Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

1. FC Norimberk – Eintracht Frankfurt

0:1

konec (0:0)

23.05.2016, 20:30 • Grundig-Stadion, Norimberk • Baráž • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 2.8 3.3 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je to jasné! Eintracht Frankfurt díky výhře 1:0 v odvetném barážovém utkání na hřišti Norimberku zachránil bundesligovou příslušnost!

90+1

Frustrovaný Guido Burgstaller se ale provinil naprosto zbytečným útočným faulem, za který vyfasoval žlutou kartu. Lukas Hradecky s rozehrávkou pochopitelně nespěchá...

90

Sudí Siebert nastavil hned čtyři minuty, ještě tak rozhodně není hotovo!

87

87. Guido Burgstaller (NUR)

87

Aleksandar Ignjovski nic nevymýšlel a poslal dlouhatánský aut až za půlící čáru, nicméně tam se míče zmocnili domácí a hned z toho byla šance pro Burgstallera, jenž ovšem z ostrého úhlu minul!

84

Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází László Sepsi, přichází Even Hovland.

76

Na hřišti to začíná pořádně vřít! Haris Seferović u postranní čáry zcela zbytečně povalil k zemi Sepsiho a sudí Siebert to ocenil žlutou kartou.

74

Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Ondřej Petrák, přichází Rúrik Gíslason.

74

Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Sebastian Kerk, přichází Danny Blum.

72

Mišo Brečko se pokusil pomstít se Gaćinovićovi za koupel, kterou mu hostující křídelník dopřál při akci, která předcházela Seferovićově trefě, místo toho ale slovinský veterán fauloval a vykoledoval si žlutou kartu.

69

Niko Kovač sáhl ke svému poslednímu střídání, Aleksandar Ignjovski jde na plac místo zcela vyšťaveného Timothyho Chandlera.

66

66. Haris SEFEROVIĆ - 0:1

66

Frankfurt právě vstřelil branku!
Míč je v síti, Eintracht se konečně dočkal a rázem má k bundesligové účasti blíže! Parádně to udělal Mijat Gaćinović, který pronikl do pokutového území, parádní kličkou se zbavil Brečka a poté naservíroval balon do předbrankového prostoru HARISI SEFEROVIĆOVI, jenž už měl úlohu snadnou!

58

Nyní se tak skutečně stalo, třiatřicetiletý Alexander Meier nastupuje na trávník místo nepříliš výrazného Änise Ben-Hatiry.

56

Po přerušení hry se kolem sudího Sieberta strhla pořádná strkanice, hlavní arbitr měl ale předem jasno, že faulujícího Sebastiana Kerka potrestá žlutou kartou.

51

Horkokrevný Mexičan Fabián nyní špunty kopačky zasáhl ve vzdušném souboji Hanna Behrense, což sudí SIebert ocenil žlutou kartou.

49

49. Marco Fabián (FRN)

49

Hosté měli k dispozici další standardku a Fabián to zkusil přímo. Jeho rána sice byla zblokována, Füllkrug však poté nejistě odhlavičkoval balon zpět k Marcu Fabiánovi, jehož dělovka z otočky proletěla těsně nad!

45+3

45+3. Haris Seferović (FRN), Mijat Gaćinović (FRN)

45+3

No tak tohle bylo opravdu o fous! Seferovićova štiplavá rána vypadla Schäferovi z náruče a k dorážce z bezprostřední blízkosti se dostal Mijat Gaćinović, který ale nedokázal dorazit balon do sítě!

45

45. Szabolcs Huszti (FRN)

45

To byla rána! Szabolcs Huszti tvrdě vypálil z dobrých dvaadvaceti, třiadvaceti metrů, nicméně Raphael Schäfer míč dokázal reflexivně vyrazit!

34

34. Haris Seferović (FRN)

34

Hráči Eintrachtu se snad poprvé v utkání probojovali postupnou kombinací až do zakončení. Haris Seferović to zkusil zpoza hranice pokutového území, Schäfer byl ale ve správný čas na správném místě!

24

Levá paže Bastiana Oczipky nekontrolovaně vylétla do Kerkova obličeje, frankfurtský obránce vyfasoval žlutou kartu a Sebastianu Kerkovi se samozřejmě vůbec nechce ze země...

12

12. Sebastian Kerk (NUR)

12

To byla šance! Guido Burgstaller našel povedeným centrem z levé strany v pokutovém území nikým nehlídaného Kerka, ten ale nedokázal zakončit ideálně a balon proletěl vysoko nad!

11

Volba nakonec padla na prvního jmenovaného, zraněného Stenderu už v jedenácté minutě nahrazuje mexický reprezentant Marco Fabián.

1. FC Norimberk – Eintracht Frankfurt

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 66. Seferović (Gaćinović)

Karty:   56. Kerk (NUR), 72. Brečko (NUR), 90+1. Burgstaller (NUR) – 24. Oczipka (FRN), 51. Fabián (FRN), 76. Seferović (FRN)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 6:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:9.

1. FC Norimberk: Schäfer – Brečko (C), Margreitter, Bulthuis, Sepsi (84. Hovland) – Kerk (74. Blum), Petrák (74. Gíslason), Behrens, Leibold – Burgstaller, Füllkrug.
Náhradníci: Rakovsky – Hovland, Möhwald, Blum, Mühl, Gíslason, Teuchert.

Eintracht Frankfurt: Hradecky – Chandler (69. Ignjovski), Zambrano (C), Abraham, Oczipka – Hasebe, Huszti – Ben-Hatira (58. Meier), Stendera (11. Fabián), Gaćinović – Seferović.
Náhradníci: Lindner – Regäsel, Fabián, Meier, Aigner, Ignjovski, Castaignos.

Rozhodčí: Dingert – Christ, Aarning

První zápas: Frankfurt - Norimberk 1:1