Menu

Futsal

Play off 1. futsal ligy

FK Chrudim – 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto

8:3

konec (2:1) Stav série: 1:0

05.05.2016, 18:10 • Sportovní hala Chrudim • Semifinále • Petr Dejnožka

37:33

Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
Navýšit rozdíl mohl nejprve Radim Záruba, jeho kličku proti brankáři ale Gerčák nezbaštil. Z následného protiútoku naopak překonal Tona po kličce a střele po zemi JAKUB VÁGNER – 8:3!

33:22

Chrudim právě vstřelila branku!
Tak to je semifinálová demolice vysokomýteckého Nejzbachu! Do střelecké listiny se zapisuje také kapitán LUKÁŠ REŠETÁR, který z pravé strany prudkou ranou nachytal Gerčáka u přední tyče – 8:2!

32:35

Hostující Jeníček příliš dlouho váhal s odkopem balonu před vlastní branku, vlétl do něj Lukáš Rešetár a z první poslal míč do tyče Gerčákovy klece!

31:03

Chrudim právě vstřelila branku!
Tak to bylo velmi rychlé, hosté jsou nyní pod obrovskou dekou! MAX střílí po sedmi vteřinách další branku, tentokrát dostal míč mezi obránce na středu hřiště a po zemi propálil jedničku v hostující svatyni – 7:2!

30:56

Chrudim právě vstřelila branku!
Klobouk dolů před prací Brazilce MAXE! Nejdéle sloužící brazilský hráč v dresu Chrudimi obstřelil nekompromisně Vágnera a potvrdil vedení chrudimského týmu – 6:2!

30:20

Dobrou individuální akci předvedl Sidnei, který si povodil posledního obránce a následně nechal opět vyniknout brankáře Gerčáka!

29:22

Chrudim právě vstřelila branku!
V polovině druhého poločasu přichází pátá trefa v síti brankáře Libora Gerčáka! Po přihrávce Lukáše Rešetára se do balonu opřel RODRIGO, který trefil tyčku, o záda hostujícího brankáře se však míč dostal do sítě Nejzbachu Vysoké Mýto – 5:2!

27:29

A znovu fantastický Libor Gerčák! Chytré Rešetárovo zakončení na přední tyč vykopl nad branku Nejzbachu!

26:05

Šlapák Michala Kovácse rozhodčí neodpískali, což rozčílilo Romana Michalce natolik, že si u sudího hlasitě stěžoval. První varování mu nestačilo, následně se hlavní rozhodčí rozhodl vytasit přímo červenou kartu!

25:54

Jakub Vágner sjel hodně nešetrně nohu Tomáše Koudelky a vyfasoval od sudího žlutou kartu.

24:45

Chrudim právě vstřelila branku!
RADIM ZÁRUBA potvrzuje pozici střeleckého lídra a druhou trefou v zápase vrací na konto Chrudimi dvougólové vedení! Nyní ho ale ideální přihrávkou před brankou našel Felipe a bývalý hráč Tanga již neměl příliš složitou práci – 4:2!

21:58

Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
Soupeř se však velmi rychle dostává znovu do kontaktu! VÁCLAV SKLENÁŘ dostal před chrudimskou brankou spoustu prostoru a z otočky neomylně poslal míč za záda brankáře Tona – 3:2!

21:25

Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí poprvé v letošním semifinále odskakují soupeři na rozdíl dvou branek! Roman Mareš z rohového kopu naservíroval míč na nohu SIDNEIHO, který z voleje poslal nechytatelnou ránu pod břevno Gerčákovy klece – 3:1!

19:12

Chrudim právě vstřelila branku!
Tak to je nesmírně důležitá branka v síti reprezentačního brankáře Libora Gerčáka! Po rozehrávce rohového kopu se přesnou ranou pod víko hostující klece prosadil nejproduktivnější hráč Chrudimi v základní části i vyřazovacích bojích RADIM ZÁRUBA – 2:1!

19:09

Felipe nejprve skvěle umotal Jakuba Vágnera, následně ale znovu ztroskotal na fantastickém Gerčákovi!

17:43

Výhoz Gerčáka našel před brankou přesně hlavu Michalce, jehož zakončení vyrazil na rohový kop Ton! Chrudimský brankář zatím příliš zákroků neměl, tento byl ale nesmírně důležitý!

14:54

Vzápětí si mohli domácí vzít vedení zpět na svoji stranu! Ránu Radima Záruby vyrazil Gerčák na opačnou stranu na nabíhajícího Romana Mareše, jehož tutovku následně reprezentační gólman fantasticky zachytil těsně před brankovou čarou!

14:06

Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
Tak poslední zákrok si brankář Ton za rámeček rozhodně nedá. Hosté z ničeho nic vykřesali vyrovnávající trefu, když mezi nohama prošla chrudimskému brankáři do sítě střela JAKUBA VÁGNERA – 1:1!

14:00

Rázem měl Nejzbach velmi slušnou příležitost, jmenovitě Martin Ráliš! Futsalista hrající současně za třetiligovou Chrudim ve fotbale však odražený balon poslal těsně mimo!

12:22

Chrudim právě vstřelila branku!
Po dvanácti a půl minutách hry zde máme první změnu stavu! Michal Mareš z první posunul balon na nabíhajícího TOMÁŠE KOUDELKU, který jemnou střelou prostřelil brankáře Gerčáka k pravé tyči – 1:0!

07:23

Rodrigo dostal nalito od Sidneiho, prudká rána na vzdálenější tyč znamenala další skvělý zákrok Libora Gerčáka!

04:26

Také Nejzbach přitopil pod chrudimským kotlem a mohl se dostat do vedení! Martin Šabata využil nepozornosti domácí obrany, jeho ránu však Ton vytáhl mimo branku!

03:31

Lukáš Rešetár se po kličce do levé nohy skvěle uvolnil a našel rozběhnutého Tomáše Koudelku, který ve stoprocentní příležitosti Libora Gerčáka nepřekonal! Nejzbach stále drží v Chrudimi čisté konto!

01:34

Felipe se na pravé straně fantasticky individuálně uvolnil, následně se dostal do přímé konfrontace s Gerčákem! Jistota Nejzbachu zatím drží ambice hostí nad vodou!

00:22

Tak to byl opravdu rychlý začátek ze strany Chrudimi! Záruba chytrou kolmicí našel rozběhnutého Dentinha, který z první po zemi těsně minul prostor mezi třemi tyčemi!

FK Chrudim – 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto

8:3

konec (2:1) Stav série: 1:0

Zpět na online

Branky: 13. Koudelka (M. Mareš), 20. Záruba, 22. Sidnei (R. Mareš), 25. Záruba (Felipe), 30. Rodrigo (Rešetár), 31. Max, 32. Max, 34. Rešetár – 15. Vágner, 22. Sklenář, 38. Vágner

Karty:   26. Vágner (VMY)   27. Michalec (VMY)

FK Chrudim: Ton (Žďánský) – Záruba, M. Mareš, R. Mareš, Max, Koudelka, Dentinho, Sidnei, Kovács, Rodrigo, Rešetár, Slováček, Felipe.

1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Simon) – Sklenář, Jeníček, Michalec, Vágner, Vladyka, Ráliš, Formánek, Šabata, Vodrážka, Špinar

Rozhodčí: Petr, Slanina – Ježek