Menu

Fotbal

ME U17 - ženy

Česko – Německo

0:4

konec (0:3)

10.05.2016, 15:00 • Borisov (Bělorusko) • Lukáš Jasoněk

51

Německo právě vstřelilo branku!
Svěřenkyně trenéra Karla Rady obdržely čtvrtý gól a toto už zavání debaklem. Linderová adresovala přihrávku MARII MÜLLEROVÉ a ta se nemýlila, v dnešním utkání vstřelila již svou druhou branku.

36

Německo právě vstřelilo branku!
Český tým inkasuje potřetí a vypadá to s ním velmi zle. Mezi úspěšné střelkyně se zapsala také teprve patnáctiletá MARIE MÜLLEROVÁ, jenž síť rozvlnila po přihrávce Gwinnové.

22

Německo právě vstřelilo branku!
Český národní tým žen do sedmnácti let prohrává už o dva góly. Znovu se do listiny střelkyň zapsala VANESSA ZIEGLEROVÁ, která tak má zaděláno na hattrick.

7

Německo právě vstřelilo branku!
Po dalším zakončení soupeřek už ale česká gólmanka bohužel kapitulovala. Po přihrávce Gwinnové otevřela gólový účet utkání VANESSA ZIEGLEROVÁ.

Česko – Německo

0:4

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 7. Zieglerová, 22. Zieglerová, 36. Müllerová, 51. Müllerová

Karty:   79. Zieglerová (GER)

Střely na branku: 0:15. Střely mimo: 2:8.

Česko: Lipková – Příkaská, Kavalová, Klímová, Valášková – M. Dubcová (8. Čiperová), Šlajsová, K. Dubcová (C), Khýrová (63. Valentová) – Stašková, Vojtková (41. Kodadová)
Náhradníci: Zuchová – Dudová, Siváková, Čiperová, Radová, Valentová, Kodadová. Trenér: Karel Rada.

Německo: Doegeová – Linderová (68. Riekeová), Kleinherneová, Pawolleková, Siemsová – Ziegler, Mingeová (C), Müllerová – Kögelová, Bühlová, Gwinnová (58. Mayová)
Náhradníci: Leitzigová – Stolzeová, Hausdorffová, Mayová, Lohmannová, Riekeová, Wiederová. Trenér: Anouschka Bernhardová.

Rozhodčí: Elvira Nurmustafinaová (KAZ) – Kinga Seniuková-Mikulská (POL), Kristina Janaškevičová (KAZ)