Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy

Maďarsko – Portugalsko

3:3

konec (1:1)

22.06.2016, 18:00 • Stade de Lyon, Lyon • Skupina F • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 11.0 4.0 1.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

62

62. Cristiano RONALDO - 3:3

62

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Skvělý výběr místa ve vápně měl teď kapitán CRISTIANO RONALDO, jenž se dostal k centrovanému balonu a důraznou hlavičkou vyrovnal na 3:3.

55

55. Balázs DZSUDZSÁK - 3:2

55

Maďarsko právě vstřelilo branku!
V Lyonu se teď dějí neskutečné věci a padá gól za gólem. Takový průběh zápasu musí bavit i nezaujatého diváka! BALÁZS DZSUDZSÁK zahrával další standardní situaci, ale tentokrát trefil pouze bránící zeď, avšak mrzet ho to nemusel. Kapitán Maďarska se velmi rychle dostal k odraženému míči, zpracoval si ho a poté technickou ránou vymetl Patríciovu svatyni. Vypadalo to, že mírnou tečí přispěl Nani.

50

50. Cristiano RONALDO - 2:2

50

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Netrvalo to dlouho a stav skóre je opět nerozhodný, může za to CRISTIANO RONALDO, který to teď provedl opravdu báječně. Na pravé straně měl míč Mário, který do vápna adresoval nadýchaný centr, ke kterému se dostal právě RONALDO a patičkou poslal balon za gólmanova záda.

47

47. Balázs DZSUDZSÁK - 2:1

47

Maďarsko právě vstřelilo branku!
BALÁZS DZSUDZSÁK se postavil k míči a ze standardní situace vytěžil maximum! DZSUDZSÁK ze své kopačky vyslal střílený centr, který ještě nešťastně ramenem tečoval A. Gomes do protipohybu gólmana, který tak byl naprosto bez šance a Maďarsko jde znovu do vedení.

42

42. NANI - 1:1

42

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Velkou pochvalu si teď zaslouží dvojice Ronaldo & Nani, která zařídila vyrovnávací gól ve správný čas. Ronaldo se dobře rozhlédl, chvíli vyčkal a poté poslal učebnicovou kolmici do velkého vápna, kam si naběhl NANI a nádhernou střelou nedal brankáři šanci.

19

19. Zoltán GERA - 1:0

19

Maďarsko právě vstřelilo branku!
ZOLTÁN GERA se právě postaral o fotbalovou parádu a jeho tým jde do brzkého vedení, z toho Portugalsko určitě radost nemá! Dzsudzsák nejprve zahrával rohový kop, před kterým se Portugalsko ubránilo, ale balon se odrazil přesně do těch míst, kde byl připravený GERA, který si zpracoval míč na prsa a poté ze své levačky poslal nechytatelnou ránu k tyči. Gólman Patrício se natahoval marně a inkasovanému gólu nezabránil.

Maďarsko – Portugalsko

3:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 19. Gera, 47. Dzsudzsák, 55. Dzsudzsák – 42. Nani (Ronaldo), 50. Ronaldo (Mário), 62. Ronaldo (Quaresma)

Karty:   13. Guzmics (HUN), 28. Juhász (HUN), 34. Gera (HUN), 56. Dzsudzsák (HUN)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:11. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 15:8.

Maďarsko: Király – Lang, Guzmics, Juhász, Korhut – Gera (46. Bese), Pintér – Dzsudzsák (C), Elek, Lovrencsics (83. Stieber) – Szalai (70. Németh).
Náhradníci: Dibusz, Gulácsi – Kádár, Fiola, Nagy, Németh, Böde, Kleinheisler, Nikolić, Stieber, Bese, Priskin.

Portugalsko: Patrício – Vieirinha, Pepe, R. Carvalho, Eliseu – A. Gomes (61. Quaresma), Carvalho, Mário, Moutinho (46. Sanches) – Ronaldo (C), Nani (81. D. Pereira).
Náhradníci: A. Lopes, Eduardo – Alves, Fonte, Guerreiro, Éder, D. Pereira, Sanches, R. Silva, Quaresma, Soares, A. Silva.

Rozhodčí: Atkinson – Mullarkey, Child

Diváci: 55514