Princes, Paříž • Ondřej Hradecký (@ondra295)

Tipsport: 2.08 2.96 4.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Na dlouhý aut vyběhl z brány Hennessey a odpálil míč pryč – následně ale fauloval Ramsey a ještě zakopl míč, takže vidí žlutou a je tu asi poslední šance pro Severní Iry.

90+1

A nastaveny nad rámec hrací doby jsou čtyři minuty!

84

Ze hřiště odchází nešťastný střelec vlastního gólu, Gareth McAuley, toho nahradí útočník Magennis – takže je tu jasná sázka na jednu kartu.

81

81. Nešťastná srážka dvou spoluhráčů - Jonathana a Ashleyho Williamsových.

81

Tak toto není pěkné – hra je přerušena, protože na zemi skončili Ashley a Jonathan Williamsové, kteří oba skončili na zemi a nevypadá to s nimi dobře.

79

Trenér O'Neill na inkasovaný gól reaguje dalším střídáním – ze hřiště jde Norwood, nahradí střelec druhého gólu proti Ukrajině, McGinn.

75

75. Gareth MCAULEY - 1:0

75

Wales právě vstřelil branku!
Tak to tam nakonec spadlo a je to vážně hodně smolné pro Severní Iry, kteří se doteď skvěle drželi! GARETH MCAULEY velice nešťastně vyřešil situaci před vlastní bránou centr svého jmenovce Balea si srazil do vlastní brány ve snaze odklidit míč před Robsonem-Kanuem! Je to tedy 1:0!

69

Ze hřiště odchází velice dobře hrající Jamie Ward, nahradí ho pravidelně střídající Conor Washington.

67

67. Steven Davis fauloval Balea a obdržel za svůj zákrok žlutou kartu.

67

Williams se hnal dopředu, ale nakonec sám od sebe podklouzl, takže o míč přišel. Následně Steven Davis složil až moc tvrdě Garetha Balea a také on vidí za zákrok na hvězdu Realu Madrid zaslouženou žlutou.

63

Ze hřiště odchází Joe Ledley, který dnes nehrál úplně šťastný zápas – nahradí ho o něco ofenzivnější Jonathan Williams, který se bude snažit prolomit severoirskou obranu.

58

Na druhou stranu se hnal Lafferty, takže v pozoru museli být zadáci Walesu – nakonec si pomohl Taylor až faulem a vidí žlutou.

58

58. Gareth Bale opět potvrdil, že přímé kopy umí kopat výborně. McGovern však ještě lepším zákrokem podržel své spoluhráče.

58

Tak tohle se dalo čekat – Gareth Bale vytáhl krásnou střelu, práskl do stojícího míče, ale proti němu stál úžasný McGovern! Ten sebou plácl na zem a dokázal jeho střelu úžasně vyrazit mimo!

55

Ze hřiště se jako první pakuje Vokes, hráče anglického Burnley nahradí střelec vítězného gólu ze zápasu se Slováky, Robson-Kanu.

53

53. Ramsey našel povedeným centrem Vokese, který hlavičkoval mimo.

53

Chester si připsal dobrý obranný zákrok a první velkou šanci měli i Velšané! Dopředu se totiž hnal Ramsey, který krásným a přesným centrem našel hlavu Vokese, ten ale těsně minul pravou tyč McGovernovy brány!

44

Dallas si dovolil hodně, když ošklivě dojel Garetha Balea a za skluz na největší hvězdu na hřišti vidí z rukou sudího Atkinsona první žlutou zápasu.

23

23. Jamie Ward se prezentoval zajímavým pokusem, který Hennessey raději pojistil nad břevno.

23

Ward vyslal krásnou střelu z dálky a nadělal tak Hennesseymu velké starosti – jeho střela totiž mířila pod břevno a welšský gólman musel parádní robinsonádou míč vytlačit nad!

19

19. Aaron Ramsey sice dostal míč do sítě, ale gól nemohl být uznán. Záložník londýnského Arsenalu byl v ofsajdu.

19

Tak toto bude Wales mrzet, ale gól, který jeho hráči vstřelili, totiž neplatí! Taylor poslal dobrý centr na Vokese, který ještě sklepával na Ramseyho – ten sice poslal míč za McGovernova záda, ale byl v ofsajdu, což potvrdil i opakovaný záběr!

10

10. Do první šance zápasu se dostal severoirský křídelník Dallas. Hennessey předvedl kvalitní zákrok.

10

Tak toto byla velká šance Severního Irska! Ke střele se po pěkné kombinaci před vápnem dostal křídelní hráč Dallas, Hennessey se ale krásně položil na zem a včas dokázal míč vytěsnit na roh!

Wales – Severní Irsko

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 75. McAuley (Bale) (vla.)

Karty:   58. Taylor (WAL), 90+4. Ramsey (WAL) – 44. Dallas (NIR), 67. S. Davis (NIR)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 3:1. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:19.

Wales: Hennessey – Chester, A. Williams (C), Davies – Gunter, Allen, Ledley (63. Jonathan Williams), Ramsey, Taylor – Vokes (55. Robson-Kanu), Bale.
Náhradníci: Fôn Williams, D. Ward – A. King, Robson-Kanu, G. Williams, D. Edwards, J. Richards, Cotterill, Collins, Jonathan Williams, Vaughan, Church.

Severní Irsko: McGovern – Hughes, McAuley (84. Magennis), Cathcart, J. Evans – J. Ward (69. Washington), S. Davis (C), C. Evans, Norwood (79. McGinn), Dallas – K. Lafferty.
Náhradníci: R. Carroll, Mannus – Baird, Ferguson, Hodson, McCullough, C. McLaughlin, McNair, Grigg, Magennis, McGinn, Washington.

Rozhodčí: Martin Atkinson – Michael Mullarkey, Stephen Child (všichni Anglie), 4. rozhodčí: Felix Brych (Německo)